Un nou sezon irezistibil Insula Iubirii va avea premiera pe 2 şi 3 mai, de la ora 20:30, la Antena 1, iar surprizele nu întârzie să apară! 5 cupluri curajoase sunt pregătite să pornească în aventura vieţii lor, în vreme ce10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

„Wow, sezonul 6! La începutul fiecărui sezon am spus că acela este mai bun decât precedentul. Aşa zic şi acum! Sezonul 6 este cel mai bun şi vă veţi convinge de asta, urmărindu-ne începând din 2 mai, de la 20:30, la Antena 1”, a declarat amfitrionul Insula Iubirii, Radu Vâlcan.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii. Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de cele mai seducătoare ispite, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, din 2 mai, în fiecare luni şi marţi, la Antena 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.