Alexandra Stan lansează o nouă versiune a piesei sale „Lie”, cu Zookeepers

Streaming Link:​ https://alexandrastan.lnk.to/Lie-ZookepersPR​

​După lansarea celui de-al cincilea album de studio, Alexandra Stan lansează o nouă versiune a piesei sale, „Lie”, inclusă pe album, cu proiectul danez Zookeepers, via Universal Music România.
Aceasta piesa marchează cea de-a doua colaborare, după track-ul „Future Calling”, lansat în urmă cu câteva luni.

Alexandra Stan a lansat albumul „Rainbows” pe 29 aprilie 2022 prin Universal Music România – o colecție uimitoare de 15 piese, fiecare dintre ele prezentând o latură diferită a cunoscutului și iubitului superstar român, Alexandra Stan.

Album Streaming Link: https://alexandrastan.lnk.to/Rainbows

Piesa „Lie” este disponibilă pe album și are acum o prelucrare a baietilor de la Zookeepers, un duo de producători format din William de Waal și Søren Oliver Due.

O colecție de 15 cântece, fiecare piesă prezentând o latură diferită a Alexandrei Stan; titlul „Rainbows” nu doar că este o metaforă pentru melodii, cât şi pentru artistă, arătând și diversele atitudini ale Alexandrei – jucăuşă, îndrăzneaţă, extravagantă, misterioasă sau doar girl next door. Materialul este un caleidoscop de ritmuri, teme, mesaje și abordări când vine vorba de videoclipuri muzicale. Având în vedere versatilitatea acestui album, există cel puțin o melodie potrivită pentru fiecare dispoziție și gust personal. Albumul include și o noutate pentru un artist român, o colaborare cu primul influencer digital român, Ana Tobor, pentru piesa de inspirație J-pop, „Kame Ha”.

Tracklist „Rainbows” – Alexandra Stan:

 1. Rainbows
 2. Come Into My World (with NERVO)
 3. It’s My Life
 4. I Think I Love It
 5. Tikari (feat. LiToo)
 6. Kame Ha (feat. Ana Tobor)
 7. Tokyo
 8. Boy, Bye!
 9. Bad at Hating You
 10. Cherry Lips
 11. Lie
 12. Outro

Bonus tracks:

 1. Obsesii
 2. Aleasa
 3. Take Me Home
JURJAK a lansat melodia „Nu a mai ramas nimic”

Streaming Link:​ https://Jurjak.lnk.to/NuAMaiRamasNimicPR

Jurjak revine cu prima lansare din acest an, o piesă cu accente rock, cu un​ mesaj puternic -​ „Nu a mai rămas nimic”.
De-a lungul piesei, Jurjak enumeră o serie de lucruri care se completează unele pe altele, ca o analogie a lumii în care toate cele firești sunt anapoda, iar în acest moment nu mai este ce a fost odată și „nu a mai rămas nimic”.
Pe acorduri de chitară electrică, Jurjak descrie un scenariu aproape post-apocaliptic în care nimic nu mai are sens și în același timp, este un îndemn pentru toți cei care ascultă piesa pentru a lua atitudine.

„Piesa „Nu a mai rămas nimic” pentru unii este o concluzie, iar pentru alții este un semnal de alarmă. Este o piesă manifest care ne îndeamnă să trecem de la starea de autosesizare, la fapte…”, declară Jurjak despre noua piesă.

Muzica, versurile și producția sunt realizate în totalitate de către Jurjak, iar clipul a fost realizat tot de catre Jurjak, împreună cu Dorel Gnatiuc (DOP), si Les Ateliers Nomad (SGI).​

Link videoclip:​ https://youtu.be/tq3TvipHKDw

Melodia „Nu a mai rămas nimic” va fi inclusă pe al treilea material discografic, pe care Jurjak îl va prezenta în curând lumii, și de pe care a extras până în prezent, piesele precum „Inimă de piatră”, „Timpul” sau „Un tip norocos”. Primul album lansat de Jurjak se numește “Lemon Blues” și a apărut în 2016. În octombrie 2018, Jurjak a lansat cel de-al doilea album oficial „Blues Berry”; un album cu influențe blues, electro, rock și folk, pe care se regăsește și piesa „Imnul Minerilor”, nominalizată la premiile Gopo pentru soundtrack-ul filmului „Planeta Petrilă”. Cel de-al treilea material semnat de către Jurjak se va numi “Hoții de vise”.

Link YouTube
Felix Jaehn face echipă cu Zoe Wees pentru single-ul “Do It Better”

Stream / Download:​ https://Asculta.lnk.to/DoItBetterPR

Felix Jaehn face echipă cu Zoe Wees pentru single-ul “Do It Better”. După ce a deschis anul cu o mega-colaborare, „Rain In Ibiza”, cu talentatul artist britanic, Calum Scott, și duo-ul anonim, The Stickmen Project, Felix Jaehn se întoarce cu „Do It Better”, realizat în colaborare cu star-ul pop german Zoe Wees.

Jaehn oferă o producție pop perfectă, cu o linie de top care să se potrivească cu vocea superstar-ului german, Zoe.​ Imediat după remixul său „Original Sin” pentru Sofi Tukker, Jaehn își pregătește cel mai bun an de până acum, cu nenumărate melodii noi pregătite pentru lansare și un turneu​ programat pentru vară.

„Sunt un mare fan al lui Zoe​ și al vocii ei care îmi ajunge direct la inimă. În timp ce lucram la „Do It Better”, am fost entuziasmat de sezonul festivalurilor și abia aștept să dansez cu voi toți în curând”, a declarat​ Felix Jaehn

„Felix și cu mine ne dorim să lucrăm împreună de ceva vreme. Când am auzit „Do It Better” pentru prima dată, am știut imediat: acesta este single-ul nostru!” – Zoe Wees

Felix Jaehn a fost într-o serie destul de câștigătoare până acum. Șirul său de hit-uri de mare succes, precum „I Got A Feeling” și propriul său remix pentru piesele „SICKO” și „No Therapy” au continuat să strângă în mod impresionant laude de-a lungul timpului.

Zoe Wees are talentul de a​ face ca poveștile ei complexe și emoționante să se simtă universal. Single-ul ei de debut „Control” a strâns un miliard de stream-uri și a devenit un hit la nivel mondial. A intrat în top 20 la radio-ul pop din S.U.A. „Girls Like Us”, single-ul următor al lui Wees, a fost recent evidențiat în revista New York Times, urmărind descendența „banger-ului trist” și salutat de People drept „un imn pop vulnerabil care a impulsionat unirea și solidaritatea fetelor din întreaga lume.”​ Cântecul a ajuns pe locul 1 în top-urile radio din Germania. Ea a lansat apoi EP-ul de debut „Golden Wings”, în care melodiile ei au adunat un interes în masă, inclusiv programul Radar de la Spotify, UpNext de la Apple și programul Artist On The Rise de la YouTube.​

Stream / Download
Link YouTube
SERA a lansat single-ul “She Kissed Me First”

Stream / Download:​ https://umusic.lnk.to/SheKissedMeFirstPR

SERA a lansat single-ul “She Kissed Me First”. “Este un cântec despre două fete care se îndrăgostesc și un fost iubit care nu poate accepta asta. Cu această piesă sper să atrag atenția asupra faptului că, atunci când te îndrăgostești cu adevărat, nu ar trebui să-ți pese de ce cred alții despre asta”, a spus SERA despre noul single.

În 2020, SERA a debutat cu primul ei single „Only Us”, care a strâns 7,5 milioane de stream-uri pe tot globul. Hit-ul a fost urmat de „Take A Chance” în noiembrie, care a adunat până acum 4,5 milioane de stream-uri. Ambele melodii au avut un suport radio fantastic pe teritoriul ei natal. În luna aprilie, SERA a​ deschis​ evenimentul de Ziua Regelui, în fața a 40.000 de oameni.

​ „She Kissed Me First” este o melodie pop catchy, cu influențe rock, care surprinde perfect atitudinea zbuciumată și pozitivă a artistei. Scris împreună cu Lil’ Eddie (Rita Ora, Robbie Williams, Jennifer Lopez, Jason DeRulo, Usher) și produs de Project Money și Bas van Dalen, cantecul este următorul pas în călătoria muzicală a cântăreței.

SERA, în vârstă de 28 de ani, a crescut iubind muzica. Tatăl ei turc și mama olandeză au cântat acasă tot felul de muzică, de la superstar-uri pop precum Whitney Houston și Céline Dion până la artiști arabi și turci precum Alabina și Ahmet Kay.

SERA: „Sora mea a ascultat R&B-ul din anii ‘90, iar fratele meu i-a iubit pe Eminem și Tupac. Pur și simplu, mi-a plăcut totul.” Când familia a cumpărat un set de karaoke, SERA cânta adesea „Fallin” de la Alicia Keys, visand​ la o carieră internațională de cântăreață, iar în 2020, în sfârșit, și-a făcut curaj să posteze câteva cover-uri pe rețelele de socializare.

Cu vocea ei incredibilă și cu atitudinea serioasă, SERA este acum o vedetă în plină ascensiune. Ea spune: „Nu contează pentru mine dacă voi cânta pentru o persoană sau pentru un milion de oameni: am găsit unde îmi este inima.”

Stream / Download
Eminem a lansat ediția extinsă pentru cea de-a 20-a aniversare a albumului “The Eminem Show”

Stream / Download:​ https://umusic.lnk.to/TheEminemShowEEPR

Eminem a lansat ediția extinsă pentru cea de-a 20-a aniversare a albumului “The Eminem Show”. Reeditarea deluxe conține 18 piese bonus (spectacole live, instrumentale și o melodie nelansată), niciuna dintre acestea nu era disponibilă anterior pentru descărcare sau streaming.

“The Eminem Show”, programat inițial să fie lansat pe 4 iunie, a trebuit să fie mutat pe 26 mai. În ciuda schimbării datei, proiectul a debutat totuși pe locul 1 în Billboard 200, pe baza unui număr uluitor de vânzări într-o zi, de 284.000 de discuri – singurul album din istorie care a realizat o astfel de performanță. În săptămâna următoare, “The Eminem Show” a vândut 1,3 milioane de copii, ceea ce reprezintă,​ în prezent, al șaptelea cel mai bine vândut din SUA, în prima săptămână, din toate timpurile. Proiectul a apărut atât ca cel mai bine vândut album în SUA, cât și ca cel mai bine vândut album la nivel mondial în 2002. Albumul a obținut certificarea de diamant de la RIAA (premiat pentru vânzări de peste 10 milioane de exemplare în Statele Unite). Acesta a vândut 27 de milioane de exemplare în întreaga lume.
Odată cu câștigarea unei nominalizări pentru Albumul Anului la cea de-a 45-a ediție a Premiilor Grammy, “The Eminem Show” a câștigat la categoria Cel mai bun album rap, în timp ce single-ul său principal, de șapte ori platină, „Without Me” a câștigat cel mai bun videoclip muzical.

După cum a spus Eminem pentru SPIN Magazine la acea vreme, „Unul dintre lucrurile frustrante a​ fost legat de oamenii care spuneau: „Trebuie să înjure pentru a vinde discuri”, spune el. „De aceea, cu acest album, am redus un pic până la valoarea șocului. Am vrut să arăt că sunt un artist solid și că sunt aici pentru a rămâne.”

Produs executiv de Dr. Dre – cu cele mai multe piese produse de Eminem alături de colaboratorul său de lungă durată Jeff Bass – “The Eminem Show” conține colaborări cu Dr. Dre, Nate Dogg, Dina Rae, Obie Trice și D12. Pe lângă „Without Me”, albumul conține single-uri de succes precum „Cleanin’ Out My Closet”, „Superman” și „Sing for the Moment”. Numit cel mai bun album din 2002 de către Blender, Muzik și LAUNCH, “The Eminem Show” a fost, de asemenea, salutat drept unul dintre cele mai bune albume ale anilor 2000 de o varietate de publicații.

Mai târziu în acest an, Eminem va lansa ediții fizice ale The Eminem Show (20th Anniversary Expanded Edition), inclusiv un set de vinil de patru LP împreună cu versiuni pe CD și casete.

Tracklist for The Eminem Show (20th Anniversary Expanded Edition)

1. Curtains Up (Skit)
2. White America
3. Business
4. Cleanin’ Out My Closet
5. Square Dance
6. The Kiss (Skit)
7. Soldier
8. Say Goodbye Hollywood
9. Drips
10.​ Without Me
11.​ Paul Rosenberg (Skit)
12.​ Sing For The Moment
13.​ Superman
14.​ Hailie’s Song
15.​ Steve Berman (Skit)
16.​ When The Music Stops
17.​ Say What You Say
18.​ ‘Till I Collapse
19.​ My Dad’s Gone Crazy
20.​ Curtains Close
[BONUS TRACKS]
1. Stimulate (B-side from “Cleanin’ Out My Closet” single)
2. The Conspiracy Freestyle (Featuring 50 Cent) (B-side from the “Business” CD Maxi)
3. Bump Heads (Featuring 50 Cent, Tony Yayo, and Lloyd Banks) (B-side from the “Business” CD Maxi)
4. Jimmy, Brian and Mike (Previously Unreleased)
5. Freestyle (#1) (Live at Tramps, New York, 1999)
6. Brain Damage (Live at Tramps, New York, 1999)
7. Freestyle (#2) (Live at Tramps, New York, 1999)
8. Just Don’t Give a Fuck (Live at Tramps, New York, 1999)
9. The Way I Am (Live at the Fuji Rock Festival, 2001) (Featuring Proof)
10.​ The Real Slim Shady (Live at the Fuji Rock Festival, 2001) (Featuring Proof)
11.​ Business (Instrumental)
12.​ Cleanin’ Out My Closet (Instrumental)
13.​ Square Dance (Instrumental)
14.​ Without Me (Instrumental)
15.​ Sing For The Moment (Instrumental)
16.​ Superman (Instrumental)
17.​ Say What You Say (Instrumental)
18.​ ‘Till I Collapse (Instrumental)

Stream / Download
Link YouTube
Kali Uchis a lansat piesa “Desafinado”

Stream / Download:​ https://umusic.lnk.to/DesafinadoPR

Kali Uchis a lansat piesa “Desafinado”. Noua melodie aparține coloanei sonore a filmului „MINIONS: THE RISE OF GRU” și este un cover al cântecului cu același nume realizat de Stan Getz & Joao Gilberto. Noul film va debuta în cinematografe pe 1 iulie.

Amplasat în anii 1970, Minions: The Rise of Gru spune povestea de origine a modului în care Gru (nominalizat la Oscar Steve Carell), cel mai mare rău din lume, s-a întâlnit pentru prima dată cu emblematicii Minioni.

Coloana sonoră alimentată de funk prezintă o gamă plină de staruri, care celebrează o gamă de clasici funk, disco și soul, cu versiuni nou-nouțe ale unora dintre cele mai mari hituri ale anilor 1970. De la noua interpretare a lui St. Vincent a hitului din 1979, al lui Lipps Inc, Funkytown și interpretarea lui H.E.R. a smash-ului Dance to the Music din 1967 de la Sly and The Family Stone, până la versiunea Bleachers a piesei Instant Karma a lui John Lennon din 1970! și interpretarea lui Phoebe Bridgers a single-ului The Carpenters din 1972, Goodbye To Love, fiecare piesă a fost reimaginată de fiecare artist cu rezultate ingenioase.

Și, desigur, Minions de la Illumination apar​ pe album​ cu interpretarea lor distinctivă a clasicei​ din anii 1970 de la Simon & Garfunkel, Cecilia.

Producătorul executiv al coloanei sonore, Jack Antonoff, este un cântăreț, compozitor și producător, precum și vocalistul principal al trupei rock Bleachers. În calitate de compozitor și producător, Antonoff, care, în 2021, a fost creditat de BBC pentru că a „redefinit muzica pop”, a colaborat cu oameni ca Diana Ross, Taylor Swift, Lorde, St. Vincent, Florence + The Machine, Lana Del Rey, Kevin Abstract și mulți alții. Prin această lucrare, Antonoff a obținut numeroase premii, inclusiv șase premii Grammy, cel mai recent câștigând premiul Grammy 2022 pentru producătorul anului.

Minions: The Rise of Gru – Tracklisting:

Turn Up The Sunshine – Diana Ross ft. Tame Impala
Shining Star – Brittany Howard ft. Verdine White (Earth, Wind & Fire 1975)
Funkytown – St. Vincent (Lipps Inc in 1979)
Hollywood Swinging – BROCKHAMPTON (Kool & The Gang 1974)
Desafinado – Kali Uchis (Stan Getz & Joao Gilberto 1959)
Bang Bang – Caroline Polachek (Nancy Sinatra 1966)
Fly Like an Eagle – Thundercat (Steve Miller Band 1976)
Goodbye To Love – Phoebe Bridgers (The Carpenters 1972)
Instant Karma! – Bleachers (John Lennon 1970)
You’re No Good – Weyes Blood (Linda Ronstadt 1975)
Vehicle – Gary Clark Jr. (The Ides of March 1970)
Dance to the Music – H.E.R. (Sly and The Family Stone 1967)
Black Magic Woman – Tierra Whack (Santana 1970)
Cool – Verdine White​ ​
Born To Be Alive – Jackson Wang (Patrick Hernandez 1979)
Cecilia – The Minions (Simon & Garfunkel 1970)
Bang Bang – G.E.M. (Nancy Sinatra 1966)
Kung Fu Suite – RZA
Minions: The Rise of Gru Score Suite – Heitor Pereira

Stream / Download
Link YouTube
Alexander 23 a lansat single-ul “The Hardest Part”

Stream / Download:​ https://umusic.lnk.to/TheHardestPartPR

Alexander 23 a lansat single-ul “The Hardest Part”, care​ prezintă lupta cu pierderea și nostalgia zdrobită. Melodia emoționantă este preluată de pe albumul de debut al lui Alexander, “Aftershock”, care urmează să fie lansat la sfârșitul acestui an.

Deschizându-se cu un pian, „The Hardest Part” îl găsește pe Alexander vulnerabil, amintindu-și un prieten cu care a pierdut legătura, iar apoi l-a pierdut pentru totdeauna. Cântecul este un exemplu pentru compoziția distinctă a lui Alexander și pentru capacitatea sa de a transforma momentele emoționale grele în melodii pop intime.

Co-produs de Dan Nigro (Olivia Rodrigo, Carly Rae Jepsen, Conan Gray) și scris împreună cu Amy Allen, single-ul „The Hardest Part” este cel mai recent single de pe viitorul album al lui Alexander. Materialul “Aftershock” include piesele „Crash” și „Hate Me If It Helps”.

„Am petrecut atât de mult timp, energie, sânge, transpirație și lacrimi pentru el”, a spus Alexander despre proiectul mult așteptat în revista Paper. „Sunt foarte, foarte încântat să audă oamenii.”
El este conștient că schimbându-și spre producția rock era un risc.
Alexander își va previzualiza noul sunet în set-urile live viitoare. În mai, se alătură lui John Mayer la turneul Sob Rock 2022, iar apoi se îndreaptă în Marea Britanie și Irlanda pentru spectacole care susțin muzica lui Tate McRae. Mai târziu în acest an, el va cânta set-uri la festivaluri, inclusiv Lollapalooza din Chicago și Life Is Beautiful din Las Vegas.

Cu melodii eclectice, care extind genul, precum „Crash” și momente sensibile precum „The Hardest Part”, Aftershock al lui Alexander 23 se preface a fi unul dintre albumele pop esențiale din 2022.

Stream / Download
Link YouTube
Sean Paul a lansat albumul “Scorcha”

Stream / Download:​ https://umusic.lnk.to/ScorchaPR

Sean Paul a lansat albumul “Scorcha”. Proiectul​ de 16 piese il gaseste pe icon-ul global servind sunetul său clasic, catchy​ și ritmurile de început de petrecere, tocmai la timp pentru vară.​ Colaborarea neasteptată a vocii de la legenda pop, Gwen Stefani și artista jamaicană de dancehall Shenseea, este o dovadă a abilității a lui Paul de a produce hit-uri globale.

Noul album include, de asemenea, melodiile lansate anterior „Scorcha”, „Only Fanz” (ft. Ty Dolla Sign), „Dynamite” (ft. Sia), „How We Do It” (ft. Pia Mia) și „No Fear” (ft. Damian Marley și Nicky Jam). În timp ce “Scorcha “promite să te facă să dansezi, Sean își duce muzica la noi profunzimi în acest proiect, explorând subiecte personale precum infidelitatea, stresul și frica, pe piese precum „Borrowed Time” și „Good Day”.

Următoarea oprire a lui Sean în turneul Scorcha din S.U.A. din 2022 este o performanță specială de lansare a albumului în această seară la The Novo din Los Angeles, înainte să ajungă în Marea Britanie, Europa și Canada în această vară. Sean urmează să se alăture lui Pitbull în această toamnă pentru turneul „Can’t Stop Us Now” din 2022. Revenind pe scenă după doi ani de la turnee din cauza pandemiei, este nerăbdător și entuziasmat să reia legătura cu fanii săi live și în persoană.

De-a lungul carierei sale, Sean Paul s-a remarcat ca fiind un artist cu un sunet, un aspect și o pasiune unice. Capacitatea sa de a arăta puterea și unitatea în muzică prin diverse colaborări, în multe genuri, i-a catapultat cariera de-a lungul anilor în diferite topuri, premii și cu o bază enormă de fani. Sean a readus același concept în propriul gen și a colaborat cu unii dintre colegii săi din reggae și dancehall, subliniind că împreună putem face și muzică exceptională. Cel mai recent, Sean a câștigat o nominalizare la GRAMMY pentru cel mai bun album reggae pentru al șaptelea album al său “Live N Livin”, care a fost lansat în 2021.

Sean Paul este unul dintre cei mai importanți pionieri ai muzicii dancehall. Piesele „Get Busy/Like Glue,” „Temperature”, „Baby Boy” împreună cu Beyonce, „Rockabye” cu Clean Bandit sau „Cheap Thrills” cu Sia sunt hit-uri de neuitat. În 2004 a câștigat premiul Grammy pentru “Best Reggae Album”, în 2005 la American Music Award a câștigat „Best Pop/Rock Male Artist”, iar în 2009 a câștigat “Best Reggae Artist” la Soul Train Award. Sean a avut și alte nominalizari la cele mai prestigiose decernări de premii din muzică, fiind unul dintre cei mai influenți artiști din acest secol.

Scorcha Tracklist:
​ 1. As We Enter
​ 2. Wine Up
​ 3. Scorcha
​ 4. Only Fanz (ft. Ty Dolla $ign)
​ 5. Earthquake
​ 6. How We Do It (ft. Pia Mia)
​ 7. Bouncing
​ 8. Dynamite (ft. Sia)
​ 9. Light My Fire (ft. Gwen Stefani & Shenseea)
​ 10. Calling On Me
​ 11.Good Day
​ 12. Borrowed Time
​ 13. Pon Di Reel
​ 14. Back It Up Deh
​ 15. Bend Your Back

Stream / Download
Link YouTube
Jonas Blue a lansat împreună​ cu Julian Perretta single-ul “Perfect Melody”

Stream / Download:​ https://umusic.lnk.to/PerfectMelodyPR

Jonas Blue a lansat împreună​ cu Julian Perretta single-ul “Perfect Melody”. Piesa este cea mai recentă de pe viitorul proiect al lui Blue, „Together”, care va prezenta muzică nouă lansată de-a lungul anului cu un talent global captivant, continuând mesajul lui Blue despre pozitivitate.

De mult timp în pregătire, după întâlnirea la un festival francez în 2016, Jonas și Julian au găsit, în sfârșit, oportunitatea de a colabora în acest an. „Perfect Melody” este coloana sonoră perfectă pentru romantismul de vară, cu vocea pătrunzătoare, dar jucăușă a lui Perretta, care se suprapune peste o chitară plină de suflet. Refrenul universal oferă o piesă care depășește barierele lingvistice și face ca acest single să devină imnul global al verii anului 2022.

„Întotdeauna am fost un fan al muzicii lui Julian, așa că atunci când ne-am întâlnit în 2016, am știut că trebuie să facem ceva să se întâmple. De îndată ce Julian mi-a trimis ideea lui pentru Perfect Melody, am luat legătura cu el și am simțit că am ajuns la ceva special. A trecut mult timp, așa că suntem atât de fericiți să împărtășim în sfârșit acest lucru lumii, tocmai la timp pentru vară”, a spus Jonas Blue despre noua colaborare.

„Întotdeauna mi-au plăcut refrenurile pop ale lui Jonas și mesajele puternice din versurile pieselor sale. Am vrut să facem ceva special, care să fie genul de melodie pe care oamenii să și-o amintească mereu unde erau în vara în care au auzit-o. Acel tip de cântec care a definit o perioadă din viața lor într-un mod pozitiv”, a spus Julian despre piesă.

În toate lansările sale,​ care includ „Fast Car”, „Perfect Strangers”, „Mama” și „Polaroid”,​ Jonas Blue a strâns peste 15 miliarde de stream-uri globale, 75 de milioane de vânzări individuale și 130 de certificări de platină. Albumul său de debut, “Blue”, este certificat cu discul de aur în Marea Britanie și S.U.A. și a fost câștigător al Brit Certified Breakthrough Award. El a colaborat cu o distribuție plină de staruri,​ care include nume ca Becky Hill, Rita Ora, Joe Jonas, Paloma Faith, Liam Payne, Tiësto, MK, R3HAB, RAYE, Raye, JP Cooper, Sabrina Carpenter, Ava Max, Why Don’ t We și mulți alții. Blue a produs și remix-uri pentru Ed Sheeran și Justin Bieber, Ellie Goulding, Regard, Madison Beer, Alok & Bastille și mulți alții. Programul său de turnee în 2022 include o rezidență în Las Vegas, spectacole în Ibiza, SUA, Europa. De asemenea, va cânta set-uri B2B la numeroase festivaluri cu DJ-ul/producătorului olandez Sam Feldt, partenerul său în noul lor proiect, Endless Summer.

Single-ul revoluționar al lui Julian Peretta, „Wonder Why”, a apărut pe albumul său de debut din 2010, “Stitch Me Up”, care a evidențiat talentul remarcabil al lui Perretta. “Karma”, albumul său din 2016, a prezentat hit-urile „Miracle”, „I Cry” și „Karma”, iar „Miracle” a devenit rapid un imn internațional, ajungând în fruntea top-urilor din 13 țări și vânzând peste patru milioane de single-uri în întreaga lume. A lucrat cu oameni grei la nivel mondial precum Mark Ronson, Ed Sheeran, Lil Baby, Lost Frequencies și Kygo și a susținut-o pe Beyoncé în turnee în Marea Britanie și SUA.

Stream / Download
Link YouTube
M.I.A. a lansat single-ul “The One”

Stream / Download:​ https://umusic.lnk.to/TheOnePR

M.I.A. a lansat single-ul “The One”. Produsă de Rex Kudo și T-Minus, piesa semnifică o nouă eră captivantă pentru artistul și activistul, care rămâne unul dintre cei mai talentați creatori captivanți și inovatori ai unei generații. Piesa vine cu confirmarea că un nou album,​ intitulat „MATA”, este pe drum.

Fără îndoială, unul dintre cei mai importanți și potenți artiști ai acestui mileniu, cariera cântăreței este susținută de 5 albume, spectacole internaționale, multiple turnee mondiale sold-out, recunoașterea GRAMMY® și a premiilor Academiei, depășind în același timp granițele digitalului și posibilitățile ideologice. M.I.A nu a pierdut niciodată legătura cu spiritul ei punk care i-a inspirat debutul de regizor sclipito. Ea a deschis constant calea în spațiul muzicii și artei digitale și a contribuit la crearea unei comunități în anii definitori ai internetului, un spectru de influență care nu are rival pentru artist.

M.I.A va cânta live în anumite orașe și festivaluri din întreaga lume în această vară, în timp ce se pregătește să lanseze „MATA” prin Island Records. Mai multe detalii vor fi dezvăluite în curând.

Stream / Download
Link YouTube
Logic a lansat, împreună cu Like, Blu & Exile, piesa “Orville”

Stream / Download:​ https://umusic.lnk.to/OrvillePR

Logic a lansat, împreună cu Like, Blu & Exile, piesa “Orville”. Logic ține pasul cu acele lansări săptămânale până la sosirea „Vinyl Days”.

Ne apropiem de data lansării din 17 iunie și, încă o dată, Logic revine cu un alt single. “Vinyl Days” va sosi luna viitoare și Logic nu s-a sfiit să împărtășească o piesă după alta. Săptămâna trecută, am primit „Vinyl Days”, asistat de DJ Premier, piesa de titlu evidentă a albumului său, iar astăzi (27 mai), Logic se întoarce cu o echipă aglomerată în timp ce i-a chemat pe Like împreună cu duo-ul dinamic din Los Angeles Blu & Exil pentru „Orville”.

Acest single are esența “Vinyl Days”, deoarece Logic este aparent inspirat din punct de vedere sonor de muzica care a deschis calea artiștilor Rap de astăzi. Lansările rapper-ului de pe acest disc amintesc de muzica care a apărut în acei ani de la la începutul Hip Hop-ului.

Stream / Download
Link YouTube
Mura Masa colaborează cu Skillibeng și Pa Salieu pentru noul single „blessing me”

Stream / Download:​ https://umusic.lnk.to/BlessingMePR

Mura Masa colaborează cu Skillibeng și Pa Salieu pentru noul single „blessing me”. Totodată, artistul a confirmat, de asemenea, detalii despre viitorul album “demon time”, care va fi lansat pe 16 septembrie. Proiectul cuprinde piesele „2gether”, single-ul recent „bbycakes” (cu Lil Uzi Vert, PinkPantheress și Shygirl) împreună cu mai multe surprize.

Experimental, neașteptat și entuziasmant, „blessing me” îl invită pe Pa Salieu și Skillibeng în universul Mura Masa. Este și un pas în lumea hedonistă a viitorului album “demon time”, care îl prezintă pe artist canalizând încă o dată teme mari și subculturi nuanțate într-un pop futurist palpitant.

De la introducerea în șoaptă – „este timpul demonului” – până la finalul său dezordonat, “demon time” este o călătorie în necunoscutele nopții și în revelațiile liniștite de care s-ar putea să dai pe drum. Există un sentiment de a duce oaspeții (și genurile) în locuri necunoscute, iar Mura Masa estompează granițele dinamicii artistului/producătorului în ceva mai curatorial.

Un inovator la fel de mult ca​ un muzician, el a fost inclus pe lista Forbes a 30 Under 30 și​ câștigător de premii Grammy (nominalizat de 4 ori), depășind 2 miliarde de stream-uri și spectacole​ la Alexandra Palace. De la educația sa liniștită în Guernsey până la unii dintre cei mai mari artiști ai lumii, Mura Masa s-a uitat întotdeauna spre unde ar trebui să se îndrepte lucrurile. Un tânăr artist hotărât să facă diferența – Alex și-a lansat și schema de formare 3T în 2020, concepută pentru a oferi formare și oportunități grupurilor subreprezentate din sectorul turneelor ​​și live.

Stream / Download
Link YouTube
Lord Huron a lansat varianta deluxe a albumului “Long Lost”

Stream / Download:​ https://umusic.lnk.to/LongLostDEPR

Lord Huron a lansat varianta deluxe a albumului “Long Lost”. Acesta conține 2 piese noi: “Your Other Life” în engleză și “Ton Autre Vie” în franceză.

Melodiile reflectă două fețe ale aceleiași monede. Pe un ritm întunecat, vocalistul și compozitorul Ben Schneider interpretează „Your Other Life” în engleză, în timp ce Sarah Dugas cântă pe același fundal sonor în franceză pentru „Ton Autre Vie”.
Invitând publicul și mai mult în lumea “Long Lost”, Lord Huron a lansat și un nou site web cu un player video revoluționar. Trupa a filmat videoclipuri muzicale pentru fiecare melodie în aceeași locație cu regizorul Lee Martin, pentru a crea primul videoclip „Music Video As A Multiverse”. Pe site, puteți folosi un control fader pentru a glisa înainte și înapoi între imagini, păstrând în același timp aceeași poziție a timpului. Dacă plasați faderul în mijloc, veți experimenta confluența acestor două povești și veți dezvălui un duet bilingv superb între Schneider și Dugas. Regizorul Lee Martin dezvăluie mai multe despre tehnologia revoluționară din spatele videoclipului pe site-ul său AICI.

Urmărește videoclipul muzical „Your Other Life” și „Ton Autre Vie” AICI.

Lord​ Huron traversează, în prezent, America de Nord în turneul lor de vară. Trupa va cânta într-o serie de locații emblematice de-a lungul drumului, inclusiv Teatrul Grec din Berkeley, CA, o petrecere de două nopți în Morrison, CO la Red Rocks Amphitheatre, Forest Hills Stadium în New York City și Merriweather Post Pavilion din Columbia, MD.

Lord Huron continuă să sărbătorească succesul recentului album “Long Lost”, care a strâns aproape 50 de milioane de stream-uri până în prezent, a ocupat locul 1 în The Americana/Folk Albums și Tastemaker Albums Chart, locul 2 în topul Vinyl Albums & Alternative Albums, locul 3 în Topul albumelor rock, locul 4 în topul vânzărilor de albume și locul 23 în topul Billboard 200.

Am înregistrat „Your Other Life” în timpul sesiunilor pentru “Long Lost”, dar nu a ajuns să-și găsească un loc pe album. Nu pentru că nu mi-a plăcut felul în care a ieșit melodia, ci pentru că l-am tot auzit în capul meu, cântat de o femeie în loc de mine. Tot in limba franceza…
Așa că am sunat-o pe Sarah Dugas și am înregistrat-o și așa, neștiind cu adevărat ce vom face cu ea, doar am vrut să văd unde ajunge. A făcut o treabă uimitoare, nu doar cu cântatul, ci și cu traducerea.
Ascultându-le una langa cealalta, am simțit că melodiile au fost întărite prin apropiere. Părea să întărească temele versurilor – viața dublă, având perspective extrem de diferite asupra unei situații.
Am început să mă gândesc la modalități de a prezenta melodiile împreună și mi-a venit ideea să pot comuta piesele între ele în timp real. Aproape ca și comutarea între cele două vieți implicate în cântec. M-am gândit că includerea unui element vizual l-ar face și mai puternic. Un videoclip muzical dublu, cu fade încrucișat, a sunat destul de interesant.
Am luat legătura cu Adam Willis care a mai făcut câteva videoclipuri cu noi și s-a gândit să o facă ca două perspective asupra aceleiași situații. Un fel de idee inspirată de Rashomon.
Nu ne-am gândit prea mult dacă totul era sau nu posibil din punct de vedere tehnic. Din fericire, prietenul nostru Lee Martin ne-a putut ajuta să facem totul să se întâmple
”, a spus Ben despre cele 2 piese.

Lord Huron și-a făcut un nume pentru prima dată cu albumul de debut “Lonesome Dreams” și la scurt timp după “Strange Tales”, care a prezentat single-ul certificate cu 3 discuri platina, „The Night We Met”. În 2018, Lord Huron a câștigat aprecierea critică pe scară largă cu primul lor debut în Top 5 în Billboard Top 200 – cu al treilea album, “Vide Noir”. O colecție cinematografică de rock gânditor, provocator și puternic, discul a strâns laude de la NPR, Time, Los Angeles Times, Spin, Stereogum, Refinery29, UPROXX și multe altele. Proiectul a conținut single-uri precum „Wait by the River”, care a fost cântat la „Late Night with Seth Meyers” și „When the Night is Over”. Acestea au generat zeci de milioane de stream-uri. Recentul lor album, “Long Lost”, cu melodia nr. 1 „Not Dead Yet”, a debutat pe locul 1 în The Americana/Folk Albums și Tastemaker Albums Chart, pe locul 2 în topul Vinyl Albums & Alternative Albums, pe locul 3 în Topul Topului Albumelor Rock și pe locul 23 în topul Billboard 200. Albumul a primit, de asemenea, elogii critici de la Wall Street Journal, Brooklyn Vegan, NPR, American Songwriter, All Music, Uproxx, WNYC, Flood, JamBase și multe altele, lăudând lumea captivantă pe care Lord Huron a creat-o cu albumul și cele patru părți ale sale. În plus, trupa a cântat „Mine Forever” la The Late Late Show cu James Corden, „I Lied” cu Allison Ponthier șa The Tonight Show cu Jimmy Fallon, CBS This Morning: Saturday, „Not Dead Yet” la Jimmy Fallon Kimmel Live și un set live la NPR’s World Café. Turneele extinse ale trupei includ spectacole principale în unele dintre cele mai cunoscute locații din țară (inclusiv Hollywood Bowl, Red Rocks și Ryman Auditorium) și locuri de top la festivaluri, de la Coachella la Lollapalooza la Bonnaroo și multe altele.

Stream / Download
Link YouTube
Cuco a lansat piesa “Time Machine”

Stream / Download:​ https://umusic.lnk.to/TimeMachinePR

Cuco a lansat piesa “Time Machine”. După ce recent și-a anunțat viitorul album,​ “Fantasy Gateway”, care va aparea pe​ 22 iulie, Cuco împărtășește a doua melodie din noul proiect cu​ „Time Machine”, o baladă psihedelică despre dorința de a merge înapoi în timp și de a schimba modul în care a fost gestionată o relație.
Cuco spune: „Când am scris melodia, stăteam în patul meu, înregistrând un mesaj audio într-un spațiu vulnerabil, într-un moment greu al vieții mele. Am luat-o și am adus-o într-o lume a hiperrealismului și a călătoriilor spațiu-timp”.

Cuco deschide un nou capitol pe cele 12 piese ale Fantasy Gateway, care include colaborări de la Kacey Musgraves, Adriel Favela, Bratty și DannyLux. Albumul include și single-ul lansat anterior „Caution”, care a sosit cu imagini create de Grin Machine și regizate de Cole Kush.
Cuco va porni într-un turneu din America de Nord în această vară, după spectacole la Primavera din Spania și Viva Festival din Los Angeles în luna iunie. Turneul principal începe în Phoenix pe 14 august, cu opriri în Boston, Brooklyn și Atlanta, înainte de a se încheia cu un spectacol la Dallas pe 2 septembrie.

La începutul acestui an, Cuco a lansat single-ul în colaborare cu boy pablo, „La Novela”. În 2021, Cuco a distribuit „Under the Sun”, care a sosit cu un spectacol la Late Night cu Seth Meyers, precum și „Paradise” și „Forevermore”. Cuco a împărtășit recent și re-imaginația clasicului „Piel Canela” al lui Bobby Capó, care a fost prezentat inițial ca parte a unei campanii publicitare difuzate pe Google și care crește rapid, cu peste 40 de milioane de stream-uri pe platforme.

De la o etapă destul de timpurie, melodiile lui Cuco păreau să se conecteze cu publicul online, estetica lui pop serioasă în dormitor și talentul evident rezonând din motive evidente. Înregistrate acasă și partajate prin servicii precum Bandcamp și SoundCloud, proiecte auto-lansate precum “Wannabewithu” din 2016 și EP-ul “Chiquito” din 2018 au amestecat lucrări atrăgătoare în engleză și spaniolă. Nelegat de constrângerile de gen, a experimentat cu stiluri și sunete, încorporând mariachi și R&B, psihedelia și rap, precum și alte forme în paleta sa diversă, așa cum a căutat să se potrivească. Spre încântarea lui, piesele sale au trecut de la mii la sute de mii, ceea ce l-a determinat să-și aducă muzica în decor din ce în ce mai des, cântând în fața unui public tot mai mare în turnee și în cadrul festivalurilor. „Va fi întotdeauna suprarealist pentru mine”, spune el. „Nu iau niciodată de la sine înțeles dacă văd atât de mulți oameni la un spectacol, știi, nu știu că a doua zi o să mai văd asta; este întotdeauna apreciat.”

“Fantasy Gateaway” tracklist

1. Heaven Is Lucid Dreaming
2. Caution
3. Aura
4. Paraphonic
5. Artificial Intelligence
6. Fin Del Mundo (feat. Bratty)
7. Time Machine
8. When the Day Comes To An End
9. Sitting In The Corner (feat. Kacey Musgraves and Adriel Favela)
10. Foolish
11. Sweet Dissociation
12. Decir Adios (feat. DannyLux)

Stream / Download
Link YouTube
easy life face echipă cu Kevin Abstract pentru piesa “Dear Miss Holloway”

Stream / Download:​ https://umusic.lnk.to/DearMissHollowayPR

easy life face echipă cu Kevin Abstract pentru piesa “Dear Miss Holloway”. Single-ul vine însoțit de un videoclip realizat de Will Child (Young Thug, Drake, 100 Gecs).​

easy life a confirmat și detaliile unui nou album, „MAYBE IN ANOTHER LIFE…”, care va fi lansat pe 12 august. Înainte de o vară plină de festivaluri, inclusiv Glastonbury, Big Weekend de la Radio 1, TRNSMT și Summersonic din Japonia, easy life sărbătorește „DEAR MISS HOLLOWAY – și știrile despre album – cu petreceri surpriză de lansare în Marea Britanie.

O colaborare mondială între liderul BROCKHAMPTON și trupa din Leicester, „DEAR MISS HOLLOWAY” este o odă melancolică și tulburătoare de pe Coasta de Vest către o iubire care nu era menită să fie (Murray a scris-o despre o pasiune trecatoare pentru un profesor). Băieții s-au conectat mai întâi prin DM, înainte ca Murray și Kevin să se întâlnească în Los Angeles.

Este această lume în care easy life îi invită pe ascultători în „MAYBE IN ANOTHER LIFE…”: un nou album melancolic, înălțător și extrem de sofisticat, care va provoca așteptările. Producția de clasă mondială a lui Murray absoarbe influențe, de la energia hip-hop maniacă a lui Odd Future până la o paletă vizuală plină de culoare, la fel de inspirată din animația clasică Disney, precum este art noveau-ul de vis al lui Wes Anderson.

În 2022, easy life – o trupă de evadare, formată pe viziunea hedonistă a „fără regrete” – pare obligată să-și pună etosul la încercare. O idee născută de „DEAR MISS HOLLOWAY”, „MAYBE IN ANOTHER LIFE…” a devenit această înregistrare despre modul în care alegerile noastre ne definesc, la bine și la rău, și o modalitate de a face pace cu lucrurile pe care nu le putem controla. Ceea ce a apărut este o viziune realizată de expertiză asupra masculinității, care ne încurajează – fie prin deschidere, fie prin construirea exuberantă a lumii – să găsim bucurie în călătorie, nu doar în destinație. Iată un album pentru vremuri fără precedent, de la trupa incontestabilă a momentului.

Stream / Download
Link YouTube
A fost lansată coloană sonoră a filmului Top Gun: Maverick

Stream / Download:​ https://umusic.lnk.to/TopGunSoundtrackPR

A fost lansată coloană sonoră a filmului Top Gun: Maverick. Proiectul conține melodii de la Lady Gaga și OneRepublic, dar și piesele clasice de la Lorne Balfe, Harold Faltermeyer și Hans Zimmer.

La începutul acestei luni, Lady Gaga a dezvăluit „Hold My Hand” ca fiind primul single care a fost lansat de pe coloana sonoră. Produs de Gaga și BloodPop© cu producție suplimentară de la Benjamin Rice. Billboard a declarat că „Lady Gaga urcă cu „Hold My Hand”, iar Vanity Fair a elogiat piesa „o catapultează [Gaga] în cursa pentru Oscar de anul viitor.”

A urmat „I Ain’t Worried” al trupei nominalizate la GRAMMY®, OneRepublic. Produs de Ryan Tedder, Brent Kutzle, Simon Oscroft și Tyler Spry, OneRepublic va cânta „I Ain’t Worried” la The Tonight Show cu Jimmy Fallon în această seară, 27 mai.

Cu o combinație de clasice din filmul original, muzică nouă și partitură, albumul reflectă trecutul, prezentul și viitorul Top Gun simultan. Se mândrește cu momente instantanee, cum ar fi piesa tematică „Danger Zone” de la Kenny Loggins, în timp ce starul Top Gun: Maverick, Miles Teller, a înregistrat o redare live uluitoare a „Great Balls of Fire”, prezentată în film și inclusă în coloana sonoră. În plus, conține piese de partitură originale ale compozitorilor filmului – Lorne Balfe, Harold Faltermeyer și câștigătoarea premiului Oscar® Lady Gaga și multiplu câștigător al premiului Oscar® Hans Zimmer.
Producătorul Jerry Bruckheimer a adăugat: „Acest album continuă moștenirea muzicală pe care Top Gun-ul original a aprins-o în 1986. Suntem atât de încântați că Lady Gaga și OneRepublic își împrumută talentul artistic pentru a da o întorsătură modernă coloanei sonore deja legendare și îndrăgite.
Piesa „Hold My Hand” a fost scrisa special pentru film și este prezentata pe tot parcursul acestuia. De asemenea, marchează revenirea lui Gaga la scrierea și producerea muzicii originale pentru film, după succesul coloanei sonore “A Star is Born” din 2018, care i-a adus​ un premiu Oscar, patru GRAMMY®, un premiu BAFTA, un premiu Glolden Globes​ și un premiu Critics’ Choice.

Acțiunea îl prezintă Pete „Maverick” Mitchell (Tom Cruise) după mai bine de treizeci de ani de serviciu ca unul dintre cei mai buni aviatori ai marinei. Maverick este în locul perfect, încercând să-și întreaca limitele ca un pilot de testare și evitând avansarea în grad care l-ar fi pus la pământ. Când se trezește că antrenează un detașament de absolvenți TOPGUN pentru o misiune specială pe care niciun pilot în viață nu a mai văzut-o, Maverick îl întâlnește pe Lt. Bradley Bradshaw (Miles Teller), indicativ de apel: „Rooster”, fiul regretatului prieten al lui Maverick și ofițer de interceptare radar Lt. Nick Bradshaw, alias „Goose”. Confruntându-se cu un viitor incert și confruntându-se cu fantomele trecutului său, Maverick este atras într-o confruntare cu propriile sale temeri, culminând cu o misiune care cere sacrificiul suprem de la cei care vor fi aleși.

MUSIC FROM THE MOTION PICTURE TOP GUN: MAVERICK

Main Titles (You’ve Been Called Back to Top Gun)
Danger Zone by Kenny Loggins
Darkstar
Great Balls of Fire (Live) by Miles Teller
You’re Where You Belong / Give ‘Em Hell
I Ain’t Worried by OneRepublic
Dagger One is Hit / Time to Let Go
Tally Two / What’s the Plan / F-14
The Man, the Legend / Touchdown
Penny Returns – Interlude
Hold My Hand by Lady Gaga
Top Gun Anthem

Stream / Download

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.