Kanal D trece, începând de saptămâna viitoare, la grila de vară, iar anotimpul vacanţelor aduce cu sine câteva modificari în grila staţiei.  Mai mult joc al minţii cu Dan Negru, distracţie maximă la cele mai frumoase petreceri prin ţară, cu noul sezon “Se strigă darul”, precum şi o reconfigurare a orelor de difuzare pentru “Casa iubirii”, odată cu intrarea “Teo Show” în vacanţă.

Perioada care urmează va fi una relaxată, dar şi dedicată antrenamentului minţii, pentru că Dan Negru va fi alături de telespectatorii Kanal D de luni pana vineri, de la ora 17:30, dar şi de miercuri până vineri, de la ora 22:30. Emisiunea fenomen “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” va putea fi urmarită, aşadar, atât în Day Time cât şi în Prime Time, oferindu-le celor din faţa micilor ecrane experienţa plăcută a exerciţiilor de vocabular în mijlocul familiei.

Emisiunea “Teo Show” intră în vacanţă începând de saptamana viitoare, Teo Trandafir şi echipa sa urmând să revină pe micul ecran din toamnă într-o formă fresh şi cu multe surprize pentru telespectatori.

Începand de luni, cei din faţa micilor ecrane vor putea urmări de luni pâna vineri, de la ora 10:00 şi de la 15:00, “Casa Iubirii”, reality show-ul prezentat de Andreea Mantea.  Concurenţii care îşi caută jumătatea şi vor să se descopere pe sine în relaţie cu ceilalţi îşi vor împărtaşi trăirile şi experienţele telespectatorilor, dezvăluindu-şi faţete diferite ale personalităţii lor. Sâmbăta şi duminica, reality-ul  matrimonial va fi difuzat ca şi pâna acum, de la 16:00 şi de la 19:00.

După încheierea primului sezon “Strada Speranţei”, un nou sezon “Se strigă darul” va începe sâmbăta, 18 iunie, de la ora 20:00, la Kanal D. Graţiela Duban Teohari şi Mihai Mitoşeru îi vor face pe telespectatori matorii celor mai frumoase nunţi din România, cu obiceiuri şi tradiţii spectaculoase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.