Dorian Popa revine cu o nouă piesă alături de noua senzație a internetului, YNY Sebi. Cei doi lansează „La Dans”, o piesă care se preconizează a fi hit-ul verii care tocmai a început.

Link YouTube: https://youtu.be/Jw67R1xHPZU

Cu ritmuri și versuri catchy, care te îndeamnă „la dans”, piesa creează dependență și te face să o pui pe repeat toată vara, fiind perfectă în orice scenariu, fie că vorbim despre o petrecere într-o seară caldă sau o zi petrecută pe plaja.

În 24 de ore de la lansarea piesei, Dorian Popa & YNY Sebi au strâns sute de mii de vizualizări, mii de aprecieri și sute de comentarii, iar piesa a intrat imediat în YouTube Trending.

„Din clipa în care Șerban Cazan mi-a trimis demo-ul, mi-am dat seama că este o piesa pe care mi-o doresc. Mi-a plăcut din prima secundă, și în continuare mi se pare o piesa genială. Are un feeling pe care nu îl întâlnești foarte des în studio, iar în momentul în care prinzi un cântec bun, care are potențialul de a deveni hit, ești încântat în calitate de artist.” declară Dorian.  ”Din momentul în care m-am dus la studio și am înregistrat piesa, m-am gândit cu cine aș vrea să o cânt, pentru că mi-am dat seama că aceasta ar trebui să fie o colaborare pentru a uni mai multe tipuri de public. Știind că YNY este acum puștiul pe val, cel iubit de toți puștii, am zis că ar fi o colaborare genială. Imediat i-am trimis melodia, a acceptat colaborarea și, în plus, și-a scris singur partea lui, lucru pe care l-am apreciat foarte tare. A ieșit o piesă superbă! La filmări ne-am distrat foarte tare și speram ca piesa să ajungă la oameni și să îi miște.” a continuat acesta.

Clipul, regizat de Ionuț Trandafir, îi surprinde pe cei doi în mijlocul unei petreceri, înconjurați de cele mai frumoase domnișoare. De asemenea, printre acestea, se numără și Miss Ucraina 2019. Piesa este compusă în studiourile HaHaHa Production, iar la crearea acesteia au participat Cally Roda, Șerban Cazan, Gabriel Stanoiu, dar și YNY Sebi pe partea de text.

Dorian a creat o adevărată comunitate pe canalul său de YouTube. Într-un timp foarte scurt, Dorian Popa a reușit să depășească 2.11 milioane de abonati, iar vlogurile pe care le postează adună câteva sute de mii de vizualizări și intră imediat în topul YouTube Trending.
Cu milioane de vizualizări pe YouTube la single-urile sau colaborările lansate, precum “Buze” (feat What’s Up), „Bună, ce mai zici?”, “Sare pe rană” (feat Ruby) etc., Dorian Popa reușește de fiecare dată să surprindă prin track-uri și videoclipuri inedite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.