Au trăit momente frumoase, dar și unele dificile. Au trecut împreună prin schimbări ale jocului, dar și printr-o Unificare superbă care le-a schimbat total energia. Săptămâna aceasta, concurenții au avut parte și de primele sărbători departe de casă. Toate fac parte din lecția de viață numită Survivor România! Aseară, o nouă concurentă a părăsit show-ul, însă cel mai puternic test al vieții lor merge mai departe. Au mai rămas 11 concurenți.

Jocul de Comunicare le-a adus zâmbetul pe buze încă de la început când au aflat că în cazul unei victorii ar putea să discute printr-un apel vocal cu prietenii lor apropiați. Cu dorința de a primi vești de acasă, dar și de a auzi vocea unor oameni care le sunt alături de mult timp, cele două triburi nu s-au dat în lături de la luptă. După un joc echilibrat, Vulturii au reușit să câștige pentru a doua oară la rând, recompensa de Comunicare!

Ajunși la Consiliul de Eliminare, Vulturii s-au văzut nevoiți să lase deoparte bucuria obținută la joc, având în vedere că un membru al echipei trebuia să plece acasă. Daniel Pavel a fost cel care a anunțat că Survivor România s-a încheiat pentru Alexandra Duli. ”Vreau să vă mulțumesc pentru o experiență de viață! Îmi pare foarte rău că mi s-a terminat experiența, chiar dacă mă așteptam. Nu am niciun regret. Am fost eu… 100%. Guralivă, nebună… Vă iubesc pe tot”, a declarat fosta concurentă care s-a aflat în joc încă de la început.

Ediția care a adus și o nouă eliminare a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:27 – 23:33. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 8.1 puncte de rating și 23.8% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 3.8 puncte de audiență și 11.0% share. De-a lungul difuzării, peste 1.6 milioane de români au trăit emoția unei noi eliminări, iar în minutul de aur, la ora 20:55, peste 2.1 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV!

Au mai rămas doar câteva zile până când cea mai puternică competiție revine cu o nouă ediție. Cei 6 Tigrii și 5 Vulturi sunt pregătiți să dea tot ce au mai bun în probe din ce în ce mai grele. Cine va face noi pași spre final, aflăm duminică, de la ora 20:00 și luni și marți, de la 20:30.

Până la începerea unei noi săptămâni, puteți revedea momentele favorite pe VOYO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.