Jocul cuvintelor cu Dan Negru are mare priză la public, devenit deja un fenomen, emisiunea prezentată de Dan Negru la Kanal D se bucură de o popularitate uriașă, atât în rândul adulților, cât și al copiilor.

De 1 iunie, telespectatorii vor avea parte de o ediție cu totul și cu totul specială a emisiunii “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, cu atât mai mult cu cât concurentii care vor păși în platoul emisiunii fac parte din elita de top a României, olimpici naționali în diferite domenii.

Luca, olimpic la limba și literatura română, Teodor, olimpic la geografie, matematică și fizică, Briana, olimpică la limba și literatură română, engleză, franceză și latină, Irina, olimpică la matematică, geografie, engleză și latină, și Mihai, olimpic la matematică-informatică, fizică vor fi cei cinci copii care pășesc cu emoție în platoul emisiunii, că să dea soluțiile corecte la defințiile enunțate de Dan Negru.

“Sunteți niște oameni extraordinari, vor vedea telespectatorii de ce zic asta! Sunt foarte curios cum vă veți descurca la Jocul cuvintelor. Faceți parte din elita puștilor din România!”, anunță Dan Negru în debutul ediției de mâine seară.

Concurenții ediției speciale de 1 iunie “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” vor avea parte de o surpriză, fiecare dintre aceștia va intra în posesia unui premiu special. Totodată, marele câștigător al ediției va fi descoperit miercuri seară de la 22:30.

“De 1 iunie, noi venim cu primul “salariu”, fiecare dintre voi va primi câte 2000 de lei. Când veți ajunge mari profesori universitari, mari matematicieni, să v-amintiți de butonul acesta. România e pe mâini bune, e pe mâna lor!”, adaugă Dan Negru.

De 1 iunie, de la 22:30, antrenați-vă mintea cu “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, nu pierdeți întâlnirea cu cinci concurenți isteți și definiții care să va provoace să descoperiți ce cuvinte se ascund în spatele lor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.