„Bucătăria este un portal către o întreagă lume de simțuri și emoții. Ce se întâmplă aici este mai mult decât o competiție, este o călătorie virtuală în lumea întreagă”, le vor spune chefii celor 8 concurenți care au mai rămas în show-ul MasterChef. Cu ce noi provocări se vor confrunta în bucătărie, aflăm diseară, de la 21:30.

 

Prima probă din această seară va fi una pe echipe, iar doi dintre concurenți vor deveni… căpitani. Competiția este din ce în ce mai strânsă, iar bucătarii amatori din ce în ce mai puțin dispuși să asculte de un coordonator. Așa că tensiunile dintre ei vor apărea imediat: „Doamne ferește! Ce știe să coordoneze?” – vor fi remarcile participanților la adresa unuia dintre căpitani. „Cred că, de fapt, se simt amenințați de mine” – va fi răspunsul acestuia.

 

Proba eliminatorie va aduce și ea frustrări printre concurenți: „Eu nu pot, Chef!”;Verigile slabe sunt deja la balcon, din păcate…”; „Din păcate pentru adversarii mei de astăzi, eu am avut o farfurie astronomică”, cine va ajunge în punctul celui mai tensionat moment al show-ului culinar, aflăm de la 21:30.

 

Tot proba eliminatorie va aduce surprize din partea chefilor, iar cei aflați la testul sub presiune vor fi puși în mare dificultate: „Eu, personal, n-am văzut așa ceva în România”, va spune unul dintre concurenți. În urma acestei probe, cineva îndrăgit de toată echipa va părăsi competiția: „A plecat personajul nostru preferat”, va fi concluzia celor rămași în bucătăria MasterChef.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.