Se simte miros de vacanță în aer, așadar Minimax dă tonul distracției, relaxării și super desenelor animate, pe placul întregii familii.

”Barbie: Duetul prieteniei” este noul serial pe care televiziunea l-a pregătit pentru micuțele telespectatoare, admiratoare ale frumoasei păpuși, invitându-le să urmărească aventurile pline de amuzament ale lui Barbie, începând din 1 iunie, de la ora 18:00.

Serialul le urmărește două fete ce poartă același nume: Barbara Roberts, adică Barbie, pe parcursul unui an petrecut la un liceu de arte din New York. Ele își propun să înregistreze un demo musical și să lucreze pentru a-și finanța visurile.  Toate acestea în timp ce explorează orașul poreclit Marele Măr și revenind adesea în Malibu pentru a-și vizita familiile și prietenii. Un serial plin de povești despre prietenie, familie, pasiune și perseverență, unde lecția de bază este că visurile se împlinesc dacă lucrezi din greu, dar te și distrezi în același timp.

Mai mult, din 11 iunie, în fiecare dimineață de la ora 9:00, Minimax aduce filme cu Barbie pe micul ecran, astfel încât ziua să înceapă cu multă grație, rochii spectaculoase de prințese și cu lecții valoroase despre prietenie.

Pentru copiii pasionați de acțiune, aventuri și super mașini, Minimax a pregătit noi episoade din ”Furios și iute: cursa spionilor”, din 4 iunie, de la ora 19:00.

Acțiunea este la cote maxime, când Tony Toretto calcă pe urmele vărului său, Dom și este recrutat de o agenție guvernamentală ca să se inflitreze, alături de grupul său de prieteni, într-un grup select care organizează curse de mașini ce reprezintă doar o fațadă a unei organizații criminale diabolice. Protagoniștii noștri au mașini inteligente și nenumărate dispositive și echipamente de spioni, astfel că acest grup cool participă la curse ca să salveze lumea de la distrugere.

Minimax anunță o vară cu distracție, joacă și super desene animate, eliminând din vocabularul oricărui telespectator cuvântul ”plictiseală”!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.