În seara aceasta, de la 20:30, aventurile fierbințenilor continuă, într-un nou episod Las Fierbinți. Îndrăgitele personaje sunt gata de schimbări majore, însă lucrurile nu vor merge așa cum și-au plănuit!

 

Pus pe glume, Giani îi face o farsă lui Pandele, dar sfârșește alergat prin sat și cu un pumn în ochi. Bobiță îi explică ce trebuie să facă și-l învață „școlărește”: “Toți ăștia care face farse pe internet se filmează și le pune pe internet. De aia le iese lor ce le iese”. Pentru că nu prea vrea să se filmeze, se oferă Dorel să-l ajute. Cum se dezvoltă proiectul farselor vedem diseară.

 

Robi învață codul bunelor maniere și o invită pe Gianina la masă, să mănânce sarmale împreună. Curioasă de ce nu a pus și furculițe, polițistul îi explică: „E nepoliticos. Așa zice în codul bunelor maniere, că dacă mănânci cu furculița, dai impresia că nu te-ai spălat pe mâini”. Chiar dacă încearcă să o învețe cum și când se mănâncă, rămâne singur la masă. Pentru că vrea să investească în educație, în școala de dans și bune maniere, Robi încearcă să împrumute bani de la Rață, căruia îi surade ideea de a se înscrie și el.

 

Brânzoi își vinde calul și își cumpără mașină la mâna a doua, din Germania, dar bucuria nu durează foarte mult. Dansând de zor pe stradă, Robi și Rață sunt loviți de Brânzoi, care distruge astfel „bijuteria” pe patru roți.

 

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil și online pe voyo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.