Noua emisiune o urmărește pe Nikki Glaser în timp ce renunță la viața de la Hollywood și se mută înapoi în orașul ei natal, St. Louis, MO

 

 

Artistă de stand-up comedy, expertă în roast și gazdă de podcast, Nikki Glaser este purtată de viață înapoi la rădăcinile ei, în orașul ei natal, St. Louis, MO. Fără filtru, populară și relaxată, Nikki gestionează relațiile cu prietenii, familia și dragostea ca o celebritate locală. Welcome Home Nikki Glaser? are premiera în 5 iunie la E! Entertainment, iar episoadele de jumătate de oră se vor difuza în fiecare duminică, de la ora 22:00.

 

Departe de stilul ei de viață de la Hollywood, Nikki se întoarce în St. Louis unde pornește într-o călătorie amuzantă și adesea incomodă de autodescoperire. În mijlocul mișcării ei haotice, Nikki se sprijină mult pe părinții ei Julie și EJ Glaser, pe iubitul ei din copilărie, Kerstin Robertson, pe colegul ei de cameră, Andrew Collin și chiar pe fostul ei iubit, Chris Convy. Ca un pește mare într-un iaz mic, Nikki experimentează și greșeli în timp ce încearcă să găsească dragostea. În ciuda faptului că s-a întors acasă, este hotărâtă să experimenteze, își testează abilitățile de muzician și își implică familia în sfera ei profesională, uneori spre bucuria și alteori spre jena lor. Deși cariera ei este la cote maxime, Nikki rămâne legată de prietenii și familia ei, care încă o văd ca fiind doar Nikki din St. Louis.

 

Seria Welcome Home Nikki Glaser? are premiere la E! Entertainment duminică, 5 iunie, de la ora 22:00 și este produs de Evolution Media, cu Alex Baskin, Douglas Ross, Brian McCarthy, Ailee O’Neill, Sarah Kane și Nikki Glaser în calitate de producători executivi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.