Filmul regizorului Ari Folman urmărește călătoria lui Kitty, prietena imaginară a lui Anne Frank, căreia cea din urmă îi dedică jurnalul său. Kitty se trezește, într-un viitor nu foarte îndepărtat, în casa tinerei Anne, din Amsterdam, de unde pornește în căutarea ei, simțind că este în viață undeva în Europa de astăzi. Povestea Annei Frank și jurnalul ei este repovestită în acest film de animație sincer, istoric și minunat din punct de vedere vizual.

Iti multumesc inca odata pentru timpul acordat si m-as bucura daca ai putea prelua aceste informatii, astfel incat toti iubitorii de filme, indiferent de varsta, sa stie cum isi pot petrece timpul liber mai bine, iar animatia Unde este Anne Frank ii asteapta pe marile ecrane de la Cineplexx din 20 Mai.

UNDE ESTE ANNE FRANK? ( AG )

 

PREMIERĂ: 20 Mai

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română

GEN: Animatie

DISTRIBUȚIE: Emily Carey, Michael Maloney, Ruby Stokes, Sebastian Croft

SINOPSIS:

Filmul urmărește călătoria lui Kitty, prietena imaginară a lui Anne Frank, căreia cea din urmă îi dedică jurnalul său. O adolescentă bătăioasă, Kitty se trezește, într-un viitor nu foarte îndepărtat, în casa tinerei Anne, din Amsterdam, de unde pornește în căutarea ei, simțind că este în viață undeva în Europa de astăzi. Pe cât de mult o șochează lumea modernă, pe-atât este Kitty de încântată de contactul cu moștenirea lăsată de Anne.

PROGRAM:

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3FYiE4N

 

 

PROMOȚIE FAMILY PACK

 

Timpul petrecut cu familia este de neprețuit, iar când vrei să organizezi o activitate la fel de plăcută pentru cei mici cât și pentru părinți, nu e nimic mai potrivit decât o ieșire la cinema. De aceea, ne-am gândit să adaugăm plus valoare experienței de familie la cinema și punem la dispoziție mai multe pachete promoționale cu prețuri speciale pentru familii la animațiile din program.

 

Bucură-te de film și de prețurile speciale cu oricare Family Pack potrivit pentru tine și ai tăi.

 

Pachetele Family Pack 2-3-4 persoane sunt disponibile doar la casele de bilete, sunt valabile pentru filmele de animație (2D și 3D) și implică prezența a cel puțin un copil. Promoția nu se aplică la avanpremiere.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.