Ilkay Sencan colaborează cu INNA pentru noul single – Talk, o piesă dance-pop cu o producție energetica menită să încurajeze fanii să găsească motivația pentru a trece peste momentele grele.

 

Piesa a fost scrisă de către Isabelle Zikai Gbotto Carlsson, Anton Hård af Segerstad și Ilkay Sencan, producția finală și mix master-ul fiind realizate de către producer-ul Ilkay Sencan.

Ilkay Sencan a intrat în lumina reflectoarelor odată cu primul său No.1 turcesc, un remake al piesei „Mary Jane” cântată de Burry Soprano în 2018. În anul 2019, a cucerit topurile Shazam cu single-ul „Do It”, urmat de „Rockstar” alături de Dynoro – un remake al celebrului hit din 2017 al lui Post Malone – „21 Savage”, ceea ce i-a adus un succes enorm pe platformele de streaming. În momentul de față, Ilkay se bucură de peste 2.6 miliaone de ascultători lunari pe Spotify și de peste 200 de milioane de vizualizări pe YouTube la piesele sale.

Cu un număr impresionant de hituri în palmares și cu sute de concerte prin Europa, Asia, America Latină, USA, Canada și în Orientul Mijlociu, INNA este într-adevăr un nume important în industria muzicală. Colaborările recente alături de artiști internaționali, dar și din România, o fac pe INNA una dintre cele mai apreciate artiste. Piese precum „Up” feat. Sean Paul sau ”Tare” alături de The Motans sunt doar câteva dintre exemplele de lansări recente ce au luat cu asalt topurile muzicale de specialitate. Artista se bucură de peste 7,6 milioane de ascultători lunari pe Spotify și peste 1 miliard de vizualizări pe YouTube.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.