„«How Could You» este un cântec care îți arată una dintre părțile dureroase ale iubirii pe care nu ai vrea să o simți niciodată.” – AKI

AKI, unul dintre cei mai apreciați compozitori și producători din Europa de Est, își face debutul cu „How Could You”.

​Scrisă​ și produsă​ de artist alături de IRAIDA, „How Could You” întruchipează versatilitatea lui AKI, amestecând influențele sale pop cu vocea indie​ și o producție bazată pe bas.

„Rămânând cu inima frântă și cu întrebări, simțind că nu te-ai putea recupera niciodată din această latură întunecată a gândurilor, îți tot pui întrebări.
«How Could You» este o piesă care îmbină​ perfect sound-ul melancolic​ cu versuri​ cât se poate de oneste, care o să vă poarte într-un univers​ special, unde fiecare emoție o să se simtă la intensitate maximă.” – AKI

Aki este un producător, DJ, muzician, cântăreț și compozitor din București, România. Cu o lungă istorie de a scrie atât hit-uri radio, cât și piese pentru party-uri în club,​ printre cele mai recente colaborări ale​ sale se numără și​ INNA, Alexandra Stan, Karmen, Sak Noel, precum și​ noul single alături de​ Banx&Ranx.

 

Un căutător de emoții, AKI combină influențele​ pop, alternative, dance, precum și elemente etnice, cu unicul scop de a oferi emoții puternice prin muzica sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.