Netflix Geeked, evenimentul Netflix care găzduiește divertisment din toate genurile, se pregătește pentru a doua ediție Geeked Week de anul acesta și festivitățile vor fi mai generoase ca niciodată. Geeked Week 2022 este un eveniment virtual pentru fani cu durata de cinci zile, centrat pe serialele, filmele și jocurile Netflix. Va avea loc între 6 și 10 iunie și va fi difuzat pe mai multe platforme. Ți-am pregătit noutăți exclusive din belșug, trailere noi, apariții ale vedetelor și multe altele.

 

Geeked Week va fi difuzat pe toate platformele mari, inclusiv pe canalele noastre de YouTube, Twitter, TikTok, Twitch și Facebook. Mai multe informații despre eveniment poți găsi aici.

 

Tim Burton prezintă serialul Wednesday, care se va lansa în curând pe Netflix.

Despre Wednesday:

Un serial cu mistere, detectivi și o infuzie sănătoasă de supranatural, care prezintă anii petrecuți de Wednesday Addams ca elevă la Academia Nevermore. Wednesday încearcă să-și folosească abilitatea paranormală incipientă pentru a contracara o serie de crime monstruoase care au terorizat orașul din apropiere și a rezolva misterul supranatural în care au fost implicați părinții ei în urmă cu 25 de ani. Totul în timp ce navighează prin noile și foarte încurcatele ei relații de la Nevermore.

 

Showrunneri și Producători Executivi: Al Gough și Miles Millar (Smallville, Into the Badlands)

Regizor și Producător Executiv: Tim Burton (Beetlejuice, Edward Scissorhands)

Regizat de: Gandja Monteiro (105, 106), James Marshall (107, 108)

Producători Executivi: Steve Stark (Medium, The Event), Andrew Mittman for 1.21 (The Addams Family, Alphas), Kevin Miserocchi (Tee and Charles Addams Foundation), Kayla Alpert (Code Black, Up All Night), Jonathan Glickman for Glickmania (RESPECT, Addams Family 2) și Gail Berman (The Addams Family, Alphas)

Cu: Jenna Ortega, Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán, Gwendoline Christie, Christina Ricci, Hunter Doohan, Percy Hynes White, Joy Sunday, Emma Myers, Riki Lindhome, Jamie McShane, Georgie Farmer, Naomi Ogawa, Moosa Mostafa

Venit de la creatorii serialului Dark, 1899 este un serial unde misterul se îmbină cu horrorul,

care va avea premiera în curând, doar pe Netflix.

 

 

Despre 1899:

Este anul 1899 și o navă plină cu emigranți părăsește vechiul continent. Având origini europene diverse, pasagerii sunt uniți de speranțele și visurile legate de viitorul care îi așteaptă în noul secol, într-o altă țară. Dar călătoria lor ia o turnură neașteptată atunci când descoperă o altă navă cu emigranți plutind în derivă, la bordul căreia vor găsi ceva care le va transforma călătoria spre pământul făgăduinței într-un adevărat coșmar.

 

O odisee uluitoare din punct de vedere vizual, în care nimic nu este ceea ce pare a fi. Creatorii serialului de succes international Dark ne poartă în anul 1899, la bordul vasului Kerberos. Ce s-a pierdut va fi găsit.

 

Create de: Jantje Friese, Baran bo Odar (creatorii serialului Dark)

Regizat de: Baran bo Odar

Scris de: Jantje Friese

Producători Executivi: Jantje Friese, Baran bo Odar

Cu: Emily Beecham, Aneurin Barnard, Andreas Pietschmann, Miguel Bernardeau, Maciej Musiał, Anton Lesser, Lucas Lynggaard Tønnesen, Rosalie Craig, Clara Rosager, Maria Erwolter, Martin Greis-Rosenthal, Yann Gael, Mathilde Ollivier, José Pimentão, Isabella Wei, Gabby Wong, Jonas Bloquet, Fflyn Edwards, Alexandre Willaume

The Sandman are premiera globală pe 5 august, doar pe Netflix.


 

În panelul lor de la Geeked Week, Neil Gaiman, Allan Heinberg și distribuția serialului dezvăluie un teaser oficial al acestuia, dar anunță și faptul că Mark Hamill va da vocea îndrăgitului personaj Merv Pumpkinhead.

 

Despre The Sandman:

O altă lume ni se deschide când închidem ochii și dormim, un loc numit „Visarea”, unde Sandman, Stăpânul Viselor (Tom Sturridge), insuflă viață celor mai intime temeri și fantezii. Dar când Visul este capturat în mod neașteptat și ținut prizonier timp de un secol, absența sa declanșează o serie de evenimente care vor schimba atât lumea visării, cât și pe cea a treziei pentru totdeauna. Pentru a restabili ordinea, Visul trebuie să călătorească în diferite lumi și fire temporale pentru a repara greșelile făcute în lunga sa existență, a-și vizita prietenii și dușmanii și a întâlni pe parcurs noi entități cosmice și umane.

 

Bazat pe îndrăgita și premiata serie BD de la DC Comics, creată de Neil Gaiman, The Sandman este o combinație de mituri și fantezii întunecate, cu personaje bine conturate, care urmăresc numeroasele aventuri ale Visului de-a lungul a 10 capitole epice. Adaptat de Gaiman, care este și producător executiv. Realizatori: Allan Heinberg și David S. Goyer.

 

Producător Executiv / Showrunner / Scenarist: Allan Heinberg

Producători Executivi / Scenariști: David S. Goyer, Neil Gaiman

Cu: Tom Sturridge, Boyd Holbrook, Patton Oswalt, Vivienne Acheampong, Gwendoline Christie, Charles Dance, Jenna Coleman, David Thewlis, Stephen Fry, Kirby Howell-Baptiste, Mason Alexander Park, Donna Preston, Vanesu Samunyai (cunoscută înainte ca „Kyo Ra”), John Cameron Mitchell, Asim Chaudhry, Sanjeev Bhaskar, Joely Richardson, Niamh Walsh, Sandra James Young, Razane Jammal și Mark Hamill

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.