Piesa a fost scrisă și compusă de către Rico888 și 911 (Alex Ghinea), în timp ce producția finală poartă semnătura lui 911, producător ce a colaborat și cu Roxen x DMNDS x Strange Fruits Music pentru „Money Money”, piesă ce s-a bucurat de un real succes pe plan internațional.
Artistul italian Rico888, s-a făcut remarcat datorită stilului său unic de a compune. „Promises U Made”, „Obnoxious”, „Don’t Call Me” și „1618BC” sunt doar câteva dintre lansările sale. De asemenea, „Tango&Cash” feat. Killa Fonic a fost prima piesă scrisă în italiană de către artist și a reușit să strângă peste 500k  vizualizări pe YouTube și 116k stream-uri pe Spotify.


NOUA UNȘPE reprezintă una dintre cele mai fresh și tinere apariții în lumea muzicii trap din România. Printre lansările de succes la care a lucrat se numără și ”MIAMI BICI”, feat. Killa Fonic, una dintre cele mai ascultate piese pe Radio și TV din țară, reușind să strângă peste 30 de milioane de vizualizări pe YouTube în ultimul an. De asemenea, tânărul producător a lucrat și pentru piese precum ”Regrete” (AMI feat. florianrus), ”E OK” (Mark Stam feat. Sore), Roxen x DMNDS x Strange Fruits Music – „Money Money”, EMAA – „Sufletu’ Imun” dar și pentru unele piese de pe cele mai recente albume lansate de Killa Fonic (Terra Vista) sau Nane (CORDIAL).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.