Stranger Things 4 Volumul 1 va fi disponibil din 27 mai, doar pe Netflix.

Volumul 1 va include episoadele 401-407. Volumul 2 va include episoadele 408-409 și va avea premiera pe 1 iulie.

Urmărește trailerul final aici.

Urmărește primele 8 minute din primul episod aici.

Stranger Things 4:

Au trecut șase luni de la bătălia de la Starcourt, care a semănat teroare și distrugere în Hawkins. Având încă de suferit de pe urma acesteia, grupul nostru de prieteni trebuie să se despartă pentru prima dată, iar complicațiile vieții de liceu nu le-au ușurat existența. În această perioadă marcată de vulnerabilitate, apare o nouă și înspăimântătoare amenințare. Dezlegarea groaznicului mister al acestei amenințări ar putea pune capăt, în sfârșit, ororilor din Lumea Răsturnată.

Sezonul 1: Stranger Things are loc în 1983, într-un oraș mic și liniștit din Indiana, unde un băiat dispare. În timp ce prietenii, familia și poliția locală caută răspunsuri, ei sunt atrași într-un mister extraordinar care implică experimente guvernamentale super-secrete, forțe supranaturale terifiante și o fetiță foarte ciudată.

Urmărește recapitularea Sezonului 1 aici.

Sezonul 2: Este 1984, iar cetățenii din Hawkins, Indiana încearcă în continuare să-și revină după ororile Demogorgonului și a secretelor laboratorului Hawkins. Will Byers a fost salvat din Lumea Răsturnată, dar o entitate mai mare și mai sinistră amenință siguranța tuturor celor care au rămas în viață.

Urmărește recapitularea Sezonului 2 aici.

Sezonul 3: Este anul 1985 în Hawkins, Indiana, iar vara este în toi. Toată lumea este în vacanță, s-a deschis un nou mall în oraș, iar puștii din Hawkins se transformă în adolescenți. Poveștile de iubire complică dinamica grupului, însă vor căuta o soluție pentru a crește, fără să se despartă. Între timp, un pericol se apropie. Atunci când orașul este amenințat de dușmani mai noi sau mai vechi, Eleven și prietenii ei își amintesc de faptul că răul nu dispare, ci evoluează. Acum trebuie să se alieze pentru a supraviețui și să își aducă aminte că prietenia este mai puternică decât teama.

Urmărește recapitularea Sezonului 3 aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.