După ce echipa HaHaHa Production a livrat HIT după HIT și ne-a setat playlist-ul pentru vara asta cu piese precum: Smiley feat. JUNO – “Scumpă foc”, Emilian feat Connect-R – “Una ziua, una noaptea” și JUNO x MIRA – “Toată noaptea”, aceștia pregătesc ceva special.

S-a lăsat liniștea, dar totuși răsună succesul: echipa HaHaHa Production este într-o săptămână de foc, în plină desfășurare a celui mai mare și intens camp internațional de muzică, cu importanți artiști și producători străini.

Echipa HaHaHa Production este reprezentată prin nume răsunătoare ca Smiley, Serban Cazan, Florin Boka (Feenom), Vladimir Coman, Roland Kiss, Gabriel Stănoiu, Dorian Micu și Gabriel Bascoveanu, care lucrează cot la cot alături de unii dintre cei mai talentați producători și songwriteri internaționali.

Pe lista invitaților se numără nu mai puțin de 15 nume grele din industria muzicală internațională: Bhavik Pattani (Bhav) (peste 30 de hit-uri de top 5 la nivel internațional, inclusiv Gorgon City & MK Billboard Dance No.1 single „Here for you”), Brad Mair (a scris și a produs cu artiști precum Kygo, Martin Garrix, Dean Lewis, Isak Danielson, Valerie Broussard și Elderbrook), Ryan Bickley, James Carter, un cunoscut Dj și producător din Londra, care are în palmares peste 150 milioane de streams pe Spotify.

Raphi, James Newman, cunoscut mai ales pentru hit-urile care au ajuns NO. 1 „Waiting All Night”, “Blame”, Joel, Simon, Gary Go (a scris și produs cântece lansate de artiști mari precum Rihanna, Robbie Williams, Steve Angello), Billy Crabtree, Amanda Kong, Morgan Connie, semifinalistă la cea de-a zecea ediție “Britain Got Talent și Marius Groh.

Producătorii și songwriterii echipei HaHaHa vor lucra toată săptămâna alături de invitații și colegii lor de breaslă pentru a crea și produce unele dintre cele mai tari HITURI care se vor auzi în scurt timp pe radio și pe toate platformele de streaming.

Campul de muzică internațional organizat de echipa HaHaHa Production este o premieră în România și în același timp o ocazie unică de a lucra cu oameni talentați, care împărtășesc aceeași dragoste pentru muzică.
––––-
Urmărește aventura echipei HaHaHa Production:

Instagram: https://instagram.com/hahaha_production/
Facebook: https://www.facebook.com/hahahaproduction
Twitter: https://twitter.com/HaHaHaTeam

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.