Premierele lunii IUNIE 2022

 

Sezonul nuntilor – filme în premieră, duminica de la 16:00

5 iunie – Clopote de nuntă (Wedding Bells, 2016). Atunci când doi oameni cu fobie de angajament sunt rugați să fie domnișoară și cavaler de onoare la o nuntă, descoperă că se îndrăgostesc unul de celălalt.

12 iunie – Jurămintele noastre (The Vows We Keep, 2021). Organizatorul de evenimente, Hazel, este pusă în fața unui termen limită descurajant când e insărcinată cu organizarea nunții perfecte pentru sora sa.

19 iunie – Opriți nunta! (Stop The Wedding, 2016). O femeie și un bărbat care încearcă să oprească o nuntă dezastruoasă, sfârșesc prin a se îndrăgosti unul de celălalt.

26 iunie – O nuntă perfectă (One Perfect Wedding, 2021). Cu turul de carte al Carei și cu afacerea lui Ben care îl ține ocupat, cuplul plănuiește într-un final să se căsătorească.

Imagini – https://we.tl/t-CJ74QkDmBv

Avanpostul S4 – 23 Iunie, joia, de la 21:00, câte două episoade

Noul sezon de 13 episoade reunește fanii cu serialul de aventuri preferat. După ce Gwynn se sacrifică pentru a o distruge pe Yavalla, avanpostul are nevoie de un nou conducător. Dar în timp ce Talon (Jessica Green) și Garret (Jake Stormoen) încearcă să stabilească o nouă conducere, o amenințare sinistră se trezește, dezvăluind adevărata origine a misterioșilor kinjes.

Imagini – https://we.tl/t-V9XwYujnII

Filmele de vineri seara – vinerea, de la 21:00

Filmele de vineri seara aduc la DIVA actori celebri în comedii savuroase pentru un început de weekend vesel. O tipă… dezastru (Trainwreck, 2015) cu Amy Schumer și Bill Hader vine la DIVA vineri, 3 iunie, urmat de producția Cu lumea-n cap (Wanderlust, 2012) cu Paul Rudd și Jennifer Aniston, difuzata pe 10 iunie. Pe 17 iunie Ben Stiller, Jennifer Aniston și Debra Messing aduc filmul Surpriză: vine Polly! (Along Came Polly, 2004) și pe 24 iunie este difuzat Adu-l urgent pe scenă! (Get Him to the Greek, 2010) cu Jonah Hill, Russell Brand și Elisabeth Moss.

Imagini – https://we.tl/t-IyaEDhJMf3

Filme ce continuă

Makari – Lunea, de la 21:00

În luna iunie urmărește aventurile lui Saverio Lamanna (Claudio Gioe) fost jurnalist și purtător de cuvânt la Ministerul de Interne, refugiat în Màkari, un sat sicilian unde are o casă de vacanță abandonată. Detectiv accidental, Saverio va descoperi că are, pe lângă talentul său la scris, și o capacitate incredibilă de a investiga inimile și istoriile oamenilor, dezvăluind crimele și greșelile acestora

Imagini – https://we.tl/t-G0hGI4MfsP

Norocul lui Loli – Luni-vineri, câte două episoade, de la 18:00

Viața lui Loli continuă să fie plină de neprevăzut. În noile episoade din iunie o mărturisire a lui Rafael o șochează pe Loli dar Salvador îi întrerupe înainte ca ei să își încheie discuția. Rafael este șocat în urma unei confesiuni făcută de Don Rogelio. Între timp, Bruno continuă să ascundă adevărul de soția și fiica lui. Paulina îi spune Bertei, asistentul social, lucruri despre Loli în încercarea de a-i face probleme. Între timp, cazul lui Raul Acuna este redeschis.

Magnum S2 – Luni – vineri, de la 20:00, final pe 17 iunie

În noile episoade din iunie Magnum și Higgins merg deghizați în cuplu într-un tur cu autobuzul pentru a prinde un criminal. TC e marcat când o vede fosta iubită în luna de miere. Un Magnum plin de vină urmărește indiciile lăsate de Harry Brown atunci când a fost împușcat în timp ce lucra la un caz moștenit de la Thomas.

Camera de garda – finalul sezonului 7 pe 14 iunie

Finalul sezonului vine la pachet cu mai multe provocări pentru echipa medicală de top din Chicago care luptă să salveze vieți, în timp ce își gestionează propriile probleme și relații.

 

miercuri
1 iunie 2022

06.00  Hudson și Rex: Justiție oarbă – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Blind Justice) Sezonul 1, Episodul 16

Când un cadavru e găsit într-un container de transport, Charlie se aliază cu o polițistă din trecutul său, ca să rezolve crima, iar Rex nu suportă.

07.00  Hudson și Rex: Străini în noapte – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Strangers in the Night) Sezonul 2, Episodul 1

Cadavrul vocalistului unei formații locale e găsit pe o plajă.

08.00  Anatomia lui Grey: Totul sau nimic – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson

(Grey’s Anatomy: Go Big or Go Home) Sezonul 14, Episodul 3

Harper sosește la Grey Sloan și Bailey devine tensionat. Un chip cunoscut din trecutul lui Meredith revine ca pacient. Amelia gestionează un secret.

09.00  Hudson și Rex: Mortul viu – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Dead Man Walking) Sezonul 2, Episodul 2

Charlie și Rex trebuie să găsească un ucigaș înainte ca victima să moară otrăvită.

10.00  Hudson și Rex: Moarte în direct – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Under the Influencer) Sezonul 2, Episodul 3

O vedetă de pe social media moare în timp ce își transmitea live propria nuntă.

11.00  FILM O promisiune de Anul Nou – FILM Romance 2019, regia: Lesley Demetriades, distribuţie: Aimee Teegarden, Michael Rady

(A New Year’s Resolution)

Când o producătoare decide de Anul Nou să spună mai des „da”, întâlnește un „Yes man”, care poate deține cheia pentru cea mai mare poveste a sa.

13.00  Magnum, detectiv particular: Omul din camera secretă – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Man In The Secret Room) Sezonul 2, Episodul 7

Magnum investighează moartea unui oaspete dintr-un hotel care a fost aruncat din balconul camerei în timpul unei investigații secrete la care lucra.

14.00  Norocul lui Loli!: episodul 53 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 53

De față cu toți cei de la post, soția lui Cesar o acuză pe Roxy că i-a furat soțul. Paulina îi spune lui Adan că încearcă să își refacă viața.

15.00  Norocul lui Loli!: episodul 54 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 54

Karen insistă că Rafael ar trebui să lupte pentru președinția postului radio. Între timp, Salvador și Loli nu sunt de găsit nicăieri.

16.00  FILM Dragoste în Islanda – Romantic comedy 2020, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Kaitlin Doubleday, Colin Donnell, Patti Murin

(Love on Iceland)

Când Chloe merge în Islanda cu prietenii ei, e oripilată când dă de fostul ei iubit, dar tensiunea se risipește când petrec timp împreună.

18.00  Premieră Norocul lui Loli!: episodul 55 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 55

Roxy îi spune lui Rafael că știe ce simte pentru Loli dar Rafael încearcă să nege. Între timp, Bruno și Melissa primesc niște vești mari.

19.00  Premieră Norocul lui Loli!: episodul 56 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 56

Roxy încearcă să obțină iertarea lui Cesar. Karen merge la Vicente fără să își dea seama că Rafael o urmărește. Sam este dus la spital după ce leșină.

20.00  Premieră Magnum, detectiv particular: Venea noaptea – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: He Came By Night) Sezonul 2, Episodul 8

Parteneriatul lui Magnum cu Higgins e pus la încercare când o femeie vrea ca ei să îi recupereze banii din droguri furați pentru a-și salva soțul.

21.00  FILM Legile misterelor: Crimă la conferință – FILM Mystery 2019, regia: Winnifred Jong, distribuţie: Jill Wagner, Kristoffer Polaha, Robin Thomas

(Mystery 101: Dead Talk)

Amy merge la Seattle să țină o prelegere. La moartea unui geniu al tehnicii, Amy bănuiește ceva necurat. Un polițist o oprește. Travis I se alătură.

23.00  FILM Legile misterelor: Educație pentru crimă – FILM Romance 2020, regia: Michael Robison, distribuţie: Jill Wagner, Kristoffer Polaha, Robin Thomas

(Mystery 101: An Education in Murder)

Cercetările unui tânăr scriitor determină poliția să investigheze din nou o crimă celebră pentru care colegul lui Amy a fost condamnat la Elmstead.

01.00  Anatomia lui Grey: Totul sau nimic – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson

(Grey’s Anatomy: Go Big or Go Home) Sezonul 14, Episodul 3

Harper sosește la Grey Sloan și Bailey devine tensionat. Un chip cunoscut din trecutul lui Meredith revine ca pacient. Amelia gestionează un secret.

02.00  FILM Dragoste în Islanda – Romantic comedy 2020, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Kaitlin Doubleday, Colin Donnell, Patti Murin

(Love on Iceland)

Când Chloe merge în Islanda cu prietenii ei, e oripilată când dă de fostul ei iubit, dar tensiunea se risipește când petrec timp împreună.

04.00  Hudson și Rex: Justiție oarbă – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Blind Justice) Sezonul 1, Episodul 16

Când un cadavru e găsit într-un container de transport, Charlie se aliază cu o polițistă din trecutul său, ca să rezolve crima, iar Rex nu suportă.

05.00  Hudson și Rex: Străini în noapte – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Strangers in the Night) Sezonul 2, Episodul 1

Cadavrul vocalistului unei formații locale e găsit pe o plajă.

joi
2 iunie 2022

06.00  Hudson și Rex: Mortul viu – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Dead Man Walking) Sezonul 2, Episodul 2

Charlie și Rex trebuie să găsească un ucigaș înainte ca victima să moară otrăvită.

07.00  Hudson și Rex: Moarte în direct – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Under the Influencer) Sezonul 2, Episodul 3

O vedetă de pe social media moare în timp ce își transmitea live propria nuntă.

08.00  Anatomia lui Grey: O nouă șansă – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson

(Grey’s Anatomy: Ain’t That a Kick in the Head?) Sezonul 14, Episodul 4

Amelia se confruntă cu o situație dificilă, Meredith gestionează urmările discuției ei cu Nathan, iar Jackson primește o veste importantă.

09.00  Hudson și Rex: Pădurea are ochi – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: The Woods Have Eyes) Sezonul 2, Episodul 4

Charlie și Rex merg în pădure să caute un fotograf dispărut, dar o organizație misterioasă se interpune.

10.00  Hudson și Rex: Jocul oaselor – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Game of Bones) Sezonul 2, Episodul 5

Charlie și Rex invetighează când un joc devine letal.

11.00  FILM Dragoste în Islanda – Romantic comedy 2020, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Kaitlin Doubleday, Colin Donnell, Patti Murin

(Love on Iceland)

Când Chloe merge în Islanda cu prietenii ei, e oripilată când dă de fostul ei iubit, dar tensiunea se risipește când petrec timp împreună.

13.00  Magnum, detectiv particular: Venea noaptea – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: He Came By Night) Sezonul 2, Episodul 8

Parteneriatul lui Magnum cu Higgins e pus la încercare când o femeie vrea ca ei să îi recupereze banii din droguri furați pentru a-și salva soțul.

14.00  Norocul lui Loli!: episodul 55 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 55

Roxy îi spune lui Rafael că știe ce simte pentru Loli dar Rafael încearcă să nege. Între timp, Bruno și Melissa primesc niște vești mari.

15.00  Norocul lui Loli!: episodul 56 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 56

Roxy încearcă să obțină iertarea lui Cesar. Karen merge la Vicente fără să își dea seama că Rafael o urmărește. Sam este dus la spital după ce leșină.

16.00  FILM Cascadele iubirii – FILM Romance 2020, regia: Christie Will Wolf, distribuţie: Cindy Busby, Christopher Russell, Cassidy Nugent

(Chasing Waterfalls)

Călătorind spre o cabană izolată și cascade mitice, fotografa Amy cunoaște iubirea care are chipul unui ghid, Mark.

18.00  Premieră Norocul lui Loli!: episodul 57 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 57

Rafael îi spune lui Loli că s-a despărțit de Karen. Între timp, Cesar îi face aluzii lui Roxy că ar putea să se mute cu ea, iar ea acceptă.

19.00  Premieră Norocul lui Loli!: episodul 58 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 58

Paulina face strângere de fonduri pentru Sam. Octavio le cere părinților să nu îl caute. Loli îi mulțumește lui Rafael pentru găsirea tatălui lui Sam.

20.00  Premieră Magnum, detectiv particular: Glonțul destinului – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: A Bullet Named Fate) Sezonul 2, Episodul 9

Un Magnum plin de vină urmărește indiciile lăsate de Harry Brown atunci când a fost împușcat în timp ce lucra la un caz moștenit de la Thomas.

21.00  Premieră Medicul legist: Un loc sigur – SERIES Crime 2022, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross

(Coroner: Safe Space) Sezonul 4, Episodul 10

River și Dennis se mută într-o mansardă nouă, dar moartea îi urmează în curând.

22.00  Premieră Makari: Misterele Siciliei: Vinovații sunt nebuni – SERIES Crime 2021, distribuţie: Claudio Gioe, Domenico Centamore, Antonella Attili

(Makari: Sicilian Mysteries: I colpevoli sono matti) Sezonul 1, Episodul 1

După ce își pierde serviciul, scriitorul Severio Lamanna pleacă din Roma în satul sicilian Makari, unde prietenia, iubirea și misterul îl așteaptă.

00.00  FILM Dragostea, desigur – FILM Romantic comedy 2018, regia: Lee Friedlander, distribuţie: Kelly Rutherford, Cameron Mathison, Makenzie Vega

(Love, of Course)

În timp ce își vizitează fiica la universitate, Amy, care locuiește singură de curând, primește o ofertă neașteptată care îi schimbă viața.

02.00  FILM Cascadele iubirii – FILM Romance 2020, regia: Christie Will Wolf, distribuţie: Cindy Busby, Christopher Russell, Cassidy Nugent

(Chasing Waterfalls)

Călătorind spre o cabană izolată și cascade mitice, fotografa Amy cunoaște iubirea care are chipul unui ghid, Mark.

04.00  Hudson și Rex: Mortul viu – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Dead Man Walking) Sezonul 2, Episodul 2

Charlie și Rex trebuie să găsească un ucigaș înainte ca victima să moară otrăvită.

05.00  Hudson și Rex: Moarte în direct – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Under the Influencer) Sezonul 2, Episodul 3

O vedetă de pe social media moare în timp ce își transmitea live propria nuntă.

vineri
3 iunie 2022

06.00  Hudson și Rex: Pădurea are ochi – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: The Woods Have Eyes) Sezonul 2, Episodul 4

Charlie și Rex merg în pădure să caute un fotograf dispărut, dar o organizație misterioasă se interpune.

07.00  Hudson și Rex: Jocul oaselor – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Game of Bones) Sezonul 2, Episodul 5

Charlie și Rex invetighează când un joc devine letal.

08.00  Anatomia lui Grey: Zonă periculoasă – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson

(Grey’s Anatomy: Danger Zone) Sezonul 14, Episodul 5

Hunt se alătură surorilor într-o plimbare cu mașina, iar vechi amintiri din trecut ies la suprafață.

09.00  Hudson și Rex: Crimă pe apă – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Bullet in the Water) Sezonul 2, Episodul 6

Membrul unei echipe universitare de vâslit împușcat de un lunetist.

10.00  Hudson și Rex: Filiera franceză – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: The French Connection) Sezonul 2, Episodul 7

Moartea unui jurnalist parizian îi determină pe Charle și Rex să facă echipă cu un detectiv francez.

11.00  FILM Cascadele iubirii – FILM Romance 2020, regia: Christie Will Wolf, distribuţie: Cindy Busby, Christopher Russell, Cassidy Nugent

(Chasing Waterfalls)

Călătorind spre o cabană izolată și cascade mitice, fotografa Amy cunoaște iubirea care are chipul unui ghid, Mark.

13.00  Magnum, detectiv particular: Glonțul destinului – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: A Bullet Named Fate) Sezonul 2, Episodul 9

Un Magnum plin de vină urmărește indiciile lăsate de Harry Brown atunci când a fost împușcat în timp ce lucra la un caz moștenit de la Thomas.

14.00  Norocul lui Loli!: episodul 57 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 57

Rafael îi spune lui Loli că s-a despărțit de Karen. Între timp, Cesar îi face aluzii lui Roxy că ar putea să se mute cu ea, iar ea acceptă.

15.00  Norocul lui Loli!: episodul 58 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 58

Paulina face strângere de fonduri pentru Sam. Octavio le cere părinților să nu îl caute. Loli îi mulțumește lui Rafael pentru găsirea tatălui lui Sam.

16.00  FILM Iubirea prinde aripi – FILM Romance 2019, regia: Steven R Monroe, distribuţie: Nikki Deloach, Jeff Hephner, Gary Weeks

(Love Takes Flight)

Când cunoaște un pilot chipeș, o mamă singură învață în sfârșit să-și înfrunte temerile.

18.00  Premieră Norocul lui Loli!: episodul 59 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 59

Nicky află în cel mai rău mod posibil că Octavio nu este tatăl lui biologic. Între timp, Octavio află vești despre propriul său tată.

19.00  Premieră Norocul lui Loli!: episodul 60 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 60

În mijlocul unei întâlniri, Loli îl sărută impulsiv pe Rafael. Când își dă seama, își cere scuze și pleacă. Salvador îi cere scuze lui Nicky.

20.00  Premieră Magnum, detectiv particular: Frați de cruce – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: Blood Brothers) Sezonul 2, Episodul 10

Bântuit de experiența din Afghanistan, Magnum îl ajută pe fratele prietenului său mort să găsească un afghan care ar fi putut fi victima traficului.

21.00  FILM O tipă… dezastru – FILM Romantic comedy 2015, regia: Judd Apatow, distribuţie: Amy Schumer, Bill Hader

(Trainwreck)

Amy, o femeie de carieră care nu are timp pentru angajamente romantice și nu crede în monogamie, își reconsideră atitudinea când îl cunoaște pe Aaron.

23.40  FILM Cincizeci de umbre ale lui Grey – FILM Drama 2015, regia: Sam Taylor-Johnson, distribuţie: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Jennifer Ehle

(Fifty Shades of Grey)

Când îl întâlnește pe chipeșul, dar chinuitul miliardar Christian Grey, întreaga viață a studentei Anastasia Steele este în curând dată peste cap.

02.20  FILM Iubirea prinde aripi – FILM Romance 2019, regia: Steven R Monroe, distribuţie: Nikki Deloach, Jeff Hephner, Gary Weeks

(Love Takes Flight)

Când cunoaște un pilot chipeș, o mamă singură învață în sfârșit să-și înfrunte temerile.

04.20  Hudson și Rex: Pădurea are ochi – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: The Woods Have Eyes) Sezonul 2, Episodul 4

Charlie și Rex merg în pădure să caute un fotograf dispărut, dar o organizație misterioasă se interpune.

05.10  Hudson și Rex: Jocul oaselor – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Game of Bones) Sezonul 2, Episodul 5

Charlie și Rex invetighează când un joc devine letal.

sâmbătă
4 iunie 2022

06.00  Norocul lui Loli!: episodul 51 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 51

Sam îi spune lui Gabriel despre experiența care l-a traumatizat. Între timp, cererea lui Octavio pentru a deveni părinte adoptiv este respinsă.

07.00  Norocul lui Loli!: episodul 52 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 52

Loli îl lovește pe Salvador atunci când acesta încearcă să o sărute. Rafael sabotează planul lui Salvador. Adonis apare acasă la Paulina.

08.00  Norocul lui Loli!: episodul 53 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 53

De față cu toți cei de la post, soția lui Cesar o acuză pe Roxy că i-a furat soțul. Paulina îi spune lui Adan că încearcă să își refacă viața.

09.00  Norocul lui Loli!: episodul 54 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 54

Karen insistă că Rafael ar trebui să lupte pentru președinția postului radio. Între timp, Salvador și Loli nu sunt de găsit nicăieri.

10.00  Makari: Misterele Siciliei: Vinovații sunt nebuni – SERIES Crime 2021, distribuţie: Claudio Gioe, Domenico Centamore, Antonella Attili

(Makari: Sicilian Mysteries: I colpevoli sono matti) Sezonul 1, Episodul 1

După ce își pierde serviciul, scriitorul Severio Lamanna pleacă din Roma în satul sicilian Makari, unde prietenia, iubirea și misterul îl așteaptă.

12.00  FILM Cabana iubirii – FILM Romance 2020, regia: Max McGuire, distribuţie: Jonathan Keltz, Clark Backo, Chris Violette

(Love at Look Lodge)

Lily, care vrea să devină coordonatoare de evenimente la un hotel, are de lucru când îl ajută pe Noah să plănuiască nunta surorii lui la o cabană.

14.00  FILM O promisiune de Anul Nou – FILM Romance 2019, regia: Lesley Demetriades, distribuţie: Aimee Teegarden, Michael Rady

(A New Year’s Resolution)

Când o producătoare decide de Anul Nou să spună mai des „da”, întâlnește un „Yes man”, care poate deține cheia pentru cea mai mare poveste a sa.

16.00  FILM Dragoste în Islanda – Romantic comedy 2020, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Kaitlin Doubleday, Colin Donnell, Patti Murin

(Love on Iceland)

Când Chloe merge în Islanda cu prietenii ei, e oripilată când dă de fostul ei iubit, dar tensiunea se risipește când petrec timp împreună.

18.00  FILM Dragostea, desigur – FILM Romantic comedy 2018, regia: Lee Friedlander, distribuţie: Kelly Rutherford, Cameron Mathison, Makenzie Vega

(Love, of Course)

În timp ce își vizitează fiica la universitate, Amy, care locuiește singură de curând, primește o ofertă neașteptată care îi schimbă viața.

20.00  Medicul legist: Un loc sigur – SERIES Crime 2022, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross

(Coroner: Safe Space) Sezonul 4, Episodul 10

River și Dennis se mută într-o mansardă nouă, dar moartea îi urmează în curând.

21.00  Magnum, detectiv particular: Minți, înșală, fură, ucide – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Lie, Cheat, Steal, Kill) Sezonul 2, Episodul 6

Magnum își oferă ajutorul după ce Abby constată că clientul pe care l-a apărat cu succes într-un proces pentru crimă, este de fapt vinovat.

22.00  Magnum, detectiv particular: Omul din camera secretă – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Man In The Secret Room) Sezonul 2, Episodul 7

Magnum investighează moartea unui oaspete dintr-un hotel care a fost aruncat din balconul camerei în timpul unei investigații secrete la care lucra.

23.00  Magnum, detectiv particular: Venea noaptea – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: He Came By Night) Sezonul 2, Episodul 8

Parteneriatul lui Magnum cu Higgins e pus la încercare când o femeie vrea ca ei să îi recupereze banii din droguri furați pentru a-și salva soțul.

00.00  Magnum, detectiv particular: Glonțul destinului – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: A Bullet Named Fate) Sezonul 2, Episodul 9

Un Magnum plin de vină urmărește indiciile lăsate de Harry Brown atunci când a fost împușcat în timp ce lucra la un caz moștenit de la Thomas.

01.00  Magnum, detectiv particular: Frați de cruce – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: Blood Brothers) Sezonul 2, Episodul 10

Bântuit de experiența din Afghanistan, Magnum îl ajută pe fratele prietenului său mort să găsească un afghan care ar fi putut fi victima traficului.

02.00  Hudson și Rex: Educație sectară – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: A Cult Education) Sezonul 1, Episodul 14

Charlie și Rex investighează o moarte asociată cu un centru de reabilitare care ar fi condus asemeni unui cult religios.

03.00  Hudson și Rex: Dosarele Rex – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: The Rex Files) Sezonul 1, Episodul 15

Un accident de mașină letal îi face pe Charlie și pe Rex să investigheze rapoarte despre lumini misterioase de pe cer.

04.00  Hudson și Rex: Justiție oarbă – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Blind Justice) Sezonul 1, Episodul 16

Când un cadavru e găsit într-un container de transport, Charlie se aliază cu o polițistă din trecutul său, ca să rezolve crima, iar Rex nu suportă.

05.00  Hudson și Rex: Străini în noapte – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Strangers in the Night) Sezonul 2, Episodul 1

Cadavrul vocalistului unei formații locale e găsit pe o plajă.

duminică
5 iunie 2022

06.00  Norocul lui Loli!: episodul 56 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 56

Roxy încearcă să obțină iertarea lui Cesar. Karen merge la Vicente fără să își dea seama că Rafael o urmărește. Sam este dus la spital după ce leșină.

07.00  Norocul lui Loli!: episodul 57 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 57

Rafael îi spune lui Loli că s-a despărțit de Karen. Între timp, Cesar îi face aluzii lui Roxy că ar putea să se mute cu ea, iar ea acceptă.

08.00  Norocul lui Loli!: episodul 58 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 58

Paulina face strângere de fonduri pentru Sam. Octavio le cere părinților să nu îl caute. Loli îi mulțumește lui Rafael pentru găsirea tatălui lui Sam.

09.00  Norocul lui Loli!: episodul 59 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 59

Nicky află în cel mai rău mod posibil că Octavio nu este tatăl lui biologic. Între timp, Octavio află vești despre propriul său tată.

10.00  Norocul lui Loli!: episodul 60 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 60

În mijlocul unei întâlniri, Loli îl sărută impulsiv pe Rafael. Când își dă seama, își cere scuze și pleacă. Salvador îi cere scuze lui Nicky.

11.00  Medicul legist: Un loc sigur – SERIES Crime 2022, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross

(Coroner: Safe Space) Sezonul 4, Episodul 10

River și Dennis se mută într-o mansardă nouă, dar moartea îi urmează în curând.

12.00  FILM Dragostea, desigur – FILM Romantic comedy 2018, regia: Lee Friedlander, distribuţie: Kelly Rutherford, Cameron Mathison, Makenzie Vega

(Love, of Course)

În timp ce își vizitează fiica la universitate, Amy, care locuiește singură de curând, primește o ofertă neașteptată care îi schimbă viața.

14.00  FILM Pe gustul meu – FILM Romance 2020, regia: Paul Ziller, distribuţie: Bethany Joy Lenz, Brett Dalton, Aleque Reid

(Just My Type)

Vanessa, autoare din New York care scrie despre cultura pop, obține interviul de vis. Se pare că șeful ei ar putea fi mai interesant decât crezuse.

16.00  Premieră FILM Clopote de nuntă – Romantic comedy, USA 2016, regia: Gary Yates, distribuţie: Danica McKellar, Kavan Smith, Tammy Gillis

(Wedding Bells)

Atunci când doi oameni cu fobie de angajament sunt rugați să fie domnișori de onoare la o nuntă, descoperă că se îndrăgostesc unul de celălalt.

18.00  FILM Sora mirelui – FILM Comedy 2020, regia: Amy Miller Gross, distribuţie: Alicia Silverstone, Mathilde Ollivier, Jake Hoffman

(Sister of the Groom)

Audrey împlinește 40 de ani, iar fratele ei se căsătorește cu o femeie pe care a cunoscut-o în Franța. Înainte de nuntă sunt dezvăluite multe secrete.

20.00  Camera de gardă: Când iubești, nu ții cu forța – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med: If You Love Someone, Set Them Free) Sezonul 7, Episodul 17

Mai multe provocări pentru echipa medicală de top din Chicago care se luptă să salveze vieți în timp ce își gestionează propriile relații și probleme.

21.00  Camera de gardă: Nu judeca, să nu fii judecat – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med: Judge Not, for You Will Be Judged) Sezonul 7, Episodul 18

Mai multe provocări pentru echipa medicală de top din Chicago care se luptă să salveze vieți în timp ce își gestionează propriile relații și probleme.

22.00  FILM Cincizeci de umbre ale lui Grey – FILM Drama 2015, regia: Sam Taylor-Johnson, distribuţie: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Jennifer Ehle

(Fifty Shades of Grey)

Când îl întâlnește pe chipeșul, dar chinuitul miliardar Christian Grey, întreaga viață a studentei Anastasia Steele este în curând dată peste cap.

00.40  Hudson și Rex: Mortul viu – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Dead Man Walking) Sezonul 2, Episodul 2

Charlie și Rex trebuie să găsească un ucigaș înainte ca victima să moară otrăvită.

01.35  Hudson și Rex: Moarte în direct – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Under the Influencer) Sezonul 2, Episodul 3

O vedetă de pe social media moare în timp ce își transmitea live propria nuntă.

02.30  Hudson și Rex: Pădurea are ochi – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: The Woods Have Eyes) Sezonul 2, Episodul 4

Charlie și Rex merg în pădure să caute un fotograf dispărut, dar o organizație misterioasă se interpune.

03.25  Hudson și Rex: Jocul oaselor – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Game of Bones) Sezonul 2, Episodul 5

Charlie și Rex invetighează când un joc devine letal.

04.20  Hudson și Rex: Crimă pe apă – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Bullet in the Water) Sezonul 2, Episodul 6

Membrul unei echipe universitare de vâslit împușcat de un lunetist.

05.10  Hudson și Rex: Filiera franceză – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: The French Connection) Sezonul 2, Episodul 7

Moartea unui jurnalist parizian îi determină pe Charle și Rex să facă echipă cu un detectiv francez.

luni
6 iunie 2022

06.00  Hudson și Rex: Crimă pe apă – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Bullet in the Water) Sezonul 2, Episodul 6

Membrul unei echipe universitare de vâslit împușcat de un lunetist.

07.00  Hudson și Rex: Filiera franceză – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: The French Connection) Sezonul 2, Episodul 7

Moartea unui jurnalist parizian îi determină pe Charle și Rex să facă echipă cu un detectiv francez.

08.00  Anatomia lui Grey: Hai cu mine pe mare – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson

(Grey’s Anatomy: Come on Down to My Boat, Baby) Sezonul 14, Episodul 6

Jackson invită băieții să se relaxeze împreună cu el la mare, iar Arizona, April și Maggie tratează o femeie care ascunde un secret letal.

09.00  Hudson și Rex: Totul despre Rex – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Rex and the City) Sezonul 2, Episodul 8

Charlie acționează sub acoperire pe scena întâlnirilor online, după ce un membru cunoscut al unei aplicații exclusiviste e găsit mort.

10.00  Hudson și Rex: Rex și mașina – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Rex Machina) Sezonul 2, Episodul 9

O ingineră e găsită moartă într-o mașina pe pilot automat pe care o proiectase.

11.00  FILM Iubirea prinde aripi – FILM Romance 2019, regia: Steven R Monroe, distribuţie: Nikki Deloach, Jeff Hephner, Gary Weeks

(Love Takes Flight)

Când cunoaște un pilot chipeș, o mamă singură învață în sfârșit să-și înfrunte temerile.

13.00  Magnum, detectiv particular: Frați de cruce – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: Blood Brothers) Sezonul 2, Episodul 10

Bântuit de experiența din Afghanistan, Magnum îl ajută pe fratele prietenului său mort să găsească un afghan care ar fi putut fi victima traficului.

14.00  Norocul lui Loli!: episodul 59 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 59

Nicky află în cel mai rău mod posibil că Octavio nu este tatăl lui biologic. Între timp, Octavio află vești despre propriul său tată.

15.00  Norocul lui Loli!: episodul 60 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 60

În mijlocul unei întâlniri, Loli îl sărută impulsiv pe Rafael. Când își dă seama, își cere scuze și pleacă. Salvador îi cere scuze lui Nicky.

16.00  FILM Îmbuteliat cu dragoste – FILM Romantic Drama 2019, regia: David Weaver, distribuţie: Bethany Joy Lenz, Andrew W. Walker, Kate Isaac

(Bottled with Love)

Abbey, dezamăgită în dragoste, scrie ce simte într-un bilet pe care îl pune într-o sticlă. Cel care îl găsește ia legătura cu ea.

18.00  Premieră Norocul lui Loli!: episodul 61 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 61

O mărturisire a lui Rafael o șochează pe Loli dar Salvador îi întrerupe înainte ca ei să își încheie discuția. Cesar primește un telefon de la Roxy.

19.00  Premieră Norocul lui Loli!: episodul 62 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 62

Loli îl întreabă pe Rafael de ce i-a ascuns faptul că Paulina este sponsorul festivalului. Între timp Matias îi face o confesiune lui Arturo.

20.00  Premieră Magnum, detectiv particular: Ziua când l-am întâlnit pe diavol – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: Day I Met The Devil) Sezonul 2, Episodul 11

Magnum este chemat din rândul rezervelor pentru a prelua o misiune secretă, dar prietenii lui sunt șocați să afle că misiunea nu e doar ceea ce pare.

21.00  Premieră Makari: Misterele Siciliei: Regula dezavantajului – SERIES Crime 2021, distribuţie: Claudio Gioe, Domenico Centamore, Antonella Attili

(Makari: Sicilian Mysteries: La regola dello svantaggio) Sezonul 1, Episodul 2

După ce își pierde serviciul, scriitorul Severio Lamanna pleacă din Roma în satul sicilian Makari, unde prietenia, iubirea și misterul îl așteaptă.

23.00  Camera de gardă: Când iubești, nu ții cu forța – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med: If You Love Someone, Set Them Free) Sezonul 7, Episodul 17

Mai multe provocări pentru echipa medicală de top din Chicago care se luptă să salveze vieți în timp ce își gestionează propriile relații și probleme.

00.00  Camera de gardă: Nu judeca, să nu fii judecat – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med: Judge Not, for You Will Be Judged) Sezonul 7, Episodul 18

Mai multe provocări pentru echipa medicală de top din Chicago care se luptă să salveze vieți în timp ce își gestionează propriile relații și probleme.

01.00  Anatomia lui Grey: Hai cu mine pe mare – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson

(Grey’s Anatomy: Come on Down to My Boat, Baby) Sezonul 14, Episodul 6

Jackson invită băieții să se relaxeze împreună cu el la mare, iar Arizona, April și Maggie tratează o femeie care ascunde un secret letal.

02.00  FILM Îmbuteliat cu dragoste – FILM Romantic Drama 2019, regia: David Weaver, distribuţie: Bethany Joy Lenz, Andrew W. Walker, Kate Isaac

(Bottled with Love)

Abbey, dezamăgită în dragoste, scrie ce simte într-un bilet pe care îl pune într-o sticlă. Cel care îl găsește ia legătura cu ea.

04.00  Hudson și Rex: Totul despre Rex – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Rex and the City) Sezonul 2, Episodul 8

Charlie acționează sub acoperire pe scena întâlnirilor online, după ce un membru cunoscut al unei aplicații exclusiviste e găsit mort.

05.00  Hudson și Rex: Rex și mașina – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Rex Machina) Sezonul 2, Episodul 9

O ingineră e găsită moartă într-o mașina pe pilot automat pe care o proiectase.

marţi
7 iunie 2022

06.00  Hudson și Rex: Totul despre Rex – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Rex and the City) Sezonul 2, Episodul 8

Charlie acționează sub acoperire pe scena întâlnirilor online, după ce un membru cunoscut al unei aplicații exclusiviste e găsit mort.

07.00  Hudson și Rex: Rex și mașina – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Rex Machina) Sezonul 2, Episodul 9

O ingineră e găsită moartă într-o mașina pe pilot automat pe care o proiectase.

08.00  Anatomia lui Grey: Cine trăiește, cine moare, cine-ți spune povestea – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson

(Grey’s Anatomy: Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story) Sezonul 14, Episodul 7

După ce un vagon al unui montaigne russes cade de pe șine, medicii de la Grey Sloan îngrijesc pacienți ce le amintesc de fantome din propriul trecut.

09.00  Hudson și Rex: Crimă la indigo – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: In Pod We Trust) Sezonul 2, Episodul 10

Charlie și Rex întâlnesc un podcaster care transmitea crime, pe când investigează un omor care imită o crimă de acum două decenii.

10.00  Hudson și Rex: Mina bântuită – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Tunnel Vision) Sezonul 2, Episodul 11

Charlie și Rex merg la o mină presupus bântuită, după ce un membru al echipajului moare în timpul filmărilor unui film horror.

11.00  FILM Îmbuteliat cu dragoste – FILM Romantic Drama 2019, regia: David Weaver, distribuţie: Bethany Joy Lenz, Andrew W. Walker, Kate Isaac

(Bottled with Love)

Abbey, dezamăgită în dragoste, scrie ce simte într-un bilet pe care îl pune într-o sticlă. Cel care îl găsește ia legătura cu ea.

13.00  Magnum, detectiv particular: Ziua când l-am întâlnit pe diavol – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: Day I Met The Devil) Sezonul 2, Episodul 11

Magnum este chemat din rândul rezervelor pentru a prelua o misiune secretă, dar prietenii lui sunt șocați să afle că misiunea nu e doar ceea ce pare.

14.00  Norocul lui Loli!: episodul 61 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 61

O mărturisire a lui Rafael o șochează pe Loli dar Salvador îi întrerupe înainte ca ei să își încheie discuția. Cesar primește un telefon de la Roxy.

15.00  Norocul lui Loli!: episodul 62 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 62

Loli îl întreabă pe Rafael de ce i-a ascuns faptul că Paulina este sponsorul festivalului. Între timp Matias îi face o confesiune lui Arturo.

16.00  FILM Vara la podgorie – FILM Romantic Drama 2017, regia: Martin Wood, distribuţie: Rachael Leigh Cook, Brendan Penny, Marcus Rosner

(Summer in the Vineyard)

Frankie și Nate sunt entuziasmați de lansarea primului lor vin, până ce o dificultate le amenință nu doar vinul, ci și relația.

18.00  Premieră Norocul lui Loli!: episodul 63 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 63

Rafael este șocat în urma unei confesiuni făcută de Don Rogelio. Între timp, Bruno continuă să ascundă adevărul de soția și fiica lui.

19.00  Premieră Norocul lui Loli!: episodul 64 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 64

Loli îl confruntă pe Rafael în legătură cu faptul că i-a ascuns informații importante. Vicente refuză să creadă că Loli este sora lui.

20.00  Premieră Magnum, detectiv particular: Măsuri disperate – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: Desperate Measures) Sezonul 2, Episodul 12

Magnum și Higgins îi ajută pe Tani Rey și Quinn Liu să îl salveze pe Junior Reigns, răpit și folosit ca avantaj pentru lista furată a agenților CIA.

21.00  Premieră Camera de gardă: Ca un Phoenix ridicat din cenușă – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med: Like a Phoenix Rising From the Ashes) Sezonul 7, Episodul 19

Mai multe provocări pentru echipa medicală de top din Chicago care luptă să salveze vieți, în timp ce își gestionează propriile probleme și relații.

22.00  Premieră Camera de gardă: episodul 20 – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med) Sezonul 7, Episodul 20

Mai multe provocări pentru echipa medicală de top din Chicago care luptă să salveze vieți, în timp ce își gestionează propriile probleme și relații.

23.00  Anatomia lui Grey: Zonă periculoasă – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson

(Grey’s Anatomy: Danger Zone) Sezonul 14, Episodul 5

Hunt se alătură surorilor într-o plimbare cu mașina, iar vechi amintiri din trecut ies la suprafață.

00.00  Anatomia lui Grey: Hai cu mine pe mare – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson

(Grey’s Anatomy: Come on Down to My Boat, Baby) Sezonul 14, Episodul 6

Jackson invită băieții să se relaxeze împreună cu el la mare, iar Arizona, April și Maggie tratează o femeie care ascunde un secret letal.

01.00  Anatomia lui Grey: Cine trăiește, cine moare, cine-ți spune povestea – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson

(Grey’s Anatomy: Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story) Sezonul 14, Episodul 7

După ce un vagon al unui montaigne russes cade de pe șine, medicii de la Grey Sloan îngrijesc pacienți ce le amintesc de fantome din propriul trecut.

02.00  FILM Vara la podgorie – FILM Romantic Drama 2017, regia: Martin Wood, distribuţie: Rachael Leigh Cook, Brendan Penny, Marcus Rosner

(Summer in the Vineyard)

Frankie și Nate sunt entuziasmați de lansarea primului lor vin, până ce o dificultate le amenință nu doar vinul, ci și relația.

04.00  Hudson și Rex: Crimă la indigo – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: In Pod We Trust) Sezonul 2, Episodul 10

Charlie și Rex întâlnesc un podcaster care transmitea crime, pe când investigează un omor care imită o crimă de acum două decenii.

05.00  Hudson și Rex: Mina bântuită – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Tunnel Vision) Sezonul 2, Episodul 11

Charlie și Rex merg la o mină presupus bântuită, după ce un membru al echipajului moare în timpul filmărilor unui film horror.

miercuri
8 iunie 2022

06.00  Hudson și Rex: Crimă la indigo – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: In Pod We Trust) Sezonul 2, Episodul 10

Charlie și Rex întâlnesc un podcaster care transmitea crime, pe când investigează un omor care imită o crimă de acum două decenii.

07.00  Hudson și Rex: Mina bântuită – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Tunnel Vision) Sezonul 2, Episodul 11

Charlie și Rex merg la o mină presupus bântuită, după ce un membru al echipajului moare în timpul filmărilor unui film horror.

08.00  Anatomia lui Grey: De nicăieri – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson

(Grey’s Anatomy: Out of Nowhere) Sezonul 14, Episodul 8

Medicii trebuie să dea dovadă de creativitate ca să trateze pacienții după ce un hacker a blocat sistemul informatic al spitalului.

09.00  Hudson și Rex: Un deget în mâncare – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Finger Foodie) Sezonul 2, Episodul 12

Charlie și Rex sunt chemați să vadă o listă lungă de dușmani ai unui bucătar-chef vedetă sarcastic.

10.00  Hudson și Rex: Piromanul – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Flare of the Dog) Sezonul 2, Episodul 13

Charlie e decis să oprească un incendiator în serie, deși e blocat în spital, având un picior fracturat.

11.00  FILM Vara la podgorie – FILM Romantic Drama 2017, regia: Martin Wood, distribuţie: Rachael Leigh Cook, Brendan Penny, Marcus Rosner

(Summer in the Vineyard)

Frankie și Nate sunt entuziasmați de lansarea primului lor vin, până ce o dificultate le amenință nu doar vinul, ci și relația.

13.00  Magnum, detectiv particular: Măsuri disperate – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: Desperate Measures) Sezonul 2, Episodul 12

Magnum și Higgins îi ajută pe Tani Rey și Quinn Liu să îl salveze pe Junior Reigns, răpit și folosit ca avantaj pentru lista furată a agenților CIA.

14.00  Norocul lui Loli!: episodul 63 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 63

Rafael este șocat în urma unei confesiuni făcută de Don Rogelio. Între timp, Bruno continuă să ascundă adevărul de soția și fiica lui.

15.00  Norocul lui Loli!: episodul 64 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 64

Loli îl confruntă pe Rafael în legătură cu faptul că i-a ascuns informații importante. Vicente refuză să creadă că Loli este sora lui.

16.00  FILM Toamna la podgorie – FILM Romantic Drama, USA 2016, regia: Scott Smith, distribuţie: Rachael Leigh Cook, Brendan Penny

(Autumn In The Vineyard)

Frankie și Nate nu se înțeleg la început, când află că dețin împreună o vie, dar în curând stabilesc un parteneriat mai profitabil.

18.00  Premieră Norocul lui Loli!: episodul 65 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 65

Matias, Roxy și Rafael află printr-un mesaj că Loli a demisionat de la postul de radio. Între timp, Nora pune capăt relației sale cu Don Rogelio.

19.00  Premieră Norocul lui Loli!: episodul 66 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 66

Vicente încearcă să o manipuleze pe Loli dar, când realizează că nu merge, începe să îi ceară iertare. Între timp, Rafael îl confruntă pe Apolo.

20.00  Premieră Magnum, detectiv particular: Lunea e pentru crimă – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: Mondays Are For Murder) Sezonul 2, Episodul 13

Magnum și TC se costumează ca și experți în eficiență pentru a investiga uciderea unui manager de corporație și toată lumea din birou devine suspectă.

21.00  FILM Clopote de nuntă – Romantic comedy, USA 2016, regia: Gary Yates, distribuţie: Danica McKellar, Kavan Smith, Tammy Gillis

(Wedding Bells)

Atunci când doi oameni cu fobie de angajament sunt rugați să fie domnișori de onoare la o nuntă, descoperă că se îndrăgostesc unul de celălalt.

23.00  FILM Sora mirelui – FILM Comedy 2020, regia: Amy Miller Gross, distribuţie: Alicia Silverstone, Mathilde Ollivier, Jake Hoffman

(Sister of the Groom)

Audrey împlinește 40 de ani, iar fratele ei se căsătorește cu o femeie pe care a cunoscut-o în Franța. Înainte de nuntă sunt dezvăluite multe secrete.

01.00  Anatomia lui Grey: De nicăieri – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson

(Grey’s Anatomy: Out of Nowhere) Sezonul 14, Episodul 8

Medicii trebuie să dea dovadă de creativitate ca să trateze pacienții după ce un hacker a blocat sistemul informatic al spitalului.

02.00  FILM Toamna la podgorie – FILM Romantic Drama, USA 2016, regia: Scott Smith, distribuţie: Rachael Leigh Cook, Brendan Penny

(Autumn In The Vineyard)

Frankie și Nate nu se înțeleg la început, când află că dețin împreună o vie, dar în curând stabilesc un parteneriat mai profitabil.

04.00  Hudson și Rex: Un deget în mâncare – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Finger Foodie) Sezonul 2, Episodul 12

Charlie și Rex sunt chemați să vadă o listă lungă de dușmani ai unui bucătar-chef vedetă sarcastic.

05.00  Hudson și Rex: Piromanul – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Flare of the Dog) Sezonul 2, Episodul 13

Charlie e decis să oprească un incendiator în serie, deși e blocat în spital, având un picior fracturat.

joi
9 iunie 2022

06.00  Hudson și Rex: Un deget în mâncare – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Finger Foodie) Sezonul 2, Episodul 12

Charlie și Rex sunt chemați să vadă o listă lungă de dușmani ai unui bucătar-chef vedetă sarcastic.

07.00  Hudson și Rex: Piromanul – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Flare of the Dog) Sezonul 2, Episodul 13

Charlie e decis să oprească un incendiator în serie, deși e blocat în spital, având un picior fracturat.

08.00  Anatomia lui Grey: 1-800-799-7233 – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson

(Grey’s Anatomy: 1-800-799-7233) Sezonul 14, Episodul 9

Jo își confruntă soțul abuziv, iar Grey Sloan continuă să lucreze cu FBI-ul, după ce sistemul informatic al spitalului e compromis de un hacker.

09.00  Hudson și Rex: Schimbul de noapte – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Graveyard Shift) Sezonul 2, Episodul 14

Charlie și Rex sunt la mâna unui infractor periculos, încercând să-l determine să-i ajute la soluționarea unui caz.

10.00  Hudson și Rex: Câine bătrân, trucuri noi – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Old Dog, New Tricks) Sezonul 2, Episodul 15

Fostul profesor al lui Sarah e acuzat de crimă.

11.00  FILM Toamna la podgorie – FILM Romantic Drama, USA 2016, regia: Scott Smith, distribuţie: Rachael Leigh Cook, Brendan Penny

(Autumn In The Vineyard)

Frankie și Nate nu se înțeleg la început, când află că dețin împreună o vie, dar în curând stabilesc un parteneriat mai profitabil.

13.00  Magnum, detectiv particular: Lunea e pentru crimă – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: Mondays Are For Murder) Sezonul 2, Episodul 13

Magnum și TC se costumează ca și experți în eficiență pentru a investiga uciderea unui manager de corporație și toată lumea din birou devine suspectă.

14.00  Norocul lui Loli!: episodul 65 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 65

Matias, Roxy și Rafael află printr-un mesaj că Loli a demisionat de la postul de radio. Între timp, Nora pune capăt relației sale cu Don Rogelio.

15.00  Norocul lui Loli!: episodul 66 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 66

Vicente încearcă să o manipuleze pe Loli dar, când realizează că nu merge, începe să îi ceară iertare. Între timp, Rafael îl confruntă pe Apolo.

16.00  FILM Paris, vin și dragoste – FILM Romantic Drama 2019, regia: Alex Zamm, distribuţie: Jen Lilley, Dan Jeannotte, Roxanne McKee

(Paris, Wine and Romance)

Isabella, o producătoare de vinuri din Oregon, participă la un concurs de vinuri reputat din Franța, unde se confruntă cu rivalul ei, Jacques.

18.00  Premieră Norocul lui Loli!: episodul 67 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 67

Atunci când raportul psihiatric al lui Don Rogelio apare în mass-media, el și Rafael sunt de acord că toate dovezile indică spre Vicente.

19.00  Premieră Norocul lui Loli!: episodul 68 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 68

Paulina îi cere ajutorul lui Angie pentru a se răzbuna pe Loli. Între timp, Dulce o convinge pe Roxy să nu îi spună lui Cesar despre sarcina ei.

20.00  Premieră Magnum, detectiv particular: De-a șoarecele și pisica – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: A Game Of Cat And Mouse) Sezonul 2, Episodul 14

Când Jin descoperă că viața unei femei inocente este pusă în pericol, le cere ajutorul lui Magnum și Higgins pentru a o proteja.

21.00  Premieră Medicul legist: Explozie din trecut – SERIES Crime 2022, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross

(Coroner: Blast to the Past) Sezonul 4, Episodul 11

Jenny și Donovan o caută pe Peggy, în timp ce îi urmăresc pe cei responsabili cu explozia de la magazinul lui Peggy.

22.00  Makari: Misterele Siciliei: Regula dezavantajului – SERIES Crime 2021, distribuţie: Claudio Gioe, Domenico Centamore, Antonella Attili

(Makari: Sicilian Mysteries: La regola dello svantaggio) Sezonul 1, Episodul 2

După ce își pierde serviciul, scriitorul Severio Lamanna pleacă din Roma în satul sicilian Makari, unde prietenia, iubirea și misterul îl așteaptă.

00.00  FILM Sora mirelui – FILM Comedy 2020, regia: Amy Miller Gross, distribuţie: Alicia Silverstone, Mathilde Ollivier, Jake Hoffman

(Sister of the Groom)

Audrey împlinește 40 de ani, iar fratele ei se căsătorește cu o femeie pe care a cunoscut-o în Franța. Înainte de nuntă sunt dezvăluite multe secrete.

02.00  FILM Paris, vin și dragoste – FILM Romantic Drama 2019, regia: Alex Zamm, distribuţie: Jen Lilley, Dan Jeannotte, Roxanne McKee

(Paris, Wine and Romance)

Isabella, o producătoare de vinuri din Oregon, participă la un concurs de vinuri reputat din Franța, unde se confruntă cu rivalul ei, Jacques.

04.00  Hudson și Rex: Schimbul de noapte – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Graveyard Shift) Sezonul 2, Episodul 14

Charlie și Rex sunt la mâna unui infractor periculos, încercând să-l determine să-i ajute la soluționarea unui caz.

05.00  Hudson și Rex: Câine bătrân, trucuri noi – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Old Dog, New Tricks) Sezonul 2, Episodul 15

Fostul profesor al lui Sarah e acuzat de crimă.

vineri
10 iunie 2022

06.00  Hudson și Rex: Schimbul de noapte – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Graveyard Shift) Sezonul 2, Episodul 14

Charlie și Rex sunt la mâna unui infractor periculos, încercând să-l determine să-i ajute la soluționarea unui caz.

07.00  Hudson și Rex: Câine bătrân, trucuri noi – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Old Dog, New Tricks) Sezonul 2, Episodul 15

Fostul profesor al lui Sarah e acuzat de crimă.

08.00  Anatomia lui Grey: Credințe personale – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson

(Grey’s Anatomy: Personal Jesus) Sezonul 14, Episodul 10

Cazul unui tânăr are un impact profund asupra medicilor de la Grey Sloan Memorial, iar Joan se confruntă cu soțul ei de care s-a îndepărtat.

09.00  Hudson și Rex: În familie – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: The Family Way) Sezonul 2, Episodul 16

O femeie e găsit moartă în zăpadă, iar suspecții au un singur lucru în comun – victima era convinsă că toți erau rudele ei.

10.00  Hudson și Rex: Cum a început povestea noastră – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Origin Story) Sezonul 3, Episodul 1

La a treia aniversare a parteneriatului lui Charlie și Rex, Charlie povestește cum s-au cunoscut ca urmare a unui caz de răpire.

11.00  FILM Paris, vin și dragoste – FILM Romantic Drama 2019, regia: Alex Zamm, distribuţie: Jen Lilley, Dan Jeannotte, Roxanne McKee

(Paris, Wine and Romance)

Isabella, o producătoare de vinuri din Oregon, participă la un concurs de vinuri reputat din Franța, unde se confruntă cu rivalul ei, Jacques.

13.00  Magnum, detectiv particular: De-a șoarecele și pisica – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: A Game Of Cat And Mouse) Sezonul 2, Episodul 14

Când Jin descoperă că viața unei femei inocente este pusă în pericol, le cere ajutorul lui Magnum și Higgins pentru a o proteja.

14.00  Norocul lui Loli!: episodul 67 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 67

Atunci când raportul psihiatric al lui Don Rogelio apare în mass-media, el și Rafael sunt de acord că toate dovezile indică spre Vicente.

15.00  Norocul lui Loli!: episodul 68 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 68

Paulina îi cere ajutorul lui Angie pentru a se răzbuna pe Loli. Între timp, Dulce o convinge pe Roxy să nu îi spună lui Cesar despre sarcina ei.

16.00  FILM Cum să spargi gheața – FILM Romantic comedy 2020, regia: Nimisha Mukerji, distribuţie: Kat Graham, Kendrick Sampson, Jordan Claire Robbins

(Fashionably Yours)

După ce a organizat ani de zile moda din oraș, Lauren decide să se mute acasă, ajutată de Rob, care îi va arăta frumusețea orașului Seattle.

18.00  Premieră Norocul lui Loli!: episodul 69 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 69

Paulina îi spune Bertei, asistentul social, lucruri despre Loli în încercarea de a-i face probleme. Între timp, cazul lui Raul Acuna este redeschis.

19.00  Premieră Norocul lui Loli!: episodul 70 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 70

Vicente anunță că postul de radio Global va fuziona cu postul de radio Nova și că Paulina va fi noul președinte al companiei.

20.00  Premieră Magnum, detectiv particular: Chemarea trecutului – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: Say Hello To Your Past) Sezonul 2, Episodul 15

Magnum și Higgins se grăbesc să o salveze pe Kumu atunci când ea este răpită de un bărbat rănit care a fost acuzat că și-a ucis soția.

21.00  FILM Cu lumea-n cap – FILM Romantic comedy 2012, regia: David Wain, distribuţie: Paul Rudd, Jennifer Aniston

(Wanderlust)

Șomajul determină un cuplu din Manhattan să caute alte stiluri de viață cum ar fi mutarea într-o comunitate rurală în care guvernează iubirea liberă.

23.10  FILM Gardienii destinului – FILM Sci-fi 2011, regia: George Nolfi, distribuţie: Matt Damon, Emily Blunt, Lisa Thoreson

(The Adjustment Bureau)

Într-o lume futuristică în care viețile oamenilor sunt predestinate, un bărbat riscă totul și luptă cu agenții pentru a fi împreună cu femeia iubită.

01.30  Anatomia lui Grey: Credințe personale – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson

(Grey’s Anatomy: Personal Jesus) Sezonul 14, Episodul 10

Cazul unui tânăr are un impact profund asupra medicilor de la Grey Sloan Memorial, iar Joan se confruntă cu soțul ei de care s-a îndepărtat.

02.20  FILM Cum să spargi gheața – FILM Romantic comedy 2020, regia: Nimisha Mukerji, distribuţie: Kat Graham, Kendrick Sampson, Jordan Claire Robbins

(Fashionably Yours)

După ce a organizat ani de zile moda din oraș, Lauren decide să se mute acasă, ajutată de Rob, care îi va arăta frumusețea orașului Seattle.

04.20  Hudson și Rex: În familie – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: The Family Way) Sezonul 2, Episodul 16

O femeie e găsit moartă în zăpadă, iar suspecții au un singur lucru în comun – victima era convinsă că toți erau rudele ei.

05.10  Hudson și Rex: Cum a început povestea noastră – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Origin Story) Sezonul 3, Episodul 1

La a treia aniversare a parteneriatului lui Charlie și Rex, Charlie povestește cum s-au cunoscut ca urmare a unui caz de răpire.

sâmbătă
11 iunie 2022

06.00  Norocul lui Loli!: episodul 61 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 61

O mărturisire a lui Rafael o șochează pe Loli dar Salvador îi întrerupe înainte ca ei să își încheie discuția. Cesar primește un telefon de la Roxy.

07.00  Norocul lui Loli!: episodul 62 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 62

Loli îl întreabă pe Rafael de ce i-a ascuns faptul că Paulina este sponsorul festivalului. Între timp Matias îi face o confesiune lui Arturo.

08.00  Norocul lui Loli!: episodul 63 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 63

Rafael este șocat în urma unei confesiuni făcută de Don Rogelio. Între timp, Bruno continuă să ascundă adevărul de soția și fiica lui.

09.00  Norocul lui Loli!: episodul 64 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 64

Loli îl confruntă pe Rafael în legătură cu faptul că i-a ascuns informații importante. Vicente refuză să creadă că Loli este sora lui.

10.00  Makari: Misterele Siciliei: Regula dezavantajului – SERIES Crime 2021, distribuţie: Claudio Gioe, Domenico Centamore, Antonella Attili

(Makari: Sicilian Mysteries: La regola dello svantaggio) Sezonul 1, Episodul 2

După ce își pierde serviciul, scriitorul Severio Lamanna pleacă din Roma în satul sicilian Makari, unde prietenia, iubirea și misterul îl așteaptă.

12.00  FILM Îmbuteliat cu dragoste – FILM Romantic Drama 2019, regia: David Weaver, distribuţie: Bethany Joy Lenz, Andrew W. Walker, Kate Isaac

(Bottled with Love)

Abbey, dezamăgită în dragoste, scrie ce simte într-un bilet pe care îl pune într-o sticlă. Cel care îl găsește ia legătura cu ea.

14.00  FILM Vara la podgorie – FILM Romantic Drama 2017, regia: Martin Wood, distribuţie: Rachael Leigh Cook, Brendan Penny, Marcus Rosner

(Summer in the Vineyard)

Frankie și Nate sunt entuziasmați de lansarea primului lor vin, până ce o dificultate le amenință nu doar vinul, ci și relația.

16.00  FILM Lege și dragoste – FILM Romance 2019, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Erin Cahill, Trevor Donovan, Gregory Harrison

(Love, Fall & Order)

Când Claire merge acasă să salveze Festivalul Recoltei de la ferma de dovleci a tatălui său, se confruntă cu un vechi rival – avocatul care se opune.

18.00  FILM Brioșe cu dragoste – FILM Romantic Drama 2018, regia: Ron Oliver, distribuţie: Dylan Neal, Nikki Deloach, Alison Wandzura

(Truly, Madly, Sweetly)

O cofetăreasă și un tată divorțat trebuie să colaboreze în afaceri, când moștenesc împreună o cofetărie istorică.

20.00  Medicul legist: Explozie din trecut – SERIES Crime 2022, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross

(Coroner: Blast to the Past) Sezonul 4, Episodul 11

Jenny și Donovan o caută pe Peggy, în timp ce îi urmăresc pe cei responsabili cu explozia de la magazinul lui Peggy.

21.00  Magnum, detectiv particular: Ziua când l-am întâlnit pe diavol – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: Day I Met The Devil) Sezonul 2, Episodul 11

Magnum este chemat din rândul rezervelor pentru a prelua o misiune secretă, dar prietenii lui sunt șocați să afle că misiunea nu e doar ceea ce pare.

22.00  Magnum, detectiv particular: Măsuri disperate – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: Desperate Measures) Sezonul 2, Episodul 12

Magnum și Higgins îi ajută pe Tani Rey și Quinn Liu să îl salveze pe Junior Reigns, răpit și folosit ca avantaj pentru lista furată a agenților CIA.

23.00  Magnum, detectiv particular: Lunea e pentru crimă – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: Mondays Are For Murder) Sezonul 2, Episodul 13

Magnum și TC se costumează ca și experți în eficiență pentru a investiga uciderea unui manager de corporație și toată lumea din birou devine suspectă.

00.00  Magnum, detectiv particular: De-a șoarecele și pisica – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: A Game Of Cat And Mouse) Sezonul 2, Episodul 14

Când Jin descoperă că viața unei femei inocente este pusă în pericol, le cere ajutorul lui Magnum și Higgins pentru a o proteja.

01.00  Magnum, detectiv particular: Chemarea trecutului – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: Say Hello To Your Past) Sezonul 2, Episodul 15

Magnum și Higgins se grăbesc să o salveze pe Kumu atunci când ea este răpită de un bărbat rănit care a fost acuzat că și-a ucis soția.

02.00  Hudson și Rex: Totul despre Rex – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Rex and the City) Sezonul 2, Episodul 8

Charlie acționează sub acoperire pe scena întâlnirilor online, după ce un membru cunoscut al unei aplicații exclusiviste e găsit mort.

03.00  Hudson și Rex: Rex și mașina – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Rex Machina) Sezonul 2, Episodul 9

O ingineră e găsită moartă într-o mașina pe pilot automat pe care o proiectase.

04.00  Hudson și Rex: Crimă la indigo – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: In Pod We Trust) Sezonul 2, Episodul 10

Charlie și Rex întâlnesc un podcaster care transmitea crime, pe când investigează un omor care imită o crimă de acum două decenii.

05.00  Hudson și Rex: Mina bântuită – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Tunnel Vision) Sezonul 2, Episodul 11

Charlie și Rex merg la o mină presupus bântuită, după ce un membru al echipajului moare în timpul filmărilor unui film horror.

duminică
12 iunie 2022

06.00  Norocul lui Loli!: episodul 66 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 66

Vicente încearcă să o manipuleze pe Loli dar, când realizează că nu merge, începe să îi ceară iertare. Între timp, Rafael îl confruntă pe Apolo.

07.00  Norocul lui Loli!: episodul 67 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 67

Atunci când raportul psihiatric al lui Don Rogelio apare în mass-media, el și Rafael sunt de acord că toate dovezile indică spre Vicente.

08.00  Norocul lui Loli!: episodul 68 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 68

Paulina îi cere ajutorul lui Angie pentru a se răzbuna pe Loli. Între timp, Dulce o convinge pe Roxy să nu îi spună lui Cesar despre sarcina ei.

09.00  Norocul lui Loli!: episodul 69 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 69

Paulina îi spune Bertei, asistentul social, lucruri despre Loli în încercarea de a-i face probleme. Între timp, cazul lui Raul Acuna este redeschis.

10.00  Norocul lui Loli!: episodul 70 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 70

Vicente anunță că postul de radio Global va fuziona cu postul de radio Nova și că Paulina va fi noul președinte al companiei.

11.00  Medicul legist: Explozie din trecut – SERIES Crime 2022, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross

(Coroner: Blast to the Past) Sezonul 4, Episodul 11

Jenny și Donovan o caută pe Peggy, în timp ce îi urmăresc pe cei responsabili cu explozia de la magazinul lui Peggy.

12.00  FILM Paris, vin și dragoste – FILM Romantic Drama 2019, regia: Alex Zamm, distribuţie: Jen Lilley, Dan Jeannotte, Roxanne McKee

(Paris, Wine and Romance)

Isabella, o producătoare de vinuri din Oregon, participă la un concurs de vinuri reputat din Franța, unde se confruntă cu rivalul ei, Jacques.

14.00  FILM Cum să spargi gheața – FILM Romantic comedy 2020, regia: Nimisha Mukerji, distribuţie: Kat Graham, Kendrick Sampson, Jordan Claire Robbins

(Fashionably Yours)

După ce a organizat ani de zile moda din oraș, Lauren decide să se mute acasă, ajutată de Rob, care îi va arăta frumusețea orașului Seattle.

16.00  FILM Jurămintele noastre – FILM Romance 2021, regia: Jessica Harmon, distribuţie: Fiona Gubelmann, Antonio Cayonne

(The Vows We Keep)

Organizatorul de evenimente, Hazel, este pusă în fața unui termen limită descurajant când e insărcinată cu organizarea nunții perfecte pentru sora sa.

18.00  FILM Prietenă și mireasă – FILM Romance 2018, regia: Andrew Cymek, distribuţie: Ryan Paevey, Jocelyn Hudon, Kelly Kruger

(BFF Bride)

Jess ar trebui să planifice nunta celei mai bune prietene, Ted, dar nu își va ignora sentimentele.

20.00  Camera de gardă: Ca un Phoenix ridicat din cenușă – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med: Like a Phoenix Rising From the Ashes) Sezonul 7, Episodul 19

Mai multe provocări pentru echipa medicală de top din Chicago care luptă să salveze vieți, în timp ce își gestionează propriile probleme și relații.

21.00  Camera de gardă: episodul 20 – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med) Sezonul 7, Episodul 20

Mai multe provocări pentru echipa medicală de top din Chicago care luptă să salveze vieți, în timp ce își gestionează propriile probleme și relații.

22.00  Makari: Misterele Siciliei: Regula dezavantajului – SERIES Crime 2021, distribuţie: Claudio Gioe, Domenico Centamore, Antonella Attili

(Makari: Sicilian Mysteries: La regola dello svantaggio) Sezonul 1, Episodul 2

După ce își pierde serviciul, scriitorul Severio Lamanna pleacă din Roma în satul sicilian Makari, unde prietenia, iubirea și misterul îl așteaptă.

00.00  Hudson și Rex: Un deget în mâncare – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Finger Foodie) Sezonul 2, Episodul 12

Charlie și Rex sunt chemați să vadă o listă lungă de dușmani ai unui bucătar-chef vedetă sarcastic.

01.00  Hudson și Rex: Piromanul – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Flare of the Dog) Sezonul 2, Episodul 13

Charlie e decis să oprească un incendiator în serie, deși e blocat în spital, având un picior fracturat.

02.00  Hudson și Rex: Schimbul de noapte – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Graveyard Shift) Sezonul 2, Episodul 14

Charlie și Rex sunt la mâna unui infractor periculos, încercând să-l determine să-i ajute la soluționarea unui caz.

03.00  Hudson și Rex: Câine bătrân, trucuri noi – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Old Dog, New Tricks) Sezonul 2, Episodul 15

Fostul profesor al lui Sarah e acuzat de crimă.

04.00  Hudson și Rex: În familie – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: The Family Way) Sezonul 2, Episodul 16

O femeie e găsit moartă în zăpadă, iar suspecții au un singur lucru în comun – victima era convinsă că toți erau rudele ei.

05.00  Hudson și Rex: Cum a început povestea noastră – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Origin Story) Sezonul 3, Episodul 1

La a treia aniversare a parteneriatului lui Charlie și Rex, Charlie povestește cum s-au cunoscut ca urmare a unui caz de răpire.

luni
13 iunie 2022

06.00  Hudson și Rex: În familie – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: The Family Way) Sezonul 2, Episodul 16

O femeie e găsit moartă în zăpadă, iar suspecții au un singur lucru în comun – victima era convinsă că toți erau rudele ei.

07.00  Hudson și Rex: Cum a început povestea noastră – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Origin Story) Sezonul 3, Episodul 1

La a treia aniversare a parteneriatului lui Charlie și Rex, Charlie povestește cum s-au cunoscut ca urmare a unui caz de răpire.

08.00  Anatomia lui Grey: Doamna cu coasa – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson

(Grey’s Anatomy: (Don’t Fear) The Reaper) Sezonul 14, Episodul 11

Stresul cauzat de conducerea spitalului și de acceptarea deciziei lu Ben de a deveni pompier la Seattle o aduce pe Bailey la capătul puterilor.

09.00  Hudson și Rex: Vânătoare de oameni – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Manhunt) Sezonul 3, Episodul 2

În timp ce caută un ucigaș fugar, Charlie și Rex sunt luați ostatici.

10.00  Hudson și Rex: În sălbăticie – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Into the Wild) Sezonul 3, Episodul 3

Este descoperit un trup mumificat, iar Charlie și Rex pornesc în căutarea unei comunități de supraviețuitori.

11.00  FILM Cum să spargi gheața – FILM Romantic comedy 2020, regia: Nimisha Mukerji, distribuţie: Kat Graham, Kendrick Sampson, Jordan Claire Robbins

(Fashionably Yours)

După ce a organizat ani de zile moda din oraș, Lauren decide să se mute acasă, ajutată de Rob, care îi va arăta frumusețea orașului Seattle.

13.00  Magnum, detectiv particular: Chemarea trecutului – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: Say Hello To Your Past) Sezonul 2, Episodul 15

Magnum și Higgins se grăbesc să o salveze pe Kumu atunci când ea este răpită de un bărbat rănit care a fost acuzat că și-a ucis soția.

14.00  Norocul lui Loli!: episodul 69 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 69

Paulina îi spune Bertei, asistentul social, lucruri despre Loli în încercarea de a-i face probleme. Între timp, cazul lui Raul Acuna este redeschis.

15.00  Norocul lui Loli!: episodul 70 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 70

Vicente anunță că postul de radio Global va fuziona cu postul de radio Nova și că Paulina va fi noul președinte al companiei.

16.00  FILM Din nou împreună – FILM Romance 2020, regia: Alex Appel, Jonathan Lisecki, distribuţie: Alicia Witt, Lulu, Mark Moses

(Modern Persuasion) Episodul 1

O femeie singură care se axează pe cariera ei la New York e nevoită să se confrunte cu urmările unei relații eșuate, când fostul ei iubit o angajează.

18.00  Premieră Norocul lui Loli!: episodul 71 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 71

Rafael visează în legătură cu moartea părinților săi și se trezește agitat. Strângerea de fonduri pentru Sam începe, iar Leo o săruta pe Loli.

19.00  Premieră Norocul lui Loli!: episodul 72 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 72

Loli respinge avansurile lui Leo. Evenimentul de binefacere organizat pentru Sam este un succes. Soția lui Raul Acuna refuză să ajute în cazul său.

20.00  Premieră Magnum, detectiv particular: Adio iubirii – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: Farewell To Love) Sezonul 2, Episodul 16

Magnum și Higgins merg deghizați în cuplu într-un tur cu autobuzul pentru a prinde un criminal. TC e marcat când o vede fosta iubită în luna de miere.

21.00  Premieră Makari: Misterele Siciliei: E doar un joc – SERIES Crime 2021, distribuţie: Claudio Gioe, Domenico Centamore, Antonella Attili

(Makari: Sicilian Mysteries: E’ solo un gioco) Sezonul 1, Episodul 3

După ce își pierde serviciul, scriitorul Severio Lamanna pleacă din Roma în satul sicilian Makari, unde prietenia, iubirea și misterul îl așteaptă.

23.00  Camera de gardă: Ca un Phoenix ridicat din cenușă – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med: Like a Phoenix Rising From the Ashes) Sezonul 7, Episodul 19

Mai multe provocări pentru echipa medicală de top din Chicago care luptă să salveze vieți, în timp ce își gestionează propriile probleme și relații.

00.00  Camera de gardă: episodul 20 – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med) Sezonul 7, Episodul 20

Mai multe provocări pentru echipa medicală de top din Chicago care luptă să salveze vieți, în timp ce își gestionează propriile probleme și relații.

01.00  Anatomia lui Grey: Doamna cu coasa – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson

(Grey’s Anatomy: (Don’t Fear) The Reaper) Sezonul 14, Episodul 11

Stresul cauzat de conducerea spitalului și de acceptarea deciziei lu Ben de a deveni pompier la Seattle o aduce pe Bailey la capătul puterilor.

02.00  FILM Din nou împreună – FILM Romance 2020, regia: Alex Appel, Jonathan Lisecki, distribuţie: Alicia Witt, Lulu, Mark Moses

(Modern Persuasion) Episodul 1

O femeie singură care se axează pe cariera ei la New York e nevoită să se confrunte cu urmările unei relații eșuate, când fostul ei iubit o angajează.

04.00  Hudson și Rex: Vânătoare de oameni – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Manhunt) Sezonul 3, Episodul 2

În timp ce caută un ucigaș fugar, Charlie și Rex sunt luați ostatici.

05.00  Hudson și Rex: În sălbăticie – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Into the Wild) Sezonul 3, Episodul 3

Este descoperit un trup mumificat, iar Charlie și Rex pornesc în căutarea unei comunități de supraviețuitori.

marţi
14 iunie 2022

06.00  Hudson și Rex: Vânătoare de oameni – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Manhunt) Sezonul 3, Episodul 2

În timp ce caută un ucigaș fugar, Charlie și Rex sunt luați ostatici.

07.00  Hudson și Rex: În sălbăticie – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Into the Wild) Sezonul 3, Episodul 3

Este descoperit un trup mumificat, iar Charlie și Rex pornesc în căutarea unei comunități de supraviețuitori.

08.00  Anatomia lui Grey: Mai tare, mai bine, mai repede, mai mult – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson

(Grey’s Anatomy: Harder, Better, Faster, Stronger) Sezonul 14, Episodul 12

April se ocupă de noul concurs de inovații în chirurgie, iar Meredith tratează un pacient recurent care îi inspiră un proiect.

09.00  Hudson și Rex: În sălbăticie – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Into the Wild) Sezonul 3, Episodul 3

Este descoperit un trup mumificat, iar Charlie și Rex pornesc în căutarea unei comunități de supraviețuitori.

10.00  Hudson și Rex: Sub presiune – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Under Pressure) Sezonul 3, Episodul 4

Un scufundător este adus de valuri la mal cu furtunul de la rezerva de oxigen tăiat, iar Charlie se scufundă în Atlantic să investigheze cazul.

11.00  FILM Din nou împreună – FILM Romance 2020, regia: Alex Appel, Jonathan Lisecki, distribuţie: Alicia Witt, Lulu, Mark Moses

(Modern Persuasion) Episodul 1

O femeie singură care se axează pe cariera ei la New York e nevoită să se confrunte cu urmările unei relații eșuate, când fostul ei iubit o angajează.

13.00  Magnum, detectiv particular: Adio iubirii – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: Farewell To Love) Sezonul 2, Episodul 16

Magnum și Higgins merg deghizați în cuplu într-un tur cu autobuzul pentru a prinde un criminal. TC e marcat când o vede fosta iubită în luna de miere.

14.00  Norocul lui Loli!: episodul 71 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 71

Rafael visează în legătură cu moartea părinților săi și se trezește agitat. Strângerea de fonduri pentru Sam începe, iar Leo o săruta pe Loli.

15.00  Norocul lui Loli!: episodul 72 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 72

Loli respinge avansurile lui Leo. Evenimentul de binefacere organizat pentru Sam este un succes. Soția lui Raul Acuna refuză să ajute în cazul său.

16.00  FILM Ultima domnișoară de onoare – FILM Romantic comedy 2017, regia: Mark Jean, distribuţie: Rachel Boston, Paul Campbell

(The Last Bridesmaid)

Becca, după ce a fost mult timp domnișoară de onoare, întâlnește la nunta verișoarei ei un chipeș videograf și se atașează de el.

18.00  Premieră Norocul lui Loli!: episodul 73 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 73

Paulina îi dă asistentului social caseta cu Loli și Rafael făcând sex. Rafael organizează un protest pentru libertarea lui Acuna.

19.00  Premieră Norocul lui Loli!: episodul 74 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 74

Nicky este supărat atunci când află cine este tatăl lui biologic. Se alătură protestului și face o declarație emoțională în media.

20.00  Premieră Magnum, detectiv particular: Noaptea are ochi – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: The Night Has Eyes) Sezonul 2, Episodul 17

Magnum și Higgins caută o urnă furată care conține cenușa soțului decedat al unei femei și află în curând că alții sunt dispuși să ucidă pentru ea.

21.00  Premieră Camera de gardă: episodul 21 – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med) Sezonul 7, Episodul 21

Mai multe provocări pentru echipa medicală de top din Chicago care luptă să salveze vieți, în timp ce își gestionează propriile probleme și relații.

22.00  Premieră Camera de gardă: episodul 22 – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med) Sezonul 7, Episodul 22

Mai multe provocări pentru echipa medicală de top din Chicago care luptă să salveze vieți, în timp ce își gestionează propriile probleme și relații.

23.00  Anatomia lui Grey: Credințe personale – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson

(Grey’s Anatomy: Personal Jesus) Sezonul 14, Episodul 10

Cazul unui tânăr are un impact profund asupra medicilor de la Grey Sloan Memorial, iar Joan se confruntă cu soțul ei de care s-a îndepărtat.

00.00  Anatomia lui Grey: Doamna cu coasa – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson

(Grey’s Anatomy: (Don’t Fear) The Reaper) Sezonul 14, Episodul 11

Stresul cauzat de conducerea spitalului și de acceptarea deciziei lu Ben de a deveni pompier la Seattle o aduce pe Bailey la capătul puterilor.

01.00  Anatomia lui Grey: Mai tare, mai bine, mai repede, mai mult – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson

(Grey’s Anatomy: Harder, Better, Faster, Stronger) Sezonul 14, Episodul 12

April se ocupă de noul concurs de inovații în chirurgie, iar Meredith tratează un pacient recurent care îi inspiră un proiect.

02.00  FILM Ultima domnișoară de onoare – FILM Romantic comedy 2017, regia: Mark Jean, distribuţie: Rachel Boston, Paul Campbell

(The Last Bridesmaid)

Becca, după ce a fost mult timp domnișoară de onoare, întâlnește la nunta verișoarei ei un chipeș videograf și se atașează de el.

04.00  Hudson și Rex: În sălbăticie – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Into the Wild) Sezonul 3, Episodul 3

Este descoperit un trup mumificat, iar Charlie și Rex pornesc în căutarea unei comunități de supraviețuitori.

05.00  Hudson și Rex: Sub presiune – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Under Pressure) Sezonul 3, Episodul 4

Un scufundător este adus de valuri la mal cu furtunul de la rezerva de oxigen tăiat, iar Charlie se scufundă în Atlantic să investigheze cazul.

miercuri
15 iunie 2022

06.00  Hudson și Rex: În sălbăticie – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Into the Wild) Sezonul 3, Episodul 3

Este descoperit un trup mumificat, iar Charlie și Rex pornesc în căutarea unei comunități de supraviețuitori.

07.00  Hudson și Rex: Sub presiune – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Under Pressure) Sezonul 3, Episodul 4

Un scufundător este adus de valuri la mal cu furtunul de la rezerva de oxigen tăiat, iar Charlie se scufundă în Atlantic să investigheze cazul.

08.00  Anatomia lui Grey: Din ghearele morții – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson

(Grey’s Anatomy: You Really Got a Hold on Me) Sezonul 14, Episodul 13

Doi băieți răniți într-un incendiu sunt aduși la Grey Sloan, iar Andy Herrera trebuie să arate ce poate, când unul e la un pas de moarte.

09.00  Hudson și Rex: Sub presiune – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Under Pressure) Sezonul 3, Episodul 4

Un scufundător este adus de valuri la mal cu furtunul de la rezerva de oxigen tăiat, iar Charlie se scufundă în Atlantic să investigheze cazul.

10.00  Hudson și Rex: Rex cu rețetă! – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Prescription-Rex!) Sezonul 3, Episodul 5

Otrăvirea unei vedete bogate aduce echipa într-o anchetă care-i pune pe toți în pericol.

11.00  FILM Ultima domnișoară de onoare – FILM Romantic comedy 2017, regia: Mark Jean, distribuţie: Rachel Boston, Paul Campbell

(The Last Bridesmaid)

Becca, după ce a fost mult timp domnișoară de onoare, întâlnește la nunta verișoarei ei un chipeș videograf și se atașează de el.

13.00  Magnum, detectiv particular: Noaptea are ochi – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: The Night Has Eyes) Sezonul 2, Episodul 17

Magnum și Higgins caută o urnă furată care conține cenușa soțului decedat al unei femei și află în curând că alții sunt dispuși să ucidă pentru ea.

14.00  Norocul lui Loli!: episodul 73 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 73

Paulina îi dă asistentului social caseta cu Loli și Rafael făcând sex. Rafael organizează un protest pentru libertarea lui Acuna.

15.00  Norocul lui Loli!: episodul 74 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 74

Nicky este supărat atunci când află cine este tatăl lui biologic. Se alătură protestului și face o declarație emoțională în media.

16.00  FILM Suflete pereche – FILM Romance 2020, regia: Siobhan Devine, distribuţie: Taylor Cole, Ryan Paevey

(Matching Hearts)

Julia, pețitoare profesionistă, își dă seama că poate și-a găsit perechea, pe cel mai recent client, chipeșul burlac Daniel, o partidă eminentă.

18.00  Premieră Norocul lui Loli!: episodul 75 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 75

Octavio se hotărăște să se întoarcă în Los Angeles. Loli îl confruntă pe Bruno atunci când află că acesta încearcă să obțină custodia copiilor.

19.00  Premieră Norocul lui Loli!: episodul 76 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 76

Sam află că ea și fratele ei sunt milionari. Între timp, Roxy și Cesar pleacă la o plimbare cu Thomas.

20.00  Premieră Magnum, detectiv particular: Necazuri mari – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: A World Of Trouble) Sezonul 2, Episodul 18

În timp ce nunta lor se apropie, Magnum și Higgins ajută o Robin Hood a vremurilor moderne care intră în bucluc în timp ce încearcă să ajute o școală.

21.00  FILM Jurămintele noastre – FILM Romance 2021, regia: Jessica Harmon, distribuţie: Fiona Gubelmann, Antonio Cayonne

(The Vows We Keep)

Organizatorul de evenimente, Hazel, este pusă în fața unui termen limită descurajant când e insărcinată cu organizarea nunții perfecte pentru sora sa.

23.00  FILM Prietenă și mireasă – FILM Romance 2018, regia: Andrew Cymek, distribuţie: Ryan Paevey, Jocelyn Hudon, Kelly Kruger

(BFF Bride)

Jess ar trebui să planifice nunta celei mai bune prietene, Ted, dar nu își va ignora sentimentele.

01.00  Anatomia lui Grey: Din ghearele morții – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson

(Grey’s Anatomy: You Really Got a Hold on Me) Sezonul 14, Episodul 13

Doi băieți răniți într-un incendiu sunt aduși la Grey Sloan, iar Andy Herrera trebuie să arate ce poate, când unul e la un pas de moarte.

02.00  FILM Suflete pereche – FILM Romance 2020, regia: Siobhan Devine, distribuţie: Taylor Cole, Ryan Paevey

(Matching Hearts)

Julia, pețitoare profesionistă, își dă seama că poate și-a găsit perechea, pe cel mai recent client, chipeșul burlac Daniel, o partidă eminentă.

04.00  Hudson și Rex: Sub presiune – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Under Pressure) Sezonul 3, Episodul 4

Un scufundător este adus de valuri la mal cu furtunul de la rezerva de oxigen tăiat, iar Charlie se scufundă în Atlantic să investigheze cazul.

05.00  Hudson și Rex: Rex cu rețetă! – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Prescription-Rex!) Sezonul 3, Episodul 5

Otrăvirea unei vedete bogate aduce echipa într-o anchetă care-i pune pe toți în pericol.

joi
16 iunie 2022

06.00  Hudson și Rex: Sub presiune – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Under Pressure) Sezonul 3, Episodul 4

Un scufundător este adus de valuri la mal cu furtunul de la rezerva de oxigen tăiat, iar Charlie se scufundă în Atlantic să investigheze cazul.

07.00  Hudson și Rex: Rex cu rețetă! – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Prescription-Rex!) Sezonul 3, Episodul 5

Otrăvirea unei vedete bogate aduce echipa într-o anchetă care-i pune pe toți în pericol.

08.00  Anatomia lui Grey: Jocurile oamenilor – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson

(Grey’s Anatomy: Games People Play) Sezonul 14, Episodul 14

Relația lui Maggie cu Clive începe să progreseze; ea îl invită într-o seară să vadă un meci, ca să le cunoască pe Meredith și pe Amelia.

09.00  Hudson și Rex: Rex cu rețetă! – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Prescription-Rex!) Sezonul 3, Episodul 5

Otrăvirea unei vedete bogate aduce echipa într-o anchetă care-i pune pe toți în pericol.

10.00  Hudson și Rex: Vară nesfârșită – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Endless Summer) Sezonul 3, Episodul 6

Charlie și Rex se străduiesc să găsească o tânără care a fost răpită din același loc în care prietenul ei a fost ucis cu doi ani înainte.

11.00  FILM Suflete pereche – FILM Romance 2020, regia: Siobhan Devine, distribuţie: Taylor Cole, Ryan Paevey

(Matching Hearts)

Julia, pețitoare profesionistă, își dă seama că poate și-a găsit perechea, pe cel mai recent client, chipeșul burlac Daniel, o partidă eminentă.

13.00  Magnum, detectiv particular: Necazuri mari – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: A World Of Trouble) Sezonul 2, Episodul 18

În timp ce nunta lor se apropie, Magnum și Higgins ajută o Robin Hood a vremurilor moderne care intră în bucluc în timp ce încearcă să ajute o școală.

14.00  Norocul lui Loli!: episodul 75 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 75

Octavio se hotărăște să se întoarcă în Los Angeles. Loli îl confruntă pe Bruno atunci când află că acesta încearcă să obțină custodia copiilor.

15.00  Norocul lui Loli!: episodul 76 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 76

Sam află că ea și fratele ei sunt milionari. Între timp, Roxy și Cesar pleacă la o plimbare cu Thomas.

16.00  FILM Brioșe cu dragoste – FILM Romantic Drama 2018, regia: Ron Oliver, distribuţie: Dylan Neal, Nikki Deloach, Alison Wandzura

(Truly, Madly, Sweetly)

O cofetăreasă și un tată divorțat trebuie să colaboreze în afaceri, când moștenesc împreună o cofetărie istorică.

18.00  Premieră Norocul lui Loli!: episodul 77 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 77

Loli primește o ofertă pentru job-ul visurilor ei dar ar însemna să se mute în Miami. Îi cere sfatul lui Rafael iar acesta îi spune să accepte postul.

19.00  Premieră Norocul lui Loli!: episodul 78 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 78

Loli ajunge în Miami și află că Nicky este în spital. Între timp, Berta ajunge la spital pentru investigații.

20.00  Premieră Magnum, detectiv particular: Să câștige cel mai bun! – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: May The Best One Win) Sezonul 2, Episodul 19

Magnum și Higgins sunt angajați fiecare de membrii unui cuplu care caută muniție pentru războiul divorțului în curs.

21.00  Premieră Medicul legist: Moartea merge mai departe – SERIES Crime 2022, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross

(Coroner: Death Goes On) Sezonul 4, Episodul 12

Jenny și Peggy duc o luptă disperată pentru supraviețuire. Un caz care implică un gangster îl face pe Donovan să își reconsidere viitorul.

22.00  Makari: Misterele Siciliei: E doar un joc – SERIES Crime 2021, distribuţie: Claudio Gioe, Domenico Centamore, Antonella Attili

(Makari: Sicilian Mysteries: E’ solo un gioco) Sezonul 1, Episodul 3

După ce își pierde serviciul, scriitorul Severio Lamanna pleacă din Roma în satul sicilian Makari, unde prietenia, iubirea și misterul îl așteaptă.

00.00  Anatomia lui Grey: Din ghearele morții – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson

(Grey’s Anatomy: You Really Got a Hold on Me) Sezonul 14, Episodul 13

Doi băieți răniți într-un incendiu sunt aduși la Grey Sloan, iar Andy Herrera trebuie să arate ce poate, când unul e la un pas de moarte.

01.00  Anatomia lui Grey: Jocurile oamenilor – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson

(Grey’s Anatomy: Games People Play) Sezonul 14, Episodul 14

Relația lui Maggie cu Clive începe să progreseze; ea îl invită într-o seară să vadă un meci, ca să le cunoască pe Meredith și pe Amelia.

02.00  FILM Brioșe cu dragoste – FILM Romantic Drama 2018, regia: Ron Oliver, distribuţie: Dylan Neal, Nikki Deloach, Alison Wandzura

(Truly, Madly, Sweetly)

O cofetăreasă și un tată divorțat trebuie să colaboreze în afaceri, când moștenesc împreună o cofetărie istorică.

04.00  Hudson și Rex: Rex cu rețetă! – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Prescription-Rex!) Sezonul 3, Episodul 5

Otrăvirea unei vedete bogate aduce echipa într-o anchetă care-i pune pe toți în pericol.

05.00  Hudson și Rex: Vară nesfârșită – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Endless Summer) Sezonul 3, Episodul 6

Charlie și Rex se străduiesc să găsească o tânără care a fost răpită din același loc în care prietenul ei a fost ucis cu doi ani înainte.

vineri
17 iunie 2022

06.00  Hudson și Rex: Rex cu rețetă! – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Prescription-Rex!) Sezonul 3, Episodul 5

Otrăvirea unei vedete bogate aduce echipa într-o anchetă care-i pune pe toți în pericol.

07.00  Hudson și Rex: Vară nesfârșită – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Endless Summer) Sezonul 3, Episodul 6

Charlie și Rex se străduiesc să găsească o tânără care a fost răpită din același loc în care prietenul ei a fost ucis cu doi ani înainte.

08.00  Anatomia lui Grey: Cicatrici vechi, inimi noi – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson

(Grey’s Anatomy: Old Scars, Future Hearts) Sezonul 14, Episodul 15

Relațiile se încing la spitalul Grey Sloan-Memorial, când Meredith încearcă să afle mai multe despre Marie Cerone.

09.00  Hudson și Rex: Vară nesfârșită – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Endless Summer) Sezonul 3, Episodul 6

Charlie și Rex se străduiesc să găsească o tânără care a fost răpită din același loc în care prietenul ei a fost ucis cu doi ani înainte.

10.00  Hudson și Rex: Suspectul Rex – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: All in the Litter) Sezonul 3, Episodul 7

Rex devine suspect după ce ADN-ul său este găsit la locul crimei.

11.00  FILM Brioșe cu dragoste – FILM Romantic Drama 2018, regia: Ron Oliver, distribuţie: Dylan Neal, Nikki Deloach, Alison Wandzura

(Truly, Madly, Sweetly)

O cofetăreasă și un tată divorțat trebuie să colaboreze în afaceri, când moștenesc împreună o cofetărie istorică.

13.00  Magnum, detectiv particular: Să câștige cel mai bun! – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: May The Best One Win) Sezonul 2, Episodul 19

Magnum și Higgins sunt angajați fiecare de membrii unui cuplu care caută muniție pentru războiul divorțului în curs.

14.00  Norocul lui Loli!: episodul 77 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 77

Loli primește o ofertă pentru job-ul visurilor ei dar ar însemna să se mute în Miami. Îi cere sfatul lui Rafael iar acesta îi spune să accepte postul.

15.00  Norocul lui Loli!: episodul 78 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 78

Loli ajunge în Miami și află că Nicky este în spital. Între timp, Berta ajunge la spital pentru investigații.

16.00  FILM Anotimpul dragostei – FILM Romantic Drama 2018, regia: Jill Carter, distribuţie: Autumn Reeser, Marc Blucas, Shelley Thompson

(Season for Love)

O femeie divorțată se întoarce în orașul ei ca să participe la un concurs de barbecue, dar situația se încinge când se întâlnește cu un fost iubit.

18.00  Premieră Norocul lui Loli!: episodul 79 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 79

Loli îl anunță pe Rafael că a acceptat job-ul de la Hunky Bar. Mai târziu, copiii îi spun lui Loli că nu își doresc să trăiască cu unchiul lor.

19.00  Premieră Norocul lui Loli!: episodul 80 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 80

Loli refuză să îi spună lui Rafael ce i-a spus Berta. Instanța decide cine va lua custodia copiilor.

20.00  Premieră Magnum, detectiv particular: Un leopard la pândă – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: A Leopard On The Prowl) Sezonul 2, Episodul 20

Magnum și Higgins îl ajută pe Rick atunci când tatăl lui, Icepick, iese din închisoare și se luptă cu un cancer în fază terminală.

21.00  Premieră FILM Surpriză: vine Polly! – Romantic comedy, USA 2004, regia: John Hamburg, distribuţie: Ben Stiller, Jennifer Aniston, Debra Messing

(Along Came Polly) Episodul 1

Reuben, cu o aversiune la risc, s-a specializat în a juca sigur. Dar totul se schimbă după ce merge la o întâlnire cu fosta colegă de clasă, Polly.

23.10  FILM Vacanța – FILM Drama, USA 2006, regia: Nancy Meyers, distribuţie: Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law, Jack Black

(The Holiday)

Două femei fac schimb de case, încercând să scape de problemele cu bărbații. În SUA, respectiv Anglia, ambele cunosc bărbați și se îndrăgostesc.

02.00  FILM Anotimpul dragostei – FILM Romantic Drama 2018, regia: Jill Carter, distribuţie: Autumn Reeser, Marc Blucas, Shelley Thompson

(Season for Love)

O femeie divorțată se întoarce în orașul ei ca să participe la un concurs de barbecue, dar situația se încinge când se întâlnește cu un fost iubit.

04.00  Hudson și Rex: Vară nesfârșită – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Endless Summer) Sezonul 3, Episodul 6

Charlie și Rex se străduiesc să găsească o tânără care a fost răpită din același loc în care prietenul ei a fost ucis cu doi ani înainte.

05.00  Hudson și Rex: Suspectul Rex – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: All in the Litter) Sezonul 3, Episodul 7

Rex devine suspect după ce ADN-ul său este găsit la locul crimei.

sâmbătă
18 iunie 2022

06.00  Norocul lui Loli!: episodul 71 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 71

Rafael visează în legătură cu moartea părinților săi și se trezește agitat. Strângerea de fonduri pentru Sam începe, iar Leo o săruta pe Loli.

07.00  Norocul lui Loli!: episodul 72 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 72

Loli respinge avansurile lui Leo. Evenimentul de binefacere organizat pentru Sam este un succes. Soția lui Raul Acuna refuză să ajute în cazul său.

08.00  Norocul lui Loli!: episodul 73 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 73

Paulina îi dă asistentului social caseta cu Loli și Rafael făcând sex. Rafael organizează un protest pentru libertarea lui Acuna.

09.00  Norocul lui Loli!: episodul 74 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 74

Nicky este supărat atunci când află cine este tatăl lui biologic. Se alătură protestului și face o declarație emoțională în media.

10.00  Makari: Misterele Siciliei: E doar un joc – SERIES Crime 2021, distribuţie: Claudio Gioe, Domenico Centamore, Antonella Attili

(Makari: Sicilian Mysteries: E’ solo un gioco) Sezonul 1, Episodul 3

După ce își pierde serviciul, scriitorul Severio Lamanna pleacă din Roma în satul sicilian Makari, unde prietenia, iubirea și misterul îl așteaptă.

12.00  FILM Suflete pereche – FILM Romance 2020, regia: Siobhan Devine, distribuţie: Taylor Cole, Ryan Paevey

(Matching Hearts)

Julia, pețitoare profesionistă, își dă seama că poate și-a găsit perechea, pe cel mai recent client, chipeșul burlac Daniel, o partidă eminentă.

14.00  FILM Anotimpul dragostei – FILM Romantic Drama 2018, regia: Jill Carter, distribuţie: Autumn Reeser, Marc Blucas, Shelley Thompson

(Season for Love)

O femeie divorțată se întoarce în orașul ei ca să participe la un concurs de barbecue, dar situația se încinge când se întâlnește cu un fost iubit.

16.00  FILM Apartament pentru doi – FILM Romance 2018, regia: Mark Jean, distribuţie: Julie Gonzalo, Pauline Egan, Tyler Hynes

(Flip That Romance)

Atunci când doi rivali care se ocupă de renovări fac schimb de părți într-un duplex, se reaprind vechi sentimente romantice.

18.00  FILM O vară de vis – FILM Family Drama 2016, regia: Mike Rohl, distribuţie: Debbie Gibson, Robert Gant

(Summer of Dreams)

O vedetă de muzică pop e pe cale să piardă tot, dar își reface viața când începe să predea muzica unui grup talentat de copii marginalizați.

20.00  Medicul legist: Moartea merge mai departe – SERIES Crime 2022, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross

(Coroner: Death Goes On) Sezonul 4, Episodul 12

Jenny și Peggy duc o luptă disperată pentru supraviețuire. Un caz care implică un gangster îl face pe Donovan să își reconsidere viitorul.

21.00  Magnum, detectiv particular: Adio iubirii – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: Farewell To Love) Sezonul 2, Episodul 16

Magnum și Higgins merg deghizați în cuplu într-un tur cu autobuzul pentru a prinde un criminal. TC e marcat când o vede fosta iubită în luna de miere.

22.00  Magnum, detectiv particular: Noaptea are ochi – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: The Night Has Eyes) Sezonul 2, Episodul 17

Magnum și Higgins caută o urnă furată care conține cenușa soțului decedat al unei femei și află în curând că alții sunt dispuși să ucidă pentru ea.

23.00  Magnum, detectiv particular: Necazuri mari – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: A World Of Trouble) Sezonul 2, Episodul 18

În timp ce nunta lor se apropie, Magnum și Higgins ajută o Robin Hood a vremurilor moderne care intră în bucluc în timp ce încearcă să ajute o școală.

00.00  Magnum, detectiv particular: Să câștige cel mai bun! – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: May The Best One Win) Sezonul 2, Episodul 19

Magnum și Higgins sunt angajați fiecare de membrii unui cuplu care caută muniție pentru războiul divorțului în curs.

01.00  Magnum, detectiv particular: Un leopard la pândă – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: A Leopard On The Prowl) Sezonul 2, Episodul 20

Magnum și Higgins îl ajută pe Rick atunci când tatăl lui, Icepick, iese din închisoare și se luptă cu un cancer în fază terminală.

02.00  Hudson și Rex: Vânătoare de oameni – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Manhunt) Sezonul 3, Episodul 2

În timp ce caută un ucigaș fugar, Charlie și Rex sunt luați ostatici.

03.00  Hudson și Rex: În sălbăticie – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Into the Wild) Sezonul 3, Episodul 3

Este descoperit un trup mumificat, iar Charlie și Rex pornesc în căutarea unei comunități de supraviețuitori.

04.00  Hudson și Rex: Sub presiune – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Under Pressure) Sezonul 3, Episodul 4

Un scufundător este adus de valuri la mal cu furtunul de la rezerva de oxigen tăiat, iar Charlie se scufundă în Atlantic să investigheze cazul.

05.00  Hudson și Rex: Rex cu rețetă! – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Prescription-Rex!) Sezonul 3, Episodul 5

Otrăvirea unei vedete bogate aduce echipa într-o anchetă care-i pune pe toți în pericol.

duminică
19 iunie 2022

06.00  Norocul lui Loli!: episodul 76 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 76

Sam află că ea și fratele ei sunt milionari. Între timp, Roxy și Cesar pleacă la o plimbare cu Thomas.

07.00  Norocul lui Loli!: episodul 77 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 77

Loli primește o ofertă pentru job-ul visurilor ei dar ar însemna să se mute în Miami. Îi cere sfatul lui Rafael iar acesta îi spune să accepte postul.

08.00  Norocul lui Loli!: episodul 78 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 78

Loli ajunge în Miami și află că Nicky este în spital. Între timp, Berta ajunge la spital pentru investigații.

09.00  Norocul lui Loli!: episodul 79 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 79

Loli îl anunță pe Rafael că a acceptat job-ul de la Hunky Bar. Mai târziu, copiii îi spun lui Loli că nu își doresc să trăiască cu unchiul lor.

10.00  Norocul lui Loli!: episodul 80 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 80

Loli refuză să îi spună lui Rafael ce i-a spus Berta. Instanța decide cine va lua custodia copiilor.

11.00  Medicul legist: Moartea merge mai departe – SERIES Crime 2022, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross

(Coroner: Death Goes On) Sezonul 4, Episodul 12

Jenny și Peggy duc o luptă disperată pentru supraviețuire. Un caz care implică un gangster îl face pe Donovan să își reconsidere viitorul.

12.00  FILM Din nou împreună – FILM Romance 2020, regia: Alex Appel, Jonathan Lisecki, distribuţie: Alicia Witt, Lulu, Mark Moses

(Modern Persuasion) Episodul 1

O femeie singură care se axează pe cariera ei la New York e nevoită să se confrunte cu urmările unei relații eșuate, când fostul ei iubit o angajează.

14.00  FILM Ultima domnișoară de onoare – FILM Romantic comedy 2017, regia: Mark Jean, distribuţie: Rachel Boston, Paul Campbell

(The Last Bridesmaid)

Becca, după ce a fost mult timp domnișoară de onoare, întâlnește la nunta verișoarei ei un chipeș videograf și se atașează de el.

16.00  Premieră FILM Opriți nunta! – Romantic comedy, USA 2016, regia: Anne Wheeler, distribuţie: Rachel Boston, Lini Evans, Teryl Rothery

(Stop The Wedding)

O femeie și un bărbat care încearcă să oprească o nuntă dezastruoasă, sfârșesc prin a se îndrăgosti unul de celălalt.

18.00  FILM Aventură în doi: Căsătoria – FILM Romantic Drama 2018, regia: Terry Ingram, distribuţie: Lacey Chabert, Brennan Elliott, Pauline Egan

(All of My Heart: The Wedding)

Jenny și Brian urmează să se căsătorească, dar problemele financiare i-ar putea sili să vândă hanul unde s-au îndrăgostit.

20.00  Camera de gardă: episodul 21 – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med) Sezonul 7, Episodul 21

Mai multe provocări pentru echipa medicală de top din Chicago care luptă să salveze vieți, în timp ce își gestionează propriile probleme și relații.

21.00  Camera de gardă: episodul 22 – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med) Sezonul 7, Episodul 22

Mai multe provocări pentru echipa medicală de top din Chicago care luptă să salveze vieți, în timp ce își gestionează propriile probleme și relații.

22.00  FILM Apartament pentru doi – FILM Romance 2018, regia: Mark Jean, distribuţie: Julie Gonzalo, Pauline Egan, Tyler Hynes

(Flip That Romance)

Atunci când doi rivali care se ocupă de renovări fac schimb de părți într-un duplex, se reaprind vechi sentimente romantice.

00.00  Makari: Misterele Siciliei: E doar un joc – SERIES Crime 2021, distribuţie: Claudio Gioe, Domenico Centamore, Antonella Attili

(Makari: Sicilian Mysteries: E’ solo un gioco) Sezonul 1, Episodul 3

După ce își pierde serviciul, scriitorul Severio Lamanna pleacă din Roma în satul sicilian Makari, unde prietenia, iubirea și misterul îl așteaptă.

02.00  Hudson și Rex: Vară nesfârșită – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Endless Summer) Sezonul 3, Episodul 6

Charlie și Rex se străduiesc să găsească o tânără care a fost răpită din același loc în care prietenul ei a fost ucis cu doi ani înainte.

03.00  Hudson și Rex: Suspectul Rex – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: All in the Litter) Sezonul 3, Episodul 7

Rex devine suspect după ce ADN-ul său este găsit la locul crimei.

04.00  Anatomia lui Grey: Doamna cu coasa – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson

(Grey’s Anatomy: (Don’t Fear) The Reaper) Sezonul 14, Episodul 11

Stresul cauzat de conducerea spitalului și de acceptarea deciziei lu Ben de a deveni pompier la Seattle o aduce pe Bailey la capătul puterilor.

05.00  Anatomia lui Grey: Mai tare, mai bine, mai repede, mai mult – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson

(Grey’s Anatomy: Harder, Better, Faster, Stronger) Sezonul 14, Episodul 12

April se ocupă de noul concurs de inovații în chirurgie, iar Meredith tratează un pacient recurent care îi inspiră un proiect.

luni
20 iunie 2022

06.00  Hudson și Rex: Vară nesfârșită – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Endless Summer) Sezonul 3, Episodul 6

Charlie și Rex se străduiesc să găsească o tânără care a fost răpită din același loc în care prietenul ei a fost ucis cu doi ani înainte.

07.00  Hudson și Rex: Suspectul Rex – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: All in the Litter) Sezonul 3, Episodul 7

Rex devine suspect după ce ADN-ul său este găsit la locul crimei.

08.00  Anatomia lui Grey: Undeva în timp – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Chandra Wilson, James Pickens Jr.

(Grey’s Anatomy: Caught Somewhere in Time) Sezonul 14, Episodul 16

Deși îi place să fie alături de Maggie, Jackson trebuie să se concentreze asupra vaginoplastiei programate cu Catherine și Richard.

09.00  Hudson și Rex: Suspectul Rex – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: All in the Litter) Sezonul 3, Episodul 7

Rex devine suspect după ce ADN-ul său este găsit la locul crimei.

10.00  Hudson și Rex: Frumoasa adormită – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Sleeping Beauty) Sezonul 3, Episodul 8

Charlie și Rex rezolvă un caz în care o atmosferă de basm devine coșmar, după ce o actriță în rol de prințesă moare la ziua de naștere a unui copil.

11.00  FILM Anotimpul dragostei – FILM Romantic Drama 2018, regia: Jill Carter, distribuţie: Autumn Reeser, Marc Blucas, Shelley Thompson

(Season for Love)

O femeie divorțată se întoarce în orașul ei ca să participe la un concurs de barbecue, dar situația se încinge când se întâlnește cu un fost iubit.

13.00  Magnum, detectiv particular: Un leopard la pândă – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: A Leopard On The Prowl) Sezonul 2, Episodul 20

Magnum și Higgins îl ajută pe Rick atunci când tatăl lui, Icepick, iese din închisoare și se luptă cu un cancer în fază terminală.

14.00  Norocul lui Loli!: episodul 79 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 79

Loli îl anunță pe Rafael că a acceptat job-ul de la Hunky Bar. Mai târziu, copiii îi spun lui Loli că nu își doresc să trăiască cu unchiul lor.

15.00  Norocul lui Loli!: episodul 80 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 80

Loli refuză să îi spună lui Rafael ce i-a spus Berta. Instanța decide cine va lua custodia copiilor.

16.00  FILM Patru nunți estivale – FILM Romantic Drama 2019, regia: Lee Friedlander, distribuţie: Leah Renee, Chris McNally

(Sailing into Love)

O profesoară află că fostul ei iubit lucrează pentru dezvoltatorul care construiește o stațiune pe insula Blue.

18.00  Premieră Norocul lui Loli!: episodul 81 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 81

Vicente îi spune Paulinei că l-a angajat pe Leo ca director al social media. Sam îi spune lui Bruno și Melisei că va renunța la banii din moștenire.

19.00  Premieră Norocul lui Loli!: episodul 82 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 82

Vicente află că Paulina l-a sărutat pe Rafael. Rafael o cere de soție pe Loli. Gema află secretul Melisei și se folosește de el pentru a o șantaja.

20.00  Aproape în paradis: Pentru o viață mai bună – SERIES Crime 2020, distribuţie: Christian Kane, Samantha Richelle, Arthur Acuña

(Almost Paradise: Finding Mabuhay) Sezonul 1, Episodul 1

Un fost agent al brigăzii antidrog, silit să se pensioneze repede, se mută într-o insulă tropicală ca să uite de toate, dar necazurile se țin după el.

21.00  Premieră Makari: Misterele Siciliei: Fabrica de vedete – SERIES Crime 2021, distribuţie: Claudio Gioe, Domenico Centamore, Antonella Attili

(Makari: Sicilian Mysteries: La fabbrica delle stelle) Sezonul 1, Episodul 4

După ce își pierde serviciul, scriitorul Severio Lamanna pleacă din Roma în satul sicilian Makari, unde prietenia, iubirea și misterul îl așteaptă.

23.00  Camera de gardă: episodul 21 – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med) Sezonul 7, Episodul 21

Mai multe provocări pentru echipa medicală de top din Chicago care luptă să salveze vieți, în timp ce își gestionează propriile probleme și relații.

00.00  Camera de gardă: episodul 22 – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med) Sezonul 7, Episodul 22

Mai multe provocări pentru echipa medicală de top din Chicago care luptă să salveze vieți, în timp ce își gestionează propriile probleme și relații.

01.00  Anatomia lui Grey: Undeva în timp – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Chandra Wilson, James Pickens Jr.

(Grey’s Anatomy: Caught Somewhere in Time) Sezonul 14, Episodul 16

Deși îi place să fie alături de Maggie, Jackson trebuie să se concentreze asupra vaginoplastiei programate cu Catherine și Richard.

02.00  FILM Patru nunți estivale – FILM Romantic Drama 2019, regia: Lee Friedlander, distribuţie: Leah Renee, Chris McNally

(Sailing into Love)

O profesoară află că fostul ei iubit lucrează pentru dezvoltatorul care construiește o stațiune pe insula Blue.

04.00  Hudson și Rex: Suspectul Rex – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: All in the Litter) Sezonul 3, Episodul 7

Rex devine suspect după ce ADN-ul său este găsit la locul crimei.

05.00  Hudson și Rex: Frumoasa adormită – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Sleeping Beauty) Sezonul 3, Episodul 8

Charlie și Rex rezolvă un caz în care o atmosferă de basm devine coșmar, după ce o actriță în rol de prințesă moare la ziua de naștere a unui copil.

marţi
21 iunie 2022

06.00  Hudson și Rex: Suspectul Rex – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: All in the Litter) Sezonul 3, Episodul 7

Rex devine suspect după ce ADN-ul său este găsit la locul crimei.

07.00  Hudson și Rex: Frumoasa adormită – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Sleeping Beauty) Sezonul 3, Episodul 8

Charlie și Rex rezolvă un caz în care o atmosferă de basm devine coșmar, după ce o actriță în rol de prințesă moare la ziua de naștere a unui copil.

08.00  Anatomia lui Grey: O zi ca asta – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Chandra Wilson, James Pickens Jr.

(Grey’s Anatomy: One Day Like This) Sezonul 14, Episodul 17

April tratează un rabin care îi contestă criza de credință, iar Meredith se confruntă cu un chirurg specializat în transplant de la alt spital.

09.00  Hudson și Rex: Frumoasa adormită – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Sleeping Beauty) Sezonul 3, Episodul 8

Charlie și Rex rezolvă un caz în care o atmosferă de basm devine coșmar, după ce o actriță în rol de prințesă moare la ziua de naștere a unui copil.

10.00  Hudson și Rex: Răpiți – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Grave Matters) Sezonul 3, Episodul 9

Charlie și Rex sunt răpiți de un bărbat care caută să se răzbune.

11.00  FILM Patru nunți estivale – FILM Romantic Drama 2019, regia: Lee Friedlander, distribuţie: Leah Renee, Chris McNally

(Sailing into Love)

O profesoară află că fostul ei iubit lucrează pentru dezvoltatorul care construiește o stațiune pe insula Blue.

13.00  Aproape în paradis: Pentru o viață mai bună – SERIES Crime 2020, distribuţie: Christian Kane, Samantha Richelle, Arthur Acuña

(Almost Paradise: Finding Mabuhay) Sezonul 1, Episodul 1

Un fost agent al brigăzii antidrog, silit să se pensioneze repede, se mută într-o insulă tropicală ca să uite de toate, dar necazurile se țin după el.

14.00  Norocul lui Loli!: episodul 81 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 81

Vicente îi spune Paulinei că l-a angajat pe Leo ca director al social media. Sam îi spune lui Bruno și Melisei că va renunța la banii din moștenire.

15.00  Norocul lui Loli!: episodul 82 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 82

Vicente află că Paulina l-a sărutat pe Rafael. Rafael o cere de soție pe Loli. Gema află secretul Melisei și se folosește de el pentru a o șantaja.

16.00  FILM O vară de vis – FILM Family Drama 2016, regia: Mike Rohl, distribuţie: Debbie Gibson, Robert Gant

(Summer of Dreams)

O vedetă de muzică pop e pe cale să piardă tot, dar își reface viața când începe să predea muzica unui grup talentat de copii marginalizați.

18.00  Premieră Norocul lui Loli!: episodul 83 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 83

Instanța decide să acorde custodia deplină pentru Sam și Nicky lui Bruno și Melisei. Don Rogelio îi propune lui Loli să se întoarcă la radio Global.

19.00  Premieră Norocul lui Loli!: episodul 84 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 84

Nicky și Sam ajung acasă la unchiul lor. Matias și Roxy o consolează pe Loli care se simte o mamă îngrozitoare. Vicente îi cere ajutorul lui Jessi.

20.00  Aproape în paradis: E personal – SERIES Crime 2020, distribuţie: Christian Kane, Samantha Richelle, Arthur Acuña

(Almost Paradise: It’s Personal) Sezonul 1, Episodul 2

Când cadavrul unui prieten al detectivului Alamares ajunge pe o plajă, Alex bănuiește că ar fi implicați niște traficanți internaționali de droguri.

21.00  Pompierii din Chicago: Episod Pilot – Drama, USA 2012, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Pilot) Sezonul 1, Episodul 1

Serial dramatic despre viața plină de evenimente a pompierilor, paramedicilor și echipelor de salvare de la Cazarma de Pompieri Nr. 51 din Chicago.

22.00  Pompierii din Chicago: Mon Amour – Drama, USA 2012, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Mon Amour) Sezonul 1, Episodul 2

Lt Severide, șeful Echipei de Salvare 3, se simte cu atât mai vinovat de moartea colegului său după ce află că văduva lui îl consideră răspunzător.

23.00  Anatomia lui Grey: Cicatrici vechi, inimi noi – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson

(Grey’s Anatomy: Old Scars, Future Hearts) Sezonul 14, Episodul 15

Relațiile se încing la spitalul Grey Sloan-Memorial, când Meredith încearcă să afle mai multe despre Marie Cerone.

00.00  Anatomia lui Grey: Undeva în timp – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Chandra Wilson, James Pickens Jr.

(Grey’s Anatomy: Caught Somewhere in Time) Sezonul 14, Episodul 16

Deși îi place să fie alături de Maggie, Jackson trebuie să se concentreze asupra vaginoplastiei programate cu Catherine și Richard.

01.00  Anatomia lui Grey: O zi ca asta – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Chandra Wilson, James Pickens Jr.

(Grey’s Anatomy: One Day Like This) Sezonul 14, Episodul 17

April tratează un rabin care îi contestă criza de credință, iar Meredith se confruntă cu un chirurg specializat în transplant de la alt spital.

02.00  FILM O vară de vis – FILM Family Drama 2016, regia: Mike Rohl, distribuţie: Debbie Gibson, Robert Gant

(Summer of Dreams)

O vedetă de muzică pop e pe cale să piardă tot, dar își reface viața când începe să predea muzica unui grup talentat de copii marginalizați.

04.00  Hudson și Rex: Frumoasa adormită – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Sleeping Beauty) Sezonul 3, Episodul 8

Charlie și Rex rezolvă un caz în care o atmosferă de basm devine coșmar, după ce o actriță în rol de prințesă moare la ziua de naștere a unui copil.

05.00  Hudson și Rex: Răpiți – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Grave Matters) Sezonul 3, Episodul 9

Charlie și Rex sunt răpiți de un bărbat care caută să se răzbune.

miercuri
22 iunie 2022

06.00  Hudson și Rex: Frumoasa adormită – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Sleeping Beauty) Sezonul 3, Episodul 8

Charlie și Rex rezolvă un caz în care o atmosferă de basm devine coșmar, după ce o actriță în rol de prințesă moare la ziua de naștere a unui copil.

07.00  Hudson și Rex: Răpiți – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Grave Matters) Sezonul 3, Episodul 9

Charlie și Rex sunt răpiți de un bărbat care caută să se răzbune.

08.00  Anatomia lui Grey: Contra curentului – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Chandra Wilson, James Pickens Jr.

(Grey’s Anatomy: Hold Back The River) Sezonul 14, Episodul 18

Amelia și Koracic riscă să facă o procedură ca să extirpe o tumoră cerebrală a unui pacient tânăr. Meredith și Jo își refac proiectul.

09.00  Hudson și Rex: Răpiți – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Grave Matters) Sezonul 3, Episodul 9

Charlie și Rex sunt răpiți de un bărbat care caută să se răzbune.

10.00  Hudson și Rex: Piromanul – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Fanning the Flames) Sezonul 3, Episodul 10

Un incendiator țintește un cartier folosind mașini cu bombe, iar Charlie și Rex se luptă contra cronometru să găsească următorul dispozitiv.

11.00  FILM O vară de vis – FILM Family Drama 2016, regia: Mike Rohl, distribuţie: Debbie Gibson, Robert Gant

(Summer of Dreams)

O vedetă de muzică pop e pe cale să piardă tot, dar își reface viața când începe să predea muzica unui grup talentat de copii marginalizați.

13.00  Aproape în paradis: E personal – SERIES Crime 2020, distribuţie: Christian Kane, Samantha Richelle, Arthur Acuña

(Almost Paradise: It’s Personal) Sezonul 1, Episodul 2

Când cadavrul unui prieten al detectivului Alamares ajunge pe o plajă, Alex bănuiește că ar fi implicați niște traficanți internaționali de droguri.

14.00  Norocul lui Loli!: episodul 83 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 83

Instanța decide să acorde custodia deplină pentru Sam și Nicky lui Bruno și Melisei. Don Rogelio îi propune lui Loli să se întoarcă la radio Global.

15.00  Norocul lui Loli!: episodul 84 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 84

Nicky și Sam ajung acasă la unchiul lor. Matias și Roxy o consolează pe Loli care se simte o mamă îngrozitoare. Vicente îi cere ajutorul lui Jessi.

16.00  FILM O idilă estivală – FILM Romantic Drama 2019, regia: David Winning, distribuţie: Erin Krakow, Ryan Paevey, Lucie Guest

(A Summer Romance)

Samantha ezită să vândă ferma familiei ei din Montana unui dezvoltator, dar apoi începe să-l simpatizeze.

18.00  Premieră Norocul lui Loli!: episodul 85 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 85

Loli îi cere lui Octavio să se însoare cu ea. Melisa descoperă planurile Gemei și o dă afară din casă. Rafael o vede pe Loli sărutându-l pe Octavio.

19.00  Premieră Norocul lui Loli!: episodul 86 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 86

Rafael și La Divina încearcă să găsească dovezi împotriva lui Bruno. Roxy își dă demisia din radio. Paulina încearcă să se împace cu Rafael.

20.00  Aproape în paradis: Supă de țipar pentru suflet – SERIES Crime 2020, distribuţie: Christian Kane, Samantha Richelle, Arthur Acuña

(Almost Paradise: Reef Eel Soup for the Soul) Sezonul 1, Episodul 3

Alex lucrează sub acoperire, când află că o bandă de infractori amenință vânzătorii de la standurile stradale cu mâncare.

21.00  FILM Opriți nunta! – Romantic comedy, USA 2016, regia: Anne Wheeler, distribuţie: Rachel Boston, Lini Evans, Teryl Rothery

(Stop The Wedding)

O femeie și un bărbat care încearcă să oprească o nuntă dezastruoasă, sfârșesc prin a se îndrăgosti unul de celălalt.

23.00  FILM Aventură în doi: Căsătoria – FILM Romantic Drama 2018, regia: Terry Ingram, distribuţie: Lacey Chabert, Brennan Elliott, Pauline Egan

(All of My Heart: The Wedding)

Jenny și Brian urmează să se căsătorească, dar problemele financiare i-ar putea sili să vândă hanul unde s-au îndrăgostit.

01.00  Anatomia lui Grey: Contra curentului – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Chandra Wilson, James Pickens Jr.

(Grey’s Anatomy: Hold Back The River) Sezonul 14, Episodul 18

Amelia și Koracic riscă să facă o procedură ca să extirpe o tumoră cerebrală a unui pacient tânăr. Meredith și Jo își refac proiectul.

02.00  FILM O idilă estivală – FILM Romantic Drama 2019, regia: David Winning, distribuţie: Erin Krakow, Ryan Paevey, Lucie Guest

(A Summer Romance)

Samantha ezită să vândă ferma familiei ei din Montana unui dezvoltator, dar apoi începe să-l simpatizeze.

04.00  Hudson și Rex: Răpiți – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Grave Matters) Sezonul 3, Episodul 9

Charlie și Rex sunt răpiți de un bărbat care caută să se răzbune.

05.00  Hudson și Rex: Piromanul – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Fanning the Flames) Sezonul 3, Episodul 10

Un incendiator țintește un cartier folosind mașini cu bombe, iar Charlie și Rex se luptă contra cronometru să găsească următorul dispozitiv.

joi
23 iunie 2022

06.00  Hudson și Rex: Răpiți – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Grave Matters) Sezonul 3, Episodul 9

Charlie și Rex sunt răpiți de un bărbat care caută să se răzbune.

07.00  Hudson și Rex: Piromanul – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Fanning the Flames) Sezonul 3, Episodul 10

Un incendiator țintește un cartier folosind mașini cu bombe, iar Charlie și Rex se luptă contra cronometru să găsească următorul dispozitiv.

08.00  Anatomia lui Grey: Frumoasa visătoare – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Chandra Wilson, James Pickens Jr.

(Grey’s Anatomy: Beautiful Dreamer) Sezonul 14, Episodul 19

Un agent de la departamentul Imigrări caută un angajat prin tot spitalul, iar Arizona tratează bebelușul lui Matthew Taylor.

09.00  Hudson și Rex: Piromanul – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Fanning the Flames) Sezonul 3, Episodul 10

Un incendiator țintește un cartier folosind mașini cu bombe, iar Charlie și Rex se luptă contra cronometru să găsească următorul dispozitiv.

10.00  Hudson și Rex: Crime la indigo – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Blood on the Tracks) Sezonul 3, Episodul 11

Ultimul caz de crimă invetigat de cei doi pare să imite o serie de crime celebre din trecut. Oare e vorba de un imitator?

11.00  FILM O idilă estivală – FILM Romantic Drama 2019, regia: David Winning, distribuţie: Erin Krakow, Ryan Paevey, Lucie Guest

(A Summer Romance)

Samantha ezită să vândă ferma familiei ei din Montana unui dezvoltator, dar apoi începe să-l simpatizeze.

13.00  Aproape în paradis: Supă de țipar pentru suflet – SERIES Crime 2020, distribuţie: Christian Kane, Samantha Richelle, Arthur Acuña

(Almost Paradise: Reef Eel Soup for the Soul) Sezonul 1, Episodul 3

Alex lucrează sub acoperire, când află că o bandă de infractori amenință vânzătorii de la standurile stradale cu mâncare.

14.00  Norocul lui Loli!: episodul 85 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 85

Loli îi cere lui Octavio să se însoare cu ea. Melisa descoperă planurile Gemei și o dă afară din casă. Rafael o vede pe Loli sărutându-l pe Octavio.

15.00  Norocul lui Loli!: episodul 86 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 86

Rafael și La Divina încearcă să găsească dovezi împotriva lui Bruno. Roxy își dă demisia din radio. Paulina încearcă să se împace cu Rafael.

16.00  FILM Meniu cu dragoste – FILM Romance 2019, regia: Ellie Kanner, distribuţie: Autumn Reeser, Kavan Smith, Barbara Niven

(Love on the Menu)

Ca să-și salveze restaurantul, un chef e de acord să colaboreze cu directorul unei firme de alimente congelate.

18.00  Premieră Norocul lui Loli!: episodul 87 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 87

Rafael îi arată lui Bruno dovezile pe care își propune să le prezinte în instanță. Loli află că Rafael și Paulina și-au petrecut noaptea împreună.

19.00  Premieră Norocul lui Loli!: episodul 88 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 88

Loli le mărturisește lui Roxy și Matias că nu își dorește să se căsătorească cu Octavio. Între timp, Octavio sărbătorește la petrecerea sa de burlac.

20.00  Aproape în paradis: Cascadorul – SERIES Crime 2020, distribuţie: Christian Kane, Samantha Richelle, Arthur Acuña

(Almost Paradise: Pistol Whip) Sezonul 1, Episodul 4

Când o echipă de televiziune care explora epave scufundate vine în stațiune, Alex,care are nevoie de bani de chirie, ia parte la o scufundare ilegală.

21.00  Premieră Avanpostul: Cineva trebuie să conducă – SERIES Fantasy 2021, distribuţie: Jessica Green, Jake Stormoen, Anand Desai-Barochia

(The Outpost: Someone Has to Rule) Sezonul 4, Episodul 1

Garret speră să îl vadă pe Talon preluând tronul iar un asasin caută răzbunarea. Falista e în doliu după Tobi iar Zed află un secret despre Wren.

22.00 Premieră Avanpostul: Un tron al nostru

(2/13) – SERIES Fantasy 2021, distribuţie: Jessica Green, Jake Stormoen, Anand Desai-Barochia
Garret atacă o nouă regină iar viziuni ciudate dezvăluie o amenințare nouă. Talon și Zed își fac un plan să îi salveze pe Blackbloods.

23.00  Makari: Misterele Siciliei: Fabrica de vedete – SERIES Crime 2021, distribuţie: Claudio Gioe, Domenico Centamore, Antonella Attili

(Makari: Sicilian Mysteries: La fabbrica delle stelle) Sezonul 1, Episodul 4

După ce își pierde serviciul, scriitorul Severio Lamanna pleacă din Roma în satul sicilian Makari, unde prietenia, iubirea și misterul îl așteaptă.

01.00  Anatomia lui Grey: Frumoasa visătoare – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Chandra Wilson, James Pickens Jr.

(Grey’s Anatomy: Beautiful Dreamer) Sezonul 14, Episodul 19

Un agent de la departamentul Imigrări caută un angajat prin tot spitalul, iar Arizona tratează bebelușul lui Matthew Taylor.

02.00  FILM Meniu cu dragoste – FILM Romance 2019, regia: Ellie Kanner, distribuţie: Autumn Reeser, Kavan Smith, Barbara Niven

(Love on the Menu)

Ca să-și salveze restaurantul, un chef e de acord să colaboreze cu directorul unei firme de alimente congelate.

04.00  Hudson și Rex: Piromanul – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Fanning the Flames) Sezonul 3, Episodul 10

Un incendiator țintește un cartier folosind mașini cu bombe, iar Charlie și Rex se luptă contra cronometru să găsească următorul dispozitiv.

05.00  Hudson și Rex: Crime la indigo – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Blood on the Tracks) Sezonul 3, Episodul 11

Ultimul caz de crimă invetigat de cei doi pare să imite o serie de crime celebre din trecut. Oare e vorba de un imitator?

vineri
24 iunie 2022

06.00  Hudson și Rex: Piromanul – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Fanning the Flames) Sezonul 3, Episodul 10

Un incendiator țintește un cartier folosind mașini cu bombe, iar Charlie și Rex se luptă contra cronometru să găsească următorul dispozitiv.

07.00  Hudson și Rex: Crime la indigo – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Blood on the Tracks) Sezonul 3, Episodul 11

Ultimul caz de crimă invetigat de cei doi pare să imite o serie de crime celebre din trecut. Oare e vorba de un imitator?

08.00  Anatomia lui Grey: Ziua judecății – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Chandra Wilson, James Pickens Jr.

(Grey’s Anatomy: Judgment Day) Sezonul 14, Episodul 20

După ce un medic aduce din greșeală prăjiturele cu canabis, spitalul e dat peste cap.

09.00  Hudson și Rex: Crime la indigo – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Blood on the Tracks) Sezonul 3, Episodul 11

Ultimul caz de crimă invetigat de cei doi pare să imite o serie de crime celebre din trecut. Oare e vorba de un imitator?

10.00  Hudson și Rex: Crimă la expoziția canină – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Top Dog) Sezonul 3, Episodul 12

Rex preia conducerea după ce se descoperă o crimă la o celebră competiție canină.

11.00  FILM Meniu cu dragoste – FILM Romance 2019, regia: Ellie Kanner, distribuţie: Autumn Reeser, Kavan Smith, Barbara Niven

(Love on the Menu)

Ca să-și salveze restaurantul, un chef e de acord să colaboreze cu directorul unei firme de alimente congelate.

13.00  Aproape în paradis: Cascadorul – SERIES Crime 2020, distribuţie: Christian Kane, Samantha Richelle, Arthur Acuña

(Almost Paradise: Pistol Whip) Sezonul 1, Episodul 4

Când o echipă de televiziune care explora epave scufundate vine în stațiune, Alex,care are nevoie de bani de chirie, ia parte la o scufundare ilegală.

14.00  Norocul lui Loli!: episodul 87 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 87

Rafael îi arată lui Bruno dovezile pe care își propune să le prezinte în instanță. Loli află că Rafael și Paulina și-au petrecut noaptea împreună.

15.00  Norocul lui Loli!: episodul 88 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 88

Loli le mărturisește lui Roxy și Matias că nu își dorește să se căsătorească cu Octavio. Între timp, Octavio sărbătorește la petrecerea sa de burlac.

16.00  FILM Nuntă la Graceland – FILM Romantic Drama 2019, regia: Eric Close, distribuţie: Kellie Pickler, Wes Brown

(Wedding at Graceland)

După o poveste de dragoste amețitoare, Laurel și Clay trebuie să se căsătorească la reședința din Graceland, dar va merge totul conform planului?

18.00  Premieră Norocul lui Loli!: episodul 89 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 89

Leo îl roagă pe fratele lui să îl ierte. Între timp, Samantha recidivează și ajunge la spital cu o nevoie urgentă de un transplant de inimă.

19.00  Premieră Norocul lui Loli!: episodul 90 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 90

Loli se simte vinovată pentru ceea ce s-a întâmplat cu Sam. Cesar îi cere iertare lui Roxy, iar Vicente amenință să o dea în judecată pe Paulina.

20.00  Aproape în paradis: O furtună într-un taifun – SERIES Crime 2020, distribuţie: Christian Kane, Samantha Richelle, Arthur Acuña

(Almost Paradise: Unbecalming) Sezonul 1, Episodul 5

Un taifun lovește insula, iar infractorii și ostaticii lor rămân blocați în secția de poliție.

21.00  Premieră FILM Adu-l urgent pe scenă! – Comedy, USA 2010, regia: Nicholas Stoller, distribuţie: Jonah Hill, Russell Brand, Elisabeth Moss

(Get Him to the Greek)

Un director de la o casă de discuri este însărcinat să îl însoțească la un concert pe nesuferitul star rock Aldous Snow dar acesta are alte planuri.

23.20  FILM Cincizeci de umbre ale lui Grey – FILM Drama 2015, regia: Sam Taylor-Johnson, distribuţie: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Jennifer Ehle

(Fifty Shades of Grey)

Când îl întâlnește pe chipeșul, dar chinuitul miliardar Christian Grey, întreaga viață a studentei Anastasia Steele este în curând dată peste cap.

02.00  FILM Nuntă la Graceland – FILM Romantic Drama 2019, regia: Eric Close, distribuţie: Kellie Pickler, Wes Brown

(Wedding at Graceland)

După o poveste de dragoste amețitoare, Laurel și Clay trebuie să se căsătorească la reședința din Graceland, dar va merge totul conform planului?

04.00  Hudson și Rex: Crime la indigo – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Blood on the Tracks) Sezonul 3, Episodul 11

Ultimul caz de crimă invetigat de cei doi pare să imite o serie de crime celebre din trecut. Oare e vorba de un imitator?

05.00  Hudson și Rex: Crimă la expoziția canină – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Top Dog) Sezonul 3, Episodul 12

Rex preia conducerea după ce se descoperă o crimă la o celebră competiție canină.

sâmbătă
25 iunie 2022

06.00  Norocul lui Loli!: episodul 81 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 81

Vicente îi spune Paulinei că l-a angajat pe Leo ca director al social media. Sam îi spune lui Bruno și Melisei că va renunța la banii din moștenire.

07.00  Norocul lui Loli!: episodul 82 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 82

Vicente află că Paulina l-a sărutat pe Rafael. Rafael o cere de soție pe Loli. Gema află secretul Melisei și se folosește de el pentru a o șantaja.

08.00  Norocul lui Loli!: episodul 83 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 83

Instanța decide să acorde custodia deplină pentru Sam și Nicky lui Bruno și Melisei. Don Rogelio îi propune lui Loli să se întoarcă la radio Global.

09.00  Norocul lui Loli!: episodul 84 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 84

Nicky și Sam ajung acasă la unchiul lor. Matias și Roxy o consolează pe Loli care se simte o mamă îngrozitoare. Vicente îi cere ajutorul lui Jessi.

10.00  Makari: Misterele Siciliei: Fabrica de vedete – SERIES Crime 2021, distribuţie: Claudio Gioe, Domenico Centamore, Antonella Attili

(Makari: Sicilian Mysteries: La fabbrica delle stelle) Sezonul 1, Episodul 4

După ce își pierde serviciul, scriitorul Severio Lamanna pleacă din Roma în satul sicilian Makari, unde prietenia, iubirea și misterul îl așteaptă.

12.00  FILM Apartament pentru doi – FILM Romance 2018, regia: Mark Jean, distribuţie: Julie Gonzalo, Pauline Egan, Tyler Hynes

(Flip That Romance)

Atunci când doi rivali care se ocupă de renovări fac schimb de părți într-un duplex, se reaprind vechi sentimente romantice.

14.00  FILM O idilă estivală – FILM Romantic Drama 2019, regia: David Winning, distribuţie: Erin Krakow, Ryan Paevey, Lucie Guest

(A Summer Romance)

Samantha ezită să vândă ferma familiei ei din Montana unui dezvoltator, dar apoi începe să-l simpatizeze.

16.00  FILM Opriți nunta! – Romantic comedy, USA 2016, regia: Anne Wheeler, distribuţie: Rachel Boston, Lini Evans, Teryl Rothery

(Stop The Wedding)

O femeie și un bărbat care încearcă să oprească o nuntă dezastruoasă, sfârșesc prin a se îndrăgosti unul de celălalt.

18.00  FILM Nuntă la Graceland – FILM Romantic Drama 2019, regia: Eric Close, distribuţie: Kellie Pickler, Wes Brown

(Wedding at Graceland)

După o poveste de dragoste amețitoare, Laurel și Clay trebuie să se căsătorească la reședința din Graceland, dar va merge totul conform planului?

20.00  Avanpostul: Cineva trebuie să conducă – SERIES Fantasy 2021, distribuţie: Jessica Green, Jake Stormoen, Anand Desai-Barochia

(The Outpost: Someone Has to Rule) Sezonul 4, Episodul 1

Garret speră să îl vadă pe Talon preluând tronul iar un asasin caută răzbunarea. Falista e în doliu după Tobi iar Zed află un secret despre Wren.

21.00  Avanpostul: Un tron al nostru

(2/13) – SERIES Fantasy 2021, distribuţie: Jessica Green, Jake Stormoen, Anand Desai-Barochia
Garret atacă o nouă regină iar viziuni ciudate dezvăluie o amenințare nouă. Talon și Zed își fac un plan să îi salveze pe Blackbloods

22.00  Aproape în paradis: Pentru o viață mai bună – SERIES Crime 2020, distribuţie: Christian Kane, Samantha Richelle, Arthur Acuña

(Almost Paradise: Finding Mabuhay) Sezonul 1, Episodul 1

Un fost agent al brigăzii antidrog, silit să se pensioneze repede, se mută într-o insulă tropicală ca să uite de toate, dar necazurile se țin după el.

23.00  Aproape în paradis: E personal – SERIES Crime 2020, distribuţie: Christian Kane, Samantha Richelle, Arthur Acuña

(Almost Paradise: It’s Personal) Sezonul 1, Episodul 2

Când cadavrul unui prieten al detectivului Alamares ajunge pe o plajă, Alex bănuiește că ar fi implicați niște traficanți internaționali de droguri.

00.00  Aproape în paradis: Supă de țipar pentru suflet – SERIES Crime 2020, distribuţie: Christian Kane, Samantha Richelle, Arthur Acuña

(Almost Paradise: Reef Eel Soup for the Soul) Sezonul 1, Episodul 3

Alex lucrează sub acoperire, când află că o bandă de infractori amenință vânzătorii de la standurile stradale cu mâncare.

01.00  Aproape în paradis: Cascadorul – SERIES Crime 2020, distribuţie: Christian Kane, Samantha Richelle, Arthur Acuña

(Almost Paradise: Pistol Whip) Sezonul 1, Episodul 4

Când o echipă de televiziune care explora epave scufundate vine în stațiune, Alex,care are nevoie de bani de chirie, ia parte la o scufundare ilegală.

02.00  Aproape în paradis: O furtună într-un taifun – SERIES Crime 2020, distribuţie: Christian Kane, Samantha Richelle, Arthur Acuña

(Almost Paradise: Unbecalming) Sezonul 1, Episodul 5

Un taifun lovește insula, iar infractorii și ostaticii lor rămân blocați în secția de poliție.

03.00  Hudson și Rex: Răpiți – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Grave Matters) Sezonul 3, Episodul 9

Charlie și Rex sunt răpiți de un bărbat care caută să se răzbune.

04.00  Hudson și Rex: Piromanul – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Fanning the Flames) Sezonul 3, Episodul 10

Un incendiator țintește un cartier folosind mașini cu bombe, iar Charlie și Rex se luptă contra cronometru să găsească următorul dispozitiv.

05.00  Hudson și Rex: Crime la indigo – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Blood on the Tracks) Sezonul 3, Episodul 11

Ultimul caz de crimă invetigat de cei doi pare să imite o serie de crime celebre din trecut. Oare e vorba de un imitator?

duminică
26 iunie 2022

06.00  Norocul lui Loli!: episodul 86 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 86

Rafael și La Divina încearcă să găsească dovezi împotriva lui Bruno. Roxy își dă demisia din radio. Paulina încearcă să se împace cu Rafael.

07.00  Norocul lui Loli!: episodul 87 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 87

Rafael îi arată lui Bruno dovezile pe care își propune să le prezinte în instanță. Loli află că Rafael și Paulina și-au petrecut noaptea împreună.

08.00  Norocul lui Loli!: episodul 88 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 88

Loli le mărturisește lui Roxy și Matias că nu își dorește să se căsătorească cu Octavio. Între timp, Octavio sărbătorește la petrecerea sa de burlac.

09.00  Norocul lui Loli!: episodul 89 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 89

Leo îl roagă pe fratele lui să îl ierte. Între timp, Samantha recidivează și ajunge la spital cu o nevoie urgentă de un transplant de inimă..

10.00  Avanpostul: Cineva trebuie să conducă – SERIES Fantasy 2021, distribuţie: Jessica Green, Jake Stormoen, Anand Desai-Barochia

(The Outpost: Someone Has to Rule) Sezonul 4, Episodul 1

Garret speră să îl vadă pe Talon preluând tronul iar un asasin caută răzbunarea. Falista e în doliu după Tobi iar Zed află un secret despre Wren.

11.00 Avanpostul: Un tron al nostru

(2/13) – SERIES Fantasy 2021, distribuţie: Jessica Green, Jake Stormoen, Anand Desai-Barochia
Garret atacă o nouă regină iar viziuni ciudate dezvăluie o amenințare nouă. Talon și Zed își fac un plan să îi salveze pe Blackbloods.

12.00  FILM Meniu cu dragoste – FILM Romance 2019, regia: Ellie Kanner, distribuţie: Autumn Reeser, Kavan Smith, Barbara Niven

(Love on the Menu)

Ca să-și salveze restaurantul, un chef e de acord să colaboreze cu directorul unei firme de alimente congelate.

14.00  FILM Patru nunți estivale – FILM Romantic Drama 2019, regia: Lee Friedlander, distribuţie: Leah Renee, Chris McNally

(Sailing into Love)

O profesoară află că fostul ei iubit lucrează pentru dezvoltatorul care construiește o stațiune pe insula Blue.

16.00  Premieră FILM O nuntă perfectă – FILM Romance 2021, distribuţie: Taylor Cole, Jack Turner

(One Perfect Wedding)

Cu iminența turului de carte al Carei și cu afacerea lui Ben care îl ține ocupat, cuplul plănuiește într-un final să se căsătorească.

18.00  FILM O nuntă de vis – FILM Romantic Drama 2018, regia: Pat Williams, distribuţie: Debbie Gibson, Robert Gant, Pascale Hutton

(Wedding of Dreams)

O artistă trebuie să aleagă dacă pune pe primul loc cariera sau relația sa.

20.00  Pompierii din Chicago: Episod Pilot – Drama, USA 2012, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Pilot) Sezonul 1, Episodul 1

Serial dramatic despre viața plină de evenimente a pompierilor, paramedicilor și echipelor de salvare de la Cazarma de Pompieri Nr. 51 din Chicago.

21.00  Pompierii din Chicago: Mon Amour – Drama, USA 2012, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Mon Amour) Sezonul 1, Episodul 2

Lt Severide, șeful Echipei de Salvare 3, se simte cu atât mai vinovat de moartea colegului său după ce află că văduva lui îl consideră răspunzător.

22.00  FILM Cincizeci de umbre ale lui Grey – FILM Drama 2015, regia: Sam Taylor-Johnson, distribuţie: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Jennifer Ehle

(Fifty Shades of Grey)

Când îl întâlnește pe chipeșul, dar chinuitul miliardar Christian Grey, întreaga viață a studentei Anastasia Steele este în curând dată peste cap.

00.40  Makari: Misterele Siciliei: Fabrica de vedete – SERIES Crime 2021, distribuţie: Claudio Gioe, Domenico Centamore, Antonella Attili

(Makari: Sicilian Mysteries: La fabbrica delle stelle) Sezonul 1, Episodul 4

După ce își pierde serviciul, scriitorul Severio Lamanna pleacă din Roma în satul sicilian Makari, unde prietenia, iubirea și misterul îl așteaptă.

02.40  Hudson și Rex: Crimă la expoziția canină – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Top Dog) Sezonul 3, Episodul 12

Rex preia conducerea după ce se descoperă o crimă la o celebră competiție canină.

03.30  Anatomia lui Grey: Undeva în timp – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Chandra Wilson, James Pickens Jr.

(Grey’s Anatomy: Caught Somewhere in Time) Sezonul 14, Episodul 16

Deși îi place să fie alături de Maggie, Jackson trebuie să se concentreze asupra vaginoplastiei programate cu Catherine și Richard.

04.20  Anatomia lui Grey: O zi ca asta – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Chandra Wilson, James Pickens Jr.

(Grey’s Anatomy: One Day Like This) Sezonul 14, Episodul 17

April tratează un rabin care îi contestă criza de credință, iar Meredith se confruntă cu un chirurg specializat în transplant de la alt spital.

05.10  Anatomia lui Grey: Contra curentului – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Chandra Wilson, James Pickens Jr.

(Grey’s Anatomy: Hold Back The River) Sezonul 14, Episodul 18

Amelia și Koracic riscă să facă o procedură ca să extirpe o tumoră cerebrală a unui pacient tânăr. Meredith și Jo își refac proiectul.

luni
27 iunie 2022

06.00  Hudson și Rex: Piromanul – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Fanning the Flames) Sezonul 3, Episodul 10

Un incendiator țintește un cartier folosind mașini cu bombe, iar Charlie și Rex se luptă contra cronometru să găsească următorul dispozitiv.

07.00  Hudson și Rex: Crime la indigo – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Blood on the Tracks) Sezonul 3, Episodul 11

Ultimul caz de crimă invetigat de cei doi pare să imite o serie de crime celebre din trecut. Oare e vorba de un imitator?

08.00  Anatomia lui Grey: Ziua judecății – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Chandra Wilson, James Pickens Jr.

(Grey’s Anatomy: Judgment Day) Sezonul 14, Episodul 20

După ce un medic aduce din greșeală prăjiturele cu canabis, spitalul e dat peste cap.

09.00  Hudson și Rex: Crime la indigo – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Blood on the Tracks) Sezonul 3, Episodul 11

Ultimul caz de crimă invetigat de cei doi pare să imite o serie de crime celebre din trecut. Oare e vorba de un imitator?

10.00  Hudson și Rex: Crimă la expoziția canină – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Top Dog) Sezonul 3, Episodul 12

Rex preia conducerea după ce se descoperă o crimă la o celebră competiție canină.

11.00  FILM Nuntă la Graceland – FILM Romantic Drama 2019, regia: Eric Close, distribuţie: Kellie Pickler, Wes Brown

(Wedding at Graceland)

După o poveste de dragoste amețitoare, Laurel și Clay trebuie să se căsătorească la reședința din Graceland, dar va merge totul conform planului?

13.00  Aproape în paradis: O furtună într-un taifun – SERIES Crime 2020, distribuţie: Christian Kane, Samantha Richelle, Arthur Acuña

(Almost Paradise: Unbecalming) Sezonul 1, Episodul 5

Un taifun lovește insula, iar infractorii și ostaticii lor rămân blocați în secția de poliție.

14.00  Norocul lui Loli!: episodul 89 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 89

Leo îl roagă pe fratele lui să îl ierte. Între timp, Samantha recidivează și ajunge la spital cu o nevoie urgentă de un transplant de inimă.

15.00  Norocul lui Loli!: episodul 90 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 90

Loli se simte vinovată pentru ceea ce s-a întâmplat cu Sam. Cesar îi cere iertare lui Roxy, iar Vicente amenință să o dea în judecată pe Paulina.

16.00  FILM Pețitor cu blăniță – FILM Romantic Drama 2019, regia: Steven R Monroe, distribuţie: Nikki DeLoach, Michael Rady, Amanda Ayres

(Love to the Rescue)

Când copiii lor vor să adopte același câine, doi părinți singuri foarte diferiți ajung să se cunoască.

18.00  Premieră Norocul lui Loli!: episodul 91 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 91

Leo are nevoie de o operație după ce a avut un accident serios. Bruno o minte din nou pe Melisa, spunându-i că l-a confruntat pe Vicente.

19.00  Premieră Norocul lui Loli!: episodul 92 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 92

Un nou donator de inimă pentru Sam devine disponibil. Rafael decide să îl ducă pe Leo la un spital din Seattle în încercarea sa de a-i salva viața.

20.00  Aproape în paradis: Umbrele trecutului – SERIES Crime 2020, distribuţie: Christian Kane, Samantha Richelle, Arthur Acuña

(Almost Paradise: Rise of the Kalangay) Sezonul 1, Episodul 6

Alex încearcă să rezolve un caz de crimă înaintea unui detectiv renumit, iar ancheta reînvie fantome din trecutul lui Kai.

21.00  Magnum, detectiv particular: Am văzut Soarele cum răsare – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: I Saw The Sun Rise) Sezonul 1, Episodul 1

Cu o nouă viață ca detectiv particular, Thomas Magnum, fost membru al Navy SEAL, se trezește atras într-o misiune de răzbunare și o vânătoare de aur.

22.00  Magnum, detectiv particular: De la cap – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: From The Head Down) Sezonul 1, Episodul 2

Magnum ajută un pescar în dificultate, când se fură un ton de 350.000 de dolari și descoperă că hoțului îi trebuie ajutorul detectivului particular.

23.00  Pompierii din Chicago: Episod Pilot – Drama, USA 2012, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Pilot) Sezonul 1, Episodul 1

Serial dramatic despre viața plină de evenimente a pompierilor, paramedicilor și echipelor de salvare de la Cazarma de Pompieri Nr. 51 din Chicago.

00.00  Pompierii din Chicago: Mon Amour – Drama, USA 2012, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Mon Amour) Sezonul 1, Episodul 2

Lt Severide, șeful Echipei de Salvare 3, se simte cu atât mai vinovat de moartea colegului său după ce află că văduva lui îl consideră răspunzător.

01.00  Anatomia lui Grey: Ziua judecății – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Chandra Wilson, James Pickens Jr.

(Grey’s Anatomy: Judgment Day) Sezonul 14, Episodul 20

După ce un medic aduce din greșeală prăjiturele cu canabis, spitalul e dat peste cap.

02.00  FILM Pețitor cu blăniță – FILM Romantic Drama 2019, regia: Steven R Monroe, distribuţie: Nikki DeLoach, Michael Rady, Amanda Ayres

(Love to the Rescue)

Când copiii lor vor să adopte același câine, doi părinți singuri foarte diferiți ajung să se cunoască.

04.00  Hudson și Rex: Crime la indigo – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Blood on the Tracks) Sezonul 3, Episodul 11

Ultimul caz de crimă invetigat de cei doi pare să imite o serie de crime celebre din trecut. Oare e vorba de un imitator?

05.00  Hudson și Rex: Crimă la expoziția canină – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Top Dog) Sezonul 3, Episodul 12

Rex preia conducerea după ce se descoperă o crimă la o celebră competiție canină.

marţi
28 iunie 2022

06.00  Hudson și Rex: Crime la indigo – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Blood on the Tracks) Sezonul 3, Episodul 11

Ultimul caz de crimă invetigat de cei doi pare să imite o serie de crime celebre din trecut. Oare e vorba de un imitator?

07.00  Hudson și Rex: Crimă la expoziția canină – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Top Dog) Sezonul 3, Episodul 12

Rex preia conducerea după ce se descoperă o crimă la o celebră competiție canină.

08.00  Anatomia lui Grey: La stâlpul infamiei – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Chandra Wilson, James Pickens Jr.

(Grey’s Anatomy: Bad Reputation) Sezonul 14, Episodul 21

Grey Sloan e ajutat de o echipă de gestionare a crizei, pentru a soluționa acuzațiile aduse lui Harper Avery.

09.00  Hudson și Rex: Crimă la expoziția canină – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Top Dog) Sezonul 3, Episodul 12

Rex preia conducerea după ce se descoperă o crimă la o celebră competiție canină.

10.00  Hudson și Rex: Conacul de pe deal – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Mansion on a Hill) Sezonul 3, Episodul 13

Charlie și Rex descoperă un criminal amator în timp ce sunt prinși într-un conac izolat.

11.00  FILM Pețitor cu blăniță – FILM Romantic Drama 2019, regia: Steven R Monroe, distribuţie: Nikki DeLoach, Michael Rady, Amanda Ayres

(Love to the Rescue)

Când copiii lor vor să adopte același câine, doi părinți singuri foarte diferiți ajung să se cunoască.

13.00  Aproape în paradis: Umbrele trecutului – SERIES Crime 2020, distribuţie: Christian Kane, Samantha Richelle, Arthur Acuña

(Almost Paradise: Rise of the Kalangay) Sezonul 1, Episodul 6

Alex încearcă să rezolve un caz de crimă înaintea unui detectiv renumit, iar ancheta reînvie fantome din trecutul lui Kai.

14.00  Norocul lui Loli!: episodul 91 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 91

Leo are nevoie de o operație după ce a avut un accident serios. Bruno o minte din nou pe Melisa, spunându-i că l-a confruntat pe Vicente.

15.00  Norocul lui Loli!: episodul 92 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 92

Un nou donator de inimă pentru Sam devine disponibil. Rafael decide să îl ducă pe Leo la un spital din Seattle în încercarea sa de a-i salva viața.

16.00  FILM Idilă în paradis – FILM Romantic Drama 2020, regia: Brian Brough, distribuţie: Melanie Stone, Casey Elliott, Brian Krause

(Retreat to Paradise)

Jordan se reface după o accidentare la umăr, iar posomoreala lui o face pe Ellie, care are grijă de el, să-l lase baltă. Vor ajunge să se iubească?

18.00  Premieră Norocul lui Loli!: episodul 93 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 93

Rafael își ia la revedere de la fratele său după ce află că leziunea creierului său este ireversibilă. Doctorii o pregătesc pe Sam pentru operație.

19.00  Premieră Norocul lui Loli!: episodul 94 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 94

Rafael o roagă pe Loli să nu spună nimănui că Sam a primit inima lui Leo. Vicente vine la înmormântarea lui Leo. Bruno ia o decizie.

20.00  Aproape în paradis: Unchiul Danny – SERIES Crime 2020, distribuţie: Christian Kane, Samantha Richelle, Arthur Acuña

(Almost Paradise: Uncle Danny) Sezonul 1, Episodul 7

Unchiul lui Alex, un escroc, vine la Cebu ca să înceapă o viață nouă, dar se pare că a o lua de la capăt e ușor de zis, greu de făcut.

21.00  Pompierii din Chicago: Curtoazie profesională – Drama, USA 2012, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Professional Courtesy) Sezonul 1, Episodul 3

Casey refuză să intre în joc când un polițist corupt vrea să mascheze implicarea fiului său într-un accident auto, fiindcă acesta condusese beat.

22.00  Pompierii din Chicago: Un minut – Drama, USA 2012, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: One Minute) Sezonul 1, Episodul 4

Șeful Boden e într-o situație dificilă, fiindcă e considerat vinovat de moartea unui bărbat fără adăpost, într-un depozit care a luat foc.

23.00  Anatomia lui Grey: Contra curentului – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Chandra Wilson, James Pickens Jr.

(Grey’s Anatomy: Hold Back The River) Sezonul 14, Episodul 18

Amelia și Koracic riscă să facă o procedură ca să extirpe o tumoră cerebrală a unui pacient tânăr. Meredith și Jo își refac proiectul.

00.00  Anatomia lui Grey: Frumoasa visătoare – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Chandra Wilson, James Pickens Jr.

(Grey’s Anatomy: Beautiful Dreamer) Sezonul 14, Episodul 19

Un agent de la departamentul Imigrări caută un angajat prin tot spitalul, iar Arizona tratează bebelușul lui Matthew Taylor.

01.00  Anatomia lui Grey: La stâlpul infamiei – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Chandra Wilson, James Pickens Jr.

(Grey’s Anatomy: Bad Reputation) Sezonul 14, Episodul 21

Grey Sloan e ajutat de o echipă de gestionare a crizei, pentru a soluționa acuzațiile aduse lui Harper Avery.

02.00  FILM Idilă în paradis – FILM Romantic Drama 2020, regia: Brian Brough, distribuţie: Melanie Stone, Casey Elliott, Brian Krause

(Retreat to Paradise)

Jordan se reface după o accidentare la umăr, iar posomoreala lui o face pe Ellie, care are grijă de el, să-l lase baltă. Vor ajunge să se iubească?

04.00  Hudson și Rex: Crimă la expoziția canină – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Top Dog) Sezonul 3, Episodul 12

Rex preia conducerea după ce se descoperă o crimă la o celebră competiție canină.

05.00  Hudson și Rex: Conacul de pe deal – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Mansion on a Hill) Sezonul 3, Episodul 13

Charlie și Rex descoperă un criminal amator în timp ce sunt prinși într-un conac izolat.

miercuri
29 iunie 2022

06.00  Hudson și Rex: Crimă la expoziția canină – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Top Dog) Sezonul 3, Episodul 12

Rex preia conducerea după ce se descoperă o crimă la o celebră competiție canină.

07.00  Hudson și Rex: Conacul de pe deal – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Mansion on a Hill) Sezonul 3, Episodul 13

Charlie și Rex descoperă un criminal amator în timp ce sunt prinși într-un conac izolat.

08.00  Anatomia lui Grey: Luptă pentru mintea ta – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Chandra Wilson, James Pickens Jr.

(Grey’s Anatomy: Fight for Your Mind) Sezonul 14, Episodul 22

Alex și Jo merg în Iowa să o găsească pe mama lui Alex, iar Meredith prezină proiectul ei medical.

09.00  Hudson și Rex: Conacul de pe deal – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Mansion on a Hill) Sezonul 3, Episodul 13

Charlie și Rex descoperă un criminal amator în timp ce sunt prinși într-un conac izolat.

10.00  Hudson și Rex: Viața secretă a lui Levi – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: The Secret Life of Levi) Sezonul 3, Episodul 14

Când dispare un prieten apropiat de-al lui Jessie, Charlie și Rex află că acesta trăia două vieți diferite.

11.00  FILM Idilă în paradis – FILM Romantic Drama 2020, regia: Brian Brough, distribuţie: Melanie Stone, Casey Elliott, Brian Krause

(Retreat to Paradise)

Jordan se reface după o accidentare la umăr, iar posomoreala lui o face pe Ellie, care are grijă de el, să-l lase baltă. Vor ajunge să se iubească?

13.00  Aproape în paradis: Unchiul Danny – SERIES Crime 2020, distribuţie: Christian Kane, Samantha Richelle, Arthur Acuña

(Almost Paradise: Uncle Danny) Sezonul 1, Episodul 7

Unchiul lui Alex, un escroc, vine la Cebu ca să înceapă o viață nouă, dar se pare că a o lua de la capăt e ușor de zis, greu de făcut.

14.00  Norocul lui Loli!: episodul 93 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 93

Rafael își ia la revedere de la fratele său după ce află că leziunea creierului său este ireversibilă. Doctorii o pregătesc pe Sam pentru operație.

15.00  Norocul lui Loli!: episodul 94 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 94

Rafael o roagă pe Loli să nu spună nimănui că Sam a primit inima lui Leo. Vicente vine la înmormântarea lui Leo. Bruno ia o decizie.

16.00  FILM A doua șansă la iubire – FILM Romantic Drama 2019, regia: Brian Brough, distribuţie: Rachel Skarsten, Brant Daugherty, Scott Christopher

(Timeless Love)

O femeie care visează o viață domestică se trezește dintr-o comă, aflând că era de fapt un vis – dar apoi își întâlnește în realitate soțul imaginar.

18.00  Premieră Norocul lui Loli!: episodul 95 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 95

Loli îi spune lui Rafael că Bruno îi cedează ei custodia copiilor iar răspunsul lui o surprinde. Sam se întoarce acasă de la spital.

19.00  Premieră Norocul lui Loli!: episodul 96 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 96

Loli îl confruntă direct, în fața tuturor, pe Vicente. Mai târziu ea află că Don Rogelio l-a reangajat pe Rafael la postul de radio.

20.00  Premieră Norocul lui Loli!: episodul 97 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 97

Paulina decide să ia problema în propriile mâini și să îl împiedice pe Rafael să se apropie de Loli. Sam îl confruntă pe Gabriel și se desparte de el.

21.00  FILM O nuntă perfectă – FILM Romance 2021, distribuţie: Taylor Cole, Jack Turner

(One Perfect Wedding)

Cu iminența turului de carte al Carei și cu afacerea lui Ben care îl ține ocupat, cuplul plănuiește într-un final să se căsătorească.

23.00  FILM O nuntă de vis – FILM Romantic Drama 2018, regia: Pat Williams, distribuţie: Debbie Gibson, Robert Gant, Pascale Hutton

(Wedding of Dreams)

O artistă trebuie să aleagă dacă pune pe primul loc cariera sau relația sa.

01.00  Anatomia lui Grey: Luptă pentru mintea ta – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Chandra Wilson, James Pickens Jr.

(Grey’s Anatomy: Fight for Your Mind) Sezonul 14, Episodul 22

Alex și Jo merg în Iowa să o găsească pe mama lui Alex, iar Meredith prezină proiectul ei medical.

02.00  FILM A doua șansă la iubire – FILM Romantic Drama 2019, regia: Brian Brough, distribuţie: Rachel Skarsten, Brant Daugherty, Scott Christopher

(Timeless Love)

O femeie care visează o viață domestică se trezește dintr-o comă, aflând că era de fapt un vis – dar apoi își întâlnește în realitate soțul imaginar.

04.00  Hudson și Rex: Conacul de pe deal – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Mansion on a Hill) Sezonul 3, Episodul 13

Charlie și Rex descoperă un criminal amator în timp ce sunt prinși într-un conac izolat.

05.00  Hudson și Rex: Viața secretă a lui Levi – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: The Secret Life of Levi) Sezonul 3, Episodul 14

Când dispare un prieten apropiat de-al lui Jessie, Charlie și Rex află că acesta trăia două vieți diferite.

joi
30 iunie 2022

06.00  Hudson și Rex: Conacul de pe deal – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Mansion on a Hill) Sezonul 3, Episodul 13

Charlie și Rex descoperă un criminal amator în timp ce sunt prinși într-un conac izolat.

07.00  Hudson și Rex: Viața secretă a lui Levi – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: The Secret Life of Levi) Sezonul 3, Episodul 14

Când dispare un prieten apropiat de-al lui Jessie, Charlie și Rex află că acesta trăia două vieți diferite.

08.00  Anatomia lui Grey: Rece ca gheața – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Chandra Wilson, James Pickens Jr.

(Grey’s Anatomy: Cold as Ice) Sezonul 14, Episodul 23

Un membru al echipei spitalului Grey Sloan Memorial e grav rănit, iar echipa reflectează la ce e cu adevărat important pentru ei.

09.00  Hudson și Rex: Viața secretă a lui Levi – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: The Secret Life of Levi) Sezonul 3, Episodul 14

Când dispare un prieten apropiat de-al lui Jessie, Charlie și Rex află că acesta trăia două vieți diferite.

10.00  Hudson și Rex: Fum și oglinzi – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Seeing is Deceiving) Sezonul 3, Episodul 15

Un magician moare în timp ce exersa ultimul său număr, iar Charlie și Rex trebuie să afle adevărul.

11.00  FILM A doua șansă la iubire – FILM Romantic Drama 2019, regia: Brian Brough, distribuţie: Rachel Skarsten, Brant Daugherty, Scott Christopher

(Timeless Love)

O femeie care visează o viață domestică se trezește dintr-o comă, aflând că era de fapt un vis – dar apoi își întâlnește în realitate soțul imaginar.

13.00  Norocul lui Loli!: episodul 95 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 95

Loli îi spune lui Rafael că Bruno îi cedează ei custodia copiilor iar răspunsul lui o surprinde. Sam se întoarce acasă de la spital.

14.00  Norocul lui Loli!: episodul 96 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 96

Loli îl confruntă direct, în fața tuturor, pe Vicente. Mai târziu ea află că Don Rogelio l-a reangajat pe Rafael la postul de radio.

15.00  Norocul lui Loli!: episodul 97 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 97

Paulina decide să ia problema în propriile mâini și să îl împiedice pe Rafael să se apropie de Loli. Sam îl confruntă pe Gabriel și se desparte de el.

16.00  FILM Dragostea, desigur – FILM Romantic comedy 2018, regia: Lee Friedlander, distribuţie: Kelly Rutherford, Cameron Mathison, Makenzie Vega

(Love, of Course)

În timp ce își vizitează fiica la universitate, Amy, care locuiește singură de curând, primește o ofertă neașteptată care îi schimbă viața.

18.00  Premieră Norocul lui Loli!: episodul 98 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 98

După declarația publică a Paulinei, Rafael încearcă să îi ofere lui Loli o explicație. Gabriel îi cere scuze lui Sam. Loli îl sărută pe Bryan.

19.00  Premieră Norocul lui Loli!: episodul 99 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 99

Paulina îi invită pe Bryan și Loli la cină. Vicente recunoaște: consiliul director intenționează să declare postul de radio în faliment.

20.00  Premieră Norocul lui Loli!: episodul 100 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 100

Rafael îi spune lui Don Rogelio că are un posibil investitor în postul de radio, dar există o condiție. Între timp Gabriel și Sam se împacă.

21.00  Premieră Avanpostul: Zeii îți mulțumesc

(3/13) – SERIES Fantasy 2021, distribuţie: Jessica Green, Jake Stormoen, Anand Desai-Barochia
Garret e eliberat, însă trebuie să slujească un nou conducător. Talon și Zed se întoc pentru a-i salva pe Blackbloods și Falista încearcăsă facă pace.

22.00  Premieră Avanpostul: Întâlnirea cu zeii (4/13) – SERIES Fantasy 2021, distribuţie: Jessica Green, Jake Stormoen, Anand Desai-Barochia
Garret conduce o rebeliune, Talon și Zed dau piept cu o nouă amenințare, Falista are planuri pentru Wren și Janzo iar Luna are cea mai mare provocare.

23.00  Magnum, detectiv particular: Am văzut Soarele cum răsare – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: I Saw The Sun Rise) Sezonul 1, Episodul 1

Cu o nouă viață ca detectiv particular, Thomas Magnum, fost membru al Navy SEAL, se trezește atras într-o misiune de răzbunare și o vânătoare de aur.

00.00  Magnum, detectiv particular: De la cap – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: From The Head Down) Sezonul 1, Episodul 2

Magnum ajută un pescar în dificultate, când se fură un ton de 350.000 de dolari și descoperă că hoțului îi trebuie ajutorul detectivului particular.

01.00  Anatomia lui Grey: Rece ca gheața – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Chandra Wilson, James Pickens Jr.

(Grey’s Anatomy: Cold as Ice) Sezonul 14, Episodul 23

Un membru al echipei spitalului Grey Sloan Memorial e grav rănit, iar echipa reflectează la ce e cu adevărat important pentru ei.

02.00  FILM Dragostea, desigur – FILM Romantic comedy 2018, regia: Lee Friedlander, distribuţie: Kelly Rutherford, Cameron Mathison, Makenzie Vega

(Love, of Course)

În timp ce își vizitează fiica la universitate, Amy, care locuiește singură de curând, primește o ofertă neașteptată care îi schimbă viața.

04.00  Hudson și Rex: Viața secretă a lui Levi – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: The Secret Life of Levi) Sezonul 3, Episodul 14

Când dispare un prieten apropiat de-al lui Jessie, Charlie și Rex află că acesta trăia două vieți diferite.

05.00  Hudson și Rex: Fum și oglinzi – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Seeing is Deceiving) Sezonul 3, Episodul 15

Un magician moare în timp ce exersa ultimul său număr, iar Charlie și Rex trebuie să afle adevărul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.