Când au aflat că au reușit să ajungă la Confruntările Individuale s-au bucurat, au simțit că toată munca lor de până la acest moment a meritat și că după peste patru luni petrecute departe de casă și de cei dragi se vor întâlni față în față cu trofeul. Însă, nu s-au așteptat că această etapă este mai dificilă ca niciodată și, cu siguranță, nu au realizat ce emoții vor resimți odată cu fiecare seară de eliminare. Aseară, încă cineva a plecat acasă, iar lupta continuă pentru doar cinci persoane.

Seara a început cu cel de-al treilea joc al Confruntărilor Individuale. Ionuț Popa a fost victorios, și-a asigurat o nouă zi în competiție, dar a câștigat și ultimul Joc de Comunicare al sezonului. Acesta a avut dreptul de a suna o persoană dragă, dar și de a alege alți doi colegi alături de care să se bucure de recompensă. Alex Nedelcu și Alex Delea au fost aleșii lui, iar cei trei au avut parte de o seară de senzație.

Reveniți în Consiliu, concurenții s-au văzut încă o dată aproape de fiorul rece al eliminării și au răsuflat ușurați, când Daniel Pavel a anunțat rezultatul: Oana Ciocan este concurenta care ratează accesul în ultima săptămână a competiției. Mândră de evoluția ei, înainte de a părăsi jocul, tânăra a declarat: ”Mă doare inima. Am crezut în șansa mea până la final. Am luptat, deși mi-a fost greu uneori și… sunt atât de mândră că am ajuns până aici. Sunt recunoscătoare. M-am maturizat și am învățat atâtea lecții încât nu aș putea să ofer nimic atât de mare la schimb”.

Cea de-a treia ediție a Confruntărilor Individuale de la Survivor a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 23:58. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 6.4 puncte de rating și 21.5% cotă de piață, față de locul 2 care avea 4.2 puncte de audiență și 14.0% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.5 milioane de românii au trăit cu sufletul la gură alături de eroii rămași în joc, iar în minutul de aur de la ora 21:40, aproape 2 milioane de telespectatori urmăreau PRO TV.

Rând pe rând, au părăsit competiția. Acum au mai rămas doar cinci: Alex Delea, Alex Nedelcu, Blaze, Elena Chiriac și Ionuț Popa. Cine va reuși să meargă până la capăt? Cine se va vedea eliminat chiar înaintea de finală? Au mai rămas doar câteva zile până când întrebările își vor găsi răspunsul.

Duminică, începe ultima săptămână a celei mai puternice competiții din lume. Cei cinci concurenți rămași în luptă vor da totul pentru a reuși să ajungă în finală și să obțină voturile care le-ar putea aduce primul loc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.