Holograf readuce în atenția publicului melodia „World Full Of Lies” (versiunea în limba engleză a hit-ului ˝Umbre pe cer˝), care a apărut pentru prima data în 1993 pe albumul omonim și pentru care a fost făcută o reeditare pentru materialul de colecție lansat in 2013.

Link Videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=iXp2Pc9Fi8c

World Full Of Lies este o melodie actuală, cu versuri care ne aduc aminte de vremuri dureroase pentru omenire, care au revenit in vieţile noastre prin alte exemple negative.  Prin intermediul acestui nou videoclip, Holograf face un apel la pace care, mai ales în contextul actual, nu mai este doar un concept ci o necesitate stringentă, și invită publicul să se alăture cauzei de a susține Ucraina.

Abordarea războiului din Ucraina și a impactului acestuia asupra crizei globale a refugiaților necesită voința noastră, a tuturor, de a ne lua angajamente financiare de impact, dar avem nevoie și de personalități care să își facă auzită vocea şi să susţină cauzele sociale.

În vremuri de conflict și criză, oamenii și familiile lor se luptă să găsească surse de adăpost, hrană, îngrijire medicală și alte necesități de bază. Refugiații din Ucraina s-au revărsat în țări vecine, cum ar fi Polonia, România și Ungaria, pentru a avea acces la cele esențiale, însă și aceste națiuni se luptă să răspundă cererii.

Membrii trupei Holograf au filmat acest videoclip in care putem vedea trupa cântând live pe un fundal de imagini triste și șocante care ilustrează războiului de peste granițe. Proiectul este semnat de către George Petroșel (Jurjak), având ca DOP pe Dorel Gnatiuc și colorist pe Ruxandra Staicu.

După 40 de ani de succes continuu, Holograf este una dintre cele mai longevive și mai valoroase trupe românești. Formația a reușit să țină mereu pasul cu schimbarea, dar în același timp să își păstreze intact ADN-ul rock, ce o definește. Trupa Holograf mizează pe conținut de valoare și surse de inspirație autentice, care au câștigat inimile fanilor de-a lungul timpului. Trupa a lansat piesă „Cum bate inima ta” în 2021, după ce în anul 2020 trupa Holograf a lansat la sfârșitul lui septembrie, alături de rapper-ul K-Gulă, o nouă variantă a piesei lansată inițial în 2005, „Grijile s-au dus”. În luna mai a anului trecut, Holograf a lansat single-ul produs și filmat în timpul lockdown-ului, „N-ai de ce să pleci”, iar începutul acestui an a colaborat cu Ioana Ignat pentru melodia „Am ales cu sufletul”.
#StandUpForUkraine

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.