ZØLTAN a lansat ” Ai Ki Narabi „, o piesă pro solidaritate și pace cu o atmosferă tribală, însoțită de un videoclip artistic alb-negru. Trei artiști invitați și-au adus contribuția vocală la o orchestrație generoasă, bazată pe o partitură de percuție masivă.

Ai Ki Narabi” vorbește despre puterea și nevoia unității. Este o declarație pro pace, fără a fi una politică. La această piesă ZØLTAN a colaborat cu trei artiști invitați: Andra Zelenak, Roxana Zăpârțan și Mishu Călian a căror contribuție vocală a rezultat într-o bogată paletă tonală. „Ai Ki Narabi” e construită pe patru voci, o masivă partitură de percuție tribală, elemente electro și elemente de orchestră simfonică. Videoclipul a fost regizat de Vlad Cătană / ColorS Media, un nume cunoscut deja în industria muzicală prin videoclipurile pe care le-a realizat pentru cvartetul vocal clujean Ad Libitum Voices. „Ai Ki Narabi” marchează a patra colaborare dintre ZØLTAN şi CTN Vlad.

 

ZØLTAN a debutat prin participarea la Selecția Națională Eurovision 2018, cu piesa ‘Dacă dragostea e oarbă’. La finalul aceluiași an a lansat al doilea single al proiectului, intitulat ‘Sunt aici’, o declarație de intenție. ZØLTAN este un proiect art pop care îmbină sonoritățile actuale cu elemente orchestrale clasice. În versurile sale, artistul clujean îmbină zgomotul vieții urbane cu liniștea sensibilității poetice.

După „Black Christmas”, „Hey World” și „No Deal„, „Ai Ki Narabi” este al patrulea single extras de pe un prim Ep pregătit de ZØLTAN.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.