MACHINE GUN KELLY lanseaza piesa „more than life”

 

Vinilul albumului „sellout mainstream” sosește pe 24 iunie

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/morethanlifePR

La scurt timp de la lansarea celui mai nou album, ce a ajuns nr. 1 in topuri, Machine Gun Kelly prezintă noul său single, „more than life”, vineri, 10 iunie, prin intermediul Bad Boy/Interscope Records. Piesa prezintă un pop prodigy în ascensiune și prezintă darul lui MGK de a transmite o durere pasională, în timp ce el își analizează temerile legate de vulnerabilitatea cu acceptarea iubirii găsite în versuri. ”more than life” va apărea ca o nouă piesă pe ediția de vinil a albumului nr. 1 al MGK, care se va lansa pe 24 iunie.

Pe lângă anunțarea noii piese și a vinilului, era ”mainstream sellout” atinge apogeul momentului, astfel încât MGK începe turneul omonim al albumului în această săptămână în Austin, Texas. Turneul din SUA se întinde pe 41 de date, începând din iunie și până în august, și include momentul lui MGK de la festivalul Lollapalooza 2022. După acest stagiu din vară, el se va îndrepta spre Europa pentru 15 opriri în lunile septembrie și octombrie. Pe tot parcursul turneului, MGK va avea pe scena alături de el nume mari precum Avril Lavigne, Travis Baker, WILLOW, blackbear, Trippie, Redd, iann dior și mulți alții.

După lansarea din martie, ”mainstream sellout” a devenit al doilea album nr.1 al lui MGK în Billboard 200, primul album nr. 1 rock de la albumul celor de la AC/DC în 2020 și a început cu cel mai mare debut de săptămână, pentru un album rock de la Paul McCartney, cu un an mai devreme.
Albumul, despre care NME a declarat că „va continua să vorbească cu milioanele care îl văd pe Machine Gun Kelly ca salvator al punk rock-ului”, a ajuns și în topurile muzicale din întreaga lume, inclusiv în Marea Britanie și Australia. ”mainstream sellout” conține mai multe hit-uri care au ajuns în topul Billboard Hot 100, cu artiști precum WILLOW („emo girl”), Lil Wayne („ay!”), blackbear („make up sex”) și Bring Me the Horizon („maybe”). Albumul include, de asemenea, „twin flame”, piesa emoționantă pe care MGK a interpretat-o și a dedicat-o familiei sale la Billboard Music Awards, într-unul dintre momentele remarcabile ale nopții.

Dincolo de victoriile muzicale, fanii îl pot vedea pe MGK și în noul său film de comedie, ”Good Mourning”, disponibil la cerere și în cinematografele selectate. Filmul prezintă apariții de la vedete ca Megan Fox, Becky G, Dove Cameron, Zach Villa, Boo Johnson, Pete Davidson și Whitney Cummings.

 

 

Klyde lanseaza single-ul „Decide”

Streaming Link: https://KLYDE.lnk.to/DecidePR

Klyde lanseaza single-ul „Decide”, despre care a declarat:
“Decide este o piesa care s-a facut practic singura, nefiind planificata deloc. Am inceput anul cu multe insomnii si ganduri ciudate, si m-a lovit intamplator inspiratia si am inceput prima parte a piesei. Pe parcursul lunilor care au dus catre lansarea sa, s-a scris de la sine si se simte cum dintr-un start negativ, s-a transformat intr-o melodie pozitiva, care vorbeste despre cum persoana potrivita, la momentul potrivit, te poate aduce pe drumul ce bun, unde poti sa o iei de la capat din nou.
<<Decide>> am produs-o acasa la noi, la DarkViolet Records, impreuna cu Dalto Ionescu, in prima noastra colaborare cap coada si noi spunem ca a iesit ceva care transmite o emotie frumoasa”.

KLYDE a.k.a Claudiu Nerghes este un cântăreț din Cluj, care a participat la X Factor și Eurovision. Cea mai de succes piesă a sa, „Chemistry”, a adunat până în prezent peste 20 de milioane de vizualizări pe YouTube. În 2019, acesta a lansat cântecele synthpop indie „Summertime Dreaming” și „Happy Place”, inspirându-se din muzica și estetica anilor ’80, iar în 2020, piesele „DMs” și „Incomplete” au urmat. KLYDE și-a lansat primul EP, intitulat „Restless”, în 2021.

 

GLOCKENBACH x ÁSDÍS lansează piesa „Dirty Dancing”

Link: https://umusic.lnk.to/DirtyDancingPR

Numele și fețele lor nu sunt importante – ceea ce contează este viziunea lor: Glockenbach se văd pe ei înșiși ca producători și artiști, ca inovatori de sunet și beat-uri, ca povestitori și revoluționari ai muzicii pop. O filozofie creativă care a adus proiectului o reputație internațională, ca fiind unul dintre cele mai interesante și noi proiecte electro din Germania.

În urma hit-urilor care i-au consacrat precum „Redlight (feat. ClockClock)” și „Brooklyn (feat. ClockClock)”, Glockenbach prezintă acum „Dirty Dancing”, o piesă melancolică, care te face să dansezi, perfectă pentru nopțile de vară, înregistrată cu ajutorul cântăreței de origine islandeză, Ásdís. Numit după districtul din centrul orașului München, colectivul anonim de producători și-a petrecut ultimii ani adunând echipe multitalentate și construind o rețea vibrantă în unele dintre marile metropole ale lumii – de la Los Angeles și New York, la Londra și Paris, Stockholm și Berlin. Aceasta este explicația principală pentru strălucirea internațională pe care Glockenbach o prezintă în piese, împrumutând idei, inspirații și sunete extraordinare undeva între EDM, muzică electronică și pop, pe care aceștia le găsesc peste tot în lume.

Cu ultimele lor două single-uri, echipa de hitmaker-i a generat aproape 100 de milioane de stream-uri în întreaga lume. Odată cu succesul piesei „Redlight (feat. ClockClock)”, lansată în vara anului 2021, Glockenbach a luat cu asalt Topul 40 german și a primit discul de aur pentru peste 50 de milioane de stream-uri. Cu a doua piesă, „Brooklyn (feat. ClockClock)”, lansată la sfârșitul anului 2021, formația a intrat pe locul 2 în topul radiourilor germane, a urcat pe locul 26 în topurile vânzărilor și a câștigat încă un disc de aur pentru cele peste 40 de milioane de stream-uri totale. „Brooklyn” este unul dintre cele mai de succes single-uri ale anului de pe radio în Germania.

Odată cu sorirea verii, Glockenbach prezintă acum cea mai recentă piesă, „Dirty Dancing”, o piesă de club între melancolie și euforie, cu sprijin vocal oferit de cântăreața și compozitoarea islandeză Ásdís. După colaborări celebre cu trupe precum Daði Freyr, 220Kid și Gromee, ea se alătură grupului muzical și completează la sound-ul EDM al lui Glockenbach, cu vocea sa, pentru a crea o atmosferă aproape psihedelică a unui răsărit de vară.

 

Halsey lanseaza melodia „So Good”

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/SoGoodPR

Astăzi, 10 iunie, artistul Halsey, care influențează genurile muzicale, și-a lansat noul single, „So Good” – o privire sinceră asupra drumului uneori ocolit pe care îl parcurge dragostea. Piesa a fost produsă de Tobias Karlsson și Max Martin.
Videoclipul pentru „So Good” a fost regizat de Alev Aydin, partenerul lui Halsey.
Marias și Abby Roberts sunt trupele secundare ale turneului Love and Power, iar Wolf Alice va apărea pe 21 iunie în locul The Marías.

Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=ObUvyMtiP34

Săptămâna trecută, când Halsey a sărbătorit a cincea aniversare de la lansarea „hopeless fountain kingdom”, RIAA a anunțat că albumul a atins statutul de 2xPlatinum. Cel de-al treilea album al lui Halsey, Manic, este, de asemenea, premiat cu dublu platină. Ambele albume au debutat pe locul 1 în topul Billboard, în topul vânzărilor de albume – la fel ca și în 2021, materialul „If ​​I Can’t Have Love, I Want Power”.

Halsey a strâns până în prezent peste 31 de miliarde de streamuri globale combinate, inclusiv peste 12,5 miliarde de streamuri din S.U.A., și a vândut aproape 17 milioane de unități de album ajustate în întreaga lume. Cel mai recent album al lor, If I Can’t Have Love, I Want Power, a debutat pe locul 1 în topurile Billboard în topul vânzărilor actuale de albume și al Top Alternative Albums în 2021. Urmează Manic din 2020, care a intrat, de asemenea, în topul actual al vânzărilor de albume. la nr.1. Manic a fost primul album din 2020 care a fost certificat Platină în SUA și acum este 2xPlatinum.

 

DEMI LOVATO ANUNȚĂ CEL DE-AL 8-LEA ALBUM DE STUDIO – ”HOLY FVCK” PE DATA DE 19 AUGUST 2022

 

PRIMUL SINGLE DE PE ALBUM „SKIN OF MY TEETH” s-a lansat astazi, 10 iunie

 

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/SkinOfMyTeethPR

Superstarul global nominalizat la GRAMMY, Demi Lovato, anunță cel de-al 8-lea album de studio, HOLY FVCK, care va fi lansat pe data de 19 august 2022, prin intermediul Island Records.  Albumul cu 16 piese este o călătorie muzicală bazată pe rădăcinile rock și pop-punk ale lui Demi și ilustrează o retrospectivă serioasă, dar ironică a experiențelor de viață.

„Procesul de realizare a acestui album a fost cel mai împlinitor de pana acum și le sunt recunoscătoare fanilor și colaboratorilor mei pentru că au fost în aceasta călătorie alături de mine. Niciodată nu am fost mai sigură de mine și de muzica mea, iar acest album vorbește de la sine. Pentru fanii mei, ”Lovatics”, care au fost alături de mine de la început și pentru cei care acum s-au alăturat drumului, vă mulțumesc. Acest album este pentru tine!”, declară Demi.

Mult așteptatul single de pe album, „Skin of My Teeth„, s-a lansat vineri, 10 iunie, alături de videoclipul său, iar în avanpremieră, Demi a interpretat noua piesă la emisiunea The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, joi, 9 iunie. Piesa cu accente rock prezintă talentul artistic, cu mai multe fațete și vocea puternică a lui Demi. Piesa a fost produsă de Warren Felder (OAK), și scrisă de Demi Lovato, Alex Niceforo, Keith Sorrells, Laura Veltz și Aaron Puckett (lil aron).

Albumul este ca o continuare a celui de-al șaptelea album de studio al lui Demi, Dancing With The Devil… The Art Of Starting Over, care a debutat pe locul 1 în Billboard Album Sales Chart și pe locul 2 în Billboard Top 200 Chart, după lansarea sa pe 2 aprilie 2021.

Despre Demi Lovato:
Demi Lovato este un muzician, actor, avocat și cel mai bine vândut autor al New York Times, nominalizat la GRAMMY și câștigător de premii. Ei au fost cunoscuți mai întâi pentru talentele lor pe ecran și, în scurt timp, au devenit un fenomen muzical pentru capacitatea lor vocală remarcabilă. Cu o audiență de peste 215 milioane pe rețelele sociale, Demi s-a impus ca o senzație globală.

Cu aproape 30 de miliarde de stream-uri strânse din întreaga lume, Demi a captivat publicul cu vocea lor renumită și harul de a compune muzică. De la balada rezistentă ”Skyscraper”, la „Sorry Not Sorry” și „Cool for the Summer”, discografia lui Demi prezintă muzicalitatea lor fără limite, cu abordarea mai multor genuri muzicale ca pop, R&B. , rock, soul și multe altele. Prin intermediul turneelor sold out, Demi a arătat publicului prezența incontestabilă pe scenă în locații de pe tot globul, în timp ce prin spectacole live, cum ar fi interpretarea „The Star-Spangled Banner” la Super Bowl LIV și debutul puternic al single-ului lor „Anyone” la cea de-a 62-a ediție a premiilor GRAMMY a câștigat recunoaștere universală.

Cu șapte albume de studio, care au debutat în Top 5 al Billboard 200, iar patru dintre ele cu peste un miliard de stream-uri pe Spotify, Demi își duce sound-ul caracteristic la următorul nivel cu cel de-al optulea album de studio, HOLY FVCK. Albumul este o călătorie muzicală bazată pe rădăcinile rock și pop-punk ale lui Demi și ilustrează o retrospectivă serioasă, dar ironică a experiențelor lor de viață.

Demi a fost lăudată de fani și colegi deopotrivă pentru autenticitatea și vulnerabilitatea lor, demonstrând creșterea lor transformatoare în două documentare celebre, Simply Complicated din 2017 și Dancing with the Devil din 2021. În calitate de avocat, Demi servește ca ambasador oficial al Global Citizen pentru sănătatea mintală, cu accent special pe comunitățile vulnerabile din întreaga lume.

Lovato a primit numeroase premii și distincții de-a lungul carierei, inclusiv un MTV Video Music Award, 14 Teen Choice Awards, cinci People’s Choice Awards, un ALMA Award, un Latin American Music Award și un GLAAD Vanguard Award pentru serviciile oferite activismului LGBTQ+. Ei au primit, de asemenea, două nominalizări la premiile GRAMMY, patru nominalizări la Billboard Music Awards și trei nominalizări la premiile Brit pentru munca lor.

 

R3HAB lansează single-ul „Sway My Way”, alaturi de cântăreața/compozitoarea australiană, Amy Shark

Streaming link: https://umusic.lnk.to/SwayMyWayPR

Producătorul multi-platină, R3HAB, își unește forțele cu una dintre cele mai formidabile cântărețe/compozitoare din Australia, Amy Shark, pentru „Sway My Way”, o interpretare organică a renumitului cântec al lui Runga – „Sway”.

Noul single marchează o plecare creativă de la stilul de muzică de dans cu energie înaltă de la R3HAB, cu o senzație mai relaxată. Călărind pe instrumentele organice și vocea cristalină a lui Shark, cei doi artiști creează o energie sonoră cathartică și emoționantă care încă aduce un omagiu versiunii originale.

„Sway My Way” urmează recenta lansare bilingvă a lui R3HAB – „Turn The Lights Down Low” cu Timmy Trumpet și cântărețul NINEONE#.

„Fiecare înregistrare dezvăluie o nouă fațetă a artistului din spatele lui. „Sway My Way” ar putea surprinde pe unii ascultători, deoarece are o senzație mai organică și mai dezgolită decât multe dintre mei. single, dar îmi place dinamica pe care o aduce. Amy este o artistă incredibilă și este o plăcere să lucrez cu ea și sunt atât de bucuros că m-a ajutat să dau viață acestui cântec.” – R3HAB

„Am o mulțime de familie din Noua Zeelandă, așa că, în mod natural, am crescut iubind-o pe Bic Runga, iar melodia ei „Sway” a fost una pe care am iubit-o atât de mult.” – Amy Shark

Multi-Platinum DJ-ul și producătorul Fadil El Ghoul, mai cunoscut sub numele de R3HAB, și-a deschis drumul prin muzica dance în ultimii cincisprezece ani. De la remixurile sale inovatoare pentru Rihanna, Drake, Taylor Swift, Calvin Harris, până la imnuri precum „All Around The World (La La La)” și „Lullaby”, certificate cu platină, si colaborările sale cu Ava Max, ZAYN, Luis Fonsi, Sean Paul și alții, R3HAB s-a dovedit a fi unul dintre cei mai avansați artiști din joc.

Munca sa a adunat până în prezent peste 8 miliarde de stream-uri, inclusiv 1,1 miliarde doar în 2021. R3HAB continuă să evolueze și să-și diversifice sunetul lucrând cu artiști de pe tot globul, depășind granițele muzicii dance pe măsură ce colaborează în genuri și limbi diferite. El este unul dintre primii 200 cei mai ascultați artiști de la Spotify, s-a clasat pe locul 12 în topul prestigiosului DJ Mag Top 100 DJ și a câștigat peste 70 de certificate de aur și platină.

 

 

iann dior lansează un nou single „LIVE FAST DIE NUMB” 

Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=8PKNK4N9IJE

Artistul iann dior lansează noul său single și videoclipul însoțitor pentru „Live Fast Die Numb”.
Produs de legendarul John Feldmann (Blink-182, Avril Lavigne, 5 Seconds of Summer ) și Mark Schick (Dua Lipa, Noah Cyrus, JP Saxe), înregistrarea imnică demonstrează capacitatea lui Dior de a-și canaliza vulnerabilitatea prin muzica sa.

Piesa prezintă sfera largă a talentului lui Dior, în timp ce se îndreaptă spre alt-pop cu o buclă de chitară puternică și un ritm de tobe inspirat de pop-punk, în timp ce încă încorporează elemente de rap și hip hop.
Piesa este însoțită de un videoclip regizat de Clyde Munroe, cu iann reflectând la o versiune mai tânără a lui.

dior a fost anunțat recent ca imaginea campaniei de primăvară/vară 2022 a casei de modă de lux germane MCM, o călătorie interdimensională în paradisul utopic. Colecția este disponibilă în magazin și online acum la mcmworldwide.com. Anterior, Dior a câștigat un Billboard Hot 100 #1 pentru filmul său din hitul 4x Platinum „Mood” cu 24KGoldn, care a petrecut 33 de săptămâni în Top 10 și a strâns peste un miliard de audiențe la radio și peste 3,7 miliarde de streamuri în carieră. El a adăugat la premiile sale 2 nominalizări la VMA pentru Cântecul anului și Cea mai bună colaborare, nominalizări la premiile Billboard și iHeart Radio, patru single-uri de aur certificate RIAA și colaborări cu toată lumea, de la Travis Barker la Clean Bandit și Lil Baby. Cu toate aceste realizări sub centură, Iann Dior a devenit o forță agnostică a genului care trebuie luată în considerare în muzica pop de astăzi.

 

 

SURFACES lansează un nou single „WHAT’S BEEN IN YOUR MIND?”

Link: https://www.youtube.com/watch?v=9Lvd0-EgjEk

După ce a acumulat până acum peste 11 miliarde de streamuri, duo-ul pop Surfaces din Texas, certificat cu triplă platină RIAA, lansează cel mai recent single „What’s Been On Your Mind?”.
„Este o poveste despre a ajuta pe cineva care trebuie să se vindece, dintr-un loc despre care încă nu poate comunica”, spune duo-ul despre piesă. „În momentele când suntem răniți, ne simțim egoisti sau vulnerabili să ne deschidem față de ceilalți. și de multe ori este mai ușor să construiești o fațadă. Această poveste urmărește ideea că, dacă cunoști și iubești cu adevărat pe cineva, vei putea întotdeauna să vezi prin acea față, acea față, acea plasă de siguranță a cuvintelor… și vei dărâma zidurile care vor duce la o evadare mai sănătoasă. „Noul single marchează continuarea groovy-ului „I Can’t Help But Feel”, care a strâns până acum peste 14,5 milioane de streamuri și a fost salutat de Rolling Stone, care a numit piesa „proaspătă, avântată și foarte distractivă”.
Captivând publicul cu spectacolul lor live, Forrest și Colin au urcat pe scena Hangout Fest luna ultima și se vor alătura lui LANY în turneul Summer Forever. Produs de Live Nation, turneul de 34 de orașe începe pe 3 august la The Chrysalis din Merriweather Park din Columbia. făcând opriri în America de Nord în Toronto, Detroit, Houston, San Diego și multe altele înainte de a se încheia în Seattle, la Lumen Field – Muckleshoot Plaza pe 24 septembrie.

Surface continuă să-și pună amprenta în acest an, după ce albumul lor din 2021, Pacifico, cu single-ul remarcabil „Wave Of You”, precum și colaborările cu Tai Verdeson „Sheesh!” și Salem Ileseon „Come With Me”, a strâns peste 2,8 miliarde de streamuri la nivel mondial.

 

MAREA ÎNTOARCERE A LUI EROS RAMAZZOTTI

Artistul anunță data lansării noului să album ”BATTITO INFINITO”,  primul single de pe acesta, „AMA” și turneul internațional dedicat noului album

Link: https://umusic.lnk.to/AMAPR

Revenirea lui EROS RAMAZZOTTI nu putea fi altceva decât una într-un stil remarcabil și cu impact la nivel mondial. La patru ani de la ultimul său album de studio, dezvăluie titlul și data lansării noului și incitantului său proiect.

„BATTITO INFINITO”, noul său album, va fi disponibil din 16 septembrie 2022 și este disponibil pentru precomanda, în același timp cu lansarea primului single de pe album, „AMA”, un manifest al identității artistice reînnoite a cântărețului și compozitorului de recorduri, care în peste 35 de ani de carieră a vândut 70 de milioane de discuri și a strâns peste 2 miliarde de stream-uri în întreaga lume.

„BATTITO INFINITO” este un proiect internațional care combină lansarea discului cu un turneu mondial. După ce a dezvăluit datele turneului internațional, EROS anunță BATTITO INFINITO WORLD TOUR, produs de Radiorama. O aventură live maiestuoasă care, din septembrie 2022 până în mai 2023, îl va aduce pe EROS în unele dintre cele mai importante orașe din lume, pentru a celebra călătoria muzicală a noului album live pentru prima dată împreună cu fanii din întreaga lume.

„M-am gândit la aceste concerte pentru a sărbători mai bine noile melodii care urmează să fie lansate. M-am implicat, urmărind fiecare etapă a acestei lucrări și având grijă de fiecare detaliu și nuanță. În fiecare dintre aceste spectacole va exista o mică parte din mine și povestea mea. Abia aștept să mă întâlnesc și să îmbrățișez din nou fanii mei din întreaga lume, deoarece cred că acesta este cel mai bun mod de a face față acestui moment complex și să încep din nou să fac muzică. Împreună.”, declară Eros Ramazzotti.

Vineri, 10 iunie, se lanează prima piesă a noului capitol muzical intitulat BATTITO INFINITO: single-ul „AMA”, care marchează revenirea unuia dintre cei mai îndrăgiți artiști italieni la nivel internațional. Un mesaj de iubire universală, un imn al libertății, o invitație de a iubi așa cum vrei, fără limite sau bariere, și de a celebra acest sentiment în toate formele și fațetele lui. EROS RAMAZZOTTI însuși a fost profund implicat cu fiecare mic detaliu și fiecare pas al producției, pentru o melodie care este deja un hit, gata de a fi cântat alături de fani.

„AMA”, albumul său „BATTITO INFINITO”, precum și melodiile istorice care au contribuit la succesul lui EROS, vor fi toate incluse în gama sa WORLD TOUR, care – după show-urile în avanpremieră de la Sevilla, Agrigento, Verona, Atena și Cezareea – va începe pe 30 octombrie 2022 la Los Angeles, cu prima etapă între America de Nord, Centrală și de Sud, și apoi ajunge în Europa din februarie până în mai 2023 cu 10 date italiene.

Pe 23 aprilie 2023, Eros va fi prezent in Romania, in cadrul unui concert organizat la Sala Palatului din Bucuresti.

EROS RAMAZZOTTI – PREMIERA TURNEULUI MONDIAL
CALENDAR

15 septembrie 2022 – La Maestranza, SEVILLA
17 – 18 septembrie 2022 – Teatro della Valle dei Templi, AGRIGENTO
20 – 21 – 23 – 24 septembrie 2022 – Arena di Verona, VERONA
1 octombrie 2022 – TBA, ATENA
6 – 8 octombrie 2022 – Amfiteatrul Cezareei, CEZAREEA

EROS RAMAZZOTTI – BATTITO INFINITO WORLD TOUR
CALENDAR

30 octombrie 2022 – Microsoft Theater, LOS ANGELES (SUA)
2 noiembrie 2022 – Centrul financiar inteligent, HOUSTON (SUA)
5 noiembrie 2022 – FTX Arena, MIAMI (SUA)
8 noiembrie 2022 – Teatrul Rosemont, CHICAGO (SUA)
10 noiembrie 2022 – Teatrul Hulu din MSG, NEW YORK (SUA)
12 noiembrie 2022 – Hard Rock Casino, ATLANTIC CITY (SUA)
14 noiembrie 2022 – Wang Theater – Boch Center, BOSTON (SUA)
16 noiembrie 2022 – Bell Centre, MONTREAL (CANADA)
18 noiembrie 2022 – Scotiabank Arena, TORONTO (CANADA)
23 noiembrie 2022 – Arena Ciudad de Mexico, MEXICO CITY (MEXIC)
25 noiembrie 2022 – Estadio Nacional, SAN JOSÈ (COSTA RICA)
27 noiembrie 2022 – Teatrul Anayansi, PANAMA CITY
30 noiembrie 2022 – Coliseu General Ruminahui, QUITO (ECUADOR)
2 decembrie 2022 – Movistar Arena, BUENOS AIRES (ARGENTINA)
4 decembrie 2022 – Movistar Arena, SANTIAGO (CHILE)
7 decembrie 2022 – Eurobike Arena, RIBERAO PRETO (BRAZILIA)
9 decembrie 2022 – Vibra Sao Paulo, SAO PAULO (BRAZILIA)
11 decembrie 2022 – Poliedru, CARACAS (VENEZUELA)
4 februarie 2023 – Altice Arena, LISABONA (PORTUGALIA)
7 februarie 2023 – Arkea Arena, BORDEAUX (FRANȚA)
9 februarie 2023 – Halle Tony Garnier, LYON (FRANȚA)
11 februarie 2023 – Le Dome, MARSILIA (FRANȚA)
14 februarie 2023 – Accor Arena, PARIS (FRANȚA)
16 februarie 2023 – Ziggo Dome, AMSTERDAM (OLANDA)
18 februarie 2023 – Schle yer-Halle, STUTTGART (GERMANIA)
21 – 22 februarie 2023 – Forest National, BRUXELLES (BELGIA)
25 februarie 2023 – Rudolf Weber Arena, OBERHAUSEN (GERMANIA)
27 februarie 2023 – Rock Hal, LUXEMBURG
1 martie 2023 – Olympiahalle, MONACO (GERMANIA)
4 martie 2023 – SAP Arena, MANNHEIM (GERMANIA)
6 martie 2023 – 02 Arena, PRAGA (REPUBLICA CEHĂ)
8 martie 2023 – Steel Arena, KOSICE (SLOVACIA)
10 martie 2023 – Hallenstadion, ZURICH (ELVEȚIA)
14 – 15 – 17 – 18 martie 2023 – Forumul Mediolanum, MILANO (ITALIA)
20 martie 2023 – Geneva Arena, GENEVA (ELVEȚIA)
25 martie 2023 – PalaAlpitour, TORINO (ITALIA)
28 martie 2023 – Nikaia Palaeste, NICE (FRANȚA)
31 martie 2023 – Wizink Center, MADRID (SPANIA)
2 aprilie 2023 – Palau St. Jordi, BARCELONA (SPANIA)
4 aprilie 2023 – Forumul de la Mandela, FLORENȚA (ITALIA)
6 – 7 aprilie 2023 – Palazzo dello Sport, ROMA (ITALIA)
11 aprilie 2023 – Palasele, EBOLI, SA (ITALIA)
15 aprilie 2023 – Zimny Stadion O’ Nepelu, BRATISLAVA (SLOVACIA)
17 aprilie 2023 -Wiener Stadhalle, VIENNA (AUSTRIA)
19 aprilie 2023 – Budapest Arena, BUDAPESTA (UNGARIA)
21 aprilie 2023 – Stark Arena, BELGRAD (SERBIA)
23 aprilie 2023 – Sala Palatului, BUCHAREST (ROMÂNIA)
25 aprilie 2023 – Armeec Arena, SOFIA (BULGARIA)
28 aprilie 2023 – PalaInvent, JESOLO, VE (ITALIA)
2 mai 2023 – Atlas Arena, LODZ (POLONIA)
4 mai 2023 – Royal Arena, COPENAGHEN (DANEMARCA)
6 mai 2023 – Avicii, STOCKHOLM (SUEDIA)
9 mai 2023 – Ice Hall, HELSINKI (FINLANDA)
11 mai 2023 – Zalgirio Arena, KAUNAS (LITUANIA)

 

Logic face echipă cu Wiz Khalifa pentru piesa “Breath Control” 

Link:  https://www.youtube.com/watch?v=MMMrZ5PlBOE

Logic face echipă cu Wiz Khalifa pentru piesa “Breath Control”. Logic a lansat o versiune a acestei melodii cu luni în urmă, în care s-a lăudat că și-a înregistrat partea dintr-o singură încercare.
Pe măsură ce vremea se încălzește, fanii muzicii se pregătesc pentru sezonul festivalurilor și turneelor de la jumătatea anului, iar luna viitoare, Logic își pornește călătoria, fiind de la o scenă la alta. De data aceasta, nativul din Maryland i se va alătura lui Wiz Khalifa pentru turneul lor comun, care va avea mai mulți invitați, inclusiv 24kGoln, DJ Drama și Rubi Rose.
Vineri (10 iunie), cu exact o săptămână înainte de sosirea anticipatului album al lui Logic, „Vinyl Days”, el împărtășește o versiune actualizată a piesei sale lansate anterior, „Breath Control”. Logic a lansat prima dată această piesă în urmă cu câteva luni, dar a decis să-l adauge pe Wiz Khalifa la remix doar pentru a condimenta lucrurile.

 

Benzz a lansat în colaborare cu Tion Wayne și French Montana remix-ul piesei “Je M’appelle” 

Link: https://www.youtube.com/watch?v=AQw5ZUos7IY

Benzz a lansat în colaborare cu Tion Wayne și French Montana remix-ul piesei “Je M’appelle”. Cu versiunea originală a „Je M’apelle”, care a acumulat peste 27 de milioane de streamuri Spotify și peste 11 milioane de vizualizări pe YouTube, melodia este, fără îndoială, una dintre cele mai mari hituri din ultima vreme. Acum, Benzz s-a asociat cu colegul londonez Tion Wayne și cu French Montana din New York pentru a ne oferi un remix plin de energie.
Fiecare dintre cei trei artiști vine cu energie pe piesă – care preia melodia de dans „Destination Calabria” – cu Benzz dând startul înainte ca Tion și French să ofere melodiei fluxurile lor optimiste.
Imaginile sunt la fel de pline de viață ca melodia și îi surprind pe cei trei rapperi în stare bună, în câteva locații diferite.
Benzz a fost un fotbalist profesionist înainte de a trece la muzică în septembrie anul trecut. Cu toate acestea, în timp ce tânărul de 18 ani a rămas surprins, când la un meci din Liga Campionilor a fost redată melodia, adolescentul a rămas cu picioarele pe pământ. Deși inițial i-a fost greu să se concentreze pe studii în timp ce avea un succes viral, acesta vrea să termine școala.

„Vedeți numerele, vedeți performanța și vedeți oameni vibrând cu ea și nu pot să mint, doar ești așezat acolo uneori și te gândești „de ce sunt aici?” Dar, evident, în același timp, mai am doar două luni de facultate”, a reflectat Benzz în mai. „Așa că vreau doar să rămân concentrat acolo.”
Cu toate acestea, colegii și educatorii săi îi susțin pe deplin talentul. „Toți profesorii mei știu și despre cântec”, a spus Benzz pentru Versus. „Există o mare agitație în jurul școlii pentru mine chiar acum, omule. Chiar și directorul m-a tras deoparte… a spus doar „bravo!”
În altă parte, în timpul interviului, Benzz a dezvăluit că are mari speranțe pentru următoarea sa lansare. „Evident, vreau să aud Je M’appelle toată vara. Dar apoi, având puțin timp, următorul single va merge și mai bine. Urmează un alt smash viral!”, a declarat Benzz. „Eșantionul este probabil similar în ceea ce privește popularitatea, dar simt că merge și mai bine decât această piesă. Ai răbdare!”

 

Muni Long apelează la Saweetie pentru piesa „Baby Boo” 

Link YouTube:  https://www.youtube.com/watch?v=qHX5CYT9E8w

Muni Long apelează la Saweetie pentru piesa „Baby Boo”. Single-ul va putea fi regăsit pe noul EP foarte așteptat al lui Muni, “PUBLIC DISPLAYS OF AFFECTION TOO”, care va fi lansat pe 24 iunie și va conține cinci piese noi, inclusiv single-urile „Pain” și „Another”.

Pe lângă două interpretări inspirate ale hit-urilor ei pentru râvnitul program global, Muni se alătură MTV Push pentru a vorbi despre ieșirea din culisele industriei, proiectul ei inovator “Public Displays of Affection” și cum sunt scrise cele mai bune melodii ale ei.
Cel mai difuzat și interesant artist R&B, Muni a explodat cu succesul „Hrs And Hrs”. Pe lângă faptul că a înregistrat peste 200 de milioane de stream-uri și a ajuns pe locul 1 la Radio Urban & Rhythmic, piesa a ajuns în Top 5 la Apple Music și a ajuns pe locul 17 în Billboard Hot 100.
Muni a fost recent subiectul unui profil aprofundat pentru Nightline de la ABC News și GMA3. Anterior, Muni a interpretat „Hrs And Hrs” la emisiunea The Tonight Show de la NBC, cu Jimmy Fallon în rolul principal. În plus față de artistul MTV Global PUSH pentru luna iunie, Muni a fost numită în programul „On The Verge” al iHeart Radio, BET Amplified, artistul You-Tube On The Rise, You-Tube’s Artist On The Rise, Spotify Frequency Artist, Snapchat Artist to Watch, and Amazon Breakthrough Artist of the Month.

Înainte ca stilul ei emoționant, izbitor și plin de suflet să cucerească întreaga lume cu „Hrs And Hrs”, Muni Long a petrecut un deceniu ca fiind una dintre cele mai bine păstrate arme secrete din industrie. Călătoria ei ca compozitoare, care combină R&B, rap și pop, a acumulat un catalog divers de hit-uri pentru Rihanna, Mariah Carey, Madonna, Chris Brown, Ariana Grande, Mary J. Blige, Kelly Clarkson, Selena Gomez și mulți alții.
Priscilla Renea, originară din Vero Beach, FL, a adoptat numele Muni Long și s-a angajat ca artist solo. „Priscilla este numele cu care m-am născut”, spune ea. „Întotdeauna mi-am dorit să fiu Muni Long. Ea este neinfricata. Ea are intentie. Ea sunt eu”.” Public Displays Of Affection”, EP-ul ei foarte așteptat (conținând „Hrs And Hrs”) a fost lansat independent prin Supergiant Records în noiembrie 2021 și a devenit imediat un Top 10 Apple Music R&B Album.

 

Post Malone a lansat varianta deluxe a albumului “Twelve Carat Toothache” 

Link: https://umusic.lnk.to/TwelveCaratToohacheDeluxePR

Post Malone a lansat varianta deluxe a albumului “Twelve Carat Toothache”. Aceasta versiune conține 2 piese solo de la Post Malone, „Waiting For Never” și „Hateful”.
Au trecut doar câteva zile de când Post Malone și-a lansat cel de-al patrulea album de studio mult așteptat, “Twelve Carat Toothache”, dar hitmaker-ul nominalizat la Grammy s-a întors deja cu mai multă muzică.
Lansarea deluxe-ului vine doar o zi după proiecțiile de vânzări de la Hits Daily Double. După cum s-a raportat se preconizează că cea mai recentă lansare a lui Post Malone va vinde 115.000-139.000 de unități, iar în timp ce experții prevăd că va ajunge cel puțin in top 3 in Billboard 200, fiind al treilea proiect consecutiv ce reușește această performanță

Tracklist:
1. Reputation
2. Cooped Up ft. Roddy Ricch
3. Lemon Tree
4. Wrapped Around Your Finger
5. I Like You (A Happier Song) ft. Doja Cat
6. I Cannot Be (A Sadder Song) ft. Gunna
7. Insane
8. Love/Hate Letter To Alcohol ft. Fleet Foxes
9. Wasting Angels ft. The Kid LAROI.
10. Euthanasia
11. When I’m Alone
12. Waiting For A Miracle
13. One Right Now ft. The Weeknd
14. New Recording 12, Jan 3, 2020
15. Waiting For Never
16. Hateful

 

Kid Cudi a lansat single-ul “Do What I Want” 

Link: https://www.youtube.com/watch?v=2PCean6JYvI

Kid Cudi a lansat single-ul “Do What I Want”. Fanii așteaptă cu nerăbdare vești despre „Entergalactic”, deoarece a fost o muncă de dragoste de trei ani.

De ani de zile, fanii lui Kid Cudi așteaptă vești despre lansarea oficială a viitorului său album „Entergalactic”. Îndrăgitul hitmaker al „Day N Nite” și-a petrecut o mare parte din ultimele zile răspândind conștientizarea despre sănătatea mintală, precum și călătoria sa folosind muzica ca terapie, dar Cudi s-a întors cu un nou single pe care l-a anunțat la începutul acestei săptămâni.

Cudi a redat pentru prima dată „Do What I Want” în urmă cu puțin peste doi ani și chiar a interpretat melodia live în aprilie.
„ENTERGALACTIC este cea mai importantă piesă de artă pe care am făcut-o vreodată”, a împărtășit anterior Cudi pe Twitter. „Sunt atât de mândru de acest album și show. 3 ani de pregătire.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.