Astazi, la 22:30, va avea premiera “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, cel mai simplu si usor de inteles quiz game din istoria televiziunii mondiale, la Kanal D! Cinci concurenti intra in “ringul cuvintelor”, gata sa dea solutiile la definitiile enuntate de amfitionul emisiunii Dan Negru, care le va fi alaturi pe parcursul intregului concurs.

 

Va fi un altfel de show, un altfel de spectacol, mai ales, cu altfel de concurenti. O sa descoperiti altfel de oameni in acest show, este o premiera pentru televiziunea din Romania. Nu ne intereseaza daca stiu sa cante, sa danseze, daca stiu sa gateasca fasole batuta; nimic din toate astea. Aici, la <Jocul cuvintelor>, conteaza doar ce ai in cap!”, spune Dan Negru.

 

Fiecare concurent va avea la dispozitie 4 minute pentru a da solutiile la cele 14 defintitii enuntate de Dan Negru, efortul acestora pentru raspunsurile corecte va fi rasplatit cu premii importante in bani, fiecare litera valorand 100 de lei.

Care vor fi cuvintele ce le vor da batai de cap ,  cum se vor descurca acestia sub presiunea timpului si cineva va castiga aceasta prima editie “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” puteti afla urmarind cel mai usor de inteles quiz din istoria televiziunii mondiale,  in aceasta seara, de la ora 22:30.  Emisiunea va putea fi urmarita trei zile pe saptamana, de miercuri pana vineri, de la 22:30.

Nu ratati astazi premiera show-ului “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, la 22:30, la Kanal D!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.