După recentul succes de la Dancing On Ice – Vis în doi, unde Jean Gavril alături de partenera sa, Ana Maria Ion au câștigat marele premiu, atenția publicului și presei s-a îndreptat inevitabil asupra artistului.
Jean Florin Gavrilă, cunoscut sub numele de scenă Jean Gavril, este un cunoscut artist român, cântăreț și compozitor de muzică pop-rock și rock alternativ, născut pe 21 noiembrie 1993, în Constanța. Acesta și-a început cariera muzicală în 2014, sub îndrumarea casei de discuri Roton, moment în care a lansat piesa “Nebun de legat”, ca mai apoi să uimească cu un alt hit “Totul sau nimic”, lansat alături de label-ul independent HaHaHa Production. În prezent, Jean Gavril este un artist dublu semnat, fiind un real proiect de succes.
Pasiunea pentru muzică a început de când Jean era mic copil, chitara fiind primul instrument pe care l-a îndrăgit și studiat. A fost întotdeuana susținut de părinți, căci atașamentul față de universul muzical este o trăsătură de familie, ambii săi părinți având o relație specială cu muzica. După ce și-a terminat studiile liceale în Constanța, a ales să studieze arhitectura, fiind admis la Universitatea de Arhitectură „Ion Mincu” din București, timp în care și-a dedicat atenția și primei sale pasiuni – muzica.

Jean Gavril este definiția perfectă a artistului liber. Datorită spiritului său, Jean și-a atras de partea lui o comunitate numeroasă, iar asta se vede mai ales în momentul unui concert. De-a lungul carierei sale, Jean a performat pe multe scene importante din România, fiind invitat să cânte la diferite festivaluri, cum ar fi Electric Castle și în deschiderea concertului lui Smiley – turneu Smiley Omul, dar a susținut și multe concerte în cele mai populare cluburi din România precum: Pheonix Constanța, Club Doors Constanta, Hard Rock Cafe, Control, Expirat.

Jean este un artist complet, care simte și trăiește prin muzică; creează și experimentează continuu, lucru ce l-a adus împreună cu nume mari ale muzicii românești, alături de care a compus: Smiley, Feli, Tudor Chirilă, JO, JUNO, Florian Rus, Adrian Despot, NOSFE, Bruja.

Jean este un o fire nonconformistă, un rockstar indiferent de împrejurimi sau circumstanțe. Plin de energie debordantă și naturalețe, reușete să transmită pasiunea sa nelimitată pentru muzică și viață, care ajunge să inspire oamenii din jur. De-a lungul carierei, a experimentat mult din punct de vedere muzical, lucrând cu producători de top din echipa HaHaHa Production, precum Lucian Nagy, Șerban Cazan, Vladimir Coman Popescu, care i-au împărtășit viziunea artistică, iar rezultatul a fost de fiecare dată de milioane.

Alături de trupa sa, Jean reprezintă rock-ul mainstrem din România, fiind unic, incomparabil ca vibe sau imagine cu orice alt solist. Naturalețea reprezintă o altă trăsătură definitorie pentru Jean, care reușește prin carisma și nonșalanța sa să se facă imediat îndrăgit de public. Astfel a cucerit atât juriul, cât și publicul în concursul  Dancing On Ice – Vis în doi, unde Jean, alături de partenera sa, Ana, au făcut o adevărată figură. Este ambițios și mereu determinat să reușească ce își propune, iar asta l-a determinat să lupte cu toate forțele, astfel încât Ana, partenera sa, să își poată îndeplini visul.

Este un soț și un tată împlinit, care își trăiește succesul alături de minunata sa familie – soția sa, Bianca, și cel mai nou membru – Eva Marina, fiica lor. Bianca Gavrilă este dansatoare de profesie, dar și o mămică cool și cea mai mare suținătoare a lui Jean. Deși relația lor a început cu greutăți, deoarece Bianca a studiat în stăinătate pe perioada facultății, cei doi au știut de la bun început că sunt făcuți unul pentru celălalt, iar distanța nu a fost un element decisiv, după cum declară chiar Jean, în cadul emisiunii Invitatul de la 12: “Toată lumea a zis că nu o să reușim și vreau să fac din relația asta pe care o am, un model. Nimic nu este ușor, dar unde există dorință, se poate.”

După participarea la emisiune, publicul a descoperit o nouă parte a lui Jean și l-au îndrăgit pentru prezență, determinare și munca continuă pe care a depus-o. „Nu prea mi-am pus bariere până acum în viața asta, și nici nu am de gând să o fac. Îmi place să simt că trăiesc, fie că sunt pe scenă în fata mulțimii sau pe motocicletă cu vântul în cască, adrenalina trebuie să pompeze. Intotdeauna mi-au placut provocarile..Eu sunt aici să mă depășesc pe mine, eu sunt inamicul, și abia aștept să dau totul pe gheață!„ a scris chiar Jean pe contul său de Instagram, pe parcursul emisiunii.

Jean Gavril este un artist desăvârșit, care are pregătite multe surprize, atât pe plan artistic – muzical, cât și în ceea ce privește prezența sa TV. Este tânăr, talentat și dornic să împărtășească energia și pofta de viață cu publicul larg.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.