În pragul Sărbătorilor Pascale, GIM, unul dintre favoriții publicului Românii Au Talent, și 7EVEN lansează „Vino Doamne!”, un remake al statement-ului muzical semnat de Valeriu Sterian, ce reflectă realitățile sociale de zi cu zi și nu numai. Sărbătorile sunt despre iubire, împlinire, fericire, dorință și cel mai important, despre familie, iar GIM și 7EVEN știu că această sărbătoare trebuie să unească și mai mult.

Cu un mesaj sensibil despre bunătate și omenie,, „Vino Doamne!” este single-ul prin care artiștii cântă despre cât de important este să nu uităm să fim oameni nu doar în zilele speciale, ci în fiecare zi, să ne împărtășim sentimentele și să ajutăm atunci când este nevoie de noi.

Stephany, Vanessa, Sonya, Paula, Briana, Andra și Anisha sunt cele șapte fete ce formează 7EVEN, o trupă ce definește noua generație de talente. Cu vârste cuprinse între 13 și 18 ani, fetele au găsit rețeta succesului în această formulă, iar pasiunea comună a fost muzica. Cele șapte fete ce astăzi dau viață trupei 7EVEN adoră muzica de când erau doar niște copii și tot de atunci au început să participe la diferite concursuri, dar și emisiuni TV. La finalul anului 2021, cele șapte fete au lansat .„Două priviri”, primul single din carieră, produs și compus de către Costi.

GIM a primit Golden Buzz în preselecţiile de la Romanii Au Talent, după ce Florin Călinescu a hotărât să i-l acorde. Astfel, Ghintan Ion Mihai a ajuns direct în semifinală. Tânărului nu i-a venit să creadă ce i se întâmplă, minute în șir a stat pe scenă blocat după surpriza incredibilă pe care i-a făcut-o Florin Călinescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.