Cineplexx ii asteapta pe toti fanii Marvel sa intre in Multivers alaturi de Doctor Strange! Erou sau inamic, multiversul provoacă haos și ascunde secrete care nu trebuiau aduse la lumină. După evenimentele petrecute în No Way Home, MCU deschide multiversul și își împinge limitele mai mult decât oricând în “Doctor Strange în Multiversul Nebuniei”. Soarta Multiversului așteaptă să fie decisă din 6 mai pe marile ecrane la Cineplexx! Filmul mult asteptat de toti ii readuce pe marele ecran pe Benedict Cumberbatch în rolul lui Stephen Strange/Doctor Strange și Elizabeth Olsen în rolul lui Wanda Maximoff/Scarlet Witch care vor lupta impreuna pentru a învinge forțele răului.

Pe langa noul film Marvel, biletele pentru filmul TopGun: Maverick au fost puse in vanzare!

 

Tom Cruise revine pe marile ecrane în rolul legendarului pilot Maverick cu o nouă acțiune explozivă care îl va trimite din nou în înaltul cerului. Tom Cruise nu este singurul membru al distribuției care se va întoarce în noul film Top Gun: Maverick, deoarece Val Kilmer revine în rolul vechiului dușman al lui Maverick și anume Tom „Iceman” Kazansky. Cel mai așteptat blockbuster al verii promite secvențe de zbor uluitoare și adrenalină la cote maxime. TopGun: Maverick isi are avanpremiera in data de 25 Mai, insa cinefilii isi pot rezerva inca de pe acum locul in sala de cinema de la Cineplexx!

 

DOCTOR STRANGE ÎN MULTIVERSUL NEBUNIEI ( AP12)

 

PREMIERĂ: 6 Mai

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 3D subtitrat în limba română Dolby Atmos, 3D subtitrat în limba română, 3D dublat în limba maghiară

GEN: Fantastic, Aventură, Acțiune

DISTRIBUȚIE: Rachel McAdams, Elizabeth Olsen, Chiwetel Ejiofor, Benedict Cumberbatch, Benedict Wong

SINOPSIS:

Dr. Stephen Strange face o vrajă interzisă care deschide ușa către multivers, inclusiv către o versiune alternativă a sa, a cărei amenințare la adresa umanității este mult prea mare, chiar și pentru forțele combinate ale lui Strange, Wong și Wanda Maximoff.

 

PROGRAM:

3D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3KD1RoZ

3D DUBLAT ÎN LIMBA MAGHIARĂ: https://bit.ly/3ko0U9k

 

PRESALE – TOP GUN: MAVERICK ( AP12)

 

AVANPREMIERĂ: 25 Mai

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română Dolby Atmos, 2D subtitrat în limba română, 2D dublat în limba maghiară

GEN: Dramă, Aventură, Acțiune

DISTRIBUȚIE: Tom Cruise, Miles Teller, Jennifer Connelly, Jon Hamm, Val Kilmer

SINOPSIS:

După mai mult de 30 de ani în armată ca unul din cei mai buni aviatori, Pete Mitchell se întoarce acolo unde a început, dar cu misiunea de a-și pune în slujba celor nou recrutați abilitățile sale extraordinare de pilot de teste, chiar dacă asta înseamnă să nu avanseze în rang, așa cum ar fi meritat.

 

PROGRAM:

PRESALE – 2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3vXK0n9

PRESALE – 2D DUBLAT ÎN LIMBA MAGHIARĂ: https://bit.ly/3LzL9YL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.