Sărbătorile Pascale reprezintă prilejul ideal de a dărui speranță, de a crede cu putere și de a căuta bunătatea chiar în tine. E timpul pentru pace, e timpul să ajutăm, să sperăm, să zâmbim, să iubim. De Paște, oamenii sunt lumina… la PRO TV!

Sărbătoarea începe de astăzi, 22 aprilie, când telespectatorii vor afla, la Vorbește Lumea, cum arată Paștele în familia Mariei Dragomiroiu și ce tradiții respectă vedetele în această perioadă. De la ora 15:00, toți cei de acasă se vor bucura de o ediție specială La Măruță, în Vinerea Mare.

Sâmbătă, seara va începe cu filmele Zeii Egiptului și Contele de Monte Cristo, iar la miezul nopții, Alex Dima va transmite, în direct, de la Mănăstirea Antim Slujba de Înviere și le va spune românilor: „Hristos a Înviat!”

Ziua de Paște va fi dedicată tuturor membrilor familiei. Pe lângă comediile Zâna Măseluță și Vrei să te însori cu mine?, cei mici, dar și cei mari, vor putea urmări trei filme de animație: Singuri acasă, Dora în căutarea Orașului Secret și Peter Iepurașul. Începând cu ora 18:00, telespectatorii vor avea parte de un episod special România, te iubesc!, iar seara se va încheia cu o ediție Survivor în care, după luni de zile în care au avut acces limitat la hrană, concurenții vor petrece împreună Paștele, la aceeași masă, cu bucate tradiționale gătite de Chef FOA.

A doua zi de Paște vine cu alte comedii de box office: Casa întoarsă pe dos, Se-ncinge treaba!, Ca în rai sau Hotel Transilvania. Seara, telespectatorii pot lua parte la un duel de zile mari între chefi bucătari și nutriționiști consacrați la Ce spun românii.

Acasă le aduce românilor, de sărbători, o ediție specială MasterChef: Restul e plăcere, sâmbătă, începând cu ora 20:00. Invitata surpriză va fi Majda Aboulumosha, care va avea ocazia să guste preparate specifice Sărbătorilor Pascale, pregătite de cei trei chefi. „Fac ceva gustos, care să arate impecabil și să impresionez invitatul și pe colegii mei care sunt niște oameni cu stele, cu standarde ridicate!”, va spune Chef FOA mai determinat ca niciodată.

De Paște, oamenii sunt lumina la PRO TV!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.