Darius Mabda a câștigat vineri seară marele trofeu Românii au talent, premiul în valoare de 120.000 de euro și titlul de cel mai talentat concurent. Într-o finală spectaculoasă, Darius a reușit să ajungă la inimile oamenilor prin dansul pus în scenă și să-i convingă pe telespectatori că merită votul lor și șansa de a triumfa.

 

Pe locul 2, în urma voturilor primite, s-a clasat Emanuel Ion, care a obținut premiul de 20.000 euro, iar pe locul 3, după ce a demonstrat pasiunea și talentul la pian, s-a aflat Martina Meola, care a câștigat 10.000 euro. Aceștia au oferit momente de neuitat și au demonstrat că visurile merită recompensate.

 

Tot aseară, a fost desemnat și câștigătorul premiului de originalitate de 10.000 de euro. 

După o săptămână de vot, telespectatorii au ales să-l susțină pe Darius Mabda. 

 

Marea finală a show-ului a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 00:31. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 8.1 puncte de rating și 33.4% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 3.2 puncte de audiență și 13% share. De-a lungul difuzării, peste 1.7 milioane de români s-au bucurat de o finală de neuitat, iar în minutul de aur, la ora 22:43, peste 2.2 milioane de telespectatori erau cu ochii pe show.

 

Seara s-a încheiat cu declarația câștigătorului sezonului 12, Darius Mabda :”Nu credeam niciodată că voi câștiga și sunt foarte fericit. Acum că s-a încheiat am mai multe emoții deoarece nu-mi vine să cred. Nu m-am gândit nicio secundă că aș putea fi marele câștigător, toți au fost foarte talentați. Simt… fericire și emoție”.


Un super sezon s-a încheiat, însă talentul merge mai departe! Toți cei care au un talent și vor să-l arate întregii țări sunt așteptați pe site-ul romaniiautalent.protv.ro pentru a completa formularul de înscriere pentru sezonul 13 Românii au talent!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.