Secretele crimelor Chippendales (4×60’)

Din 18 mai | Miercurea, ora 23:00

 

 

Crime+Investigation dezvăluie povestea șocantă din spatele imperiului Chippendales în noul documentar-eveniment în patru părți „Secretele crimelor Chippendales”, care aruncă o privire dincolo de luminile strălucitoare și relevă o lume întunecată a  consumului de droguri, incendieri, un triunghi amoros și o crimă.

 

Chippendales a fost un club de noapte care urmărea să atragă cu dansatorii săi masculini îmbrăcați sumar și cu muzica plină de viață, avansând rapid spre un fenomen al culturii pop, până când s-a prăbușit. Prin intermediul unor interviuri exclusive, înregistrări video inedite de la locul crimei și înregistrări audio de supraveghere declasificate de FBI, documentarul dezvăluie cum sexul, gelozia, incendierile și șantajele mafiei au dus la una dintre cele mai scandaloase crime din istoria Americii.

 

Odată cu primul spectacol de striptease masculin în 1979, Chippendales a devenit o senzație peste noapte, cu cozi care făceau înconjurul blocului. Creatorul Steve Banerjee a recunoscut imediat potențialul pe care îl avea Chippendales, aducându-l astfel pe producătorul TV și coregraful Nick DeNoia, câștigător al premiului Emmy, pentru a-l ajuta să se extindă.

 

Când Banerjee a semnat un contract nechibzuit pe spatele unui șervețel care îi dădea lui DeNoia drepturile asupra producțiilor în turneu ale spectacolului, cei doi bărbați au pornit pe un drum care avea să ducă la fărâmițarea imperiului de milioane de dolari și care, în cele din urmă, avea să-l coste viața pe DeNoia. Cu toate acestea, setea de putere a lui Banerjee nu s-a încheiat odată cu moartea lui DeNoia. Cu cluburile de noapte rivale incendiate și cu tentativele de asasinare a doi foști angajați ai Chippendales, FBI-ul s-a văzut nevoit să încerce să-l aducă pe Banerjee în fața justiției, demarând o operațiune care s-a întins pe două continente.

 

Foști dansatori, producători, investigatori și membri ai familiei, printre care Eddy Prevot, Hodari Sababu, Mike Waldron, Eric Gilbert, Christian Banerjee, Tom și Cathy DeNoia, își împărtășesc poveștile despre cum a fost cu adevărat să faci parte din fenomenul Chippendales și despre durerea provocată de prăbușirea acestuia.

 

Pentru prima dată, telespectatorii vor asculta un interviu exclusiv cu Frank Rothman, avocatul apărării asasinului plătit Louie Lopez, care împărtășește în detaliu raționamentul criminalului până în momentul în care a apăsat pe trăgaci.

 

Filmat la tribunal: În boxa acuzaților | Episoade noi (5×30’/6×30’)

Din 6 mai | Vinerea, ora 23:00

 

 

Fiecare episod din „Filmat la tribunal: În boxa acuzaților” prezintă un caz controversat de crimă povestit chiar de inculpat – cu propriile lui cuvinte, din boxa acuzaților.

 

Telespectatorii sunt puși să separe adevărul de minciună, fiindcă sunt în postura juraților și ascultă declarația acuzaților. Aceștia sunt adesea experți în manipulare care cred că pot minți cu nerușinare. Își imaginează că pot convinge jurații cum că sunt nevinovați.

 

Pe parcursul fiecărui episod, vă prezentăm faptele învăluite în mister și le comparăm cu ceea ce pretinde acuzatul că s-a întâmplat. Adesea, jurații asistă la declarații mincinoase (sau pot fi convinși că sunt adevărate). Prezentăm declarația acuzatului, interogarea controversată a acestuia și apoi verdictul final.

 

 

 

Crime din gelozie  | Sezonul 2 | Episoade noi (8×60’)

Din 8 Mai | Duminica, ora 23:00

 

 

Gelozia este probabil cea mai distructivă emoție din creierul uman. Este principala cauză a omorurilor conjugale la nivel mondial și, deși legile și morala sunt un factor puternic de descurajare a impulsurilor ucigașe – atunci când gelozia preia controlul, rezultatele pot fi neprevizibile.

 

Seria prezintă poveștile unor oameni obișnuiți care ajung la un final fatal din cauza geloziei, reliefând întâmplările dramatice și impactul din viața victimelor și a familiilor. Simpla prezență a unui partener gelos la locul nepotrivit în momentul nepotrivit poate duce la acte violente cu consecințe oribile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.