Matteo & Idahams lansează piesa „A Little Bit”

Link de streaming: https://listen.lnk.to/ALittleBit

Matteo, cântărețul, compozitorul și producătorul dancehall și reggae, „părintele” hitului Panama, colaborează cu Idahams, cântăretul, compozitorul și producătorul nigerian, pentru piesa „A Little Bit”, perfecta pentru playlistul acestei veri, care se anunta plina de distractie si relaxare.

Recent, hitul „Panama” a depasit 11 milioane de streamuri pe Spotify și 158 de milioane de vizualizări pe YouTube. „Panama” a luat cu asalt Asia și mii de videoclipuri cu dans au fost încărcate pe diverse platforme de social media cu așa-numitul „Panama Dance”.
Matteo a lucrat la proiecte de producție și mixtape cu mulți artiști pop români de top, precum Loredana Groza, Taraful din Clejani, Marius Moga (Morandi), Smiley, Deepside Deejays și alții.

Idahams a debutat în 2018 prin piesa „God Can Bless Anybody” a lui Mr 2Kay, pe care a scris-o și a apărut. Idahams este un munte de talent: cântăreț, producător, compozitor și MC. Și-a început cariera muzicală la vârsta de 10 ani în Biserica Anglicană, Rivers State, unde a cântat la clape, la trompetă, la chitară bas și la alte instrumente. Idahams a produs o mulțime de artiști în Port Harcourt și Lagos, dintre care unii sunt – Solidstar, Duncan Mighty, Kelly Hansom și Dany Boy. De asemenea, a produs și co-scris melodia de succes a lui Double Jay – „Bobo Juice” – o melodie care încă strălucește pe străzile și undele de radio. Pe lângă muzică, Idahams este absolvent al Școlii de Oceanografie, unde a studiat Ingineria Marină în domeniul navigației.

 

Alexa Dragu lanseaza prima sa piesa in limba franceza – „C’est tout bon”

Streaming link: https://AlexaDragu.lnk.to/CestToutBonPR

Alexa Dragu a lansat single-ul „C’est tout bon”, prima sa melodie cu versuri in limba franceza, inspirata fiind de familia sa – bunica ei este profesoara de limba franceza, iar bunicul ei este francez.

Melodia este compusa de catre Yin Creatif, care a lucrat la versuri alaturi de Alexa Dragu.

„Totul este bine, chiar dacă nu este, fiindcă putem face ceva din asta, pământul se învârte și piesa asta ne scoate din impas.
C’est tout bon, dacă nu pot merge, zbor, dar mă duc după muzică. Sper sa va binedispună și sa va facă să dansați.”, a declarat Alexa Dragu.

La doar 22 de ani, Alexa Dragu are deja o poveste de viață fascinantă. Muzica a fost pasiunea ei încă din copilărie, iar la 14 ani aceasta a cântat pentru prima dată în fața unui public larg. Iubirea sa față de muzică a determinat-o pe artistă să-și depășească frica de scenă și a reușit să impresioneze cu vocea ei la Vocea României, unde a făcut parte din echipa Irinei Rimes. Alexa a debutat in muzica romaneasca in 2021, cand a lansat alaturi de Universal Music Romania piesele „Ma intorc la mine”, „Nu ma las” si „Sub efectul tau”, pentru care a prezentat si versiuni live. In 2022, Alexa a lansat piesele „Pretty Little Things”, „The Future”, care vor face parte pe primul ei EP.

 

 

Link YouTube

 

Diana Ross colaborează cu Tame Impala pentru “Turn Up The Sunshine”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/TurnUpTheSunshinePR

Diana Ross colaborează cu Tame Impala pentru “Turn Up The Sunshine”. Acesta este primul single din coloana sonoră originală a filmului „Illumination’s Minions: The Rise of Gru”, noua comedie  din cea mai mare franciză animată din istorie, care urmează să fie lansată vineri, 1 iulie, pentru a coincide cu lansarea în cinematografe la nivel mondial a filmului.

Amplasat în anii 1970, Minions: The Rise of Gru spune povestea modului în care Gru (nominalizat la Oscar Steve Carell), cel mai mare rău din lume, s-a întâlnit pentru prima dată cu emblematicii Minioni.

Coloana sonoră funk prezintă o gamă plină de stele, cu versiuni nou-nouțe ale unora dintre cele mai mari hituri ale anilor 1970 de la unii dintre cele mai tari talente de astăzi. De la noua interpretare a lui St. Vincent a hitului din 1979 al lui Lipps Inc, Funkytown și interpretarea lui H.E.R. a smash-ului Dance to the Music din 1967 de la Sly and The Family Stone, până la versiunea Bleachers a piesei Instant Karma a lui John Lennon din 1970 și interpretarea lui Phoebe Bridgers a single-ului The Carpenters din 1972, Goodbye To Love, fiecare piesă a fost reimaginată de fiecare artist cu rezultate ingenioase.
Și, desigur, Minions de la Illumination apar pe album, cu interpretarea lor distinctivă a clasicei din anii 1970 de la Simon & Garfunkel, Cecilia.

Producătorul executiv al coloanei sonore, Jack Antonoff, este un cântăreț, compozitor și producător, precum și vocalistul principal al trupei rock Bleachers. În calitate de compozitor și producător, Antonoff, care, în 2021, a fost creditat de BBC pentru că a „redefinit muzica pop”, a colaborat cu nume ca Diana Ross, Taylor Swift, Lorde, St. Vincent, Florence + The Machine, Lana Del Rey, Kevin Abstract și mulți alții. Antonoff a obținut numeroase premii, inclusiv șase premii Grammy, cel mai recent câștigând premiul Grammy 2022 pentru producătorul anului.

Minions: The Rise of Gru – Tracklisting:

Turn Up The Sunshine – Diana Ross ft. Tame Impala
Shining Star – Brittany Howard ft. Verdine White (Earth, Wind & Fire 1975)
Funkytown – St. Vincent (Lipps Inc in 1979)
Hollywood Swinging – BROCKHAMPTON (Kool & The Gang 1974)
Desafinado – Kali Uchis (Stan Getz & Joao Gilberto 1959)
Bang Bang – Caroline Polachek (Nancy Sinatra 1966)
Fly Like an Eagle – Thundercat (Steve Miller Band 1976)
Goodbye To Love – Phoebe Bridgers (The Carpenters 1972)
Instant Karma! – Bleachers (John Lennon 1970)
You’re No Good – Weyes Blood (Linda Ronstadt 1975)
Vehicle – Gary Clark Jr. (The Ides of March 1970)
Dance to the Music – H.E.R. (Sly and The Family Stone 1967)
Black Magic Woman – Tierra Whack (Santana 1970)
Cool – Verdine White
Born To Be Alive – Jackson Wang (Patrick Hernandez 1979)
Cecilia – The Minions (Simon & Garfunkel 1970)
Bang Bang – G.E.M. (Nancy Sinatra 1966)
Kung Fu Suite – RZA
Minions: The Rise of Gru Score Suite – Heitor Pereira

 

Stream / Download

 

 

 

Link YouTube

 

Conan Gray a lansat single-ul “Yours”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/YoursPR

Conan Gray a lansat single-ul “Yours”, care va fi prezent pe albumul „Superache”, disponibil începând cu data de 24 iunie.

Conan a crescut așteptarea pentru album cu piesa „Memories”, lansata luna trecută. Piesa a strâns deja peste 19 milioane de stream-uri Spotify și 4 milioane de vizualizări pe YouTube. Publicatia FADER a numit-o una dintre „10 melodii de care ai nevoie în viața ta, săptămâna aceasta” și a exclamat: „Piesa arată talentul cântărețului și compozitorului de a picta scene vii colorate cu detalii emoționante pe durata sa de patru minute.” NME a salutat-o ​​ca fiind „emoționantă”, iar Billboard a numit-o „o baladă spectaculoasă” și a explicat: „Vocea lui Gray sună mai încrezătoare și mai rafinată decât oricând, în timp ce se plânge”.

Conan tocmai și-a făcut debutul la Met Gala într-un look uimitor de la Valentino. GQ l-a prezentat pe Conan în numărul lor din martie 2022 și l-a botezat „The New Prince of Sad Songs”, în timp ce Vogue l-a inclus în noul număr din această lună.

De când a lansat demo-urile originale pe canalul său de YouTube, la vârsta de 15 ani, Conan Gray a devenit unul dintre superstarurile pop ale generației sale. Chiar și după succesul comercial al hiturilor globale multi-platină „Heather” și „Maniac”, muzica sa continuă să-și mențină autenticitatea și originalitatea de neclintit. Albumul de debut al lui Gray, „Kid Krow”, creat de Gray și de colaboratorul și producătorul de lungă durată Dan Nigro, a ajuns pe locul 5 în Billboard 200, pe locul 1 în top-ul Billboard Pop Albums și a devenit cel mai mare artist care a debutat în acel an. În vara lui 2020, când „Heather” a ajuns pe primul loc în top-urile din întreaga lume, Sir Elton John l-a lăudat public pe Gray pentru că a fost singurul artist din top 50 Spotify care a scris piesa în întregime pe cont propriu. Cu peste 7 miliarde de stream-uri, Gray a atras aplauze din partea unor publicații importante precum, Vogue, GQ, V Man, Paper, Fader, Billboard, NPR, MTV, I-D, Wonderland, Clash și Notion. Acesta a susținut spectacole încântătoare la Late Night with Seth Meyers, The Late Late Show cu James Corden și The Today Show. Mult așteptatul album al doilea al lui Gray va fi lansat pe 24 iunie 2022.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Quavo și Takeoff au lansat „Hotel Lobby”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/HotelLobbyPR

Quavo și Takeoff au lansat „Hotel Lobby”. Perechea Migos s-a inspirat din „Fear and Loathing in Las Vegas” pentru videoclipul muzical psihedelic.

Anunțul acestui single a starnit un val de controverse. Săptămâna aceasta, Quavo și Takeoff și-au prezentat noua colaborare „Hotel Lobby”, dar fanii au descoperit rapid că Offset și Cardi B nu i-au mai urmărit pe Instagram. Acest lucru a făcut ca o serie de zvonuri să plutească despre Migos, care ar putea ajunge la sfârșit, dar într-o postare, Quavo a sugerat că trio-ul, care produce numeroase hit-uri, este încă intact.

Între timp, „Hotel Lobby” a ajuns în toată gloria sa, împreună cu o imagine inspirată de Fear and Loathing in Las Vegas. Romanul trippy al lui Hunter S. Thompson, alimentat de droguri, avea să câștige mai târziu o adaptare cinematografică în 1998, cu Johnny Depp și Benicio del Toro, și se pare că Quavo și Takeoff au împrumutat din film și au preluat personajele actorilor.

 

Stream / Download

 

 

 

Link YouTube

 

John Legend colaborează cu JID pentru piesa „Dope”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/DopePR

John Legend colaborează cu JID pentru piesa „Dope”, care produsă de Ian Kirkpatrick și Ryan Tedder și scrisă de Legend, Charlie Puth, Ryan Tedder, Ian Kirkpatrick și rapperul J.I.D. Melodia, emoționantă și catchy, dă tonul pentru începerea verii cu vibrațiile sale de petrecere și versurile senzuale despre tot ceea ce găsești atractiv la acel cineva special.

„Sunt atât de încântat să lansez muzică nouă”, spune John Legend. „Ultimul an a fost atât de interesant pentru mine din punct de vedere creativ. Am scris și am colaborat cu unii dintre cei mai talentați oameni din lumea muzicii și avem materiale noi și grozave de împărtășit lumii. „Dope” este unul dintre preferatele mele. Iubesc energia melodiei. Mi-a plăcut să colaborez cu toți cei care au participat la această piesă, iar J.I.D este unul dintre artiștii mei preferați din hip-hop”.

Artistul a arătat piesa prima dată în timpul primei sale runde, aclamate de critici și sold-out, a noii sale rezidențe din Las Vegas, „Love in Las Vegas”. Billboard se bucură de spectacol, spunând „Legend a ținut toată sala în mâinile sale în timp ce fanii dansau, țipau și își făceau drum printr-un set generos care cuprinde catalogul de șapte albume al multiplui câștigător Grammy”.

Legend a împărtășit pentru prima dată o parte din „Dope” la premiile iHeart, unde a susținut un concert special la pian împreună cu Charlie Puth. Piesa este prima lansare de pe viitorul album al lui Legend, primul său material discografic realizat împreună cu noul partener, Republic Records. Ultimul proiect al lui John, “Bigger Love”, a câștigat premiul Grammy pentru cel mai bun album R&B.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Oh Wonder a lansat single-ul “True Romance”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/TrueRomancePR

Oh Wonder a lansat single-ul “True Romance”. Noul album al trupei londoneze, „22 Make”, va urma pe 22 iulie, prevazut de primul single „Magnificent” și imnul „Fuck it I Love You”. Aflata în prezent într-un turneu mondial uriaș, Oh Wonder a avut recent un spectacol sold-out la Academia Brixton din Londra.

„True Romance” este o piesă pop electronic, frumoasă și intimă, care a fost inspirata de filmul cu același nume și a conectat proiectele „22 Break” și „22 Make”. „Am înregistrat-o de trei ori diferit. A început să fie mult mai pop, mai rapid și cu adevărat intens”, spune Josephone, „dar și-a dat seama că s-a tradus frumos doar cântând-o la pian; este de fapt un refren destul de simplu și frumos. Așa că am încetinit, am relaxat producția și am lăsat cântecul să respire puțin mai mult.”

’22 Make’ dezvăluie o perioadă tulbure din povestea incredibilă a Oh Wonder. Prima sa jumătate, „22 Break”, a avut teme universale (singurătate, inadecvare, resentimente, frici pentru viitor) așa cum le-a trăit un cuplu în timp real, toate explodate în pandemic. Nu multe trupe pot face un album de despărțire care să culmineze cu ei să se căsătorească – dar, din nou, Oh Wonder nu a fost niciodată ca alte trupe. Ieșind din „22 Break” și toată căutarea sufletească care i-a forțat să o facă, Josephine și Anthony s-au căsătorit și au canalizat toate acestea în „22 Make”: un album cu totul nou, care reprezintă lumina de la capătul unui tunel.

„Când aproape ne-am despărțit în timpul pandemiei, am folosit muzica ca o cale de ieșire”, a scris Oh Wonder, prezentând recent proiectul în întregime. „Am scris toată durerea, tristețea și confuzia noastră într-o colecție de cântece pe care le-am lansat în cele din urmă ca album, „22 Break”. Dar pentru noi, asta a fost doar jumătate din poveste. Am reușit să supraviețuim și să ieșim mai puternici ca niciodată și plini de dragoste. Prin urmare, s-a simțit corect doar să scrii despre cealaltă parte, unde îți dai seama nu doar că ești menit unul pentru celălalt, ci și că este nevoie de doi oameni pentru a face dragostea să înflorească. Suntem încântați să lansăm „22 Make”, un album plin de dragoste și cântece care confirmă viața, care reflectă asupra soartei, recunoștinței și a fi acolo pentru cineva.”

 

 

Stream / Download

 

 

Link YouTube

 

Stream / Download

 

Mabel face echipă cu 24kGoldn pentru piesa “Overthinking”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/OverthinkingPR

Mabel face echipă cu 24kGoldn pentru piesa “Overthinking”. Melodia este însoțita de un videoclip viu care prezintă avantajele și dezavantajele unei petreceri fanteziste în casă.

Conceput de Mabel în LA, cu echipa de producție Stargate (Rihanna, Katy Perry), „Overthhinking” este un hit neclintit de onest, despre momentul în care cultura clubului se întâlnește cu anxietatea socială. Noua piesă este o previzualizare a noului album, care prezintă cât de repede pot trece lucrurile de la palpitant la toxic. “Mulți oameni care suferă de tulburări ale sănătății mintale se vindecă singuri și eu am trecut printr-o perioadă în care am apelat la droguri pentru a-mi amorți sentimentele. Sper că oricine poate rezona cu acest cântec și știe că după întuneric vine lumina.”

A înțelege mentalitatea din spatele „Overthinking” înseamnă, de asemenea, să cunoaștem călătoria pe care a făcut-o Mabel în ultimii câțiva ani. Chiar la începutul lockdown-ului, Mabel și câinii ei s-au mutat înapoi la părinții ei, artista s-a înscris la cursuri de dans și a canalizat tot ce-i lipsea (prieteni apropiați, seara cea mare, dragoste tânără, senzație de frică) în acest nou capitol muzical. În timp ce a continuat să lucreze la piese în Marea Britanie și SUA, Mabel a lansat prima dată single-ul „Let Them Know – un imn fără scuze, care proiectează încredere pentru oricine are nevoie. Recentul single, „Good Luck”, a distilat influențele house și vocea feminină într-o melodie pop perfect realizată.

După ce a obținut un uluitor al doisprezecelea succes în top 20 cu „I Wish” (o colaborare cu Joel Corry) pentru a începe 2022, Mabel a depășit acum 4,5 miliarde de stream-uri, 8 milioane de single-uri vândute și 2,5 milioane de albume vândute pentru „High Expectations” (cel mai vândut debut al unei britanice în 2019). Mabel din 2022 este o tânără care trăiește într-o putere deplină și autoactualizată, purtând cu mândrie chiar și acele momente de „Overthinking”.

 

 

 

 

Link YouTube

 

Logic a lansat, împreună cu DJ Premier, single-ul “Vinyl Days”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/VinylDaysPR

Logic a lansat împreună cu DJ Premier single-ul “Vinyl Days”, de pe viitorul album al lui Logic, care va sosi luna viitoare.

Este clar din single-urile anterioare ale Logic, inclusiv „Breath Control”, „Therapy Sessions” cu Russ și „Decades”, că rapperul revede o epocă și un sunet al hip-hop-ului care este considerat a fi depășit de mulți critici moderni. Cu toate acestea, iubitorii de muzică au apreciat abordarea “Vinyl Days” a lui Logic, deoarece aduce un omagiu genului care l-a transformat într-un superstar.

Vineri (20 mai), Logic a revenit cu piesa de titlu din viitorul său proiect și a sosit cu invitatul DJ Premier. Rapperul a promis că va continua să împărtășească muzică până la lansarea “Vinyl Days”.

 

Stream / Download

 

 

 

Link YouTube

 

Moneybagg Yo a lansat single-ul “Rocky Road” în colaborare cu Kodak Black

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/RockyRoadPR

Moneybagg Yo a lansat single-ul “Rocky Road” în colaborare cu Kodak Black. Noua piesă afirmă statutul perechii care combină rap-ul de stradă cu elemente moderne și complexe. „Rocky Road” sosește și cu un videoclip evocator.

Căutând o zonă emoțională, Kodak începe lucrurile cu o declarație de loialitate. La rândul său, Moneybagg injectează amintiri din agitația și romantismul deteriorate. Dezvăluind sufletul străzilor, „Rocky Road” îi prezintă Moneybagg și Kodak în cea mai buna formă.

Clipul, regizat de Young Chang, prezintă o narațiune familiară, în timp ce un bărbat care echilibrează deja complexitățile vieții se află la o răscruce: cum să răspundă la violența nesăbuită a altui bărbat. Cei doi rapperi sunt martori, ocupând o perspectivă atât în ​​interiorul scenei, cât și suficient de adiacentă pentru a avea ochii pentru imaginea de ansamblu.

În calitate de pionier al meșteșugului său, nativul din Memphis a reușit să strângă o bază de fani și să-și demonstreze talentul artistic ca fiind unul dintre cei mai buni care au făcut-o. După ce și-a împărtășit albumul “Time Served”, Bagg a continuat să-și demonstreze aptitudinea prin lansarea celui de-al patrulea album de studio, “A Gangsta’s Pain”, care a debutat pe locul 1 în Billboard 200. Proiectul apreciat de critici prezintă colaborări notabile cu artiști precum Pharrell, Lil Wayne, Future și Jhené Aiko pentru a numi câtiva și a fost acreditat „Cel mai bun din 2021” de mai multe instituții media, inclusiv The New York Times, NPR, Billboard, Fader, Rolling Stone, Complex. Pe lângă faptul că albumul său a ajuns pe locul 1, el a ajuns pe primul loc în topul Urban Radio de patru ori consecutiv cu „Said Sum”, „Time Today”, „Wockesha” și „Scorpio”. “A Gangsta’s Pain” a fost al patrulea cel mai bine vândut album rap al anului și, în cele din urmă, a dus la spectacolele sale la Jimmy Kimmel Live, The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, o performanță live la premiile BET și mai multe nominalizări la premii (BET Hip Hop Award, MTV VMA, iHeartRadio Award, etc.) Moneybagg Yo a jucat și într-un reclamă Nike. În 2022, artistul își va menține ritmul neîntrerupt și va continua să se cufunde în diverse proiecte. Cu „Rocky Road” în spate, Moneybagg Yo este pregătit să-și continue tendința de a crește nivelul cu fiecare lună.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Scorpions a lansat single-ul “The Language Of My Heart”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/TheLanguageOfMyHeartPR

Scorpions a lansat single-ul “The Language Of My Heart”. De la „Wind of Change”, Klaus Meine probabil că nu a reușit să creeze o melodie la fel de emoționantă, la fel de crudă ca aceasta: un solo armonios de chitară realizat de Matthias Jabs pentru început, apoi vocea inconfundabilă a cântărețului SCORPIONS.

Povestea acestui cântec este despre o intamplare de acum aproape șapte ani, când intr-un atac in Paris la clubul de muzică Bataclan au fost uciși în mod tragic peste o sută de oameni. În noiembrie 2015, SCORPIONS a fost prima trupă care a revenit pe scenă și a susținut un concert la Paris. Momente emoționante, atât pentru artiști, cât și pentru cei peste 20.000 de fani care s-au acordat în mod spontan la Marseillaise.

Klaus Meine: „Este un tribut adus Franței, cultura sa minunată și fanii noștri fantastici”. Un omagiu adus legendarei Olympia, lui Johnny Hallyday, orașului unic de pe Sena, cu o bună porțiune de rock în cel mai bun stil SCORPIONS – și un final uimitor…

 

Stream / Download

 

 

 

Link YouTube

 

Em Beihold a lansat single-ul “Too Precious”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/TooPreciousPR

Em Beihold a lansat single-ul “Too Precious”. Consolidat ca unul dintre cei mai tari artiști noi ai anului 2022, cântăreața și compozitoarea Em Beihold (pronunțat bye-hold) din Los Angeles dezvăluie un nou single și videoclip.

Piesa este susțtinută de un pian jazz și un ritm puternic, în timp ce ea se afirmă din nou ca o situație anormală. Elementul vizual însoțitor traduce această vibrație pe ecran fără probleme, în timp ce Em strălucește pentru cameră.

Despre cântec, Em a comentat: „Am scris „Too Precious” după ce cineva pe care îl cunoșteam m-a numit literalmente „prea prețioasă”, pentru că nu eram interesata de toată scena petrecerilor/băuturii/drogurilor, ca majoritatea oamenilor de vârsta mea. Am crescut fiind exclusă foarte mult pentru că nu am făcut lucrurile „cool kid”, așa că am vrut să scriu un imn pentru oamenii care se simțeau ca mine!”

Între timp, succesul ei „Numb Little Gold” tocmai a primit o certificare de aur de la RIAA. A strâns peste 250 milioane de stream-uri globale și aproape 8 milioane de vizualizări pe YouTube. De asemenea, continuă să crească la radio, urcând în Top 10 în Top 40 și și Hot AC fără semne de oprire sau încetinire. În plus, Em tocmai și-a încheiat primul turneu din America de Nord cu Anson Seabra și a cântat recent pentru o mulțime de 8.000 de oameni când a deschis pentru AJR.

Recent certificat cu discul de aur de catre RIAA, single-ul de debut al lui Em Beihold „Numb Little Bug” a zburat de la lansare! După ce a numărat 12 milioane de stream-uri numai în prima sa săptămână, cântecul se apropie acum de 250 de milioane de streamuri globale. A debutat în topul Billboard Hot 100, unde se află în prezent în Top 40. Simultan, Em a debutat pe locul 4 și a urcat pe locul 1 în Billboard’s Emerging Artists Chart. Capturând rapid numărul 1 în Topul Spotify Global Viral 50 și numărul 2 în Topul Spotify US Viral Chart, cântecul a ajuns, de asemenea, în Top 10 în Topul pieselor TikTok din SUA și a devenit una dintre „Top 10 Cele mai adăugate melodii” din Top 40 radio—unde este în prezent Top 10 și urcă. „Numb Little Bug” este, de asemenea, Top 10 la Hot AC și Top 30 pe topul difuzării AC Radio. În plus, piesa a fost certificată platină în Canada și aur în Australia. De asemenea, a intrat în Top 30 în topurile oficiale de single-uri atât în ​​Marea Britanie, cât și în Canada. Lansat recent, videoclipul muzical oficial se apropie deja de 8 milioane de vizualizări.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Aitch a lansat single-ul “1989”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/1989PR

Aitch a lansat single-ul “1989”. După anunțul albumului său de debut “Close to Home”, la începutul acestei săptămâni, Aitch împărtășește noul său single evocator, „1989”.

Construit pe refrenul irezistibil din single-ul marca The Stone Roses, „Fools Gold”, „1989” este o juxtapunere inteligentă a două epoci muzicale proeminente, un pod care unește vechiul și noul Manchester, o sărbătoare dublă a trecutului povestitor de bun augur și a viitorului palpitant. Aitch combină fără efort ritmul incontestabil al imnului legendar Madchester cu versurile sale rapide și jocul de cuvinte inteligent. Aducând un omagiu anului în care a fost lansat „Fools Gold”, „1989” vine cu un videoclip filmat pe străzile orașului natal.

Piesa „1989” este al doilea single al lui Aitch de pe albumul sau de debut. Pregătit pentru lansare pe 19 august, “Close to Home” surprinde un tânăr artist aflat în pragul momentului de a deveni un superstar global, desfăcând aripile sale și arătându-și abilitățile de compoziție din ce în ce mai mari. Compus din 16 piese, “Close to Home” combină o latură matură și reflexivă cu carisma artistului. Aitch a fost listat recent ca un nume de urmărit „30 Under 30” din revista Forbes.

Aitch s-a transformat de la un rapper underground la un nume de uz casnic care domina top-urile, nominalizat la premiile BRIT în doar trei ani. Aflat în avangarda unui val proaspăt de talent de la Manchester, Aitch împletește spiritul, umorul și încrederea prin lansările sale cu o valoare mare. Anterior, săriind pe piese cu Stormzy, Ed Sheeran, AJ Tracey, Pa Salieu și Headie One, Aitch a acumulat 3 miliarde de stream-uri și peste 5 milioane de vânzări record la nivel mondial. El a început anul 2022 cu ArrDee pe single-ul Top 10, „War”, după care a urmat cea mai mare vânzare din prima săptămână și locul 2 în topul din UK cu hit-ul „Baby” realizat în colaborare cu Ashanti și recenta lansare „Just Coz” cu Giggs.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

EVAN GIIA a lansat single-ul “Rabbit Hole”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/RabbitHolePR

EVAN GIIA a lansat single-ul “Rabbit Hole”. Este prima piesă lansare solo nouă de la “ENDORPHINS”, apreciatul ei EP din 2021. Piesa este o declarație de intenție lentă, uimitoare, în timp ce EVAN GIIA își semnalează nerăbdarea față de noul status quo.

„Anul trecut a fost totul despre evoluție. Evoluție ca artist, evoluție în relațiile mele, evoluție în rutina mea de îngrijire de sine și de vorbire cu propria persoană. Sunt o persoană care mulțumește pe toată lumea, dar am învățat să-mi trasez limitele și să mă susțin și pe mine”, explică EVAN GIIA. “RABBIT HOLE” înseamnă a nu accepta un ‘nu’ ca răspuns. Să crezi în calea ta, chiar dacă alții nu o văd. Provocarea expresiei: „dar așa s-a făcut întotdeauna.” Manifestând felul în care îți dorești să arate viitorul tău. Cerul este limita atunci când ești în această mentalitate. Sunt atât de încântată să împărtășesc această melodie cu lumea. Du-te și ia ce vrei!”

EVAN GIIA, care a susținut-o recent pe Alison Wonderland în turneul ei din SUA, va cânta la EDC Las Vegas în această seară. Ea va cânta la alte festivaluri din 2022, inclusiv Forecastle, Electric Forest și Lollapalooza. Artista a fost lăudată de Earmilk și Texas Review.

Dancing Astronaut a spus: „ENDORPHINS promovează temele autoproclamatei ale creatorului de spirit și vitalitate… Împreună din punct de vedere sonor cu genuri precum pop, house și trap, acest pachet plin va activa în mod natural mintea și corpul în tandem. Mai recent, EVAN GIIA a colaborat cu Louis the Child și Kasbo pentru „Blow The Roof” din noul EP al lui Louis the Child, “To Believe”.

 

Stream / Download

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.