După lansarea EP-ului 29, cu ocazia căruia EMAA și-a sărbătorit ziua de naștere, dar și colaborări de succes alături de DJ Project și Carla’s Dreams, artista revine cu un nou single – „Ultima data”. Piesa reprezintă un monolog sincer și emoționant despre frica și incertitudinea ce te cuprind în momentul în care te lași purtat de iubire, fără să știi care poate să fie finalul.

Piesa a fost scrisă de către EMAA alături de Florian Rus, Alexandru Turcu și Darius Taran. “Ultima Data” vine acompaniată de un clip filmat la circul Orlando, unde artista apare în diferite ipostaze ce sugerează etapele unei povești de dragoste, de la fericirea absolută, la agonie.


EMAA este o artistă care își ademenește ascultătorii într-un univers unic cu ajutorul vocii ei pătrunzătoare. Într-o lume divizată de genuri muzicale, EMAA reușește să fie relevantă atât în mainstream, cât și în underground. Colaborările ei alături de Deliric & Silent Strike au pus-o pe harta fanilor hip-hop, in timp ce lansari precum “Sufletul Imun” si “Zburătorul” s-au bucurat de susținerea radiourilor naționale si locale. Vocea specială a artistei i-a adus colaborări cu cei mai apreciați artiști din țară, precum Carla’s Dreams, DJ Project și The Motans, piese care au petrecut multiple săptămâni în fruntea topurilor radio.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.