În luna mai, zilele de miercuri vin la DIVA cu mister la superlativ și filme în premieră, de la 21:00.

Miercuri, 11 mai, aduce la ora 21:00, Misterele de pe Martha’s Vineyard: Jaful de la galerie (Ships in the Night: A Martha’s Vineyard Mystery, 2021). Fostul detectiv la poliției din Boston, Jeff Jackson (Jesse Metcalfe), revine la viața liniștită din Martha’s Vineyard unde se reîntâlnește cu Dr. Zee Madieras (Sarah Lind), fiica șefului poliției, prietenă din copilărie și examinator medical. În acest film, dorința lui Jeff și Zee de a merge la o întâlnire pare să fie întotdeauna amânată pentru că își folosesc tot timpul pentru regata anuală a insulei, care include o licitație de strângere de fonduri. Britt a aranjat donarea unei piese de artă de la Galeriile Winchester pentru licitație. Când Britt, Zee și Jeff merg la galerie la prima oră pentru a ridica piesa donată, au parte de o surpriză neplăcută. Fostul detectiv Jeff Jackson și Dr. Zee Madeira se aliază pentru a începe investigațiile. Încă un indiciu din misterul lui Jeff este descoperit. Această serie de filme este inspirată de cărțile lui Philip R. Craig.

Miercuri, 18 mai, ora 21.00 aduce Misterele de pe Martha’s Vineyard: Otrăvită în paradis (Poisoned In Paradise: A Martha’s Vineyard Mystery, 2021). Jeff Jackson are un nou caz de rezolvat când un corp uman este descoperit, iar în contul bancar al lui Zee apare un depozit misterios. Jeff simte că trebuie să descopere făptașul, iar el și Zee nu au timp pentru a discuta despre sărutul pe care l-au împărtășit în Boston și ce înseamnă acesta pentru relația lor. Între timp, misterul din Boston se adâncește atunci când Jeff și Andy pare că au descoperit persoana care l-a împușcat pe Jeff, dar un agent FBI le închide ancheta. Acest mister include un cuptor cu microunde, o unitate de memorie și mitologia greacă, crezi că poți să îl rezolvi înaintea lui Zee și Jeff?

25 mai aduce un nou film în premieră: Crime la licitaţie (Garage Sale Mystery: Searched & Seized, 2020). Prietenul dealerului de antichități Jennifer Shannon (Lori Loughlin) organizează o licitație cu articole confiscate dintr-o operațiune de falsificare de bani, iar mai târziu este găsit fără suflare. Jenn bănuiește că s-a implicat în afaceri necurate pentru a reuși să scape de datorii însă tabloul este mult mai amplu. Garage Sale Mystery este o serie de filme, cu Lori Loughlin în rolul lui Jennifer Shannon, care se bazează pe seria de cărți omonimă scrisă de Suzi Weinert. Autoarea a creat povestea și personajele pe baza experiențelor ei trăite în suburbiile din Washington, unde a participat la licitații cu obiecte oferite de politicieni, directori generali, diplomați, elita militară și alți proprietari influenți în această zonă de lux. Ea a descoperit că marfa valoroasă vine adesea cu povești neașteptate și s-a lăsat inspirată de acestea.

Activează atenția, intuiția și dezleagă misterele din serile de miercuri la DIVA!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.