Joi seară, în Las Fierbinți, recensământul le-a dat mari bătăi de cap autorităților, din cauza sătenilor care nu au fost prea deschiși sa colaboreze.

 

Las Fierbinți a condus aseară topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 8.2 puncte de rating și 26.7% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut 5.1 puncte de rating și 16.5% share. La nivel național, peste 1.4 milioane de români au urmărit serialul, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:25, aproape 2 milioane de români au fost cu ochii pe aventurile fierbințenilor.

 

Dacă Giani a găsit o oportunitate de a face bani din recensământ, Gianina a fost mai mult interesată de partea amoroasă și găsirea unui iubit. A fost nevoie de multă muncă de convingere pentru a le prezenta sătenilor beneficiile recenzării. Fiecare a încercat să obțină diverse avantaje în urma acestui proiect, fără a se gândi prea mult la utilitatea lui.

 

Săptămâna viitoare, miercuri și joi, de la 20:30, sezonul 20 Las Fierbinți continuă cu noi episoade și întâmplări pline de umor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.