The Avener, alaturi de Waldeck si Patrizia Ferrara lanseaza single-ul „Quando Quando”

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/QuandoQuandoP

Dupa ce a adunat 1.3 miliarde de ascultari pe platformele de streaming, iar ambele albume lansate au fost certificate cu discul de Platina, The Avener colaboreaza acum cu Waldeck si Patrizia Ferrara pentru single-ul „Quando Quando”.

 

După doi ani de tăcere, The Avener s-a întors si ne va face să dansăm vara aceasta! Această piesă, în colaborare cu Patrizia Ferrara, vine la momentul potrivit. Marele câștigător în 2016 al Victoire de la Musique pentru albumul de muzică electronică, The Avener ne va face pe toți să dansăm pe ritmul acestui nou single electro house care este „Quando Quando”. În zilele următoare, el va incepe un turneu de festivaluri, incluzând o vizită la Festivalul Delta din Marsilia sau Festivalul Touquet Music Beach.

Clipul colorat al piesei „Quando Quando ” ne duce instant cu gandul la vară, iar producatorul a jucat cartea italiană pentru a transmite o atmosferă de dolce far niente. Pe scurt, un clip luminis, in care există și alte referințe la cultură și artă: David a lui Michelangelo se clătina în blugi, atârnând de Walkman-ul său, iar Mona Lisa a lui Leonardo da Vinci, care și-a pierdut naturalețea, ne lasă să vedem în culisele celor mai frumoase selfie-uri ale ei. Pe scurt, o reînsușire modernă a acestor domenii artistice care sunt pictura și sculptura, în general apreciate ca elitiste și mai nobile.
Link YouTube: https://youtu.be/MaEJ_numw6k
După 500.000 de vânzări ale albumului său de debut „The Wanderings Of The Avener” lansat în ianuarie 2015, viața lui The Avener ia o nouă întorsătură: în turnee în întreaga lume, un single „Fade Out Lines” si multe întâlniri artistice incredibile.

Apoi, 5 ani de pauză care vor fi, de fapt, ani de muncă și cercetare artistică pentru a se autodepăși și a oferi un nou proiect la înălțimea așteptărilor fanilor. O provocare pe care a întâlnit-o cu brio cu „HEAVEN” lansat în 2020.
Descoperim compoziții originale ale artistului, inclusiv hiturile „Beautiful” feat Bipolar Sunshine și „Under The Waterfall” feat M.I.LK. Surpriză suplimentară, The Avener a dezvăluit un remix superb al lui Bob Dylan solicitat chiar de legenda pentru piesa „Masters Of War”.
După doi ani de izolare, The Avener revine cu dorința de a dansa și de a răspândi bucurie și bună dispoziție pentru vară. De data aceasta, el reface cântecul italian suav și inevitabil QUANDO QUANDO QUANDO cu vocea Patriziei Ferrara.

 

Stream / Download

 

 

Jonas Blue și Sam Feldt prezintă proiectul „Endless Summer”, odată cu lansarea piesei „Till The End” în colaborare cu Sam DeRosa 

Streaming Link: https://www.youtube.com/watch?v=ZYgcLeXkeBE

Jonas Blue și Sam Feldt prezintă proiectul Endless Summer, odată cu lansarea piesei „Till The End” în colaborare cu Sam DeRosa.
Endless Summer descrie perfect evadarea pe care fanii muzicii dance o găsesc în rave. Este vorba de a continua energia pozitivă a verii pe tot parcursul anului.

Blue și Feldt au împărtășit idei de colaborare de ceva timp și, când au ajuns în sfârșit la „Till The End”, ambii au simțit că aceasta este melodia perfectă pentru a-și lansa noul proiect. Privind în perspectivă, ei urmează să cânte împreună pe tot parcursul verii la o serie de cluburi și festivaluri, primul lor spectacol la Academy LA din Hollywood tocmai a fost anunțat pentru luna iulie.
Cariera lui Jonas Blue a fost până acum uluitoare. După ce a fost certificat cu discul de platină de peste 130 de ori pe tot globul, el a adunat o armată de single-uri de succes recunoscute instantaneu, precum „Fast Car”, „Perfect Strangers”, „Mama” și „Polaroid”, colaborarea sa cu Liam Payne. De asemenea, se mândrește cu producția unor single-uri de succes la nivel mondial, inclusiv „My Head & My Heart” de la Ava Max. Cu peste 14 miliarde de stream-uri globale și peste 70 de milioane de vânzări unice, Jonas Blue este un DJ și o putere a muzicii pop.
Privind în viitor, Jonas are un program aglomerat, cu rezidență în Las Vegas și spectacole în Ibiza, SUA, Europa și multe altele. Cu viitoarele seturi de festival la Creamfields, Lollapalooza Stockholm, Fuji Rock și Balaton Sound pentru a numi câteva, sunt multe de așteptat în următoarele săptămâni și luni.

DJ, producător și antreprenor, Sam Feldt este cel mai bine cunoscut pentru versiunea sa certificată cu discul platină a clasicului Robin S „Show Me Love”, o piesă care a ajuns pe locul 3 în topul single-urilor din Marea Britanie. El este, de asemenea, recunoscut pentru hitul său „Post Malone”, care a strâns peste 600 de milioane de stream-uri, și piesa sa în colaborare cu Sam Fischer, „Pick Me Up”. Mai recent, s-a bucurat de colaborări cu Kesha și Rita Ora. În timp ce este live, a cântat la renumitul festival Ultra Miami, precum și la Coachella.
Un artist cu mai multe discuri de platină, originar din New York, dar cu sediul acum în LA, Sam DeRosa este cel mai bine cunoscut pentru că a scris single-ul „Be Happy” al starului TikTok, Dixie D’Amelio, o piesă care are peste 300 de milioane de stream-uri pe toate platformele, ajungând în „Top 40” la Pop Radio. Ea a co-scris, de asemenea, „Broken” de Lovelytheband, cântecul cu cel mai lung record din istoria radioului rock (peste 74 de săptămâni).
„Till The End” marchează începutul unui nou capitol colaborativ și interesant pentru două dintre cele mai venerate figuri ale muzicii dance.

 

 

BoyWithUke a lansat albumul „Serotonin Dreams” 

BoyWithUke a lansat albumul „Serotonin Dreams”. Proiectul prezintă colaborări cu blackbear („IDGAF”), mxmtoon („Prairies”) și Powfu („Contigo”).

BoyWithUke spune: „albumul este opera mea magistrală, toate piesele sunt produse pe iPad-ul meu”. Lansarea „Serotonin Dreams”, a fost pregătită de single-urile sale virale „Long Drives” și „IDGAF” feat. blackbear.

Billboard a lăudat „IDGAF” drept „un imn despre trecerea peste o relație toxică”, în timp ce Indie Shuffle a proclamat: „BoyWithUke a devenit încet un nume cunoscut pe scena muzicii indie; Lucrând acum cu Blackbear, combinația dintre melancolie și pop plin de energie a creat o galerie de divertisment pur și o melodie care creează dependență!”
Piesele au urmat hit-ul uriaș din 2021 al lui BoyWithUke, „Toxic”, care a adunat până în prezent peste 1,2 miliarde de stream-uri la nivel mondial și se apropie de Top 5 in topul Alternative Radio (în prezent #7).

Baza sa de fani nu dă semne de încetinire, cu peste 1,5 milioane de abonați YouTube și 4,5 milioane de urmăritori TikTok, este abia începutul pentru artist. Pentru a sărbători sosirea lui „Serotonin Dreams”, BoyWithUke va susține spectacole în SUA la The Roxy din Los Angeles și la  Bowery din New York. El și-a încheiat recent primele spectacole principale, cântând pentru de mii de oameni din Marea Britanie și Europa.
Serotonin Dreams Tracklist
1.“Far Away”
2.“Long Drives”
3.“Let Me Down”
4.“Prairies” (feat. mxmtoon)
5.“She Said No”
6.“Heart of Ice”
7.“IDGAF” (feat. blackbear)
8.“Contigo” (feat. Powfu)
9.“Understand”
10.“Scared of the Dark”
11.“Toxic”

 

 

Duncan Laurence a lansat single-ul „Take My Breath Away” 

Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=MYaPZIEladE

Duncan Laurence a lansat single-ul „Take My Breath Away”. Noua piesa este un cover cover-ul al hitului de la Georgio Morodor și Berlin, intitulat cu același nume.
Din orășelul Spijkenisse, Duncan Laurence a luat cu asalt lumea pop, cu versuri sfidător de nefiltrate, melodii de netăgăduit și mult curaj. Inițial, intrând în scenă câștigând Eurovision, Duncan a lansat single-ul “Arcade”, care se află în prezent la peste 1 miliard de stream-uri. Acum, Duncan ne lasă să intrăm în lumea sa puternică, pătată de lacrimi, dar întunecată și plină de farmec, cu această coperta clasică care prezintă toate elementele unei vedete inteligente, una care refuză cu încăpățânare să-și șlefuiască marginile aspre sau să prezinte ceva mai puțin decât imaginea lui.

În momentul în care am auzit că va avea loc o continuare a “Top Gun”, Take My Breath Away mi-a fost blocat în cap. Întotdeauna mi-a plăcut atât de mult cântecul acela. În timp ce mă pregătesc pentru următorul capitol al muzicii mele, mi s-a părut cu adevărat minunat să fac un cover după o melodie clasică. Sper să vă placă!”, a declarat Duncan despre noua piesă. 

Cântecul în sine este interpretarea lui Duncan pe melodia scrisă de Giorgio Moroder și Tom Whitlock pentru filmul “Top Gun” din 1986, interpretata de trupa americană Berlin. A câștigat Premiul Academiei pentru Cel mai bun cântec original, precum și Premiul Globul de Aur pentru cel mai bun cântec original în 1986. Cântecul a fost un hit global, atingând o poziție de top 3 în topurile din SUA, Marea Britanie, Germania (Vest), Canada, Țările de Jos, Franța, Australia, Belgia, Spania, Suedia, Elveția și multe alte țări.

 

DNCE a lansat single-ul “Move” 

Link: https://www.youtube.com/watch?v=8Oy2eDjTCF8

DNCE a lansat single-ul “Move”, o invitație pe ringul de dans cu elemente funky, o chitara în stilul anilor ’70, linia de bas și ritmul uimitor.
„Move este melodia care m-a convins că DNCE avea mai multă muzică de lansat în lume”, spune Joe. „Am scris-o împreună cu prietenul meu Ryan Tedder doar pentru a ne distra și am știut imediat că este ceva special și că are nevoie de tratamentul DNCE! Abia așteptăm ca toată lumea să o audă”.

La începutul acestui an, DNCE și-a anunțat revenirea asistându-l pe Kygo pe piesa „Dancing Feet”. Aceasta a strâns deja peste 38 de milioane de stream-uri pe Spotify și peste 6 milioane de vizualizări pe YouTube.
„Cântecul este o reintroducere perfectă, o melodie inspirată din anii optzeci, pregătit pentru toate tipurile de dans”, a spus Rolling Stone despre noua piesă, iar melodia a mai fost lăudată de Billboard și The Honey Pop.

Grupul DNCE, condus de solistul Joe Jonas, cu Jack Lawless la tobe și JinJoo Lee la chitară, a cucerit muzica și cultura populară odată cu lansarea single-ului lor, „Cake By The Ocean”, în 2016. Piesa a fost certicată cu discul de platina in toată lumea. A urmat albumul de debut auto-intitulat, care a inclus single-uri de succes, cum ar fi „Toothbrush”. Între timp, au câștigat „ Best PUSH Artist” la MTV European Music Awards 2016 și „ Best New Artist” la MTV Video Music Awards. Până în prezent, trupa a înregistrat 5 miliarde de stream-uri globale.

 

Nathan Evans a lansat piesa „The Last Shanty” 

Official Video: https://www.youtube.com/watch?v=zw0FZs_J2IE

Nathan Evans a lansa piesat „The Last Shanty”. Viața lui Nathan Evans s-a schimbat complet în ultima perioadă, deoarece a trecut de la a fi poștaș în Glasgow la un fenomen global, după ce a devenit viral pe TikTok în 2020.

Povestea lui Nathan Evans este, bineînțeles, binecunoscută: interpretarea lui Nathan a unui cântec tradițional care a devenit unul dintre cele mai hit-uri de pe TikTok.
Versiunea remix de la 220 KID & Billen Ted – „Wellerman” – a fost lansată la scurt timp după aceea, iar single-ul său de debut a ajuns pe locul 1 în topurile din nu mai puțin de 10 țări.
„Se simte ca și cum aș sta în centrul unui uragan”, spune însuși Evans, „văd cum totul se învârte în jurul meu. Ultimele luni au fost un vis absolut – doar fantastic să-mi aud vocea în toate colțurile lumii. ”
După ce a început o nebunie uriașă pentru artist și a urmat-o cu un single al său, „Told You So, a sosit timpul ca Evans să trimită un alt hit tradițional în topuri.

 

 

Dermot Kennedy a lansat single-ul “Something To Someone” 

Link: https://www.youtube.com/watch?v=Ly765wLFGzU

Dermot Kennedy a lansat single-ul “Something To Someone”, prima piesă de la hit-ul Top 20 „Better Days” din iulie anul trecut. Acesta își arată din nou capacitatea incredibilă de a accesa o conștiință mai largă și de a se conecta cu sentimentele pe care ascultătorii din orice domeniu le pot avea. Melodie urmărește povestea unei iubiri îndepărtate, dar în loc să se oprească asupra tristeții, caută confort și îl duce pe ascultător într-un loc plin de speranță – motiv pentru care fanii l-au căutat mereu și din care s-au inspirat.
Să fii ceva pentru cineva. Să iubești și să fii iubit în schimb. Ce gând mângâietor este să știi că indiferent de ceea ce înduri, indiferent cât de singuratică ar părea lumea, ești încă în mintea cuiva. Vreau ca acest cântec să le amintească tuturor că sunt iubiți”, a spus Dermot despre noua piesă.

În luna mai, Dermot începe cel mai mare turneu din Australia înainte de a veni acasă și de a susține nouă spectacole uriașe în locații în aer liber din Irlanda și Marea Britanie, vânzând peste 110.000 de bilete în total. Dermot este apoi confirmat că îl susține pe Shawn Mendes în prima etapă a „Wonder The World Tour” din America de Nord din 2022, din iunie până în august, înainte de a fi cap de afiș al Festivalului Electric Picnic din Irlanda, pe 2 septembrie, pentru cea mai mare performanță a sa de până acum, cântând in fata a peste 70.000 de persoane.

La sfârșitul anului trecut, Dermot a organizat spectacole de caritate atât în ​​S.U.A., cât și în Irlanda, surprinzând fanii cu un eveniment improvizat în Washington Square Park, NYC, în beneficiul MusiCares, și apoi cu 4 spectacole pe parcursul a 2 nopți 3Arena în beneficiul Pieta and Focus Ireland. Spectacolele au strâns un total combinat de 300.000 de dolari.
Dermot, care a fost nominalizat pentru Best International Male la BRIT Award în 2020, a strâns acum aproape 4 miliarde de stream-uri pe platforme și are cel mai bine vândut album de debut din Irlanda din acest mileniu. “Without Fear”, albumul de debut al lui Dermot s-a vândut până în prezent în peste 1,5 milioane de exemplare în întreaga lume, făcându-l un artist cu vânzări de platină în peste 12 țări. În mod remarcabil, single-urile sale, „Outnumbered”, „Power Over Me” și „Giants” și colaborarea sa cu Meduza la single-ul „Paradise” au fost acum certificate cu discul de platină, „Paradise” fiind difuzat de peste 500 de milioane de ori.

 

 

Ella Mai a lansat albumul “Heart On My Sleeve” 

https://umusic.lnk.to/HeartOnMySleevePR

Ella Mai a lansat albumul “Heart On My Sleeve”. Cântăreața spune că și-a „vărsat toată inima în acest proiect, mai mult decât oricând”.
Scena R&B continuă să se încălzească și Ella Mai a ridicat temperatura cu cel mai recent material discografic al ei. Cântăreața britanică, câștigătoare a unui Grammy, a revenit cu “Heart on My Sleeve”, despre care spune: „Sunt prea încântată de această călătorie!”
“Heart on My Sleeve” prezintă colaborări cu Latto, Roddy Ricch și Lucky Daye, iar într-un interviu recent cu Nadeska de la R&B Now Radio pe Apple Music, Ella Mai a explicat relația ei de lucru cu Lucky: „Îl cunosc pe Lucky de ani de zile, de când am început să ies în L.A. și să compun”, a spus ea. „Înainte de a semna cu Mustard și să facem EP-urile, vorbeam mereu cu Lucky. Da. Deci, îl cunosc pe Lucky de multă vreme. Și îmi amintesc că aveam mereu conversații cu el și că nu era sigur dacă chiar își dorea să facă muzică în continuare pentru că face muzică de mult timp… Este una dintre vocile mele preferate din R&B”.

Tracklist

1. Trying
2. Not Another Love Song
3. Didn’t Say ft. Latto
4. Break My Heart
5. Fallen Angel
6. How ft. Roddy Ricch
7. Pieces
8. DFMU
9. Hide
10. Power of a Woman
11. A Mess ft. Lucky Daye
12. Feels Like
13. Leave You Alone
14. Sink or Swim
15. Fading Out

 

Alison Wonderland a lansat albumul “Loner” 

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/LonerPR

Alison Wonderland a lansat albumul “Loner”, material care o  surprinde cel mai bine pe artistă printr-o juxtapunere entuziasmantă de versuri și sunet, este pe cât de strălucitoare, pe atât de neplăcută.
„Viața mea mergea într-un anumit sens înainte ca ceva să scoată totul de sub mine”, explică Alison Wonderland. „Am simțit că am ajuns la fundul sacului.” 

De-a lungul carierei ei, Alison a fost o avocată curajoasă a discuțiilor despre sănătatea mintală și sinceră cu privire la propriile lupte cu depresia. „Este cel mai pozitiv și plin de speranță album pe care l-am scris vreodată”, spune ea. „Recunoaște întunericul, dar își creează propria sa euforie prin el.”
Acest sentiment de triumf și euforie strălucește puternic în videoclipul oficial pentru „Something Real”, pe care Alison îl împărtășește astăzi. Lucrând cu o scanare 3-D a lui Alison, regizorul Tyler Lampe (care a creat imagini uimitoare pentru proiectele și spectacolele sale live din ultimul an), o cufundă într-o lume vibrantă și suprarealistă. Pe măsură ce călătorește de la întuneric total spre soare și apus, Alison călătorește prin portaluri care cuprind și transcend realitățile ei anterioare și experimentează sentimentul de imponderabilitate pe care îl descrie cântecul.
“Loner” include, de asemenea, „Bad Things”, care a adunat peste 18,6 milioane de stream-uri globale combinate, și „Forever”, pe care NME l-a salutat drept „emotiv și exploziv… o baladă tulbure, atmosferică, care izbucnește într-o picătură de bas zbuciumată”. Billboard a lăudat „strălucirea uluitoare” din „FUCK U LOVE U”. Compozitorul american a spus: „Cântecul instabil [‘Fear of Dying’] și vizualul are profunzime și un sentiment precar de securitate.”
După spectacole sold-out în locații precum Shrine Expo Hall din Los Angeles și Avant Gardner din Brooklyn, NY, Alison continuă turneul Loner North American cu numeroase opriri la festivaluri, inclusiv Arise, Forecastle, Atlanta’s Milk + Cookies Block Fest, Festival d ‘été de Québec și Life Is Beautiful din Las Vegas. Ea va juca, de asemenea, un spectacol principal la Teatrul Grec din UC Berkeley pe 11 iunie.
Unul dintre cei mai apreciați artiști ai muzicii electronice, Alison a acumulat peste 800 de milioane de stream-uri globale combinate pentru toate melodiile sale. Ea a fost titlul de afiș al arenelor sold-out de pe tot globul și și-a câștigat onoarea de a fi „Cea mai bine platită femeie la Coachella”. Ea a fost numită „Breakout Artist of 2018” de Billboard Dance și a fost vedeta de pe coperta revistei Dance Issue 2019.

LONER TRACKLIST
Forever
Safe Life
FUCK U LOVE U
New Day
I’m Doing Great Now Thanks (Interlude)
Something Real
Eyes Closed
Bad Things
Thirst
Cocaine
Fear of Dying
Loner

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.