La aproape două săptămâni din momentul lansării piesei „M-am trezit plângând”, prima piesă de pe EP-ul ce poarta numele „Singurătate”, Mario Fresh continuă călătoria muzicală cu single-ul „Floarea Mea”. Compusă de către artist alături de Matei-Anton Vasiliu, Florina-Lorena Stoian și Silviu Măzărel, „Floarea Mea” reprezintă a doua parte a poveștii ce dezvăluie o latură mai sensibilă a artistului. EP-ul ce va conține trei piese și va fi disponibil online în curând este dedicat tuturor oamenilor care au sufletul rănit.


 

„Mă bucur să vă anunț că tocmai s-a lansat «Floarea Mea», cea de a doua piesă de pe EP-ul «Singurătate» pe care l-am pregătit pentru voi. Pot să vă spun că este o piesă sensibilă și încărcată emoțional, ce vine ca o continuare a primei piese «M-am trezit plângând». De abia aștept să o ascultați și sper ca «Floarea Mea» să ajungă la inimile voastre, așa cum a ajuns și la inima mea”, spune artistul despre cea de a doua piesă de pe EP.

Mario Fresh este artistul care a cucerit publicul cu numeroase hituri precum „Brațe străine” (alături de Andra), „Săracă inima mea”, „Dacă pleci”, „Ne mințim”, „Solo” și „Chitara mea”, o reinterpretare a single-ului „Să cântăm, chitara mea”, una dintre cele mai iubite melodii ale tuturor timpurilor. A urmat „Adu-mi soarele”, o piesă pentru toți cei care se simt pierduți atunci când persoana pe care o iubesc pleacă, „Bine de tot”, un proiect plin de culoare, cu o energie incredibilă și „Deziubește-mă” (alături de MIRA), o baladă puternică, plină de însemnătate, care a cucerit topurile de specialitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.