Giani a crezut din nou că poate face rapid rost de bani, de data aceasta prin recomandarea parfumului cu feromoni, însă băiatul căruia încerca să i-l vândă s-a dovedit a fi „polițist”.

 

Las Fierbinți a condus aseară topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 11.4 puncte de rating și 33.8% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut 4.4 puncte de rating și 12.9% share. La nivel național, aproape 2 milioane de români au urmărit serialul, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:23, peste 2.2 milioane de români au fost cu ochii pe aventurile fierbințenilor.

 

Giani și Ardiles încearcă să scape de polițist și de pedeapsă și primesc ajutor de la Aspirina și Dalida. Însă Gianina are și ea probleme în momentul în care încearcă să pară cucerită datorită parfumului cu feromoni. Și cum „prostia se plătește”, trebuie să răspundă pentru faptele ei, dar înainte decide să-i îndeplinească dorința lui Robi de a fi împreună. În seara aceasta, de la 20:30, vedem cum se repară întreaga situație și cine este de fapt polițistul.

 

Dorel a descoperit cine e bolovanul care-l împiedică să aibă o carieră, așa că decide să se transforme în Bobiță și-l imită de față cu vecinii. „Eu vreau să fiu tu, că prea-ți iese ție toate chestiile. Acum du-te și adu-le la băieți bere și după dai cu mătura pe aici. S-au schimbat rolurile, nu mai sunt eu fraierul tău. Tu ești bolovanul care nu mă lasă pe mine să fac carieră”, îi spune fratelui său, care este șocat de schimbare. Dar planurile lui sunt mărețe, Dorel inventează sandvișul cu o felie de pâine și vrea să meargă la Imperiul Leilor cu ideea lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.