VOYO aduce conținut în exclusivitate și oferă posibilitatea de a urmări, în premieră, cele mai iubite show-uri din România și la nivel internațional, competiții sportive importante și unele dintre cele mai apreciate podcasturi.

 

Iubitorii fotbalului pot vedea prima finală UEFA Europa Conference League din istorie, dintre AS Roma și Feyenoord, în direct, pe 25 mai, de la ora 22:00. În fiecare weekend, VOYO transmite și cele mai tari meciuri din UFC.

 

Vineri, 27 mai, poate fi urmărită, live, finala celui mai iubit show de televiziune din țară, Românii au talent. Iar din 28 mai, utilizatorii platformei pot vedea cel de-al 16-lea sezon America’s Got Talent, show-ul care a făcut istorie în întreaga lume.

 

Căsătoriți pe nevăzute Australia, reality show-ul bazat pe știință, destinat celor care nu au avut noroc în dragoste, este pe VOYO în această vară. Cu ajutorul unor experți în psihologie și genetică, participanții la acest show vor fi ”potriviți” de specialiști cu o persoană complet străină, dar compatibilă, cu care vor trebui să se căsătorească.

 

Jocurile din ultimele ediții Survivor România se văd pe VOYO cu o zi înainte de difuzarea pe TV, iar finala va fi marți, 31 mai, de la ora 20:30, pentru toți cei care vor să-și susțină favoriții de oriunde ar fi. Și show-urile MasterChef și Imperiul Leilor pot fi urmărite în avans, iar finala show-ului de gătit va fi transmisă pe 2 iunie.

 

Vara aceasta, iubitorii podcasturilor vor avea în avans interviurile cu cele mai îndrăgite personalități publice din România. Denis Roabeș, solistul trupei The Motans și Marius Ungureanu, expert Feng Shui, sunt doi dintre invitații lui Damian Drăghici, Mirabela Dauer și Vlăduța Lupău își vor deschide sufletul în podcastul Lucruri Simple cu Horia Brenciu, Acasă la Măruță va ajunge Cosmin Seleși, iar Amalia Enache va sta față-n față cu Mihai Craiu în show-ul digital Cu Inima la Vedere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.