Andreea Banica vine duminica la “40 de intrebari cu Denise Rifai”, emisiune difuzata de la 22:30, la Kanal D! Cantareata este considerata una dintre cele mai iubite artiste din showbiz-ul romanesc, consolidandu-si pozitia in topul celor mai bine vandute artiste, odata cu debutul acesteia, in anul  1999, in trupa Exotic.

De asemenea, Andreea Banica  a fost de nenumărate ori pe primul loc în clasamentele muzicale româneşti şi a obţinut o serie de premii care i-au certificat valoarea de-a lungul anilor. Apariţiile ei vestimentare, atât pe scenă, cât şi în videoclipuri şi la evenimente, au uimit şi cucerit prin prospeţime şi prin stilul inconfundabil.

Aflandu-se pe scena muzicala de aproape 25 de ani, artista a stiut de fiecare data sa se reinventeze si sa se readapteze tendintelor actuale. Alaturi i-a fost, de fiecare data, sotul artistei, care ii este si impresar. A cochetat si cu televiziune din potura de invitat, prezentator si actrita de sitcom.

In prezent, este foarte activa si in mediul online, cu o mare comunitate de urmaritori pe retelele sociale. In plan personal este casatorita de 14 ani cu Lucian Mitrea, alaturi de care are 2 copii, pe Sofia si pe Noah.

“La ce visa fetita care vindea corcoduse?”, “Era trupa Exotic tot ce-si putea dori un barbat?”, “V-ati mai dezbraca astazi in Playboy?”, “Ati fost vreodata curtata de un miliardar?”, “V-ati angajat prin contract ca sa nu va maritati?”, “Nu v-a fost frica s ava concediati sotul?”, “Este Andreea Banica veninoasa?”, “Ati ierta infidelitatea?”, “De cate ori v-ati batut?”, “Ce rani v-a lasat in suflet agresivitatea tatalui?” sunt doar cateva dintre intrebarile adresate Andreei Banica in editia de duminica, 5 iunie, a emisiunii “40 de intrebari cu Denise Rifai”, difuzata de la 22:30, la Kanal D!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.