Revenire în forță pentru Jenni la jumătate de an de la debut. Artista a lansat împreună cu Balkanika Records piesa „Prietena mea”. Videoclipul a necesitat o adevărată desfășurare de forțe, căci pare mai degrabă un film de scurt metraj, în rolul principal fiind distribuită chiar solista.

Viața tinerei artiste s-a schimbat în ultima jumătate de an de când și-a făcut debutul muzical în familia Balkanika Records. Pentru că Jenni și-a luat carnetul, s-a angajat, își continuă studiile și face  muzică bună împreună cu echipa ei în studioul de înregistrări. Cel mai nou produs este piesa „Prietena mea” la care a colaborat cu Midas MNL pentru muzică și versuri, iar de videoclip s-a ocupat Octavian Lucian.

„Nici eu nu m-am așteptat ca videoclipul să arate atât de bine și abia aștept să văd ce reacții o să stârnească piesa. Cei care vor vedea videoclipul vor vedea o mare petrecere, care de fapt a fost făcută într-un fel de ziua mea. Adevărul e că pe 24 martie a fost ziua mea, am făcut 19 ani, dar nu am sărbătorit-o, iar noi am filmat pentru videoclip în aprilie. Și am zis să-mi fac ziua cu ei pentru videclip, unde mi-am chemat prietenii cei mai buni. Filmările au durat în jur de 8-9 ore și au început de dimineață. Împreună cu producătorii mei am compus această piesă, subiectul fiind luat din realitatea cotidiană. Am început să lucrez la o linie melodică și le-am trimis producătorilor cărora le-a plăcut și m-au chemat la studio să dezvoltăm ideea. Și odată ajunsă la studio au pornit ideile și așa s-a născut această melodie. Nu am pățit eu ce se întâmplă în videoclip și în piesă dar am pornit de la ideea că multor fete li se întâmplă acest lucru. Chiar și prietene de-ale mele au pățit-o și sper că mie nu mi se va întâmpla, a fost o idee. Sper să prindă, pentru că multe fete au trecut prin asta”, a mai spus Jenni despre noul ei proiect.

https://www.youtube.com/watch?v=ygDRk9eIwb8&feature=youtu.be

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.