Prima săptămână după schimbarea echipelor a scos la iveală și primele conflicte apărute între cele două tabere și a adus și primele victorii pentru Tigrii. Mai hotărâți ca niciodată să depășească înfrângerile, Vulturii s-au remontat și au intrat ieri pe traseu pentru Jocul de Recompensă cu un singur gând: câștig!

În ciuda unui început care a aparținut, în totalitate, Tigrilor, Vulturii nu au știut ce înseamnă renunțarea și au luptat cu toate forțele, s-au remontat și au ajuns la ștafetă. Acolo, Elena și Marian au reușit să-i învingă pe TJ și Ștefania și au obținut o victorie de senzație. Miza a fost una mult dorită: o masă încărcată cu ciorbă și sarmale, dar și distracție pe catamaran.

Astăzi, vor apărea și primele discuții despre jocul de aseară! ”Se pare că sunt buni”, le va spune Nedelcu colegilor săi de echipă, în timp ce Ștefania va surprinde poate una dintre cele mai importante aspecte ale gândirii Tigrilor: ”Nu cred că mergem încrezători”. De cealaltă parte, Vulturii simt momentul bun. ”Le-am dărâmat zidul cetății”, va zice Doru, iar Alexandra Duli va sublinia o importantă problemă a adversarilor: ”Psihic… nu sunt buni”!

Ediția Survivor România a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 19:59 – 22:59. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 7.7 puncte de rating și 19.8% cotă de piață, față de locul 2 care avea 6.3 puncte de audiență și 16.2% share. De-a lungul difuzării, peste 1.5 milioane de români au urmărit seara de Survivor, iar în minutul de aur, la ora 21:30, aproape 1.9 milioane de telespectatori au ales să-și încheie săptămâna cu ochii pe cel mai puternic reality show.

O nouă zi, o nouă luptă! Diseară, de la ora 20:30, Vulturii și Tigrii sunt gata să rupă terenul pentru a câștiga meciul care face diferența: cel pentru Imunitate. O singură echipă va avea un Consiliu liniștit, în timp ce cealaltă va trebui să-și pregătească strategiile pentru eliminare.

Survivor: Extrashow revine pe VOYO, la finalul emisiunii de pe TV! Zanni este pregătit să dezbată cele mai noi vești din Dominicană. Alături de el se va afla, încă o dată, Laura Giurcanu, fosta Faimoasă care vine cu noi povești din competiție.

Nu ratați, de la 20.30, Survivor România! Ediția poate fi urmărită în avans pe VOYO!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.