Filme romantice –  duminica de la ora 16:00

Premieră în România

„Apartament pentru doi” (Flip That Romance, 2018) – 1 mai, de la ora 16:00 – Atunci când doi rivali care se ocupă de renovări sunt angajați să lucreze în același duplex, se reaprind vechi sentimente romantice.

„Chiar în fața mea” (Right in Front of Me, 2012) – 8 mai – Carly primește a doua șansă să reînvie o iubire din facultate dar nu e sigură cum îl poate impresiona până când noul prieten, Nick, o ajută cu un sfat.

 

 

„Makari: Misterele Siciliei”– din 30 mai, lunea, de la ora 21:00.

Distribuţie: Claudio Gioe, Domenico Centamore, Antonella Attili

Patru filme.

Pentru o greșeală minoră Saverio Lamanna, jurnalist și purtător de cuvânt la Ministerul de Interne, a pierdut totul. Distrus, bărbatul părăsește Roma pentru a se refugia în Màkari, un sat sicilian unde are o casă de vacanță abandonată. Saverio acceptă o slujbă ca ghid pentru un tur culinar și viticol. În timp ce prezintă unui grup de turiști unele dintre cele mai pitorești locuri din Sicilia, el observă că toată lumea îl vorbește de rău pe Olmo (Ivano Marescotti). Olmo este însoțit în această călătorie de fiul său Glauco (Daniele Molino), un grup de presupuși prieteni și parteneri.

 

„Magnum, detectiv particular S2” – începând din 23 mai, de luni până vineri, de la ora 20:00.

De pe plajele însorite din Hawaii, direct la DIVA, sezonul doi al serialului Magnum, detectiv particular” (Magnum P.I. 2019) aduce acțiunea exotică în episoade noi, premieră în România, de luni până vineri, de la ora 20:00. Dick Wolf, creatorul serialului Hawaii 5.0 oferă publicului un nou sezon al serialului plasat și filmat în faimoasa insulă, cu o distribuție impresionantă formată din Jay Hernandez (Bad Moms, Hostel), Perdita Weeks (Tudors, As Above, So Below), Zachary Knighton (Happy Endings), Stephen Hill (Blue Bloods) și Tim Kang (The Mentalist).

 

Continuă la DIVA

“Norocul lui Loli!” – Luni – Vineri – 18:00, câte două episoade

Loli Aguilar (Silvia Navarro) este o femeie independentă, cu o carieră de succes ca producător executiv de succes la Global Radio Group, cea mai mare rețea de radio de pe Coasta de Vest a SUA. În timp ce cariera lui Loli este în plină ascensiune, viața ei amoroasă se află în plan secund, dar ea se bucură de libertate și de o viață fără angajamente. Este o femeie care nu a găsit niciodată dragostea adevărată și a luat decizia de a nu avea niciodată copii. Dar viața are alte planuri pentru ea atunci când, peste noapte, primește în grijă soarta celor doi copii ai prietenei sale.

duminică
1 mai 2022

06.00   Norocul lui Loli!: episodul 6 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 6

Loli este îngrozită când află că în noaptea precedentă, aflată în stare de ebrietate. a lăsat un mesaj pe telefonul lui Rafael. Matías este promovat.

07.00   Norocul lui Loli!: episodul 7 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 7

Asistenta socială îi pune întrebări lui Loli după ce o găsește în situație compromițătoare cu Armando. Paulina nu-i spune lui Rafael cine era amantul.

08.00   Norocul lui Loli!: episodul 8 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 8

Loli încearcă să-l convingă pe Octavio să o întâlnească pe Nicky, dar nu este interesat. Bruno decide să-și plătească datoria furând de la vecini.

09.00   Norocul lui Loli!: episodul 9 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 9

Bruno o vizitează pe Loli la serviciu ca să-i ceară o slujbă, dar ea îl refuză. Nicky se întoarce la cimitir și decide să-l sune din nou pe Octavio.

10.00   Norocul lui Loli!: episodul 10 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 10

Nicky îl sună pe Matías ca să-i ceară o favoare. Roxy descoperă că David își minte prietenii despre ea. Octavio acceptă să se întâlnească cu Nicky.

11.00   Medicul legist: Autopsie la distanță – SERIES Crime 2022, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross

(Coroner: Degargoony) Sezonul 4, Episodul 5

Un deces în comunitatea unită relevă un sistem eronat privind refugiații. Planurile romantice ale lui Gordon și Peggy cad când Jenny se îmbolnăvește.

12.00   FILM Detectivul Gourmet: Rețetă pentru crimă – FILM Mystery 2020, regia: Mark Jean, distribuţie: Dylan Neal, Brooke Burns

(The Gourmet Detective: Roux the Day)

Angajat să autentifice și să cumpere o carte de rețete rară, Henry află secrete periculoase ascunse în aceasta, care duc la altă crimă misterioasă.

14.00   FILM Paris, vin și dragoste – FILM Romantic Drama 2019, regia: Alex Zamm, distribuţie: Jen Lilley, Dan Jeannotte, Roxanne McKee

(Paris, Wine and Romance)

Isabella, o producătoare de vinuri din Oregon, participă la un concurs de vinuri reputat din Franța, unde se confruntă cu rivalul ei, Jacques.

16.00   Premieră FILM Apartament pentru doi – FILM Romance 2018, regia: Mark Jean, distribuţie: Julie Gonzalo, Pauline Egan, Tyler Hynes

(Flip That Romance)

Atunci când doi rivali care se ocupă de renovări fac schimb de părți într-un duplex, se reaprind vechi sentimente romantice.

18.00   FILM Cazurile lui Ruby Herring: Predicție, crimă – FILM Mystery 2020, regia: Neill Fearnley, distribuţie: Taylor Cole, Stephen Huszar, John Wesley Shipp

(Ruby Herring Mysteries: Prediction Murder)

Reporterul Ruby Herring împreună cu detectivul Jake Killian investighează un caz de crimă vechi de mulți ani care implică un medium din zonă.

20.00   Camera de gardă: Omul nepotrivit la locul nepotrivit – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Dominic Rains

(Chicago Med: A Square Peg In A Round Hole) Sezonul 7, Episodul 7

Marcel îl ajută pe Blake cu ficatul unui pacient și Taylor încearcă să-și dovedească valoarea, iar Halstead continuă să caute adevărul despre Cooper.

21.00   Camera de gardă: Cum năpârlește șarpele – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Dominic Rains

(Chicago Med: Just As A Snake Sheds Its Skin) Sezonul 7, Episodul 8

Loialitatea lui Dylan față de Med și departamentul de poliție este încercată când un prieten de familie și polițist veteran se poartă îngrijorător.

22.00   Astrid și Raphaëlle: În custodie – SERIES Crime, Franţa 2021, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere, Benoît Michel

(Astrid et Raphaëlle: En Garde a Vue) Sezonul 2, Episodul 8

Astrid și Raphaelle își propun să reabiliteze numele unei femei atunci când aceasta este acuzată de crimă, fiind convinse de nevinovăția acesteia.

23.10   FILM Detectivul Gourmet – FILM Drama, USA 2015, regia: Scott Smith, distribuţie: Dylan Neal, Becky Southwell

(The Gourmet Detective)

După o crimă șocantă la restaurantul prietenului lui, Henry, consultant culinar, și detectiva Maggie colaborează, investigând pe cei mai buni chefi.

01.10   Monk: Dl Monk depune mărturie – SERIES Drama, USA 2009, distribuţie: Tony Shalhoub, Traylor Howard, Ted Levine

(Monk: Mr Monk Takes the Stand) Sezonul 8, Episodul 5

Numeroasele fobii ale lui Monk devin o problemă când acesta trebuie să depună mărturie contra unui ucigaș. Va putea rezista în fața presiunilor?

02.05   Monk: Dl Monk și criticul – SERIES Drama, USA 2009, distribuţie: Tony Shalhoub, Traylor Howard, Ted Levine

(Monk: Mr Monk and the Critic) Sezonul 8, Episodul 6

Natalie bănuiește că un critic de teatru e vinovat de crimă, deși tocmai scria cronica unei piese de teatru a fiicei ei, atunci când victima a murit.

03.00   Monk: Dl Monk și blestemul voodoo – SERIES Drama, USA 2009, distribuţie: Tony Shalhoub, Traylor Howard, Ted Levine

(Monk: Mr Monk and the Voodoo Curse) Sezonul 8, Episodul 7

Natalie e următoarea victimă vizată de un criminal pasionat de păpușile voodoo. Va reuși Monk să rezolve cazul înainte să fie prea târziu?

04.00   Monk: Dl Monk face terapie de grup – SERIES Drama, USA 2009, distribuţie: Tony Shalhoub, Traylor Howard, Ted Levine

(Monk: Mr Monk Goes to Group Therapy) Sezonul 8, Episodul 8

Noile lui sesiuni de terapie în grup încep să-l preocupe pe Monk, după ce ajunge să suspecteze că unul dintre cei din grup e un ucigaș.

05.00   Monk: La mulți ani, dle Monk! – SERIES Drama, USA 2009, distribuţie: Tony Shalhoub, Traylor Howard, Ted Levine

(Monk: Happy Birthday, Mr Monk) Sezonul 8, Episodul 9

E ziua lui Monk și Natalie încearcă să-i organizeze o petrecere-surpriză, în timp ce el investighează cazul unui portar ucis.

luni
2 mai 2022

06.00   Monk: Dl Monk și Sharona – SERIES Drama, USA 2009, distribuţie: Tony Shalhoub, Traylor Howard, Ted Levine

(Monk: Mr Monk and Sharona) Sezonul 8, Episodul 10

După ce Sharona Fleming discută cu fostul ei angajator despre moartea unchiului ei, Monk bănuiește că nu a fost o moarte accidentală.

07.00   Monk: Dl Monk și cățelul – SERIES Drama, USA 2009, distribuţie: Tony Shalhoub, Traylor Howard, Ted Levine

(Monk: Mr Monk and the Dog) Sezonul 8, Episodul 11

Monk caută câinele unei femei, care a fost dat dispărut, în timp ce echipa încearcă să afle unde se află femeia.

08.00   Stagiara: Imparțială – SERIES Crime 2019, distribuţie: Michèle Bernier, Arié Elmaleh, Philippe Lelièvre

(The Intern: Impartiale) Sezonul 4, Episodul 1

O fermieră de peste 50 de ani decide să-și schimbe cariera și să urmeze dreptul. Se mută la Marsilia, să lucreze pentru un judecător exigent.

09.00   Monk: Dl Monk și cățelul – SERIES Drama, USA 2009, distribuţie: Tony Shalhoub, Traylor Howard, Ted Levine

(Monk: Mr Monk Goes Camping) Sezonul 8, Episodul 12

Ca să fie repus în funcție, Monk trebuie să facă o excursie cu cortul, împreună cu fiul unui membru al comitetului, și să rezolve un caz de crimă.

10.00   Monk: Dl Monk e cavaler de onoare – SERIES Drama, USA 2009, distribuţie: Tony Shalhoub, Traylor Howard, Ted Levine

(Monk: Mr Monk Is the Best Man) Sezonul 8, Episodul 13

Monk trebuie să afle cine încearcă să distrugă nunta unui prieten al lui.

11.00   FILM Cum să spargi gheața – FILM Romantic comedy 2020, regia: Nimisha Mukerji, distribuţie: Kat Graham, Kendrick Sampson, Jordan Claire Robbins

(Fashionably Yours)

După ce a organizat ani de zile moda din oraș, Lauren decide să se mute acasă, ajutată de Rob, care îi va arăta frumusețea orașului Seattle.

13.00   Magnum, detectiv particular: Moarte subită – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Sudden Death) Sezonul 1, Episodul 5

TC cere ajutor de la Magnum când tatăl unuia dintre jucătorii de fotbal este acuzat de crimă. Poate detectivul particular să-i dovedească nevinovăția?

14.00   Norocul lui Loli!: episodul 9 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 9

Bruno o vizitează pe Loli la serviciu ca să-i ceară o slujbă, dar ea îl refuză. Nicky se întoarce la cimitir și decide să-l sune din nou pe Octavio.

15.00   Norocul lui Loli!: episodul 10 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 10

Nicky îl sună pe Matías ca să-i ceară o favoare. Roxy descoperă că David își minte prietenii despre ea. Octavio acceptă să se întâlnească cu Nicky.

16.00   FILM Steaua inimii mele – FILM Romance 2021, regia: Kevin Fair, distribuţie: Alexa PenaVega, Luke Macfarlane, Nolen Dubuc

(Taking a Shot at Love)

Romantismul plutește când un instructor de balet ajută o jucătoare de hochei să-și revină după accidentarea care i-a schimbat cariera de dansatoare.

18.00   Premieră Norocul lui Loli!: episodul 11 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 11

Paulina este convinsă că ceva se întâmplă între Rafael și Loli. Acasă la Mariana, Nicky își întâmpină tatăl cu multe îmbrățișări.

19.00   Premieră Norocul lui Loli!: episodul 12 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 12

Roxy o însoțește pe Loli la bar pentru a-l căuta pe Octavio. Rafael promite să o ia pe Nicky pe plajă. Paulina hotărăște să se întoarcă în LA.

20.00   Premieră Magnum, detectiv particular: Moartea e temporară – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Death Is Only Temporary) Sezonul 1, Episodul 6

Magnum e angajat de un magnat ce își caută iubita pierdută, presupusă a fi decedat de mult. Rick și TC ajută un veteran la adaptarea la viața civilă.

21.00   Mi-am ucis soțul: episodul 1

SERIES Thriller, Franţa 2020, distribuţie: Erika Sainte, Tiphaine Daviot, Antoine Gouy
După ani în care a îndurat violența soțului, Anna nu mai suportă și îl ucide. Dar se pare că nu e mort și fiul lor e în pericol.

22.00   Mi-am ucis soțul: episodul 2

SERIES Thriller, Franţa 2020, distribuţie: Erika Sainte, Tiphaine Daviot, Antoine Gouy
Disperarea o face pe Anna să ia un ostatic, în încercarea de a fi cu un pas în fața celor care o urmăresc și de a dezvălui adevărul despre Manuel.

23:00 Camera de gardă: Omul nepotrivit la locul nepotrivit – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Dominic Rains

(Chicago Med: A Square Peg In A Round Hole) Sezonul 7, Episodul 7

Marcel îl ajută pe Blake cu ficatul unui pacient și Taylor încearcă să-și dovedească valoarea, iar Halstead continuă să caute adevărul despre Cooper.

00.00   Camera de gardă: Cum năpârlește șarpele – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Dominic Rains

(Chicago Med: Just As A Snake Sheds Its Skin) Sezonul 7, Episodul 8

Loialitatea lui Dylan față de Med și departamentul de poliție este încercată când un prieten de familie și polițist veteran se poartă îngrijorător.

01:00  Stagiara: Imparțială

SERIES Crime 2019, distribuţie: Michèle Bernier, Arié Elmaleh, Philippe Lelièvre
O fermieră de peste 50 de ani decide să-și schimbe cariera și să urmeze dreptul. Se mută la Marsilia, să lucreze pentru un judecător exigent.

 

02.00   FILM Steaua inimii mele – FILM Romance 2021, regia: Kevin Fair, distribuţie: Alexa PenaVega, Luke Macfarlane, Nolen Dubuc

(Taking a Shot at Love)

Romantismul plutește când un instructor de balet ajută o jucătoare de hochei să-și revină după accidentarea care i-a schimbat cariera de dansatoare.

04.00   Monk: Dl Monk și Sharona – SERIES Drama, USA 2009, distribuţie: Tony Shalhoub, Traylor Howard, Ted Levine

(Monk: Mr Monk and Sharona) Sezonul 8, Episodul 10

După ce Sharona Fleming discută cu fostul ei angajator despre moartea unchiului ei, Monk bănuiește că nu a fost o moarte accidentală.

05.00   Monk: Dl Monk și cățelul – SERIES Drama, USA 2009, distribuţie: Tony Shalhoub, Traylor Howard, Ted Levine

(Monk: Mr Monk and the Dog) Sezonul 8, Episodul 11

Monk caută câinele unei femei, care a fost dat dispărut, în timp ce echipa încearcă să afle unde se află femeia.

marţi
3 mai 2022

06.00   Monk: Dl Monk și cățelul – SERIES Drama, USA 2009, distribuţie: Tony Shalhoub, Traylor Howard, Ted Levine

(Monk: Mr Monk Goes Camping) Sezonul 8, Episodul 12

Ca să fie repus în funcție, Monk trebuie să facă o excursie cu cortul, împreună cu fiul unui membru al comitetului, și să rezolve un caz de crimă.

07.00   Monk: Dl Monk e cavaler de onoare – SERIES Drama, USA 2009, distribuţie: Tony Shalhoub, Traylor Howard, Ted Levine

(Monk: Mr Monk Is the Best Man) Sezonul 8, Episodul 13

Monk trebuie să afle cine încearcă să distrugă nunta unui prieten al lui.

08.00   Stagiara: Necunoscuta de la gară – SERIES Crime 2019, distribuţie: Michèle Bernier, Arié Elmaleh, Philippe Lelièvre

(The Intern: L’Inconnue De La Gare) Sezonul 4, Episodul 2

O fermieră de peste 50 de ani decide să-și schimbe cariera și să urmeze dreptul. Se mută la Marsilia, să lucreze pentru un judecător exigent.

09.00   Monk: Dl Monk și insigna – SERIES Drama, USA 2009, distribuţie: Tony Shalhoub, Traylor Howard, Ted Levine

(Monk: Mr Monk and the Badge) Sezonul 8, Episodul 14

După ce a fost reinstalat în funcție, Monk speră să dea de urma unui ucigaș în serie – dar ceva nu e așa cum ar trebui.

10.00   Monk: Dl Monk și sfârșitul, partea I – SERIES Drama, USA 2009, distribuţie: Tony Shalhoub, Traylor Howard, Ted Levine

(Monk: Mr Monk and the End – Part 1) Sezonul 8, Episodul 15

În timp ce investiga uciderea unui doctor care ar fi putut avea legătură cu moartea lui Trudy, Monk își dă seama că el însuși e în pericol.

11.00   FILM Steaua inimii mele – FILM Romance 2021, regia: Kevin Fair, distribuţie: Alexa PenaVega, Luke Macfarlane, Nolen Dubuc

(Taking a Shot at Love)

Romantismul plutește când un instructor de balet ajută o jucătoare de hochei să-și revină după accidentarea care i-a schimbat cariera de dansatoare.

13.00   Magnum, detectiv particular: Moartea e temporară – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Death Is Only Temporary) Sezonul 1, Episodul 6

Magnum e angajat de un magnat ce își caută iubita pierdută, presupusă a fi decedat de mult. Rick și TC ajută un veteran la adaptarea la viața civilă.

14.00   Norocul lui Loli!: episodul 11 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 11

Paulina este convinsă că ceva se întâmplă între Rafael și Loli. Acasă la Mariana, Nicky își întâmpină tatăl cu multe îmbrățișări.

15.00   Norocul lui Loli!: episodul 12 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 12

Roxy o însoțește pe Loli la bar pentru a-l căuta pe Octavio. Rafael promite să o ia pe Nicky pe plajă. Paulina hotărăște să se întoarcă în LA.

16.00   FILM Dragoste pe pârtie – FILM Romance, USA 2020, regia: Jerry Ciccoritti, distribuţie: Trevor Donovan, Charlotte Sullivan, John Ralston

(Two For The Win)

Un campion la schi își găsește dragostea, când să întoarce acasă pentru a se pregăti pentru cea mai mare provocare, cu un instructor local.

18.00   Premieră Norocul lui Loli!: episodul 13 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 13

Paulina se întoarce din călătorie. Asistentul social îi reproșează lui Loli faptul că nu a anunțat-o atunci când a apărut tatăl biologic a lui Nicky.

19.00   Premieră Norocul lui Loli!: episodul 14 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 14

Paulina îi spune lui Bruno că Loli a fost dată afară. Loli, Octavio și Nicky ies la o înghețată, iar Octavio o invită pe Loli în barul său.

20.00   Premieră Magnum, detectiv particular: Misterul pisicii dispărute – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Cat Who Cried Wolf) Sezonul 1, Episodul 7

În timp ce caută pisica dispărută a unei fetițe, Magnum dă peste proprietarul ucis al unei alte feline, care se întâmplă să fie agent FBI.

21.00   Premieră Camera de gardă: Moșul are un cadou pentru tine – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: Secret Santa Has A Gift For You) Sezonul 7, Episodul 9

Având în minte presiunea puternică a rezultatului investigației, Will colaborează cu Dylan să salveze viața unui pacient foarte tânăr.

22.00   Premieră Camera de gardă: Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită… la Chicago – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: No Good Deed Goes Unpunished… In Chicago) Sezonul 7, Episodul 10

În urma scandalului Vas-COM, Godwin și ofițerul de conformitate se ciocnesc, iar Crockett și Blake tratează un pacient cu un fiu autist.

23.00   Anatomia lui Grey: Ziua judecății – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Chandra Wilson, James Pickens Jr.

(Grey’s Anatomy: Judgment Day) Sezonul 14, Episodul 20

După ce un medic aduce din greșeală prăjiturele cu canabis, spitalul e dat peste cap.

00.00   Stagiara: Imparțială – SERIES Crime 2019, distribuţie: Michèle Bernier, Arié Elmaleh, Philippe Lelièvre

(The Intern: Impartiale) Sezonul 4, Episodul 1

O fermieră de peste 50 de ani decide să-și schimbe cariera și să urmeze dreptul. Se mută la Marsilia, să lucreze pentru un judecător exigent.

01.00   Stagiara: Necunoscuta de la gară – SERIES Crime 2019, distribuţie: Michèle Bernier, Arié Elmaleh, Philippe Lelièvre

(The Intern: L’Inconnue De La Gare) Sezonul 4, Episodul 2

O fermieră de peste 50 de ani decide să-și schimbe cariera și să urmeze dreptul. Se mută la Marsilia, să lucreze pentru un judecător exigent.

02.00   FILM Dragoste pe pârtie – FILM Romance, USA 2020, regia: Jerry Ciccoritti, distribuţie: Trevor Donovan, Charlotte Sullivan, John Ralston

(Two For The Win)

Un campion la schi își găsește dragostea, când să întoarce acasă pentru a se pregăti pentru cea mai mare provocare, cu un instructor local.

04.00   Monk: Dl Monk și cățelul – SERIES Drama, USA 2009, distribuţie: Tony Shalhoub, Traylor Howard, Ted Levine

(Monk: Mr Monk Goes Camping) Sezonul 8, Episodul 12

Ca să fie repus în funcție, Monk trebuie să facă o excursie cu cortul, împreună cu fiul unui membru al comitetului, și să rezolve un caz de crimă.

05.00   Monk: Dl Monk e cavaler de onoare – SERIES Drama, USA 2009, distribuţie: Tony Shalhoub, Traylor Howard, Ted Levine

(Monk: Mr Monk Is the Best Man) Sezonul 8, Episodul 13

Monk trebuie să afle cine încearcă să distrugă nunta unui prieten al lui.

miercuri
4 mai 2022

06.00   Monk: Dl Monk și insigna – SERIES Drama, USA 2009, distribuţie: Tony Shalhoub, Traylor Howard, Ted Levine

(Monk: Mr Monk and the Badge) Sezonul 8, Episodul 14

După ce a fost reinstalat în funcție, Monk speră să dea de urma unui ucigaș în serie – dar ceva nu e așa cum ar trebui.

07.00   Monk: Dl Monk și sfârșitul, partea I – SERIES Drama, USA 2009, distribuţie: Tony Shalhoub, Traylor Howard, Ted Levine

(Monk: Mr Monk and the End – Part 1) Sezonul 8, Episodul 15

În timp ce investiga uciderea unui doctor care ar fi putut avea legătură cu moartea lui Trudy, Monk își dă seama că el însuși e în pericol.

08.00   Stagiara: Prima dragoste – SERIES Crime 2019, distribuţie: Michèle Bernier, Arié Elmaleh, Philippe Lelièvre

(The Intern: Premier Amour) Sezonul 4, Episodul 3

O fermieră de peste 50 de ani decide să-și schimbe cariera și să urmeze dreptul. Se mută la Marsilia, să lucreze pentru un judecător exigent.

09.00   Monk: Dl Monk și sfârșitul, partea a II-a – SERIES Drama, USA 2009, distribuţie: Tony Shalhoub, Traylor Howard, Ted Levine

(Monk: Mr Monk and the End – Part 2) Sezonul 8, Episodul 16

În ultimul episod al acestui serial, Monk e într-o cursă contra cronometru, încercând să afle o dată pentru totdeauna cine i-a ucis soția.

10.00   Hawaii 5.0: Ua ‘eha Ka ‘ili I Ka Maka O Ka Ihe – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: Ua ‘eha Ka ‘ili I Ka Maka O Ka Ihe) Sezonul 10, Episodul 1

Un nou aliat îl ajută pe McGarrett și pe colegii lui, când șefii mafiei local sunt vizați de un asasin, iar echipa își ia adio e la un membru.

11.00   FILM Dragoste pe pârtie – FILM Romance, USA 2020, regia: Jerry Ciccoritti, distribuţie: Trevor Donovan, Charlotte Sullivan, John Ralston

(Two For The Win)

Un campion la schi își găsește dragostea, când să întoarce acasă pentru a se pregăti pentru cea mai mare provocare, cu un instructor local.

13.00   Magnum, detectiv particular: Misterul pisicii dispărute – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Cat Who Cried Wolf) Sezonul 1, Episodul 7

În timp ce caută pisica dispărută a unei fetițe, Magnum dă peste proprietarul ucis al unei alte feline, care se întâmplă să fie agent FBI.

14.00   Norocul lui Loli!: episodul 13 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 13

Paulina se întoarce din călătorie. Asistentul social îi reproșează lui Loli faptul că nu a anunțat-o atunci când a apărut tatăl biologic a lui Nicky.

15.00   Norocul lui Loli!: episodul 14 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 14

Paulina îi spune lui Bruno că Loli a fost dată afară. Loli, Octavio și Nicky ies la o înghețată, iar Octavio o invită pe Loli în barul său.

16.00   FILM Romanță pe râu – FILM Romance 2021, regia: Sean Cisterna, distribuţie: Tammy Gillis, Morgan David Jones, Allison Hossack

(Riverfront Romance)

Scriitoarea Cara reușește să-și cumpere casa de vis, însă află că e amenințată de un proiect al unui hidrobaraj, supravegheat de frumosul Riley.

18.00   Premieră Norocul lui Loli!: episodul 15 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 15

Don Rogelio îi face lui Loli o ofertă iar Rafael îi spune să o accepte. Între timp, Roxy îl surprinde pe Matias flirtând cu Apolo în bar.

19.00   Premieră Norocul lui Loli!: episodul 16 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 16

Loli decide să se mute la Mariana pentru a fi împreună cu copiii. Între timp Paulina încearcă să îl instige pe Rafael împotriva lui Loli.

20.00   Premieră Magnum, detectiv particular: Mori, a spus – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Die He Said) Sezonul 1, Episodul 8

Un client care e pe moarte din cauza unui limfom îl angajează pe Magnum să găsească donatorul cu măduvă osoasă compatibilă, care are nevoie de ajutor.

21.00   FILM Misterele de pe Martha’s Vineyard: Hoțul de smaralde – Mystery 2020, regia: Andy Mikita, distribuţie: Jesse Metcalfe, Sarah Lind, Chelsea Hobbs

(Riddled with Deceit: A Martha’s Vineyard Mystery)

Fostul detectiv Jeff Jackson face echipă cu dr Zee Madeiras, ca să găsească broșa cu smarald a prietenei lor, un hoț, dar și un… asasin.

23.00   FILM Cazurile lui Ruby Herring: Predicție, crimă – FILM Mystery 2020, regia: Neill Fearnley, distribuţie: Taylor Cole, Stephen Huszar, John Wesley Shipp

(Ruby Herring Mysteries: Prediction Murder)

Reporterul Ruby Herring împreună cu detectivul Jake Killian investighează un caz de crimă vechi de mulți ani care implică un medium din zonă.

01.00   Stagiara: Prima dragoste – SERIES Crime 2019, distribuţie: Michèle Bernier, Arié Elmaleh, Philippe Lelièvre

(The Intern: Premier Amour) Sezonul 4, Episodul 3

O fermieră de peste 50 de ani decide să-și schimbe cariera și să urmeze dreptul. Se mută la Marsilia, să lucreze pentru un judecător exigent.

02.00   FILM Romanță pe râu – FILM Romance 2021, regia: Sean Cisterna, distribuţie: Tammy Gillis, Morgan David Jones, Allison Hossack

(Riverfront Romance)

Scriitoarea Cara reușește să-și cumpere casa de vis, însă află că e amenințată de un proiect al unui hidrobaraj, supravegheat de frumosul Riley.

04.00   Monk: Dl Monk și insigna – SERIES Drama, USA 2009, distribuţie: Tony Shalhoub, Traylor Howard, Ted Levine

(Monk: Mr Monk and the Badge) Sezonul 8, Episodul 14

După ce a fost reinstalat în funcție, Monk speră să dea de urma unui ucigaș în serie – dar ceva nu e așa cum ar trebui.

05.00   Monk: Dl Monk și sfârșitul, partea I – SERIES Drama, USA 2009, distribuţie: Tony Shalhoub, Traylor Howard, Ted Levine

(Monk: Mr Monk and the End – Part 1) Sezonul 8, Episodul 15

În timp ce investiga uciderea unui doctor care ar fi putut avea legătură cu moartea lui Trudy, Monk își dă seama că el însuși e în pericol.

joi
5 mai 2022

06.00   Monk: Dl Monk și sfârșitul, partea a II-a – SERIES Drama, USA 2009, distribuţie: Tony Shalhoub, Traylor Howard, Ted Levine

(Monk: Mr Monk and the End – Part 2) Sezonul 8, Episodul 16

În ultimul episod al acestui serial, Monk e într-o cursă contra cronometru, încercând să afle o dată pentru totdeauna cine i-a ucis soția.

07.00   Hawaii 5.0: Ua ‘eha Ka ‘ili I Ka Maka O Ka Ihe – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: Ua ‘eha Ka ‘ili I Ka Maka O Ka Ihe) Sezonul 10, Episodul 1

Un nou aliat îl ajută pe McGarrett și pe colegii lui, când șefii mafiei local sunt vizați de un asasin, iar echipa își ia adio e la un membru.

08.00   Stagiara: Aventură ilicită – SERIES Crime 2019, distribuţie: Michèle Bernier, Arié Elmaleh, Philippe Lelièvre

(The Intern: Populaire) Sezonul 4, Episodul 4

O fermieră de peste 50 de ani decide să-și schimbe cariera și să urmeze dreptul. Se mută la Marsilia, să lucreze pentru un judecător exigent.

09.00   Hawaii 5.0: Kuipeia E Ka Makani Apaa – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: Kuipeia E Ka Makani Apaa) Sezonul 10, Episodul 2

Tani și Junior sunt surprinși într-un tunel prăbușit, împreună cu câțiva oameni. Câinele Eddie adulmecă o bombă acasă la McGarrett.

10.00   Hawaii 5.0: E Uhi Ana Ka Wa I Hala I Na Mea I Hala – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: E Uhi Ana Ka Wa I Hala I Na Mea I Hala) Sezonul 10, Episodul 3

Victima unui omor recent e găsită printre resturile unui avion prăbușit cu decenii în urmă. McGarrett speră să adauge un nou recrut echipei.

11.00   FILM Romanță pe râu – FILM Romance 2021, regia: Sean Cisterna, distribuţie: Tammy Gillis, Morgan David Jones, Allison Hossack

(Riverfront Romance)

Scriitoarea Cara reușește să-și cumpere casa de vis, însă află că e amenințată de un proiect al unui hidrobaraj, supravegheat de frumosul Riley.

13.00   Magnum, detectiv particular: Mori, a spus – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Die He Said) Sezonul 1, Episodul 8

Un client care e pe moarte din cauza unui limfom îl angajează pe Magnum să găsească donatorul cu măduvă osoasă compatibilă, care are nevoie de ajutor.

14.00   Norocul lui Loli!: episodul 15 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 15

Don Rogelio îi face lui Loli o ofertă iar Rafael îi spune să o accepte. Între timp, Roxy îl surprinde pe Matias flirtând cu Apolo în bar.

15.00   Norocul lui Loli!: episodul 16 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 16

Loli decide să se mute la Mariana pentru a fi împreună cu copiii. Între timp Paulina încearcă să îl instige pe Rafael împotriva lui Loli.

16.00   FILM Cum să iubești din nou – FILM Romance 2020, regia: Adam Swica, distribuţie: Ann Pirvu, Kjartan Hewitt

(Learning to Love Again)

După ce s-a despărțit de iubitul ei și și-a pierdut locul de muncă, Jane se întoarce acasă și ajută un străin, iar ce rezultă este neașteptat.

18.00   Premieră Norocul lui Loli!: episodul 17 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 17

Nora îl roagă pe Bruno să o ajute să o scoată pe Loli din casă. Între timp, Loli și Octavio merg la cină acasă la Rafael și Paulina.

19.00   Premieră Norocul lui Loli!: episodul 18 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 18

Loli ia proba necesară lui Octavio pentru testul ADN.Paulina îi cere scuze lui Rafael. Jessica îi zice lui Sam că mariajul părinților ei e o minciună.

20.00   Premieră Magnum, detectiv particular: Legăturile dintre noi – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Ties That Bind) Sezonul 1, Episodul 9

Magnum își amințește de vechea lui traumă ca prizonier de război și ajută un adolescent, victimă a uneri răpiri, care reușește să scape.

21.00   Premieră Medicul legist: O tânără legendă – SERIES Crime 2022, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross

(Coroner: Young Legend) Sezonul 4, Episodul 6

Atunci când o vedetă de baschet în ascensiune este găsită moartă, investigațiile conduc spre lumea dubioasă a criptomonedelor.

22.00   Detectivul Gourmet: Rețetă pentru crimă

FILM Mystery 2020, regia: Mark Jean, distribuţie: Dylan Neal, Brooke Burns
Angajat să autentifice și să cumpere o carte de rețete rară, Henry află secrete periculoase ascunse în aceasta, care duc la altă crimă misterioasă.

00.00   Stagiara: Prima dragoste

SERIES Crime 2019, distribuţie: Michèle Bernier, Arié Elmaleh, Philippe Lelièvre
O fermieră de peste 50 de ani decide să-și schimbe cariera și să urmeze dreptul. Se mută la Marsilia, să lucreze pentru un judecător exigent.

01:00  Stagiara: Aventură ilicită

SERIES Crime 2019, distribuţie: Michèle Bernier, Arié Elmaleh, Philippe Lelièvre
O fermieră de peste 50 de ani decide să-și schimbe cariera și să urmeze dreptul. Se mută la Marsilia, să lucreze pentru un judecător exigent.

 

 

02.00   FILM Cum să iubești din nou – FILM Romance 2020, regia: Adam Swica, distribuţie: Ann Pirvu, Kjartan Hewitt

(Learning to Love Again)

După ce s-a despărțit de iubitul ei și și-a pierdut locul de muncă, Jane se întoarce acasă și ajută un străin, iar ce rezultă este neașteptat.

04.00   Monk: Dl Monk și sfârșitul, partea a II-a – SERIES Drama, USA 2009, distribuţie: Tony Shalhoub, Traylor Howard, Ted Levine

(Monk: Mr Monk and the End – Part 2) Sezonul 8, Episodul 16

În ultimul episod al acestui serial, Monk e într-o cursă contra cronometru, încercând să afle o dată pentru totdeauna cine i-a ucis soția.

05.00   Hawaii 5.0: Ua ‘eha Ka ‘ili I Ka Maka O Ka Ihe – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: Ua ‘eha Ka ‘ili I Ka Maka O Ka Ihe) Sezonul 10, Episodul 1

Un nou aliat îl ajută pe McGarrett și pe colegii lui, când șefii mafiei local sunt vizați de un asasin, iar echipa își ia adio e la un membru.

vineri
6 mai 2022

06.00   Hawaii 5.0: Kuipeia E Ka Makani Apaa – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: Kuipeia E Ka Makani Apaa) Sezonul 10, Episodul 2

Tani și Junior sunt surprinși într-un tunel prăbușit, împreună cu câțiva oameni. Câinele Eddie adulmecă o bombă acasă la McGarrett.

07.00   Hawaii 5.0: E Uhi Ana Ka Wa I Hala I Na Mea I Hala – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: E Uhi Ana Ka Wa I Hala I Na Mea I Hala) Sezonul 10, Episodul 3

Victima unui omor recent e găsită printre resturile unui avion prăbușit cu decenii în urmă. McGarrett speră să adauge un nou recrut echipei.

08.00   Stagiara: Mica mea afacere – SERIES Crime 2019, distribuţie: Michèle Bernier, Arié Elmaleh, Philippe Lelièvre

(The Intern: Ma Petite Entreprise) Sezonul 4, Episodul 5

O fermieră de peste 50 de ani decide să-și schimbe cariera și să urmeze dreptul. Se mută la Marsilia, să lucreze pentru un judecător exigent.

09.00   Hawaii 5.0: Ukuli’i ka Pua, Onaona i ka Mau’u – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: Ukuli’i ka Pua, Onaona i ka Mau’u) Sezonul 10, Episodul 4

Aaron Wright, un hacker aflat la închisoare, e cooptat de echipă pentru a ajuta când o tânără fată e raportată ca fiind răpită.

10.00   Hawaii 5.0: He ‘oi’o Kuhihewa; He Kaka ola i ‘ike ‘ia e ka Makaula – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: He ‘oi’o Kuhihewa; He Kaka ola i ‘ike ‘ia e ka Makaula) Sezonul 10, Episodul 5

Membrii echipei investighează un atac letal asupra unei case, iar Max se întoarce pe insulă, însoțit de un musafir.

11.00   FILM Cum să iubești din nou – FILM Romance 2020, regia: Adam Swica, distribuţie: Ann Pirvu, Kjartan Hewitt

(Learning to Love Again)

După ce s-a despărțit de iubitul ei și și-a pierdut locul de muncă, Jane se întoarce acasă și ajută un străin, iar ce rezultă este neașteptat.

13.00   Magnum, detectiv particular: Legăturile dintre noi – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Ties That Bind) Sezonul 1, Episodul 9

Magnum își amințește de vechea lui traumă ca prizonier de război și ajută un adolescent, victimă a uneri răpiri, care reușește să scape.

14.00   Norocul lui Loli!: episodul 17 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 17

Nora îl roagă pe Bruno să o ajute să o scoată pe Loli din casă. Între timp, Loli și Octavio merg la cină acasă la Rafael și Paulina.

15.00   Norocul lui Loli!: episodul 18 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 18

Loli ia proba necesară lui Octavio pentru testul ADN.Paulina îi cere scuze lui Rafael. Jessica îi zice lui Sam că mariajul părinților ei e o minciună.

16.00   FILM Capsula timpului – FILM Romance 2021, regia: Christie Will Wolf, distribuţie: Emilie Ullerup, Clayton James

(Romancing the Birthday Girl)

Taylor deschide o capsulă a timpului cu cinci plicuri lăsate de mama ei decedată și află despre deschiderea ei față de găsirea dragostei.

18.00   Premieră Norocul lui Loli!: episodul 19 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 19

Rafael îi spune lui Loli că Paulina nu i-a fost loială. Mai târziu Octavio apare la birou la Loli. Bruno o consolează pe Paulina.

19.00   Premieră Norocul lui Loli!: episodul 20 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 20

Paulina îi spune lui Loli că își dorește să rămână cu Rafael. Mai târziu, Octavio și Loli îl iau pe Nicky la un meci de fotbal.

20.00   Premieră Magnum, detectiv particular: O zi proastă pentru eroisme – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Bad Day To Be A Hero) Sezonul 1, Episodul 10

Magnum îl ajută pe prietenul lui Rick după ce e reținut de mascați înarmați după jocul ilegal de poker, iar Rick e presat să recupereze banii furați.

21.00   FILM Dacă aș fi… tu? – FILM Comedy, USA 2011, regia: David Dobkin, distribuţie: Jason Bateman, Ryan Reynolds, Olivia Wilde

(The Change-Up)

În această comedie fantastică, un individ celibatar și mulțumit de acest statut e lovit de fulger și intră în corpul unui tată și soț.

23.25   FILM Apartament pentru doi – FILM Romance 2018, regia: Mark Jean, distribuţie: Julie Gonzalo, Pauline Egan, Tyler Hynes

(Flip That Romance)

Atunci când doi rivali care se ocupă de renovări fac schimb de părți într-un duplex, se reaprind vechi sentimente romantice.

01.25   Stagiara: Mica mea afacere – SERIES Crime 2019, distribuţie: Michèle Bernier, Arié Elmaleh, Philippe Lelièvre

(The Intern: Ma Petite Entreprise) Sezonul 4, Episodul 5

O fermieră de peste 50 de ani decide să-și schimbe cariera și să urmeze dreptul. Se mută la Marsilia, să lucreze pentru un judecător exigent.

02.20   FILM Capsula timpului – FILM Romance 2021, regia: Christie Will Wolf, distribuţie: Emilie Ullerup, Clayton James

(Romancing the Birthday Girl)

Taylor deschide o capsulă a timpului cu cinci plicuri lăsate de mama ei decedată și află despre deschiderea ei față de găsirea dragostei.

04.20   Hawaii 5.0: Kuipeia E Ka Makani Apaa – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: Kuipeia E Ka Makani Apaa) Sezonul 10, Episodul 2

Tani și Junior sunt surprinși într-un tunel prăbușit, împreună cu câțiva oameni. Câinele Eddie adulmecă o bombă acasă la McGarrett.

05.10   Hawaii 5.0: E Uhi Ana Ka Wa I Hala I Na Mea I Hala – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: E Uhi Ana Ka Wa I Hala I Na Mea I Hala) Sezonul 10, Episodul 3

Victima unui omor recent e găsită printre resturile unui avion prăbușit cu decenii în urmă. McGarrett speră să adauge un nou recrut echipei.

sâmbătă
7 mai 2022

06.00   Norocul lui Loli!: episodul 11 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 11

Paulina este convinsă că ceva se întâmplă între Rafael și Loli. Acasă la Mariana, Nicky își întâmpină tatăl cu multe îmbrățișări.

07.00   Norocul lui Loli!: episodul 12 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 12

Roxy o însoțește pe Loli la bar pentru a-l căuta pe Octavio. Rafael promite să o ia pe Nicky pe plajă. Paulina hotărăște să se întoarcă în LA.

08.00   Norocul lui Loli!: episodul 13 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 13

Paulina se întoarce din călătorie. Asistentul social îi reproșează lui Loli faptul că nu a anunțat-o atunci când a apărut tatăl biologic a lui Nicky.

09.00   Norocul lui Loli!: episodul 14 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 14

Paulina îi spune lui Bruno că Loli a fost dată afară. Loli, Octavio și Nicky ies la o înghețată, iar Octavio o invită pe Loli în barul său.

10.00   Capsula timpului

FILM Romance 2021, regia: Christie Will Wolf, distribuţie: Emilie Ullerup, Clayton James
Taylor deschide o capsulă a timpului cu cinci plicuri lăsate de mama ei decedată și află despre deschiderea ei față de găsirea dragostei.

12.00   FILM Steaua inimii mele – FILM Romance 2021, regia: Kevin Fair, distribuţie: Alexa PenaVega, Luke Macfarlane, Nolen Dubuc

(Taking a Shot at Love)

Romantismul plutește când un instructor de balet ajută o jucătoare de hochei să-și revină după accidentarea care i-a schimbat cariera de dansatoare.

14.00   FILM Dragoste pe pârtie – FILM Romance, USA 2020, regia: Jerry Ciccoritti, distribuţie: Trevor Donovan, Charlotte Sullivan, John Ralston

(Two For The Win)

Un campion la schi își găsește dragostea, când să întoarce acasă pentru a se pregăti pentru cea mai mare provocare, cu un instructor local.

16.00   FILM Romanță pe râu – FILM Romance 2021, regia: Sean Cisterna, distribuţie: Tammy Gillis, Morgan David Jones, Allison Hossack

(Riverfront Romance)

Scriitoarea Cara reușește să-și cumpere casa de vis, însă află că e amenințată de un proiect al unui hidrobaraj, supravegheat de frumosul Riley.

18.00   FILM Apartament pentru doi – FILM Romance 2018, regia: Mark Jean, distribuţie: Julie Gonzalo, Pauline Egan, Tyler Hynes

(Flip That Romance)

Atunci când doi rivali care se ocupă de renovări fac schimb de părți într-un duplex, se reaprind vechi sentimente romantice.

20.00   Medicul legist: O tânără legendă – SERIES Crime 2022, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross

(Coroner: Young Legend) Sezonul 4, Episodul 6

Atunci când o vedetă de baschet în ascensiune este găsită moartă, investigațiile conduc spre lumea dubioasă a criptomonedelor.

21.00   Magnum, detectiv particular: Moartea e temporară – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Death Is Only Temporary) Sezonul 1, Episodul 6

Magnum e angajat de un magnat ce își caută iubita pierdută, presupusă a fi decedat de mult. Rick și TC ajută un veteran la adaptarea la viața civilă.

22.00   Magnum, detectiv particular: Misterul pisicii dispărute – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Cat Who Cried Wolf) Sezonul 1, Episodul 7

În timp ce caută pisica dispărută a unei fetițe, Magnum dă peste proprietarul ucis al unei alte feline, care se întâmplă să fie agent FBI.

23.00   Magnum, detectiv particular: Mori, a spus – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Die He Said) Sezonul 1, Episodul 8

Un client care e pe moarte din cauza unui limfom îl angajează pe Magnum să găsească donatorul cu măduvă osoasă compatibilă, care are nevoie de ajutor.

00.00   Magnum, detectiv particular: Legăturile dintre noi – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Ties That Bind) Sezonul 1, Episodul 9

Magnum își amințește de vechea lui traumă ca prizonier de război și ajută un adolescent, victimă a uneri răpiri, care reușește să scape.

01.00   Magnum, detectiv particular: O zi proastă pentru eroisme – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Bad Day To Be A Hero) Sezonul 1, Episodul 10

Magnum îl ajută pe prietenul lui Rick după ce e reținut de mascați înarmați după jocul ilegal de poker, iar Rick e presat să recupereze banii furați.

02.00   Monk: Dl Monk și cățelul – SERIES Drama, USA 2009, distribuţie: Tony Shalhoub, Traylor Howard, Ted Levine

(Monk: Mr Monk Goes Camping) Sezonul 8, Episodul 12

Ca să fie repus în funcție, Monk trebuie să facă o excursie cu cortul, împreună cu fiul unui membru al comitetului, și să rezolve un caz de crimă.

03.00   Monk: Dl Monk e cavaler de onoare – SERIES Drama, USA 2009, distribuţie: Tony Shalhoub, Traylor Howard, Ted Levine

(Monk: Mr Monk Is the Best Man) Sezonul 8, Episodul 13

Monk trebuie să afle cine încearcă să distrugă nunta unui prieten al lui.

04.00   Monk: Dl Monk și insigna – SERIES Drama, USA 2009, distribuţie: Tony Shalhoub, Traylor Howard, Ted Levine

(Monk: Mr Monk and the Badge) Sezonul 8, Episodul 14

După ce a fost reinstalat în funcție, Monk speră să dea de urma unui ucigaș în serie – dar ceva nu e așa cum ar trebui.

05.00   Monk: Dl Monk și sfârșitul, partea I – SERIES Drama, USA 2009, distribuţie: Tony Shalhoub, Traylor Howard, Ted Levine

(Monk: Mr Monk and the End – Part 1) Sezonul 8, Episodul 15

În timp ce investiga uciderea unui doctor care ar fi putut avea legătură cu moartea lui Trudy, Monk își dă seama că el însuși e în pericol.

duminică
8 mai 2022

06.00   Norocul lui Loli!: episodul 16 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 16

Loli decide să se mute la Mariana pentru a fi împreună cu copiii. Între timp Paulina încearcă să îl instige pe Rafael împotriva lui Loli.

07.00   Norocul lui Loli!: episodul 17 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 17

Nora îl roagă pe Bruno să o ajute să o scoată pe Loli din casă. Între timp, Loli și Octavio merg la cină acasă la Rafael și Paulina.

08.00   Norocul lui Loli!: episodul 18 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 18

Loli ia proba necesară lui Octavio pentru testul ADN.Paulina îi cere scuze lui Rafael. Jessica îi zice lui Sam că mariajul părinților ei e o minciună.

09.00   Norocul lui Loli!: episodul 19 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 19

Rafael îi spune lui Loli că Paulina nu i-a fost loială. Mai târziu Octavio apare la birou la Loli. Bruno o consolează pe Paulina.

10.00   Norocul lui Loli!: episodul 20 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 20

Paulina îi spune lui Loli că își dorește să rămână cu Rafael. Mai târziu, Octavio și Loli îl iau pe Nicky la un meci de fotbal.

11.00   Medicul legist: O tânără legendă – SERIES Crime 2022, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross

(Coroner: Young Legend) Sezonul 4, Episodul 6

Atunci când o vedetă de baschet în ascensiune este găsită moartă, investigațiile conduc spre lumea dubioasă a criptomonedelor.

12.00   FILM Cazurile lui Ruby Herring: Predicție, crimă – FILM Mystery 2020, regia: Neill Fearnley, distribuţie: Taylor Cole, Stephen Huszar, John Wesley Shipp

(Ruby Herring Mysteries: Prediction Murder)

Reporterul Ruby Herring împreună cu detectivul Jake Killian investighează un caz de crimă vechi de mulți ani care implică un medium din zonă.

14.00   FILM Apartament pentru doi – FILM Romance 2018, regia: Mark Jean, distribuţie: Julie Gonzalo, Pauline Egan, Tyler Hynes

(Flip That Romance)

Atunci când doi rivali care se ocupă de renovări fac schimb de părți într-un duplex, se reaprind vechi sentimente romantice.

16.00   Premieră FILM Chiar în fața mea – FILM Romance 2021, regia: Linda-Lisa Hayter, distribuţie: Marco Grazzini, Janel Parrish, Brandi Alexander

(Right in Front of Me)

Carly primește a 2-a șansă să reînvie o iubire din facultate dar nu e sigură cum îl poate impresiona până când noul prieten, Nick, o ajută cu un sfat.

18.00   FILM Meniu cu dragoste – FILM Romance 2019, regia: Ellie Kanner, distribuţie: Autumn Reeser, Kavan Smith, Barbara Niven

(Love on the Menu)

Ca să-și salveze restaurantul, un chef e de acord să colaboreze cu directorul unei firme de alimente congelate.

20.00   Camera de gardă: Moșul are un cadou pentru tine – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: Secret Santa Has A Gift For You) Sezonul 7, Episodul 9

Având în minte presiunea puternică a rezultatului investigației, Will colaborează cu Dylan să salveze viața unui pacient foarte tânăr.

21.00   Camera de gardă: Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită… la Chicago – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: No Good Deed Goes Unpunished… In Chicago) Sezonul 7, Episodul 10

În urma scandalului Vas-COM, Godwin și ofițerul de conformitate se ciocnesc, iar Crockett și Blake tratează un pacient cu un fiu autist.

22.00   Dacă aș fi… tu?

FILM Comedy, USA 2011, regia: David Dobkin, distribuţie: Jason Bateman, Ryan Reynolds, Olivia Wilde
În această comedie fantastică, un individ celibatar și mulțumit de acest statut e lovit de fulger și intră în corpul unui tată și soț.

00.00   Monk: Dl Monk și sfârșitul, partea a II-a – SERIES Drama, USA 2009, distribuţie: Tony Shalhoub, Traylor Howard, Ted Levine

(Monk: Mr Monk and the End – Part 2) Sezonul 8, Episodul 16

În ultimul episod al acestui serial, Monk e într-o cursă contra cronometru, încercând să afle o dată pentru totdeauna cine i-a ucis soția.

01.00   Hawaii 5.0: Ua ‘eha Ka ‘ili I Ka Maka O Ka Ihe – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: Ua ‘eha Ka ‘ili I Ka Maka O Ka Ihe) Sezonul 10, Episodul 1

Un nou aliat îl ajută pe McGarrett și pe colegii lui, când șefii mafiei local sunt vizați de un asasin, iar echipa își ia adio e la un membru.

02.00   Hawaii 5.0: Kuipeia E Ka Makani Apaa – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: Kuipeia E Ka Makani Apaa) Sezonul 10, Episodul 2

Tani și Junior sunt surprinși într-un tunel prăbușit, împreună cu câțiva oameni. Câinele Eddie adulmecă o bombă acasă la McGarrett.

03.00   Hawaii 5.0: E Uhi Ana Ka Wa I Hala I Na Mea I Hala – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: E Uhi Ana Ka Wa I Hala I Na Mea I Hala) Sezonul 10, Episodul 3

Victima unui omor recent e găsită printre resturile unui avion prăbușit cu decenii în urmă. McGarrett speră să adauge un nou recrut echipei.

04.00   Hawaii 5.0: Ukuli’i ka Pua, Onaona i ka Mau’u – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: Ukuli’i ka Pua, Onaona i ka Mau’u) Sezonul 10, Episodul 4

Aaron Wright, un hacker aflat la închisoare, e cooptat de echipă pentru a ajuta când o tânără fată e raportată ca fiind răpită.

05.00   Hawaii 5.0: He ‘oi’o Kuhihewa; He Kaka ola i ‘ike ‘ia e ka Makaula – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: He ‘oi’o Kuhihewa; He Kaka ola i ‘ike ‘ia e ka Makaula) Sezonul 10, Episodul 5

Membrii echipei investighează un atac letal asupra unei case, iar Max se întoarce pe insulă, însoțit de un musafir.

luni
9 mai 2022

06.00   Hawaii 5.0: Ukuli’i ka Pua, Onaona i ka Mau’u – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: Ukuli’i ka Pua, Onaona i ka Mau’u) Sezonul 10, Episodul 4

Aaron Wright, un hacker aflat la închisoare, e cooptat de echipă pentru a ajuta când o tânără fată e raportată ca fiind răpită.

07.00   Hawaii 5.0: He ‘oi’o Kuhihewa; He Kaka ola i ‘ike ‘ia e ka Makaula – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: He ‘oi’o Kuhihewa; He Kaka ola i ‘ike ‘ia e ka Makaula) Sezonul 10, Episodul 5

Membrii echipei investighează un atac letal asupra unei case, iar Max se întoarce pe insulă, însoțit de un musafir.

08.00   Stagiara: Leandri și invidii – SERIES Crime 2019, distribuţie: Michèle Bernier, Arié Elmaleh, Philippe Lelièvre

(The Intern: Lauriers Roses Et Pensées Jaunes) Sezonul 4, Episodul 6

O fermieră de peste 50 de ani decide să-și schimbe cariera și să urmeze dreptul. Se mută la Marsilia, să lucreze pentru un judecător exigent.

09.00   Hawaii 5.0: A’ohe Pau ka ‘ike i ka Halau Ho’okahi – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: A’ohe Pau ka ‘ike i ka Halau Ho’okahi) Sezonul 10, Episodul 6

Un accident rutier letal, cu fugă de la locul faptei, e comis de o mașină fără șofer, care transporta heroină. Tani și Quinn au doi pasageri nedoriți.

10.00   Hawaii 5.0: Ka ‘i’o – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: Ka ‘i’o) Sezonul 10, Episodul 7

McGarrett merge în Mexic, după ce CIA îi aduce vești tulburătoare despre activitățile recente ale mamei sale.

11.00   FILM Capsula timpului – FILM Romance 2021, regia: Christie Will Wolf, distribuţie: Emilie Ullerup, Clayton James

(Romancing the Birthday Girl)

Taylor deschide o capsulă a timpului cu cinci plicuri lăsate de mama ei decedată și află despre deschiderea ei față de găsirea dragostei.

13.00   Magnum, detectiv particular: O zi proastă pentru eroisme – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Bad Day To Be A Hero) Sezonul 1, Episodul 10

Magnum îl ajută pe prietenul lui Rick după ce e reținut de mascați înarmați după jocul ilegal de poker, iar Rick e presat să recupereze banii furați.

14.00   Norocul lui Loli!: episodul 19 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 19

Rafael îi spune lui Loli că Paulina nu i-a fost loială. Mai târziu Octavio apare la birou la Loli. Bruno o consolează pe Paulina.

15.00   Norocul lui Loli!: episodul 20 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 20

Paulina îi spune lui Loli că își dorește să rămână cu Rafael. Mai târziu, Octavio și Loli îl iau pe Nicky la un meci de fotbal.

16.00   FILM Meniu cu dragoste – FILM Romance 2019, regia: Ellie Kanner, distribuţie: Autumn Reeser, Kavan Smith, Barbara Niven

(Love on the Menu)

Ca să-și salveze restaurantul, un chef e de acord să colaboreze cu directorul unei firme de alimente congelate.

18.00   Premieră Norocul lui Loli!: episodul 21 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 21

Octavio obține plicul cu rezultatele testului ADN și merge la Loli pentru a-l deschide împreună. Între timp Bruno o minte pe Nora.

19.00   Premieră Norocul lui Loli!: episodul 22 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 22

Paulinei îi place să petreacă timp cu Vicente iar Rafael îi spune lui Loli că își dorește o relație cu ea. Matias primește un telefon de la Arturo.

20.00   Premieră Magnum, detectiv particular: N-ai unde să te-ascunzi – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Nowhere To Hide) Sezonul 1, Episodul 11

Viețile lui Higgins și Kumu sunt amenințate după ce Magnum se implică prea mult în cazul unor evadați ruși dați dispăruți.

21:00  Mi-am ucis soțul: episodul 3

SERIES Thriller, Franţa 2020, distribuţie: Erika Sainte, Tiphaine Daviot, Antoine Gouy
Prefăcându-se că e avocat, Anna află că Manuel a fost implicat în încercarea de a proteja o persoană importantă dintr-un caz de viol și crimă.

23.00   Camera de gardă: Moșul are un cadou pentru tine – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: Secret Santa Has A Gift For You) Sezonul 7, Episodul 9

Având în minte presiunea puternică a rezultatului investigației, Will colaborează cu Dylan să salveze viața unui pacient foarte tânăr.

00.00   Camera de gardă: Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită… la Chicago – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: No Good Deed Goes Unpunished… In Chicago) Sezonul 7, Episodul 10

În urma scandalului Vas-COM, Godwin și ofițerul de conformitate se ciocnesc, iar Crockett și Blake tratează un pacient cu un fiu autist.

01:00  Stagiara: Leandri și invidii

SERIES Crime 2019, distribuţie: Michèle Bernier, Arié Elmaleh, Philippe Lelièvre
O fermieră de peste 50 de ani decide să-și schimbe cariera și să urmeze dreptul. Se mută la Marsilia, să lucreze pentru un judecător exigent.

 

02.00   FILM Meniu cu dragoste – FILM Romance 2019, regia: Ellie Kanner, distribuţie: Autumn Reeser, Kavan Smith, Barbara Niven

(Love on the Menu)

Ca să-și salveze restaurantul, un chef e de acord să colaboreze cu directorul unei firme de alimente congelate.

04.00   Hawaii 5.0: Ukuli’i ka Pua, Onaona i ka Mau’u – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: Ukuli’i ka Pua, Onaona i ka Mau’u) Sezonul 10, Episodul 4

Aaron Wright, un hacker aflat la închisoare, e cooptat de echipă pentru a ajuta când o tânără fată e raportată ca fiind răpită.

05.00   Hawaii 5.0: He ‘oi’o Kuhihewa; He Kaka ola i ‘ike ‘ia e ka Makaula – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: He ‘oi’o Kuhihewa; He Kaka ola i ‘ike ‘ia e ka Makaula) Sezonul 10, Episodul 5

Membrii echipei investighează un atac letal asupra unei case, iar Max se întoarce pe insulă, însoțit de un musafir.

marţi
10 mai 2022

06.00   Hawaii 5.0: A’ohe Pau ka ‘ike i ka Halau Ho’okahi – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: A’ohe Pau ka ‘ike i ka Halau Ho’okahi) Sezonul 10, Episodul 6

Un accident rutier letal, cu fugă de la locul faptei, e comis de o mașină fără șofer, care transporta heroină. Tani și Quinn au doi pasageri nedoriți.

07.00   Hawaii 5.0: Ka ‘i’o – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: Ka ‘i’o) Sezonul 10, Episodul 7

McGarrett merge în Mexic, după ce CIA îi aduce vești tulburătoare despre activitățile recente ale mamei sale.

08.00   Stagiara: Biciclista – SERIES Crime 2019, distribuţie: Michèle Bernier, Arié Elmaleh, Philippe Lelièvre

(The Intern: La Fille À Vélo) Sezonul 4, Episodul 7

O fermieră de peste 50 de ani decide să-și schimbe cariera și să urmeze dreptul. Se mută la Marsilia, să lucreze pentru un judecător exigent.

09.00   Hawaii 5.0: Ne’e aku, ne’e mai ke one o Punahoa – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: Ne’e aku, ne’e mai ke one o Punahoa) Sezonul 10, Episodul 8

Polițiștii își unesc forțele cu un agent de la narcotice, pentru a găsi un ucigaș al cărui avion s-a prăbușit în junglă, cărând multă heroină.

10.00   Hawaii 5.0: Ka Ia’au kumu ‘ole o Kahilikolo – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: Ka Ia’au kumu ‘ole o Kahilikolo) Sezonul 10, Episodul 9

De Ziua Recunoștinței, Junior și Tanni urmăresc un hoț, Five-O investighează uciderea unui filantrop iubit, iar Danny se mută cu McGarrett.

11.00   FILM Meniu cu dragoste – FILM Romance 2019, regia: Ellie Kanner, distribuţie: Autumn Reeser, Kavan Smith, Barbara Niven

(Love on the Menu)

Ca să-și salveze restaurantul, un chef e de acord să colaboreze cu directorul unei firme de alimente congelate.

13.00   Magnum, detectiv particular: N-ai unde să te-ascunzi – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Nowhere To Hide) Sezonul 1, Episodul 11

Viețile lui Higgins și Kumu sunt amenințate după ce Magnum se implică prea mult în cazul unor evadați ruși dați dispăruți.

14.00   Norocul lui Loli!: episodul 21 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 21

Octavio obține plicul cu rezultatele testului ADN și merge la Loli pentru a-l deschide împreună. Între timp Bruno o minte pe Nora.

15.00   Norocul lui Loli!: episodul 22 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 22

Paulinei îi place să petreacă timp cu Vicente iar Rafael îi spune lui Loli că își dorește o relație cu ea. Matias primește un telefon de la Arturo.

16.00   FILM Ingredientul secret – Romantic comedy 2020, regia: Tibor Takács, distribuţie: Erin Cahill, Brendan Penny

(The Secret Ingredient)

Kelly nu s-a gândit la dragoste de când Andrew a rupt logodna lor. Acum el s-a întors și atracția dintre ei se înfiripă din nou.

18.00   Premieră Norocul lui Loli!: episodul 23 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 23

Loli se ceartă cu Octavio care îi spune că el nu vrea să vadă rezultatele testului ADN. Paulina îl întreabă pe Rafael dacă este îndrăgostit de Loli.

19.00   Premieră Norocul lui Loli!: episodul 24 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 24

Nora crede minciunile lui Marcelino și este de acord să îi dea bani ca să își plătească datoriile. Loli ezită să intre într-o relație cu Rafael.

20.00   Premieră Magnum, detectiv particular: Câștigătorul ia totul – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Winner Takes All) Sezonul 1, Episodul 12

Schimbare de situație după ce problemele cu banii îl fac pe Magnum să se alăture unor vânători de recompense în urmărirea a unui suspect de crimă.

21.00   Premieră Camera de gardă: Lucrurile lăsate în urmă – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: The Things We Thought We Left Behind) Sezonul 7, Episodul 11

Un celebru jucător de fotbal alcoolic are nevoie de transplant de ficat iar Dylan s-a reunit cu greu cu prieteni vechi când fiul lui este rănit.

22.00   Premieră Camera de gardă: Ce nu știi nu-ți face rău – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Dominic Rains

(Chicago Med: What You Don’t Know Can’t Hurt You) Sezonul 7, Episodul 12

Will și Stevie sunt prinși într-o confruntare conjugală în timp ce echipa chirurgicală a dr. Blake are un colaps în timpul unui transplant de ficat.

23.00   Anatomia lui Grey: La stâlpul infamiei – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Chandra Wilson, James Pickens Jr.

(Grey’s Anatomy: Bad Reputation) Sezonul 14, Episodul 21

Grey Sloan e ajutat de o echipă de gestionare a crizei, pentru a soluționa acuzațiile aduse lui Harper Avery.

00.00   Stagiara: Leandri și invidii – SERIES Crime 2019, distribuţie: Michèle Bernier, Arié Elmaleh, Philippe Lelièvre

(The Intern: Lauriers Roses Et Pensées Jaunes) Sezonul 4, Episodul 6

O fermieră de peste 50 de ani decide să-și schimbe cariera și să urmeze dreptul. Se mută la Marsilia, să lucreze pentru un judecător exigent.

01.00   Stagiara: Biciclista – SERIES Crime 2019, distribuţie: Michèle Bernier, Arié Elmaleh, Philippe Lelièvre

(The Intern: La Fille À Vélo) Sezonul 4, Episodul 7

O fermieră de peste 50 de ani decide să-și schimbe cariera și să urmeze dreptul. Se mută la Marsilia, să lucreze pentru un judecător exigent.

02.00   FILM Ingredientul secret – Romantic comedy 2020, regia: Tibor Takács, distribuţie: Erin Cahill, Brendan Penny

(The Secret Ingredient)

Kelly nu s-a gândit la dragoste de când Andrew a rupt logodna lor. Acum el s-a întors și atracția dintre ei se înfiripă din nou.

04.00   Hawaii 5.0: A’ohe Pau ka ‘ike i ka Halau Ho’okahi – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: A’ohe Pau ka ‘ike i ka Halau Ho’okahi) Sezonul 10, Episodul 6

Un accident rutier letal, cu fugă de la locul faptei, e comis de o mașină fără șofer, care transporta heroină. Tani și Quinn au doi pasageri nedoriți.

05.00   Hawaii 5.0: Ka ‘i’o – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: Ka ‘i’o) Sezonul 10, Episodul 7

McGarrett merge în Mexic, după ce CIA îi aduce vești tulburătoare despre activitățile recente ale mamei sale.

miercuri
11 mai 2022

06.00   Hawaii 5.0: Ne’e aku, ne’e mai ke one o Punahoa – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: Ne’e aku, ne’e mai ke one o Punahoa) Sezonul 10, Episodul 8

Polițiștii își unesc forțele cu un agent de la narcotice, pentru a găsi un ucigaș al cărui avion s-a prăbușit în junglă, cărând multă heroină.

07.00   Hawaii 5.0: Ka Ia’au kumu ‘ole o Kahilikolo – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: Ka Ia’au kumu ‘ole o Kahilikolo) Sezonul 10, Episodul 9

De Ziua Recunoștinței, Junior și Tanni urmăresc un hoț, Five-O investighează uciderea unui filantrop iubit, iar Danny se mută cu McGarrett.

08.00   Stagiara: Clarviziune – SERIES Crime 2019, distribuţie: Michèle Bernier, Arié Elmaleh, Philippe Lelièvre

(The Intern: Clairvoyance) Sezonul 4, Episodul 8

O fermieră de peste 50 de ani decide să-și schimbe cariera și să urmeze dreptul. Se mută la Marsilia, să lucreze pentru un judecător exigent.

09.00   Hawaii 5.0: O ‘Oe, a ‘Owau, Nalo Ia Mea – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: O ‘Oe, a ‘Owau, Nalo Ia Mea) Sezonul 10, Episodul 10

Adam jură să-și salveze iubita răpită, chiar dacă înseamnă să încalce toate regulile, iar trei omoruri aparent fără legătură nedumeresc echipa.

10.00   Hawaii 5.0: Ka I Ka ‘ino, No Ka ‘ino – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: Ka I Ka ‘ino, No Ka ‘ino) Sezonul 10, Episodul 11

Când un elicopter turistic e doborât de un proiectil, căutarea armelor furate conduce la o fantomă din trecutul lui McGarrett.

11.00   FILM Ingredientul secret – Romantic comedy 2020, regia: Tibor Takács, distribuţie: Erin Cahill, Brendan Penny

(The Secret Ingredient)

Kelly nu s-a gândit la dragoste de când Andrew a rupt logodna lor. Acum el s-a întors și atracția dintre ei se înfiripă din nou.

13.00   Magnum, detectiv particular: Câștigătorul ia totul – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Winner Takes All) Sezonul 1, Episodul 12

Schimbare de situație după ce problemele cu banii îl fac pe Magnum să se alăture unor vânători de recompense în urmărirea a unui suspect de crimă.

14.00   Norocul lui Loli!: episodul 23 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 23

Loli se ceartă cu Octavio care îi spune că el nu vrea să vadă rezultatele testului ADN. Paulina îl întreabă pe Rafael dacă este îndrăgostit de Loli.

15.00   Norocul lui Loli!: episodul 24 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 24

Nora crede minciunile lui Marcelino și este de acord să îi dea bani ca să își plătească datoriile. Loli ezită să intre într-o relație cu Rafael.

16.00   FILM Îndrăgostiți la Roma – FILM Romantic Drama 2019, regia: Eric Bross, distribuţie: Italia Ricci, Barbara Bouchet, Ross McCall

(Rome in Love)

O actriță primește un rol important în Roma și îl are ca partener pe un jurnalist american care scrie o biografie.

18.00   Premieră Norocul lui Loli!: episodul 25 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 25

Loli a rămas cu o opțiune: să le spună prietenilor adevărul despre un clip cu ea și Rafael în studio. Aceștia s-au oferit să o ajute să îl distrugă.

19.00   Premieră Norocul lui Loli!: episodul 26 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 26

În instanță judecătorul decide că Loli trebuie să aducă dovezi că e potrivită pentru a avea custodia lui Sam. Rafael îi dă actele de divorț Paulinei.

20.00   Premieră Magnum, detectiv particular: Ziua viperei – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Day Of The Viper) Sezonul 1, Episodul 13

Magnum îl ajută pe Higgins să caute ”Vipera”, misteriosul asasin cu care are o socoteală mai veche nerezolvată.

21.00   Premieră FILM Misterele de pe Martha’s Vineyard: Jaful de la galerie – FILM Mystery 2021, regia: Mark Jean, distribuţie: Jesse Metcalfe, Sarah Lind, Eric Keenleyside

(Ships in the Night: A Martha’s Vineyard Mystery)

Când un furt dintr-o galerie de artă devine fatal, fostul detectiv Jeff Jackson se aliază cu dr. Zee Madeira, veche pasiune, pentru investigații.

23.00   FILM Legile misterelor – FILM Mystery 2019, regia: Blair Hayes, distribuţie: Jill Wagner, Kristoffer Polaha, Larissa Albuquerque

(Mystery 101)

Un profesor de literatură polițistă și o detectivă încearcă împreună să dezlege misterul morții unui student.

01.00   Stagiara: Clarviziune – SERIES Crime 2019, distribuţie: Michèle Bernier, Arié Elmaleh, Philippe Lelièvre

(The Intern: Clairvoyance) Sezonul 4, Episodul 8

O fermieră de peste 50 de ani decide să-și schimbe cariera și să urmeze dreptul. Se mută la Marsilia, să lucreze pentru un judecător exigent.

02.00   FILM Îndrăgostiți la Roma – FILM Romantic Drama 2019, regia: Eric Bross, distribuţie: Italia Ricci, Barbara Bouchet, Ross McCall

(Rome in Love)

O actriță primește un rol important în Roma și îl are ca partener pe un jurnalist american care scrie o biografie.

04.00   Hawaii 5.0: Ne’e aku, ne’e mai ke one o Punahoa – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: Ne’e aku, ne’e mai ke one o Punahoa) Sezonul 10, Episodul 8

Polițiștii își unesc forțele cu un agent de la narcotice, pentru a găsi un ucigaș al cărui avion s-a prăbușit în junglă, cărând multă heroină.

05.00   Hawaii 5.0: Ka Ia’au kumu ‘ole o Kahilikolo – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: Ka Ia’au kumu ‘ole o Kahilikolo) Sezonul 10, Episodul 9

De Ziua Recunoștinței, Junior și Tanni urmăresc un hoț, Five-O investighează uciderea unui filantrop iubit, iar Danny se mută cu McGarrett.

joi
12 mai 2022

06.00   Hawaii 5.0: O ‘Oe, a ‘Owau, Nalo Ia Mea – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: O ‘Oe, a ‘Owau, Nalo Ia Mea) Sezonul 10, Episodul 10

Adam jură să-și salveze iubita răpită, chiar dacă înseamnă să încalce toate regulile, iar trei omoruri aparent fără legătură nedumeresc echipa.

07.00   Hawaii 5.0: Ka I Ka ‘ino, No Ka ‘ino – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: Ka I Ka ‘ino, No Ka ‘ino) Sezonul 10, Episodul 11

Când un elicopter turistic e doborât de un proiectil, căutarea armelor furate conduce la o fantomă din trecutul lui McGarrett.

08.00   Stagiara: Carne din carnea mea – SERIES Crime 2015, distribuţie: Michèle Bernier, Arié Elmaleh, Philippe Lelièvre

(The Intern: La Chair De Ma Chair) Sezonul 1, Episodul 1

O fermieră de peste 50 de ani decide să-și schimbe cariera, termină dreptul și se mută la Marsilia, ca să lucreze pentru un judecător foarte exigent.

09.00   Hawaii 5.0: Ihea ‘oe i ka wa a ka ua e loku ana? – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: Ihea ‘oe i ka wa a ka ua e loku ana?) Sezonul 10, Episodul 12

În acest episod, Five-0 apelează la ajutorul lui Thomas Magnum, pntru a găsi o listă furată cu agenți CIA sub acoperire.

10.00   Hawaii 5.0: Loa’a pono ka ‘iole i ka punana – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: Loa’a pono ka ‘iole i ka punana) Sezonul 10, Episodul 13

Grover și echipa investighează o crimă pe un teren de golf privat, unde un bărbat a fost găsit înghețat într-o cameră pentru crioterapie.

11.00   FILM Îndrăgostiți la Roma – FILM Romantic Drama 2019, regia: Eric Bross, distribuţie: Italia Ricci, Barbara Bouchet, Ross McCall

(Rome in Love)

O actriță primește un rol important în Roma și îl are ca partener pe un jurnalist american care scrie o biografie.

13.00   Magnum, detectiv particular: Ziua viperei – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Day Of The Viper) Sezonul 1, Episodul 13

Magnum îl ajută pe Higgins să caute ”Vipera”, misteriosul asasin cu care are o socoteală mai veche nerezolvată.

14.00   Norocul lui Loli!: episodul 25 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 25

Loli a rămas cu o opțiune: să le spună prietenilor adevărul despre un clip cu ea și Rafael în studio. Aceștia s-au oferit să o ajute să îl distrugă.

15.00   Norocul lui Loli!: episodul 26 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 26

În instanță judecătorul decide că Loli trebuie să aducă dovezi că e potrivită pentru a avea custodia lui Sam. Rafael îi dă actele de divorț Paulinei.

16.00   FILM Pe tine te-am iubit mereu – FILM Romance 2021, regia:  Michael Robison, distribuţie: Erin Krakow, Tyler Hynes, Giles Panton

(It Was Always You)

Sosirea la locul faptei a fratelui logodnicului ei strică planurile de logodnă ale lui Elizabeth care se întreabă dacă a ales bine.

18.00   Premieră Norocul lui Loli!: episodul 27 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 27

Loli merge acasă la Vicente și îi mărturisește că ea este cea din clipul cu Rafael. Vincente oferă asigurări că nu va concedia pe nimeni.

19.00   Premieră Norocul lui Loli!: episodul 28 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 28

Rafael încearcă să o convingă pe Loli să nu se despartă de el. Octavio îl găsește pe Nicky în fața mormântului mamei lui și îl ia la bar.

20.00   Premieră Magnum, detectiv particular: Eu, decedatul – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: I, The Deceased) Sezonul 1, Episodul 14

Prin intermediul unui video lăsat de un bărbat decedat, Magnum e angajat să investigheze moartea și să îi urmărească pe făptuitorii aparentei crime.

21.00   Premieră Medicul legist: Povești cu crime – SERIES Crime 2022, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross

(Coroner: True Crime) Sezonul 4, Episodul 7

Adunând împreună diferite indicii, Jenny își dă seama că multe aspecte îi sunt familiare. În altă parte, Donovan se distanțează de Jenny și Malik.

22.00   FILM Chiar în fața mea – FILM Romance 2021, regia: Linda-Lisa Hayter, distribuţie: Marco Grazzini, Janel Parrish, Brandi Alexander

(Right in Front of Me)

Carly primește a 2-a șansă să reînvie o iubire din facultate dar nu e sigură cum îl poate impresiona până când noul prieten, Nick, o ajută cu un sfat.

00:00 Stagiara: Clarviziune

SERIES Crime 2019, distribuţie: Michèle Bernier, Arié Elmaleh, Philippe Lelièvre
O fermieră de peste 50 de ani decide să-și schimbe cariera și să urmeze dreptul. Se mută la Marsilia, să lucreze pentru un judecător exigent.

 

01.00   Stagiara: Carne din carnea mea

SERIES Crime 2015, distribuţie: Michèle Bernier, Arié Elmaleh, Philippe Lelièvre
O fermieră de peste 50 de ani decide să-și schimbe cariera, termină dreptul și se mută la Marsilia, ca să lucreze pentru un judecător foarte exigent.

 

02.00   FILM Pe tine te-am iubit mereu – FILM Romance 2021, regia:  Michael Robison, distribuţie: Erin Krakow, Tyler Hynes, Giles Panton

(It Was Always You)

Sosirea la locul faptei a fratelui logodnicului ei strică planurile de logodnă ale lui Elizabeth care se întreabă dacă a ales bine.

04.00   Hawaii 5.0: O ‘Oe, a ‘Owau, Nalo Ia Mea – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: O ‘Oe, a ‘Owau, Nalo Ia Mea) Sezonul 10, Episodul 10

Adam jură să-și salveze iubita răpită, chiar dacă înseamnă să încalce toate regulile, iar trei omoruri aparent fără legătură nedumeresc echipa.

05.00   Hawaii 5.0: Ka I Ka ‘ino, No Ka ‘ino – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: Ka I Ka ‘ino, No Ka ‘ino) Sezonul 10, Episodul 11

Când un elicopter turistic e doborât de un proiectil, căutarea armelor furate conduce la o fantomă din trecutul lui McGarrett.

vineri
13 mai 2022

06.00   Hawaii 5.0: Ihea ‘oe i ka wa a ka ua e loku ana? – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: Ihea ‘oe i ka wa a ka ua e loku ana?) Sezonul 10, Episodul 12

În acest episod, Five-0 apelează la ajutorul lui Thomas Magnum, pntru a găsi o listă furată cu agenți CIA sub acoperire.

07.00   Hawaii 5.0: Loa’a pono ka ‘iole i ka punana – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: Loa’a pono ka ‘iole i ka punana) Sezonul 10, Episodul 13

Grover și echipa investighează o crimă pe un teren de golf privat, unde un bărbat a fost găsit înghețat într-o cameră pentru crioterapie.

08.00   Stagiara: Proprietate de lux – SERIES Crime 2015, distribuţie: Michèle Bernier, Arié Elmaleh, Philippe Lelièvre

(The Intern: Bien D’Exception) Sezonul 1, Episodul 2

O fermieră de peste 50 de ani decide să-și schimbe cariera, termină dreptul și se mută la Marsilia, ca să lucreze pentru un judecător foarte exigent.

09.00   Hawaii 5.0: I ho’olulu, ho’ohulei ‘ia e ka makani – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: I ho’olulu, ho’ohulei ‘ia e ka makani) Sezonul 10, Episodul 14

Danny o cunoaște pe fata visurilor sale, dar iubirea are de așteptat când se implică într-un accident de mașină posibil letal, într-o zonă depărtată.

10.00   Hawaii 5.0: He waha kou o ka he’e – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: He waha kou o ka he’e) Sezonul 10, Episodul 15

Nepoata lui Grover dispare de la academia de poliție. Se pare că iubitul ei e un membru sub acoperire al mafiei Yakuza.

11.00   FILM Pe tine te-am iubit mereu – FILM Romance 2021, regia:  Michael Robison, distribuţie: Erin Krakow, Tyler Hynes, Giles Panton

(It Was Always You)

Sosirea la locul faptei a fratelui logodnicului ei strică planurile de logodnă ale lui Elizabeth care se întreabă dacă a ales bine.

13.00   Magnum, detectiv particular: Eu, decedatul – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: I, The Deceased) Sezonul 1, Episodul 14

Prin intermediul unui video lăsat de un bărbat decedat, Magnum e angajat să investigheze moartea și să îi urmărească pe făptuitorii aparentei crime.

14.00   Norocul lui Loli!: episodul 27 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 27

Loli merge acasă la Vicente și îi mărturisește că ea este cea din clipul cu Rafael. Vincente oferă asigurări că nu va concedia pe nimeni.

15.00   Norocul lui Loli!: episodul 28 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 28

Rafael încearcă să o convingă pe Loli să nu se despartă de el. Octavio îl găsește pe Nicky în fața mormântului mamei lui și îl ia la bar.

16.00   FILM Apartament pentru doi – FILM Romance 2018, regia: Mark Jean, distribuţie: Julie Gonzalo, Pauline Egan, Tyler Hynes

(Flip That Romance)

Atunci când doi rivali care se ocupă de renovări fac schimb de părți într-un duplex, se reaprind vechi sentimente romantice.

18.00   Premieră Norocul lui Loli!: episodul 29 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 29

Roxy îi spune lui David că încă îl iubește. Octavio verifică testul ADN și o sună pe Loli să îi spună că nu el este tatăl biologic al lui Nicky.

19.00   Premieră Norocul lui Loli!: episodul 30 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 30

Paulina primește scrisori de susținere de la fanii săi; se bucură și de sprijinul tuturor celor din stație. Între timp Matias o consolează pe Roxy.

20.00   Premieră Magnum, detectiv particular: Ziua când s-a întors trecutul – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Day The Past Came Back) Sezonul 1, Episodul 15

După ce Magnum este răpit, el află că fosta lui iubită este pe insulă și că are în plan să fure o avere în aur.

21.00   FILM Hoața de identitate – FILM Comedy 2013, regia: Seth Gordon, distribuţie: Jason Bateman, Melissa McCarthy, John Cho

(Identity Thief)

Un om de afaceri manierat călătorește prin țară pentru a o confrunta pe femeia care trăiește folosindu-se de identitatea lui furată.

23.25   FILM Meniu cu dragoste – FILM Romance 2019, regia: Ellie Kanner, distribuţie: Autumn Reeser, Kavan Smith, Barbara Niven

(Love on the Menu)

Ca să-și salveze restaurantul, un chef e de acord să colaboreze cu directorul unei firme de alimente congelate.

01.25   Stagiara: Proprietate de lux – SERIES Crime 2015, distribuţie: Michèle Bernier, Arié Elmaleh, Philippe Lelièvre

(The Intern: Bien D’Exception) Sezonul 1, Episodul 2

O fermieră de peste 50 de ani decide să-și schimbe cariera, termină dreptul și se mută la Marsilia, ca să lucreze pentru un judecător foarte exigent.

02.20   FILM Apartament pentru doi – FILM Romance 2018, regia: Mark Jean, distribuţie: Julie Gonzalo, Pauline Egan, Tyler Hynes

(Flip That Romance)

Atunci când doi rivali care se ocupă de renovări fac schimb de părți într-un duplex, se reaprind vechi sentimente romantice.

04.20   Hawaii 5.0: Ihea ‘oe i ka wa a ka ua e loku ana? – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: Ihea ‘oe i ka wa a ka ua e loku ana?) Sezonul 10, Episodul 12

În acest episod, Five-0 apelează la ajutorul lui Thomas Magnum, pntru a găsi o listă furată cu agenți CIA sub acoperire.

05.10   Hawaii 5.0: Loa’a pono ka ‘iole i ka punana – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: Loa’a pono ka ‘iole i ka punana) Sezonul 10, Episodul 13

Grover și echipa investighează o crimă pe un teren de golf privat, unde un bărbat a fost găsit înghețat într-o cameră pentru crioterapie.

sâmbătă
14 mai 2022

06.00   Norocul lui Loli!: episodul 21 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 21

Octavio obține plicul cu rezultatele testului ADN și merge la Loli pentru a-l deschide împreună. Între timp Bruno o minte pe Nora.

07.00   Norocul lui Loli!: episodul 22 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 22

Paulinei îi place să petreacă timp cu Vicente iar Rafael îi spune lui Loli că își dorește o relație cu ea. Matias primește un telefon de la Arturo.

08.00   Norocul lui Loli!: episodul 23 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 23

Loli se ceartă cu Octavio care îi spune că el nu vrea să vadă rezultatele testului ADN. Paulina îl întreabă pe Rafael dacă este îndrăgostit de Loli.

09.00   Norocul lui Loli!: episodul 24 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 24

Nora crede minciunile lui Marcelino și este de acord să îi dea bani ca să își plătească datoriile. Loli ezită să intre într-o relație cu Rafael.

10.00   Vara la podgorie

FILM Romantic Drama 2017, regia: Martin Wood, distribuţie: Rachael Leigh Cook, Brendan Penny, Marcus Rosner
Frankie și Nate sunt entuziasmați de lansarea primului lor vin, până ce o dificultate le amenință nu doar vinul, ci și relația.

 

12.00   FILM Ingredientul secret – Romantic comedy 2020, regia: Tibor Takács, distribuţie: Erin Cahill, Brendan Penny

(The Secret Ingredient)

Kelly nu s-a gândit la dragoste de când Andrew a rupt logodna lor. Acum el s-a întors și atracția dintre ei se înfiripă din nou.

14.00   FILM Îndrăgostiți la Roma – FILM Romantic Drama 2019, regia: Eric Bross, distribuţie: Italia Ricci, Barbara Bouchet, Ross McCall

(Rome in Love)

O actriță primește un rol important în Roma și îl are ca partener pe un jurnalist american care scrie o biografie.

16.00   FILM Pe tine te-am iubit mereu – FILM Romance 2021, regia:  Michael Robison, distribuţie: Erin Krakow, Tyler Hynes, Giles Panton

(It Was Always You)

Sosirea la locul faptei a fratelui logodnicului ei strică planurile de logodnă ale lui Elizabeth care se întreabă dacă a ales bine.

18.00   FILM Chiar în fața mea – FILM Romance 2021, regia: Linda-Lisa Hayter, distribuţie: Marco Grazzini, Janel Parrish, Brandi Alexander

(Right in Front of Me)

Carly primește a 2-a șansă să reînvie o iubire din facultate dar nu e sigură cum îl poate impresiona până când noul prieten, Nick, o ajută cu un sfat.

20.00   Medicul legist: Povești cu crime – SERIES Crime 2022, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross

(Coroner: True Crime) Sezonul 4, Episodul 7

Adunând împreună diferite indicii, Jenny își dă seama că multe aspecte îi sunt familiare. În altă parte, Donovan se distanțează de Jenny și Malik.

21.00   Magnum, detectiv particular: N-ai unde să te-ascunzi – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Nowhere To Hide) Sezonul 1, Episodul 11

Viețile lui Higgins și Kumu sunt amenințate după ce Magnum se implică prea mult în cazul unor evadați ruși dați dispăruți.

22.00   Magnum, detectiv particular: Câștigătorul ia totul – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Winner Takes All) Sezonul 1, Episodul 12

Schimbare de situație după ce problemele cu banii îl fac pe Magnum să se alăture unor vânători de recompense în urmărirea a unui suspect de crimă.

23.00   Magnum, detectiv particular: Ziua viperei – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Day Of The Viper) Sezonul 1, Episodul 13

Magnum îl ajută pe Higgins să caute ”Vipera”, misteriosul asasin cu care are o socoteală mai veche nerezolvată.

00.00   Magnum, detectiv particular: Eu, decedatul – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: I, The Deceased) Sezonul 1, Episodul 14

Prin intermediul unui video lăsat de un bărbat decedat, Magnum e angajat să investigheze moartea și să îi urmărească pe făptuitorii aparentei crime.

01.00   Magnum, detectiv particular: Ziua când s-a întors trecutul – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Day The Past Came Back) Sezonul 1, Episodul 15

După ce Magnum este răpit, el află că fosta lui iubită este pe insulă și că are în plan să fure o avere în aur.

02.00   Hawaii 5.0: A’ohe Pau ka ‘ike i ka Halau Ho’okahi – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: A’ohe Pau ka ‘ike i ka Halau Ho’okahi) Sezonul 10, Episodul 6

Un accident rutier letal, cu fugă de la locul faptei, e comis de o mașină fără șofer, care transporta heroină. Tani și Quinn au doi pasageri nedoriți.

03.00   Hawaii 5.0: Ka ‘i’o – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: Ka ‘i’o) Sezonul 10, Episodul 7

McGarrett merge în Mexic, după ce CIA îi aduce vești tulburătoare despre activitățile recente ale mamei sale.

04.00   Hawaii 5.0: Ne’e aku, ne’e mai ke one o Punahoa – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: Ne’e aku, ne’e mai ke one o Punahoa) Sezonul 10, Episodul 8

Polițiștii își unesc forțele cu un agent de la narcotice, pentru a găsi un ucigaș al cărui avion s-a prăbușit în junglă, cărând multă heroină.

05.00   Hawaii 5.0: Ka Ia’au kumu ‘ole o Kahilikolo – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: Ka Ia’au kumu ‘ole o Kahilikolo) Sezonul 10, Episodul 9

De Ziua Recunoștinței, Junior și Tanni urmăresc un hoț, Five-O investighează uciderea unui filantrop iubit, iar Danny se mută cu McGarrett.

duminică
15 mai 2022

06.00   Norocul lui Loli!: episodul 26 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 26

În instanță judecătorul decide că Loli trebuie să aducă dovezi că e potrivită pentru a avea custodia lui Sam. Rafael îi dă actele de divorț Paulinei.

07.00   Norocul lui Loli!: episodul 27 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 27

Loli merge acasă la Vicente și îi mărturisește că ea este cea din clipul cu Rafael. Vincente oferă asigurări că nu va concedia pe nimeni.

08.00   Norocul lui Loli!: episodul 28 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 28

Rafael încearcă să o convingă pe Loli să nu se despartă de el. Octavio îl găsește pe Nicky în fața mormântului mamei lui și îl ia la bar.

09.00   Norocul lui Loli!: episodul 29 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 29

Roxy îi spune lui David că încă îl iubește. Octavio verifică testul ADN și o sună pe Loli să îi spună că nu el este tatăl biologic al lui Nicky.

10.00   Norocul lui Loli!: episodul 30 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 30

Paulina primește scrisori de susținere de la fanii săi; se bucură și de sprijinul tuturor celor din stație. Între timp Matias o consolează pe Roxy.

11.00   Medicul legist: Povești cu crime – SERIES Crime 2022, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross

(Coroner: True Crime) Sezonul 4, Episodul 7

Adunând împreună diferite indicii, Jenny își dă seama că multe aspecte îi sunt familiare. În altă parte, Donovan se distanțează de Jenny și Malik.

12.00   FILM Meniu cu dragoste – FILM Romance 2019, regia: Ellie Kanner, distribuţie: Autumn Reeser, Kavan Smith, Barbara Niven

(Love on the Menu)

Ca să-și salveze restaurantul, un chef e de acord să colaboreze cu directorul unei firme de alimente congelate.

14.00   FILM Chiar în fața mea – FILM Romance 2021, regia: Linda-Lisa Hayter, distribuţie: Marco Grazzini, Janel Parrish, Brandi Alexander

(Right in Front of Me)

Carly primește a 2-a șansă să reînvie o iubire din facultate dar nu e sigură cum îl poate impresiona până când noul prieten, Nick, o ajută cu un sfat.

16.00   FILM Pețitor cu blăniță – FILM Romantic Drama 2019, regia: Steven R Monroe, distribuţie: Nikki DeLoach, Michael Rady, Amanda Ayres

(Love to the Rescue)

Când copiii lor vor să adopte același câine, doi părinți singuri foarte diferiți ajung să se cunoască.

18.00   FILM Un cățel pentru doi – FILM Romantic Drama 2019, regia: Ellie Kanner, distribuţie: Danica McKella, Mark Deklin, Peter Benson

(Love and Sunshine)

Sar scântei când soldatul Jack vine să-și ia câinele, pe Sunshine, de la dragostea sa nefericită, Ally, care a avut grijă de el.

20.00   Camera de gardă: Lucrurile lăsate în urmă – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: The Things We Thought We Left Behind) Sezonul 7, Episodul 11

Un celebru jucător de fotbal alcoolic are nevoie de transplant de ficat iar Dylan s-a reunit cu greu cu prieteni vechi când fiul lui este rănit.

21.00   Camera de gardă: Ce nu știi nu-ți face rău – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Dominic Rains

(Chicago Med: What You Don’t Know Can’t Hurt You) Sezonul 7, Episodul 12

Will și Stevie sunt prinși într-o confruntare conjugală în timp ce echipa chirurgicală a dr. Blake are un colaps în timpul unui transplant de ficat.

22.00   Vara la podgorie

FILM Romantic Drama 2017, regia: Martin Wood, distribuţie: Rachael Leigh Cook, Brendan Penny, Marcus Rosner
Frankie și Nate sunt entuziasmați de lansarea primului lor vin, până ce o dificultate le amenință nu doar vinul, ci și relația.

00.00   Hawaii 5.0: O ‘Oe, a ‘Owau, Nalo Ia Mea – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: O ‘Oe, a ‘Owau, Nalo Ia Mea) Sezonul 10, Episodul 10

Adam jură să-și salveze iubita răpită, chiar dacă înseamnă să încalce toate regulile, iar trei omoruri aparent fără legătură nedumeresc echipa.

01.00   Hawaii 5.0: Ka I Ka ‘ino, No Ka ‘ino – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: Ka I Ka ‘ino, No Ka ‘ino) Sezonul 10, Episodul 11

Când un elicopter turistic e doborât de un proiectil, căutarea armelor furate conduce la o fantomă din trecutul lui McGarrett.

02.00   Hawaii 5.0: Ihea ‘oe i ka wa a ka ua e loku ana? – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: Ihea ‘oe i ka wa a ka ua e loku ana?) Sezonul 10, Episodul 12

În acest episod, Five-0 apelează la ajutorul lui Thomas Magnum, pntru a găsi o listă furată cu agenți CIA sub acoperire.

03.00   Hawaii 5.0: Loa’a pono ka ‘iole i ka punana – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: Loa’a pono ka ‘iole i ka punana) Sezonul 10, Episodul 13

Grover și echipa investighează o crimă pe un teren de golf privat, unde un bărbat a fost găsit înghețat într-o cameră pentru crioterapie.

04.00   Hawaii 5.0: I ho’olulu, ho’ohulei ‘ia e ka makani – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: I ho’olulu, ho’ohulei ‘ia e ka makani) Sezonul 10, Episodul 14

Danny o cunoaște pe fata visurilor sale, dar iubirea are de așteptat când se implică într-un accident de mașină posibil letal, într-o zonă depărtată.

05.00   Hawaii 5.0: He waha kou o ka he’e – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: He waha kou o ka he’e) Sezonul 10, Episodul 15

Nepoata lui Grover dispare de la academia de poliție. Se pare că iubitul ei e un membru sub acoperire al mafiei Yakuza.

luni
16 mai 2022

06.00   Hawaii 5.0: I ho’olulu, ho’ohulei ‘ia e ka makani – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: I ho’olulu, ho’ohulei ‘ia e ka makani) Sezonul 10, Episodul 14

Danny o cunoaște pe fata visurilor sale, dar iubirea are de așteptat când se implică într-un accident de mașină posibil letal, într-o zonă depărtată.

07.00   Hawaii 5.0: He waha kou o ka he’e – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: He waha kou o ka he’e) Sezonul 10, Episodul 15

Nepoata lui Grover dispare de la academia de poliție. Se pare că iubitul ei e un membru sub acoperire al mafiei Yakuza.

08.00   Stagiara: Odihnească-se în pace – SERIES Crime 2015, distribuţie: Michèle Bernier, Arié Elmaleh, Philippe Lelièvre

(The Intern: Repose En Paix) Sezonul 1, Episodul 3

O fermieră de peste 50 de ani decide să-și schimbe cariera, termină dreptul și se mută la Marsilia, ca să lucreze pentru un judecător foarte exigent.

09.00   Hawaii 5.0: He kauwa ke kanaka na ke aloha – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: He kauwa ke kanaka na ke aloha) Sezonul 10, Episodul 16

De Ziua Îndrăgostiților, Tani și Noelani sunt luați ostatici în timpul unui jaf la un magazin. Altundeva, echipa investighează moartea unui diplomat.

10.00   Hawaii 5.0: He kohu puahiohio i ka ho’olele i ka lepo i luna – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: He kohu puahiohio i ka ho’olele i ka lepo i luna) Sezonul 10, Episodul 17

Harry Langford ajută echipa să investigheze o serie de crime care imită acțiunea unui roman polițist legendar, nepublicat, din anii ’20.

11.00   FILM Apartament pentru doi – FILM Romance 2018, regia: Mark Jean, distribuţie: Julie Gonzalo, Pauline Egan, Tyler Hynes

(Flip That Romance)

Atunci când doi rivali care se ocupă de renovări fac schimb de părți într-un duplex, se reaprind vechi sentimente romantice.

13.00   Magnum, detectiv particular: Ziua când s-a întors trecutul – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Day The Past Came Back) Sezonul 1, Episodul 15

După ce Magnum este răpit, el află că fosta lui iubită este pe insulă și că are în plan să fure o avere în aur.

14.00   Norocul lui Loli!: episodul 29 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 29

Roxy îi spune lui David că încă îl iubește. Octavio verifică testul ADN și o sună pe Loli să îi spună că nu el este tatăl biologic al lui Nicky.

15.00   Norocul lui Loli!: episodul 30 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 30

Paulina primește scrisori de susținere de la fanii săi; se bucură și de sprijinul tuturor celor din stație. Între timp Matias o consolează pe Roxy.

16.00   FILM Dragoste & glamping – FILM Romance 2020, regia: Marita Grabiak, distribuţie: Emilie Ullerup, Christopher Russell, Donna Benedicto

(Love & Glamping)

Katie, o fată de oraș, scrie un articol despre o stațiune. Cu ajutorul lui Will își învinge temerile legate de activități de camping.

18.00   Premieră Norocul lui Loli!: episodul 31 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 31

Vicente și Don Rogelio încearcă să îl forțeze pe Rafael să participe la un atelier de management al furiei. Catalina cântă la pian pentru Bruno.

19.00   Premieră Norocul lui Loli!: episodul 32 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 32

Loli și Paulina depun plângere la școală iar băieții care au abuzat-o pe Jessica sunt suspendați. Rafael continuă cursurile pentru gestionarea furiei.

20.00   Premieră Magnum, detectiv particular: Crima nu e tăcută – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Murder Is Never Quiet) Sezonul 1, Episodul 16

În ultimul său caz, Magnum primește doar 24 de ore pentru a demonstra că fiul clientului lui nu a săvârșit crima.

21:00  Mi-am ucis soțul: episodul 5

SERIES Thriller, Franţa 2020, distribuţie: Erika Sainte, Tiphaine Daviot, Antoine Gouy
După ce a reușit să evadeze, Anna se refugiază la Laure. Retrăiește amintirile legate de motivul „uciderii” lui Manuel. Dar cum își poate salva fiul?

 

22.00   Mi-am ucis soțul: episodul 6

SERIES Thriller, Franţa 2020, distribuţie: Erika Sainte, Tiphaine Daviot, Antoine Gouy
Reuniți, Anna, Manuel și fiul lor se pregătesc să evadeze. Dar ce va face Anna când va afla adevărul?

23.00   Camera de gardă: Lucrurile lăsate în urmă – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: The Things We Thought We Left Behind) Sezonul 7, Episodul 11

Un celebru jucător de fotbal alcoolic are nevoie de transplant de ficat iar Dylan s-a reunit cu greu cu prieteni vechi când fiul lui este rănit.

00.00   Camera de gardă: Ce nu știi nu-ți face rău – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Dominic Rains

(Chicago Med: What You Don’t Know Can’t Hurt You) Sezonul 7, Episodul 12

Will și Stevie sunt prinși într-o confruntare conjugală în timp ce echipa chirurgicală a dr. Blake are un colaps în timpul unui transplant de ficat.

01.00   Stagiara: Odihnească-se în pace – SERIES Crime 2015, distribuţie: Michèle Bernier, Arié Elmaleh, Philippe Lelièvre

(The Intern: Repose En Paix) Sezonul 1, Episodul 3

O fermieră de peste 50 de ani decide să-și schimbe cariera, termină dreptul și se mută la Marsilia, ca să lucreze pentru un judecător foarte exigent.

02.00   FILM Dragoste & glamping – FILM Romance 2020, regia: Marita Grabiak, distribuţie: Emilie Ullerup, Christopher Russell, Donna Benedicto

(Love & Glamping)

Katie, o fată de oraș, scrie un articol despre o stațiune. Cu ajutorul lui Will își învinge temerile legate de activități de camping.

04.00   Hawaii 5.0: I ho’olulu, ho’ohulei ‘ia e ka makani – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: I ho’olulu, ho’ohulei ‘ia e ka makani) Sezonul 10, Episodul 14

Danny o cunoaște pe fata visurilor sale, dar iubirea are de așteptat când se implică într-un accident de mașină posibil letal, într-o zonă depărtată.

05.00   Hawaii 5.0: He waha kou o ka he’e – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: He waha kou o ka he’e) Sezonul 10, Episodul 15

Nepoata lui Grover dispare de la academia de poliție. Se pare că iubitul ei e un membru sub acoperire al mafiei Yakuza.

marţi
17 mai 2022

06.00   Hawaii 5.0: He kauwa ke kanaka na ke aloha – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: He kauwa ke kanaka na ke aloha) Sezonul 10, Episodul 16

De Ziua Îndrăgostiților, Tani și Noelani sunt luați ostatici în timpul unui jaf la un magazin. Altundeva, echipa investighează moartea unui diplomat.

07.00   Hawaii 5.0: He kohu puahiohio i ka ho’olele i ka lepo i luna – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: He kohu puahiohio i ka ho’olele i ka lepo i luna) Sezonul 10, Episodul 17

Harry Langford ajută echipa să investigheze o serie de crime care imită acțiunea unui roman polițist legendar, nepublicat, din anii ’20.

08.00   Stagiara: Emanații – SERIES Crime 2015, distribuţie: Michèle Bernier, Arié Elmaleh, Philippe Lelièvre

(The Intern: Emanations) Sezonul 1, Episodul 4

O fermieră de peste 50 de ani decide să-și schimbe cariera, termină dreptul și se mută la Marsilia, ca să lucreze pentru un judecător foarte exigent.

09.00   Hawaii 5.0: Nalowale I Ke ‘Ehu O He Kai – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: Nalowale I Ke ‘Ehu O He Kai) Sezonul 10, Episodul 18

Când unchiul lui dr Noelani Cunha moare în circumstanțe misterioase, ea vrea să-i omagieze memoria aflând adevărul și arestându-i ucigașul.

10.00   Hawaii 5.0: E ho’i na keiki oki uaua o na pali – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan, Taylor Wily

(Hawaii 5.0: E ho’i na keiki oki uaua o na pali) Sezonul 10, Episodul 19

Proprietarul unui ranch e ucis după ce găsește pe proprietatea sa schelete umane într-un loc în care ar fi fost îngropat aur din Războiul Civil.

11.00   FILM Dragoste & glamping – FILM Romance 2020, regia: Marita Grabiak, distribuţie: Emilie Ullerup, Christopher Russell, Donna Benedicto

(Love & Glamping)

Katie, o fată de oraș, scrie un articol despre o stațiune. Cu ajutorul lui Will își învinge temerile legate de activități de camping.

13.00   Magnum, detectiv particular: Crima nu e tăcută – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Murder Is Never Quiet) Sezonul 1, Episodul 16

În ultimul său caz, Magnum primește doar 24 de ore pentru a demonstra că fiul clientului lui nu a săvârșit crima.

14.00   Norocul lui Loli!: episodul 31 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 31

Vicente și Don Rogelio încearcă să îl forțeze pe Rafael să participe la un atelier de management al furiei. Catalina cântă la pian pentru Bruno.

15.00   Norocul lui Loli!: episodul 32 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 32

Loli și Paulina depun plângere la școală iar băieții care au abuzat-o pe Jessica sunt suspendați. Rafael continuă cursurile pentru gestionarea furiei.

16.00   FILM Pețitor cu blăniță – FILM Romantic Drama 2019, regia: Steven R Monroe, distribuţie: Nikki DeLoach, Michael Rady, Amanda Ayres

(Love to the Rescue)

Când copiii lor vor să adopte același câine, doi părinți singuri foarte diferiți ajung să se cunoască.

18.00   Premieră Norocul lui Loli!: episodul 33 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 33

Octavio îi spune lui Apolo că plănuiește să îl găsească pe tatăl lui Nicky. Roxy îi arată lui Loli pozele pe care i le-a făcut lui Rafael cu Karen.

19.00   Premieră Norocul lui Loli!: episodul 34 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 34

Melissa descoperă că este însărcinată. Karen și Rafael aleargă împreună. Paulina merge la San Diego pentru a se întâlni cu Vicente.

20.00   Premieră Magnum, detectiv particular: Văduva neagră – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Black Is The Widow) Sezonul 1, Episodul 17

Magnum s-a costumat în medic pe o aplicație de întâlniri pentru a identifica un criminal suspectat că face victime în rândul bărbaților înstăriți.

21.00   Premieră Camera de gardă: Realitatea lasă loc imaginației – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: Reality Leaves A Lot To The Imagination) Sezonul 7, Episodul 13

Dylan și Archer pun un diagnostic de infecție severă unei viitoare mame. Meggie e șocată. Will și Charles pun la îndoială un diagnostic de Alzheimer.

22.00   Premieră Camera de gardă: Tot ce putea fi – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med: All The Things That Could Have Been) Sezonul 7, Episodul 14

Goodwin atribuie noul ofițer de conformitate a lui Med unui pacient cu efecte COVID pe termen lung și Hammer află adevăruri dureroase despre mama ei.

23.00   Anatomia lui Grey: Luptă pentru mintea ta – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Chandra Wilson, James Pickens Jr.

(Grey’s Anatomy: Fight for Your Mind) Sezonul 14, Episodul 22

Alex și Jo merg în Iowa să o găsească pe mama lui Alex, iar Meredith prezină proiectul ei medical.

00.00   Stagiara: Odihnească-se în pace – SERIES Crime 2015, distribuţie: Michèle Bernier, Arié Elmaleh, Philippe Lelièvre

(The Intern: Repose En Paix) Sezonul 1, Episodul 3

O fermieră de peste 50 de ani decide să-și schimbe cariera, termină dreptul și se mută la Marsilia, ca să lucreze pentru un judecător foarte exigent.

01.00   Stagiara: Emanații – SERIES Crime 2015, distribuţie: Michèle Bernier, Arié Elmaleh, Philippe Lelièvre

(The Intern: Emanations) Sezonul 1, Episodul 4

O fermieră de peste 50 de ani decide să-și schimbe cariera, termină dreptul și se mută la Marsilia, ca să lucreze pentru un judecător foarte exigent.

02.00   FILM Pețitor cu blăniță – FILM Romantic Drama 2019, regia: Steven R Monroe, distribuţie: Nikki DeLoach, Michael Rady, Amanda Ayres

(Love to the Rescue)

Când copiii lor vor să adopte același câine, doi părinți singuri foarte diferiți ajung să se cunoască.

04.00   Hawaii 5.0: He kauwa ke kanaka na ke aloha – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: He kauwa ke kanaka na ke aloha) Sezonul 10, Episodul 16

De Ziua Îndrăgostiților, Tani și Noelani sunt luați ostatici în timpul unui jaf la un magazin. Altundeva, echipa investighează moartea unui diplomat.

05.00   Hawaii 5.0: He kohu puahiohio i ka ho’olele i ka lepo i luna – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: He kohu puahiohio i ka ho’olele i ka lepo i luna) Sezonul 10, Episodul 17

Harry Langford ajută echipa să investigheze o serie de crime care imită acțiunea unui roman polițist legendar, nepublicat, din anii ’20.

miercuri
18 mai 2022

06.00   Hawaii 5.0: Nalowale I Ke ‘Ehu O He Kai – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: Nalowale I Ke ‘Ehu O He Kai) Sezonul 10, Episodul 18

Când unchiul lui dr Noelani Cunha moare în circumstanțe misterioase, ea vrea să-i omagieze memoria aflând adevărul și arestându-i ucigașul.

07.00   Hawaii 5.0: E ho’i na keiki oki uaua o na pali – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan, Taylor Wily

(Hawaii 5.0: E ho’i na keiki oki uaua o na pali) Sezonul 10, Episodul 19

Proprietarul unui ranch e ucis după ce găsește pe proprietatea sa schelete umane într-un loc în care ar fi fost îngropat aur din Războiul Civil.

08.00   Stagiara: Fără valuri – SERIES Crime 2015, distribuţie: Michèle Bernier, Arié Elmaleh, Philippe Lelièvre

(The Intern: Pas De Vague) Sezonul 1, Episodul 5

O fermieră de peste 50 de ani decide să-și schimbe cariera, termină dreptul și se mută la Marsilia, ca să lucreze pentru un judecător foarte exigent.

09.00   Hawaii 5.0: He Puhe’e Miki – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan, Taylor Wily

(Hawaii 5.0: He Puhe’e Miki) Sezonul 10, Episodul 20

Echipa investighează un plan organizat pentru a jefui turiști, iar Tani îl ajută pe Girard Hirsh să dovedească că unchiul lui nu e suspect de omor.

10.00   Hawaii 5.0: A ‘ohe ia e loa’a aku, he ulua kapapa no ka moana – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan, Taylor Wily

(Hawaii 5.0: A ‘ohe ia e loa’a aku, he ulua kapapa no ka moana) Sezonul 10, Episodul 21

O scrisoare postumă de la mama lui Steve conține un cifru – iar Danny e atacat de cineva dispus să facă lucruri extreme ca să-l obțină.

11.00   FILM Pețitor cu blăniță – FILM Romantic Drama 2019, regia: Steven R Monroe, distribuţie: Nikki DeLoach, Michael Rady, Amanda Ayres

(Love to the Rescue)

Când copiii lor vor să adopte același câine, doi părinți singuri foarte diferiți ajung să se cunoască.

13.00   Magnum, detectiv particular: Văduva neagră – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Black Is The Widow) Sezonul 1, Episodul 17

Magnum s-a costumat în medic pe o aplicație de întâlniri pentru a identifica un criminal suspectat că face victime în rândul bărbaților înstăriți.

14.00   Norocul lui Loli!: episodul 33 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 33

Octavio îi spune lui Apolo că plănuiește să îl găsească pe tatăl lui Nicky. Roxy îi arată lui Loli pozele pe care i le-a făcut lui Rafael cu Karen.

15.00   Norocul lui Loli!: episodul 34 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 34

Melissa descoperă că este însărcinată. Karen și Rafael aleargă împreună. Paulina merge la San Diego pentru a se întâlni cu Vicente.

16.00   FILM Pe gustul meu – FILM Romance 2020, regia: Paul Ziller, distribuţie: Bethany Joy Lenz, Brett Dalton, Aleque Reid

(Just My Type)

Vanessa, autoare din New York care scrie despre cultura pop, obține interviul de vis. Se pare că șeful ei ar putea fi mai interesant decât crezuse.

18.00   Premieră Norocul lui Loli!: episodul 35 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 35

Jessica îi spune tatălui ei că s-a hotărât să se mute la mama sa pentru o vreme. Apolo îi spune lui Octavio ceea ce a aflat despre tatăl lui Nicky.

19.00   Premieră Norocul lui Loli!: episodul 36 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 36

Octavio își roagă un prieten să modifice testul ADN. În San Francisco, Loli și Rafael nu au altă opțiune decât să împartă o cameră de hotel.

20.00   Premieră Magnum, detectiv particular: Un sărut înaintea morții – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: A Kiss Before Dying) Sezonul 1, Episodul 18

Când dobermanii au dezgropat un os de om, Magnum și Higgins îl ajută pe Katsumoto să învestigheze moartea mentorului său bătrân.

21.00   Premieră FILM Misterele de pe Martha’s Vineyard: Otrăvită în paradis – FILM Mystery, USA/Canada 2021, regia: Mark Jean, distribuţie: Jesse Metcalfe, Sarah Lind, Eric Keenleyside

(Poisoned In Paradise: A Martha’s Vineyard Mystery)

Jeff Jackson are un nou caz de rezolvat când o chelneriță din localitate e găsită moartă, iar în contul bancar al lui Zee apare un depozit misterios.

23.00   FILM Legile misterelor: Piesă mortală – FILM Crime Drama 2019, regia: Blair Hayes, distribuţie: Kristoffer Polaha, Jill Wagner, Matthew Kevin Anderson

(Mystery 101: Playing Dead)

Amy, expertă în literatură polițistă, investighează o amenințare la adresa vieții unei artiste care apare într-un mister dramatizat.

01.00   Stagiara: Fără valuri – SERIES Crime 2015, distribuţie: Michèle Bernier, Arié Elmaleh, Philippe Lelièvre

(The Intern: Pas De Vague) Sezonul 1, Episodul 5

O fermieră de peste 50 de ani decide să-și schimbe cariera, termină dreptul și se mută la Marsilia, ca să lucreze pentru un judecător foarte exigent.

02.00   FILM Pe gustul meu – FILM Romance 2020, regia: Paul Ziller, distribuţie: Bethany Joy Lenz, Brett Dalton, Aleque Reid

(Just My Type)

Vanessa, autoare din New York care scrie despre cultura pop, obține interviul de vis. Se pare că șeful ei ar putea fi mai interesant decât crezuse.

04.00   Hawaii 5.0: Nalowale I Ke ‘Ehu O He Kai – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: Nalowale I Ke ‘Ehu O He Kai) Sezonul 10, Episodul 18

Când unchiul lui dr Noelani Cunha moare în circumstanțe misterioase, ea vrea să-i omagieze memoria aflând adevărul și arestându-i ucigașul.

05.00   Hawaii 5.0: E ho’i na keiki oki uaua o na pali – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan, Taylor Wily

(Hawaii 5.0: E ho’i na keiki oki uaua o na pali) Sezonul 10, Episodul 19

Proprietarul unui ranch e ucis după ce găsește pe proprietatea sa schelete umane într-un loc în care ar fi fost îngropat aur din Războiul Civil.

joi
19 mai 2022

06.00   Hawaii 5.0: He Puhe’e Miki – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan, Taylor Wily

(Hawaii 5.0: He Puhe’e Miki) Sezonul 10, Episodul 20

Echipa investighează un plan organizat pentru a jefui turiști, iar Tani îl ajută pe Girard Hirsh să dovedească că unchiul lui nu e suspect de omor.

07.00   Hawaii 5.0: A ‘ohe ia e loa’a aku, he ulua kapapa no ka moana – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan, Taylor Wily

(Hawaii 5.0: A ‘ohe ia e loa’a aku, he ulua kapapa no ka moana) Sezonul 10, Episodul 21

O scrisoare postumă de la mama lui Steve conține un cifru – iar Danny e atacat de cineva dispus să facă lucruri extreme ca să-l obțină.

08.00   Stagiara: Arest la domiciliu – SERIES Crime 2015, distribuţie: Michèle Bernier, Arié Elmaleh, Philippe Lelièvre

(The Intern: Résidence Surveillée) Sezonul 1, Episodul 6

O fermieră de peste 50 de ani decide să-și schimbe cariera, termină dreptul și se mută la Marsilia, ca să lucreze pentru un judecător foarte exigent.

09.00   Hawaii 5.0: Aloha – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan, Taylor Wily

(Hawaii 5.0: Aloha) Sezonul 10, Episodul 22

Danny suferă din cauza soției lui Wo Fat, care caută cifrul mamei lui Steve, iar acesta soluționează cazul încredințat de tatăl său.

10.00   Hudson și Rex: Vânătoarea – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: The Hunt) Sezonul 1, Episodul 1

Detectivul Charlie Hudson și partenerul său canin, Rex, trebuie să dea de urma unei fete răpite, înainte să fie prea târziu.

11.00   FILM Pe gustul meu – FILM Romance 2020, regia: Paul Ziller, distribuţie: Bethany Joy Lenz, Brett Dalton, Aleque Reid

(Just My Type)

Vanessa, autoare din New York care scrie despre cultura pop, obține interviul de vis. Se pare că șeful ei ar putea fi mai interesant decât crezuse.

13.00   Magnum, detectiv particular: Un sărut înaintea morții – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: A Kiss Before Dying) Sezonul 1, Episodul 18

Când dobermanii au dezgropat un os de om, Magnum și Higgins îl ajută pe Katsumoto să învestigheze moartea mentorului său bătrân.

14.00   Norocul lui Loli!: episodul 35 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 35

Jessica îi spune tatălui ei că s-a hotărât să se mute la mama sa pentru o vreme. Apolo îi spune lui Octavio ceea ce a aflat despre tatăl lui Nicky.

15.00   Norocul lui Loli!: episodul 36 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 36

Octavio își roagă un prieten să modifice testul ADN. În San Francisco, Loli și Rafael nu au altă opțiune decât să împartă o cameră de hotel.

16.00   FILM În cheia dragostei – FILM Romantic Drama 2019, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Laura Osnes, Scott Michael Foster

(In the Key of Love)

Maggie fotografiază o nuntă, dar acolo dă peste un fost iubit. Situația e tensionată până când cei doi își amintesc ce bine cântă împreună.

18.00   Premieră Norocul lui Loli!: episodul 37 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 37

Loli află adevărul despre testul ADN și îl confruntă pe Octavio pentru că a mințit-o. Între timp Bruno primește un ordin de evacuare.

19.00   Premieră Norocul lui Loli!: episodul 38 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 38

Sam îl acuză pe Octavio că îl folosește pe Nicky pentru a se apropia de Loli. Vicente anunță că Karen va fi noul vicepreședinte de marketing.

20.00   Premieră Magnum, detectiv particular: Sânge în apă – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Blood In The Water) Sezonul 1, Episodul 19

Magnum și Higgins se trezesc naufragiați pe mare, în situații tot mai disperate, după ce li s-a furat iahtul.

21.00   Premieră Medicul legist: Adevăruri incomode – SERIES Crime 2022, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross

(Coroner: LJND) Sezonul 4, Episodul 8

Dispariții suspecte conduc spre adevăruri incomode, iar Jenny, Donovan și Malik trebuie să facă față unui monstru.

22.00   Vara la podgorie

FILM Romantic Drama 2017, regia: Martin Wood, distribuţie: Rachael Leigh Cook, Brendan Penny, Marcus Rosner
Frankie și Nate sunt entuziasmați de lansarea primului lor vin, până ce o dificultate le amenință nu doar vinul, ci și relația.

 

00.00   FILM Un cățel pentru doi – FILM Romantic Drama 2019, regia: Ellie Kanner, distribuţie: Danica McKella, Mark Deklin, Peter Benson

(Love and Sunshine)

Sar scântei când soldatul Jack vine să-și ia câinele, pe Sunshine, de la dragostea sa nefericită, Ally, care a avut grijă de el.

02.00   FILM În cheia dragostei – FILM Romantic Drama 2019, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Laura Osnes, Scott Michael Foster

(In the Key of Love)

Maggie fotografiază o nuntă, dar acolo dă peste un fost iubit. Situația e tensionată până când cei doi își amintesc ce bine cântă împreună.

04.00   Hawaii 5.0: He Puhe’e Miki – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan, Taylor Wily

(Hawaii 5.0: He Puhe’e Miki) Sezonul 10, Episodul 20

Echipa investighează un plan organizat pentru a jefui turiști, iar Tani îl ajută pe Girard Hirsh să dovedească că unchiul lui nu e suspect de omor.

05.00   Hawaii 5.0: A ‘ohe ia e loa’a aku, he ulua kapapa no ka moana – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan, Taylor Wily

(Hawaii 5.0: A ‘ohe ia e loa’a aku, he ulua kapapa no ka moana) Sezonul 10, Episodul 21

O scrisoare postumă de la mama lui Steve conține un cifru – iar Danny e atacat de cineva dispus să facă lucruri extreme ca să-l obțină.

vineri
20 mai 2022

06.00   Hawaii 5.0: Aloha – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan, Taylor Wily

(Hawaii 5.0: Aloha) Sezonul 10, Episodul 22

Danny suferă din cauza soției lui Wo Fat, care caută cifrul mamei lui Steve, iar acesta soluționează cazul încredințat de tatăl său.

07.00   Hudson și Rex: Vânătoarea – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: The Hunt) Sezonul 1, Episodul 1

Detectivul Charlie Hudson și partenerul său canin, Rex, trebuie să dea de urma unei fete răpite, înainte să fie prea târziu.

08.00   Stagiara: Șapte ani de ghinion – SERIES Crime 2017, distribuţie: Michèle Bernier, Arié Elmaleh, Philippe Lelièvre

(The Intern: Sept Ans De Malheur) Sezonul 2, Episodul 1

O fermieră de peste 50 de ani decide să-și schimbe cariera, termină dreptul și se mută la Marsilia, ca să lucreze pentru un judecător foarte exigent.

09.00   Hudson și Rex: Temerarii – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Fearless Freaks) Sezonul 1, Episodul 2

Echipa canină investighează moartea unui pasionat de parcour îndrăzneț.

10.00   Hudson și Rex: Profesorul ucis – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: School Days) Sezonul 1, Episodul 3

Jesse, care lucrează în IT, investighează sub acoperire moartea suspectă a unui profesor universitar controversat.

11.00   FILM În cheia dragostei – FILM Romantic Drama 2019, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Laura Osnes, Scott Michael Foster

(In the Key of Love)

Maggie fotografiază o nuntă, dar acolo dă peste un fost iubit. Situația e tensionată până când cei doi își amintesc ce bine cântă împreună.

13.00   Magnum, detectiv particular: Sânge în apă – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Blood In The Water) Sezonul 1, Episodul 19

Magnum și Higgins se trezesc naufragiați pe mare, în situații tot mai disperate, după ce li s-a furat iahtul.

14.00   Norocul lui Loli!: episodul 37 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 37

Loli află adevărul despre testul ADN și îl confruntă pe Octavio pentru că a mințit-o. Între timp Bruno primește un ordin de evacuare.

15.00   Norocul lui Loli!: episodul 38 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 38

Sam îl acuză pe Octavio că îl folosește pe Nicky pentru a se apropia de Loli. Vicente anunță că Karen va fi noul vicepreședinte de marketing.

16.00   FILM O vară de vis – FILM Family Drama 2016, regia: Mike Rohl, distribuţie: Debbie Gibson, Robert Gant

(Summer of Dreams)

O vedetă de muzică pop e pe cale să piardă tot, dar își reface viața când începe să predea muzica unui grup talentat de copii marginalizați.

18.00   Premieră Norocul lui Loli!: episodul 39 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 39

Tatăl lui Loli îi spune că vrea să se împace cu ea dar ea nu își dorește. Paulina îl întreabă pe Rafael ce simte legat de faptul că lucrează cu Karen.

19.00   Premieră Norocul lui Loli!: episodul 40 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 40

Atunci când Rafael își dă seama că Paulina l-a înșelat cu Vicente, își dă demisia, dar consiliul de administrație nu i-o acceptă.

20.00   Premieră Magnum, detectiv particular: Ziua când s-a legat totul – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Day It All Came Together) Sezonul 1, Episodul 20

Fosta iubită al lui Magnum, Hannah, îl abordează pe acesta pentru a o ajuta să îl găsească pe tatăl său care lucrează în CIA și care a dispărut.

21.00   FILM Cum s-o dai să fie bine? – FILM Comedy 2011, regia: Ron Howard, distribuţie: Vince Vaughn, Kevin James, Winona Ryder

(The Dilemma)

Partenerii de afaceri Ronny și Nick sunt prieteni buni încă din liceu, dar lucrurile se complică după ce Ronny află despre idila soției lui Nick.

23.25   FILM Un cățel pentru doi – FILM Romantic Drama 2019, regia: Ellie Kanner, distribuţie: Danica McKella, Mark Deklin, Peter Benson

(Love and Sunshine)

Sar scântei când soldatul Jack vine să-și ia câinele, pe Sunshine, de la dragostea sa nefericită, Ally, care a avut grijă de el.

01.25   Stagiara: Șapte ani de ghinion – SERIES Crime 2017, distribuţie: Michèle Bernier, Arié Elmaleh, Philippe Lelièvre

(The Intern: Sept Ans De Malheur) Sezonul 2, Episodul 1

O fermieră de peste 50 de ani decide să-și schimbe cariera, termină dreptul și se mută la Marsilia, ca să lucreze pentru un judecător foarte exigent.

02.20   FILM O vară de vis – FILM Family Drama 2016, regia: Mike Rohl, distribuţie: Debbie Gibson, Robert Gant

(Summer of Dreams)

O vedetă de muzică pop e pe cale să piardă tot, dar își reface viața când începe să predea muzica unui grup talentat de copii marginalizați.

04.20   Hawaii 5.0: Aloha – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan, Taylor Wily

(Hawaii 5.0: Aloha) Sezonul 10, Episodul 22

Danny suferă din cauza soției lui Wo Fat, care caută cifrul mamei lui Steve, iar acesta soluționează cazul încredințat de tatăl său.

05.10   Hudson și Rex: Vânătoarea – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: The Hunt) Sezonul 1, Episodul 1

Detectivul Charlie Hudson și partenerul său canin, Rex, trebuie să dea de urma unei fete răpite, înainte să fie prea târziu.

sâmbătă
21 mai 2022

06.00   Norocul lui Loli!: episodul 31 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 31

Vicente și Don Rogelio încearcă să îl forțeze pe Rafael să participe la un atelier de management al furiei. Catalina cântă la pian pentru Bruno.

07.00   Norocul lui Loli!: episodul 32 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 32

Loli și Paulina depun plângere la școală iar băieții care au abuzat-o pe Jessica sunt suspendați. Rafael continuă cursurile pentru gestionarea furiei.

08.00   Norocul lui Loli!: episodul 33 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 33

Octavio îi spune lui Apolo că plănuiește să îl găsească pe tatăl lui Nicky. Roxy îi arată lui Loli pozele pe care i le-a făcut lui Rafael cu Karen.

09.00   Norocul lui Loli!: episodul 34 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 34

Melissa descoperă că este însărcinată. Karen și Rafael aleargă împreună. Paulina merge la San Diego pentru a se întâlni cu Vicente.

10.00   O vară de vis

FILM Family Drama 2016, regia: Mike Rohl, distribuţie: Debbie Gibson, Robert Gant
O vedetă de muzică pop e pe cale să piardă tot, dar își reface viața când începe să predea muzica unui grup talentat de copii marginalizați.

.

12.00   FILM Dragoste & glamping – FILM Romance 2020, regia: Marita Grabiak, distribuţie: Emilie Ullerup, Christopher Russell, Donna Benedicto

(Love & Glamping)

Katie, o fată de oraș, scrie un articol despre o stațiune. Cu ajutorul lui Will își învinge temerile legate de activități de camping.

14.00   FILM Pe gustul meu – FILM Romance 2020, regia: Paul Ziller, distribuţie: Bethany Joy Lenz, Brett Dalton, Aleque Reid

(Just My Type)

Vanessa, autoare din New York care scrie despre cultura pop, obține interviul de vis. Se pare că șeful ei ar putea fi mai interesant decât crezuse.

16.00   FILM În cheia dragostei – FILM Romantic Drama 2019, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Laura Osnes, Scott Michael Foster

(In the Key of Love)

Maggie fotografiază o nuntă, dar acolo dă peste un fost iubit. Situația e tensionată până când cei doi își amintesc ce bine cântă împreună.

18.00   FILM Un cățel pentru doi – FILM Romantic Drama 2019, regia: Ellie Kanner, distribuţie: Danica McKella, Mark Deklin, Peter Benson

(Love and Sunshine)

Sar scântei când soldatul Jack vine să-și ia câinele, pe Sunshine, de la dragostea sa nefericită, Ally, care a avut grijă de el.

20.00   Medicul legist: Adevăruri incomode – SERIES Crime 2022, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross

(Coroner: LJND) Sezonul 4, Episodul 8

Dispariții suspecte conduc spre adevăruri incomode, iar Jenny, Donovan și Malik trebuie să facă față unui monstru.

21.00   Magnum, detectiv particular: Crima nu e tăcută – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Murder Is Never Quiet) Sezonul 1, Episodul 16

În ultimul său caz, Magnum primește doar 24 de ore pentru a demonstra că fiul clientului lui nu a săvârșit crima.

22.00   Magnum, detectiv particular: Văduva neagră – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Black Is The Widow) Sezonul 1, Episodul 17

Magnum s-a costumat în medic pe o aplicație de întâlniri pentru a identifica un criminal suspectat că face victime în rândul bărbaților înstăriți.

23.00   Magnum, detectiv particular: Un sărut înaintea morții – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: A Kiss Before Dying) Sezonul 1, Episodul 18

Când dobermanii au dezgropat un os de om, Magnum și Higgins îl ajută pe Katsumoto să învestigheze moartea mentorului său bătrân.

00.00   Magnum, detectiv particular: Sânge în apă – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Blood In The Water) Sezonul 1, Episodul 19

Magnum și Higgins se trezesc naufragiați pe mare, în situații tot mai disperate, după ce li s-a furat iahtul.

01.00   Magnum, detectiv particular: Ziua când s-a legat totul – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Day It All Came Together) Sezonul 1, Episodul 20

Fosta iubită al lui Magnum, Hannah, îl abordează pe acesta pentru a o ajuta să îl găsească pe tatăl său care lucrează în CIA și care a dispărut.

02.00   Hawaii 5.0: He kauwa ke kanaka na ke aloha – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: He kauwa ke kanaka na ke aloha) Sezonul 10, Episodul 16

De Ziua Îndrăgostiților, Tani și Noelani sunt luați ostatici în timpul unui jaf la un magazin. Altundeva, echipa investighează moartea unui diplomat.

03.00   Hawaii 5.0: He kohu puahiohio i ka ho’olele i ka lepo i luna – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: He kohu puahiohio i ka ho’olele i ka lepo i luna) Sezonul 10, Episodul 17

Harry Langford ajută echipa să investigheze o serie de crime care imită acțiunea unui roman polițist legendar, nepublicat, din anii ’20.

04.00   Hawaii 5.0: Nalowale I Ke ‘Ehu O He Kai – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan

(Hawaii 5.0: Nalowale I Ke ‘Ehu O He Kai) Sezonul 10, Episodul 18

Când unchiul lui dr Noelani Cunha moare în circumstanțe misterioase, ea vrea să-i omagieze memoria aflând adevărul și arestându-i ucigașul.

05.00   Hawaii 5.0: E ho’i na keiki oki uaua o na pali – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan, Taylor Wily

(Hawaii 5.0: E ho’i na keiki oki uaua o na pali) Sezonul 10, Episodul 19

Proprietarul unui ranch e ucis după ce găsește pe proprietatea sa schelete umane într-un loc în care ar fi fost îngropat aur din Războiul Civil.

duminică
22 mai 2022

06.00   Norocul lui Loli!: episodul 36 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 36

Octavio își roagă un prieten să modifice testul ADN. În San Francisco, Loli și Rafael nu au altă opțiune decât să împartă o cameră de hotel.

07.00   Norocul lui Loli!: episodul 37 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 37

Loli află adevărul despre testul ADN și îl confruntă pe Octavio pentru că a mințit-o. Între timp Bruno primește un ordin de evacuare.

08.00   Norocul lui Loli!: episodul 38 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 38

Sam îl acuză pe Octavio că îl folosește pe Nicky pentru a se apropia de Loli. Vicente anunță că Karen va fi noul vicepreședinte de marketing.

09.00   Norocul lui Loli!: episodul 39 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 39

Tatăl lui Loli îi spune că vrea să se împace cu ea dar ea nu își dorește. Paulina îl întreabă pe Rafael ce simte legat de faptul că lucrează cu Karen.

10.00   Norocul lui Loli!: episodul 40 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 40

Atunci când Rafael își dă seama că Paulina l-a înșelat cu Vicente, își dă demisia, dar consiliul de administrație nu i-o acceptă.

11.00   Medicul legist: Adevăruri incomode – SERIES Crime 2022, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross

(Coroner: LJND) Sezonul 4, Episodul 8

Dispariții suspecte conduc spre adevăruri incomode, iar Jenny, Donovan și Malik trebuie să facă față unui monstru.

12.00   FILM Un cățel pentru doi – FILM Romantic Drama 2019, regia: Ellie Kanner, distribuţie: Danica McKella, Mark Deklin, Peter Benson

(Love and Sunshine)

Sar scântei când soldatul Jack vine să-și ia câinele, pe Sunshine, de la dragostea sa nefericită, Ally, care a avut grijă de el.

14.00   FILM Pețitor cu blăniță – FILM Romantic Drama 2019, regia: Steven R Monroe, distribuţie: Nikki DeLoach, Michael Rady, Amanda Ayres

(Love to the Rescue)

Când copiii lor vor să adopte același câine, doi părinți singuri foarte diferiți ajung să se cunoască.

16.00   FILM Jumătatea mea – FILM Romantic Drama 2019, regia: Gary Yates, distribuţie: Pascale Hutton, Sam Page

(My One and Only)

Stephanie și Oliver caută dragostea în emisiunea “Alesul”. Cum rămâne însă cu prezentatorul lor arătos, Alex?

18.00   FILM În inima Texasului – FILM Romantic Drama 2019, regia: Richard Gabai, distribuţie: Jonna Walsh, Nathan Parsons

(A Feeling of Home)

Abby e un antreprenor care lucrează pe internet în New England, dar la întoarcerea ei acasă, în Texas, va revedea un fost iubit.

20.00   Camera de gardă: Realitatea lasă loc imaginației – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: Reality Leaves A Lot To The Imagination) Sezonul 7, Episodul 13

Dylan și Archer pun un diagnostic de infecție severă unei viitoare mame. Meggie e șocată. Will și Charles pun la îndoială un diagnostic de Alzheimer.

21.00   Camera de gardă: Tot ce putea fi – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med: All The Things That Could Have Been) Sezonul 7, Episodul 14

Goodwin atribuie noul ofițer de conformitate a lui Med unui pacient cu efecte COVID pe termen lung și Hammer află adevăruri dureroase despre mama ei.

22.00   În cheia dragostei

FILM Romantic Drama 2019, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Laura Osnes, Scott Michael Foster
Maggie fotografiază o nuntă, dar acolo dă peste un fost iubit. Situația e tensionată până când cei doi își amintesc ce bine cântă împreună. (S)

 

00.00   Hawaii 5.0: He Puhe’e Miki – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan, Taylor Wily

(Hawaii 5.0: He Puhe’e Miki) Sezonul 10, Episodul 20

Echipa investighează un plan organizat pentru a jefui turiști, iar Tani îl ajută pe Girard Hirsh să dovedească că unchiul lui nu e suspect de omor.

01.00   Hawaii 5.0: A ‘ohe ia e loa’a aku, he ulua kapapa no ka moana – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan, Taylor Wily

(Hawaii 5.0: A ‘ohe ia e loa’a aku, he ulua kapapa no ka moana) Sezonul 10, Episodul 21

O scrisoare postumă de la mama lui Steve conține un cifru – iar Danny e atacat de cineva dispus să facă lucruri extreme ca să-l obțină.

02.00   Hawaii 5.0: Aloha – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan, Taylor Wily

(Hawaii 5.0: Aloha) Sezonul 10, Episodul 22

Danny suferă din cauza soției lui Wo Fat, care caută cifrul mamei lui Steve, iar acesta soluționează cazul încredințat de tatăl său.

03.00   Hudson și Rex: Vânătoarea – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: The Hunt) Sezonul 1, Episodul 1

Detectivul Charlie Hudson și partenerul său canin, Rex, trebuie să dea de urma unei fete răpite, înainte să fie prea târziu.

04.00   Hudson și Rex: Temerarii – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Fearless Freaks) Sezonul 1, Episodul 2

Echipa canină investighează moartea unui pasionat de parcour îndrăzneț.

05.00   Hudson și Rex: Profesorul ucis – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: School Days) Sezonul 1, Episodul 3

Jesse, care lucrează în IT, investighează sub acoperire moartea suspectă a unui profesor universitar controversat.

luni
23 mai 2022

06.00   Hudson și Rex: Temerarii – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Fearless Freaks) Sezonul 1, Episodul 2

Echipa canină investighează moartea unui pasionat de parcour îndrăzneț.

07.00   Hudson și Rex: Profesorul ucis – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: School Days) Sezonul 1, Episodul 3

Jesse, care lucrează în IT, investighează sub acoperire moartea suspectă a unui profesor universitar controversat.

08.00   Stagiara: Studentul model – SERIES Crime 2017, distribuţie: Michèle Bernier, Arié Elmaleh, Philippe Lelièvre

(The Intern: Un Etudiant Modele) Sezonul 2, Episodul 2

O fermieră de peste 50 de ani decide să-și schimbe cariera, termină dreptul și se mută la Marsilia, ca să lucreze pentru un judecător foarte exigent.

09.00   Hudson și Rex: Iubitori de animale – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: The Pet Sitter) Sezonul 1, Episodul 4

Detectivul Hudson și ciobănescul german Rex investighează moartea unei persoane care îngrijea animale de companie.

10.00   Hudson și Rex: Fantomele trecutului – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Haunted by the Past) Sezonul 1, Episodul 5

Într-un cimitir e găsit cadavrul unei femei, care ar putea fi asociat cu un caz clasat.

11.00   FILM O vară de vis – FILM Family Drama 2016, regia: Mike Rohl, distribuţie: Debbie Gibson, Robert Gant

(Summer of Dreams)

O vedetă de muzică pop e pe cale să piardă tot, dar își reface viața când începe să predea muzica unui grup talentat de copii marginalizați.

13.00   Magnum, detectiv particular: Ziua când s-a legat totul – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Day It All Came Together) Sezonul 1, Episodul 20

Fosta iubită al lui Magnum, Hannah, îl abordează pe acesta pentru a o ajuta să îl găsească pe tatăl său care lucrează în CIA și care a dispărut.

14.00   Norocul lui Loli!: episodul 39 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 39

Tatăl lui Loli îi spune că vrea să se împace cu ea dar ea nu își dorește. Paulina îl întreabă pe Rafael ce simte legat de faptul că lucrează cu Karen.

15.00   Norocul lui Loli!: episodul 40 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 40

Atunci când Rafael își dă seama că Paulina l-a înșelat cu Vicente, își dă demisia, dar consiliul de administrație nu i-o acceptă.

16.00   FILM Sub soarele toamnei – FILM Romantic comedy 2018, regia: Gary Yates, distribuţie: Lindy Booth, Wes Brown, Natalie Lisinska

(Under the Autumn Moon)

O angajată a unei firme de aventuri descoperă din nou că iubește natura, când inspectează o fermă pentru compania ei.

18.00   Premieră Norocul lui Loli!: episodul 41 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 41

Paulina merge acasă la Vicente și îl găsește consumând alcool. Îi spune că se simte responsabilă pentru demisia lui. Cesar o vizitează pe Roxy.

19.00   Premieră Norocul lui Loli!: episodul 42 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 42

Domingo și Bruno vizitează mormântul Marianei. Rafael îi spune Loli din greșeală lui Karen. Paulina îi spune lui Vicente că vrea să fie cu el.

20.00   Premieră Magnum, detectiv particular: Răzbunarea pentru începători – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Payback For Beginners) Sezonul 2, Episodul 1

În timp ce așteaptă ca Higgins să ia o decizie importantă, Magnum preia cazul unei soții dispărute, ce își vede șeful ucis în timpul unui jaf bancar.

21.00   Legile misterelor: Cuvintele ucid

FILM Mystery 2019, regia: Andy Mikita, distribuţie: Jill Wagner, Kristoffer Polaha, Robin Thomas
Când un invitat la festivalul de literatură al colegiului e găsit mort, Amy și Travis se ceartă după ce el arestează un suspect puțin probabil. (AD)

23.00   Camera de gardă: Realitatea lasă loc imaginației – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: Reality Leaves A Lot To The Imagination) Sezonul 7, Episodul 13

Dylan și Archer pun un diagnostic de infecție severă unei viitoare mame. Meggie e șocată. Will și Charles pun la îndoială un diagnostic de Alzheimer.

00.00   Camera de gardă: Tot ce putea fi – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med: All The Things That Could Have Been) Sezonul 7, Episodul 14

Goodwin atribuie noul ofițer de conformitate a lui Med unui pacient cu efecte COVID pe termen lung și Hammer află adevăruri dureroase despre mama ei.

01.00   Stagiara: Studentul model – SERIES Crime 2017, distribuţie: Michèle Bernier, Arié Elmaleh, Philippe Lelièvre

(The Intern: Un Etudiant Modele) Sezonul 2, Episodul 2

O fermieră de peste 50 de ani decide să-și schimbe cariera, termină dreptul și se mută la Marsilia, ca să lucreze pentru un judecător foarte exigent.

02.00   FILM Sub soarele toamnei – FILM Romantic comedy 2018, regia: Gary Yates, distribuţie: Lindy Booth, Wes Brown, Natalie Lisinska

(Under the Autumn Moon)

O angajată a unei firme de aventuri descoperă din nou că iubește natura, când inspectează o fermă pentru compania ei.

04.00   Hudson și Rex: Temerarii – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Fearless Freaks) Sezonul 1, Episodul 2

Echipa canină investighează moartea unui pasionat de parcour îndrăzneț.

05.00   Hudson și Rex: Profesorul ucis – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: School Days) Sezonul 1, Episodul 3

Jesse, care lucrează în IT, investighează sub acoperire moartea suspectă a unui profesor universitar controversat.

marţi
24 mai 2022

06.00   Hudson și Rex: Iubitori de animale – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: The Pet Sitter) Sezonul 1, Episodul 4

Detectivul Hudson și ciobănescul german Rex investighează moartea unei persoane care îngrijea animale de companie.

07.00   Hudson și Rex: Fantomele trecutului – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Haunted by the Past) Sezonul 1, Episodul 5

Într-un cimitir e găsit cadavrul unei femei, care ar putea fi asociat cu un caz clasat.

08.00   Stagiara: Ambuscadă – SERIES Crime 2017, distribuţie: Michèle Bernier, Arié Elmaleh, Philippe Lelièvre

(The Intern: Guet Apens) Sezonul 2, Episodul 3

O fermieră de peste 50 de ani decide să-și schimbe cariera, termină dreptul și se mută la Marsilia, ca să lucreze pentru un judecător foarte exigent.

09.00   Hudson și Rex: Eddie la minut – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Fast Eddie’s) Sezonul 1, Episodul 6

După explozia mașinii de aprovizionare a unui patron pe care mulți îl urau, Charlie și Rex au prea mulți suspecți.

10.00   Hudson și Rex: Arta crimei – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Art of Darkness) Sezonul 1, Episodul 7

Sarah, Charlie și Rex intră în lumea artei, când curatorul unei galerii e ucis într-un jaf.

11.00   FILM Sub soarele toamnei – FILM Romantic comedy 2018, regia: Gary Yates, distribuţie: Lindy Booth, Wes Brown, Natalie Lisinska

(Under the Autumn Moon)

O angajată a unei firme de aventuri descoperă din nou că iubește natura, când inspectează o fermă pentru compania ei.

13.00   Magnum, detectiv particular: Răzbunarea pentru începători – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Payback For Beginners) Sezonul 2, Episodul 1

În timp ce așteaptă ca Higgins să ia o decizie importantă, Magnum preia cazul unei soții dispărute, ce își vede șeful ucis în timpul unui jaf bancar.

14.00   Norocul lui Loli!: episodul 41 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 41

Paulina merge acasă la Vicente și îl găsește consumând alcool. Îi spune că se simte responsabilă pentru demisia lui. Cesar o vizitează pe Roxy.

15.00   Norocul lui Loli!: episodul 42 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 42

Domingo și Bruno vizitează mormântul Marianei. Rafael îi spune Loli din greșeală lui Karen. Paulina îi spune lui Vicente că vrea să fie cu el.

16.00   FILM Chiar în fața mea – FILM Romance 2021, regia: Linda-Lisa Hayter, distribuţie: Marco Grazzini, Janel Parrish, Brandi Alexander

(Right in Front of Me)

Carly primește a 2-a șansă să reînvie o iubire din facultate dar nu e sigură cum îl poate impresiona până când noul prieten, Nick, o ajută cu un sfat.

18.00   Premieră Norocul lui Loli!: episodul 43 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 43

Urmând sfatul lui Karen, Vicente încearcă să vorbească cu Rafael dar acesta nu vrea să asculte. Paulina primește un telefon de amenințare.

19.00   Premieră Norocul lui Loli!: episodul 44 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 44

Rafael și Loli își cer iertare reciproc. Șantajistul Paulinei îi cere un milion de dolari, altfel va publica pozele cu ea și Vicente.

20.00   Premieră Magnum, detectiv particular: Onoarea hoților – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Honor Among Thieves) Sezonul 2, Episodul 2

Un incorigibil hoț de buzunare îi cere ajutorul lui Magnum. Între timp, pe unul dintre telefoanele furate recent de el, apare un mesaj foarte suspect.

21.00   Premieră Camera de gardă: Lucruri care trebuie îndoite, nu rupte – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: Things Meant To Be Bent Not Broken) Sezonul 7, Episodul 15

Mai multe provocări pentru echipa medicală de top din Chicago care se luptă să salveze vieți în timp ce își gestionează propriile relații și probleme.

22.00   Premieră Camera de gardă: Să alegi din speranță, nu de teamă – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med: May Your Choices Reflect Hope, Not Fear) Sezonul 7, Episodul 16

Mai multe provocări pentru echipa medicală de top din Chicago care se luptă să salveze vieți în timp ce își gestionează propriile relații și probleme.

23.00   Anatomia lui Grey: Rece ca gheața – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Chandra Wilson, James Pickens Jr.

(Grey’s Anatomy: Cold as Ice) Sezonul 14, Episodul 23

Un membru al echipei spitalului Grey Sloan Memorial e grav rănit, iar echipa reflectează la ce e cu adevărat important pentru ei.

00.00   Stagiara: Studentul model – SERIES Crime 2017, distribuţie: Michèle Bernier, Arié Elmaleh, Philippe Lelièvre

(The Intern: Un Etudiant Modele) Sezonul 2, Episodul 2

O fermieră de peste 50 de ani decide să-și schimbe cariera, termină dreptul și se mută la Marsilia, ca să lucreze pentru un judecător foarte exigent.

01.00   Stagiara: Ambuscadă – SERIES Crime 2017, distribuţie: Michèle Bernier, Arié Elmaleh, Philippe Lelièvre

(The Intern: Guet Apens) Sezonul 2, Episodul 3

O fermieră de peste 50 de ani decide să-și schimbe cariera, termină dreptul și se mută la Marsilia, ca să lucreze pentru un judecător foarte exigent.

02.00   FILM Chiar în fața mea – FILM Romance 2021, regia: Linda-Lisa Hayter, distribuţie: Marco Grazzini, Janel Parrish, Brandi Alexander

(Right in Front of Me)

Carly primește a 2-a șansă să reînvie o iubire din facultate dar nu e sigură cum îl poate impresiona până când noul prieten, Nick, o ajută cu un sfat.

04.00   Hudson și Rex: Iubitori de animale – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: The Pet Sitter) Sezonul 1, Episodul 4

Detectivul Hudson și ciobănescul german Rex investighează moartea unei persoane care îngrijea animale de companie.

05.00   Hudson și Rex: Fantomele trecutului – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Haunted by the Past) Sezonul 1, Episodul 5

Într-un cimitir e găsit cadavrul unei femei, care ar putea fi asociat cu un caz clasat.

miercuri
25 mai 2022

06.00   Hudson și Rex: Eddie la minut – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Fast Eddie’s) Sezonul 1, Episodul 6

După explozia mașinii de aprovizionare a unui patron pe care mulți îl urau, Charlie și Rex au prea mulți suspecți.

07.00   Hudson și Rex: Arta crimei – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Art of Darkness) Sezonul 1, Episodul 7

Sarah, Charlie și Rex intră în lumea artei, când curatorul unei galerii e ucis într-un jaf.

08.00   Stagiara: Bucătăria pentru toți – SERIES Crime 2017, distribuţie: Michèle Bernier, Arié Elmaleh, Philippe Lelièvre

(The Intern: Cuisine Pour Tous) Sezonul 2, Episodul 4

O fermieră de peste 50 de ani decide să-și schimbe cariera, termină dreptul și se mută la Marsilia, ca să lucreze pentru un judecător foarte exigent.

09.00   Hudson și Rex: Crime la azil – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Murder, She Thought) Sezonul 1, Episodul 8

Echipa canină e chemată să cerceteze un șir de crime dintr-un azil de bătrâni.

10.00   Hudson și Rex: Teroare în laborator – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Trial and Error) Sezonul 1, Episodul 9

Când Sarah e prinsă într-o luare de ostatici la laboratorul de teste medicale, Charlie îl trimite pe Rex să monitorizeze situația.

11.00   FILM Chiar în fața mea – FILM Romance 2021, regia: Linda-Lisa Hayter, distribuţie: Marco Grazzini, Janel Parrish, Brandi Alexander

(Right in Front of Me)

Carly primește a 2-a șansă să reînvie o iubire din facultate dar nu e sigură cum îl poate impresiona până când noul prieten, Nick, o ajută cu un sfat.

13.00   Magnum, detectiv particular: Onoarea hoților – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Honor Among Thieves) Sezonul 2, Episodul 2

Un incorigibil hoț de buzunare îi cere ajutorul lui Magnum. Între timp, pe unul dintre telefoanele furate recent de el, apare un mesaj foarte suspect.

14.00   Norocul lui Loli!: episodul 43 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 43

Urmând sfatul lui Karen, Vicente încearcă să vorbească cu Rafael dar acesta nu vrea să asculte. Paulina primește un telefon de amenințare.

15.00   Norocul lui Loli!: episodul 44 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 44

Rafael și Loli își cer iertare reciproc. Șantajistul Paulinei îi cere un milion de dolari, altfel va publica pozele cu ea și Vicente.

16.00   FILM Dragoste la promoție – FILM Romantic comedy 2019, regia: Paul Ziller, distribuţie: Lisa Chandler, Jackée Harry, Carlo Marks

(Love in Store)

Doi prezentatori rivali sunt puși față în față, deoarece concurează pentru o promoție. Pe parcurs, descoperă că între ei există o atracție.

18.00   Premieră Norocul lui Loli!: episodul 45 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 45

Octavio își întreabă avocatul ce trebuie să facă pentru a deveni tată adoptiv. Între timp relația lui Vicente cu Paulina este făcută publică.

19.00   Premieră Norocul lui Loli!: episodul 46 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 46

După ce scandalul relației ei cu Vicente devine public, Don Rogelio îi spune Paulinei că trebuie să plece de la postul de radio.

20.00   Premieră Magnum, detectiv particular: În pericol – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Knight Lasts Forever) Sezonul 2, Episodul 3

Kumu și Higgins sunt puși în pericol atunci când proprietatea este infiltrată de criminali care încearcă să stabilească identitatea Cavalerului Alb.

21.00   Premieră FILM Crime la licitaţie – FILM Mystery 2020, distribuţie: Lori Loughlin, Steve Bacic

(Garage Sale Mystery: Searched & Seized)

Prietenul lui Jenn, Miles, organizează o licitație cu articole confiscate dintr-o operațiune de falsificare de bani, iar mai târziu este găsit mort.

23.00   FILM Legile misterelor: Cuvintele ucid – FILM Mystery 2019, regia: Andy Mikita, distribuţie: Jill Wagner, Kristoffer Polaha, Robin Thomas

(Mystery 101: Words Can Kill)

Când un invitat la festivalul de literatură al colegiului e găsit mort, Amy și Travis se ceartă după ce el arestează un suspect puțin probabil.

01.00   Stagiara: Bucătăria pentru toți – SERIES Crime 2017, distribuţie: Michèle Bernier, Arié Elmaleh, Philippe Lelièvre

(The Intern: Cuisine Pour Tous) Sezonul 2, Episodul 4

O fermieră de peste 50 de ani decide să-și schimbe cariera, termină dreptul și se mută la Marsilia, ca să lucreze pentru un judecător foarte exigent.

02.00   FILM Dragoste la promoție – FILM Romantic comedy 2019, regia: Paul Ziller, distribuţie: Lisa Chandler, Jackée Harry, Carlo Marks

(Love in Store)

Doi prezentatori rivali sunt puși față în față, deoarece concurează pentru o promoție. Pe parcurs, descoperă că între ei există o atracție.

04.00   Hudson și Rex: Eddie la minut – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Fast Eddie’s) Sezonul 1, Episodul 6

După explozia mașinii de aprovizionare a unui patron pe care mulți îl urau, Charlie și Rex au prea mulți suspecți.

05.00   Hudson și Rex: Arta crimei – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Art of Darkness) Sezonul 1, Episodul 7

Sarah, Charlie și Rex intră în lumea artei, când curatorul unei galerii e ucis într-un jaf.

joi
26 mai 2022

06.00   Hudson și Rex: Crime la azil – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Murder, She Thought) Sezonul 1, Episodul 8

Echipa canină e chemată să cerceteze un șir de crime dintr-un azil de bătrâni.

07.00   Hudson și Rex: Teroare în laborator – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Trial and Error) Sezonul 1, Episodul 9

Când Sarah e prinsă într-o luare de ostatici la laboratorul de teste medicale, Charlie îl trimite pe Rex să monitorizeze situația.

08.00   Stagiara: Poveste de iubire – SERIES Crime 2017, distribuţie: Michèle Bernier, Arié Elmaleh, Philippe Lelièvre

(The Intern: Une Histoire D’Amour) Sezonul 2, Episodul 5

O fermieră de peste 50 de ani decide să-și schimbe cariera, termină dreptul și se mută la Marsilia, ca să lucreze pentru un judecător foarte exigent.

09.00   Hudson și Rex: Peste gheață – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Over Ice) Sezonul 1, Episodul 10

Charlie și Rex investighează moartea unui antrenor de patinaj artistic.

10.00   Hudson și Rex: Apă rea – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Bad Water Rising) Sezonul 1, Episodul 11

Când un activist e ucis în timpul unei spargeri la o fabrică de apă îmbuteliată, dovezile par să indice spre partenerul său de acțiune.

11.00   FILM Dragoste la promoție – FILM Romantic comedy 2019, regia: Paul Ziller, distribuţie: Lisa Chandler, Jackée Harry, Carlo Marks

(Love in Store)

Doi prezentatori rivali sunt puși față în față, deoarece concurează pentru o promoție. Pe parcurs, descoperă că între ei există o atracție.

13.00   Magnum, detectiv particular: În pericol – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Knight Lasts Forever) Sezonul 2, Episodul 3

Kumu și Higgins sunt puși în pericol atunci când proprietatea este infiltrată de criminali care încearcă să stabilească identitatea Cavalerului Alb.

14.00   Norocul lui Loli!: episodul 45 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 45

Octavio își întreabă avocatul ce trebuie să facă pentru a deveni tată adoptiv. Între timp relația lui Vicente cu Paulina este făcută publică.

15.00   Norocul lui Loli!: episodul 46 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 46

După ce scandalul relației ei cu Vicente devine public, Don Rogelio îi spune Paulinei că trebuie să plece de la postul de radio.

16.00   FILM Anotimpul dragostei – FILM Romantic Drama 2018, regia: Jill Carter, distribuţie: Autumn Reeser, Marc Blucas, Shelley Thompson

(Season for Love)

O femeie divorțată se întoarce în orașul ei ca să participe la un concurs de barbecue, dar situația se încinge când se întâlnește cu un fost iubit.

18.00   Premieră Norocul lui Loli!: episodul 47 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 47

Loli îl sună pe Octavio și îi cere să nu mai ia legătura cu Nicky. Melisa nu este de acord cu Bruno în ceea ce privește opțiunea lui profesională.

19.00   Premieră Norocul lui Loli!: episodul 48 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 48

Octavio încearcă să îi spună lui Nicky adevărul dar Nora reușește să îl oprească. Loli îi mărturisește tatălui ei că i-a fost foarte dor de el.

20.00   Premieră Magnum, detectiv particular: Omul dinăuntru – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Dead Inside) Sezonul 2, Episodul 4

Suspectând că unul dintre colegii săi polițiști este corupt, Katsumoto îi roagă pe Magnum și Higgins să îl ajute.

21.00   Premieră Medicul legist: Căminul nostru – SERIES Crime 2022, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross

(Coroner: Our Home On Native Land) Sezonul 4, Episodul 9

O moarte în comunitatea Tkaronto scoate la lumină o problemă majoră a locuințelor.

22.00   Chiar în fața mea

FILM Romance 2021, regia: Linda-Lisa Hayter, distribuţie: Marco Grazzini, Janel Parrish, Brandi Alexander
Carly primește a 2-a șansă să reînvie o iubire din facultate dar nu e sigură cum îl poate impresiona până când noul prieten, Nick, o ajută cu un sfat.

00.00   FILM Jumătatea mea – FILM Romantic Drama 2019, regia: Gary Yates, distribuţie: Pascale Hutton, Sam Page

(My One and Only)

Stephanie și Oliver caută dragostea în emisiunea “Alesul”. Cum rămâne însă cu prezentatorul lor arătos, Alex?

02.00   FILM Anotimpul dragostei – FILM Romantic Drama 2018, regia: Jill Carter, distribuţie: Autumn Reeser, Marc Blucas, Shelley Thompson

(Season for Love)

O femeie divorțată se întoarce în orașul ei ca să participe la un concurs de barbecue, dar situația se încinge când se întâlnește cu un fost iubit.

04.00   Hudson și Rex: Crime la azil – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Murder, She Thought) Sezonul 1, Episodul 8

Echipa canină e chemată să cerceteze un șir de crime dintr-un azil de bătrâni.

05.00   Hudson și Rex: Teroare în laborator – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Trial and Error) Sezonul 1, Episodul 9

Când Sarah e prinsă într-o luare de ostatici la laboratorul de teste medicale, Charlie îl trimite pe Rex să monitorizeze situația.

vineri
27 mai 2022

06.00   Hudson și Rex: Peste gheață – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Over Ice) Sezonul 1, Episodul 10

Charlie și Rex investighează moartea unui antrenor de patinaj artistic.

07.00   Hudson și Rex: Apă rea – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Bad Water Rising) Sezonul 1, Episodul 11

Când un activist e ucis în timpul unei spargeri la o fabrică de apă îmbuteliată, dovezile par să indice spre partenerul său de acțiune.

08.00   Stagiara: Coregrafie mortală – SERIES Crime 2017, distribuţie: Michèle Bernier, Arié Elmaleh, Philippe Lelièvre

(The Intern: Pointes De Sang) Sezonul 2, Episodul 6

O fermieră de peste 50 de ani decide să-și schimbe cariera, termină dreptul și se mută la Marsilia, ca să lucreze pentru un judecător foarte exigent.

09.00   Hudson și Rex: Trecut criminal – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Man of Consequence) Sezonul 1, Episodul 12

Charlie și Rex descoperă că un criminal căutat locuiește la St John sub o identitate falsă.

10.00   Hudson și Rex: Emisiune în doliu – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: The Mourning Show) Sezonul 1, Episodul 13

Prezentatoarea unei emisiuni TV locale e bănuită, după ce soțul ei, un mogul media, e găsit mort.

11.00   FILM Anotimpul dragostei – FILM Romantic Drama 2018, regia: Jill Carter, distribuţie: Autumn Reeser, Marc Blucas, Shelley Thompson

(Season for Love)

O femeie divorțată se întoarce în orașul ei ca să participe la un concurs de barbecue, dar situația se încinge când se întâlnește cu un fost iubit.

13.00   Magnum, detectiv particular: Omul dinăuntru – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Dead Inside) Sezonul 2, Episodul 4

Suspectând că unul dintre colegii săi polițiști este corupt, Katsumoto îi roagă pe Magnum și Higgins să îl ajute.

14.00   Norocul lui Loli!: episodul 47 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 47

Loli îl sună pe Octavio și îi cere să nu mai ia legătura cu Nicky. Melisa nu este de acord cu Bruno în ceea ce privește opțiunea lui profesională.

15.00   Norocul lui Loli!: episodul 48 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 48

Octavio încearcă să îi spună lui Nicky adevărul dar Nora reușește să îl oprească. Loli îi mărturisește tatălui ei că i-a fost foarte dor de el.

16.00   FILM Un cățel pentru doi – FILM Romantic Drama 2019, regia: Ellie Kanner, distribuţie: Danica McKella, Mark Deklin, Peter Benson

(Love and Sunshine)

Sar scântei când soldatul Jack vine să-și ia câinele, pe Sunshine, de la dragostea sa nefericită, Ally, care a avut grijă de el.

18.00   Premieră Norocul lui Loli!: episodul 49 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 49

Când Karen îl întreabă pe Rafael de ce a fost la închisoare cu Loli, el schimbă subiectul. Salvador spune că regretă că a lăsat-o pe Loli să plece.

19.00   Premieră Norocul lui Loli!: episodul 50 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 50

Jessi îi promite Paulinei că va încerca să se înțeleagă cu Vicente. Spre surprinderea lui Loli, Salvador este reangajat la postul de radio.

20.00   Premieră Magnum, detectiv particular: Să reziști până în zori – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Make It ‘til Dawn) Sezonul 2, Episodul 5

Magnum și Jin caută un urmăritor la o petrecere de Halloween iar Katsumoto urmărește un fugar criminal care se îndreaptă spre aceeași petrecere.

21.00   FILM Mickey, ochi albaștri – FILM Comedy 1999, regia: Kelly Makin, distribuţie: Hugh Grant, James Caan, Jeanne Tripplehorn

(Mickey Blue Eyes)

Un agent de lucrări de artă din New York crede că iubita lui ar fi o soție perfectă, dar când o cere de nevastă află că e fiica unui cap al Mafiei.

23.15   FILM În inima Texasului – FILM Romantic Drama 2019, regia: Richard Gabai, distribuţie: Jonna Walsh, Nathan Parsons

(A Feeling of Home)

Abby e un antreprenor care lucrează pe internet în New England, dar la întoarcerea ei acasă, în Texas, va revedea un fost iubit.

01.15   Stagiara: Coregrafie mortală – SERIES Crime 2017, distribuţie: Michèle Bernier, Arié Elmaleh, Philippe Lelièvre

(The Intern: Pointes De Sang) Sezonul 2, Episodul 6

O fermieră de peste 50 de ani decide să-și schimbe cariera, termină dreptul și se mută la Marsilia, ca să lucreze pentru un judecător foarte exigent.

02.15   FILM Un cățel pentru doi – FILM Romantic Drama 2019, regia: Ellie Kanner, distribuţie: Danica McKella, Mark Deklin, Peter Benson

(Love and Sunshine)

Sar scântei când soldatul Jack vine să-și ia câinele, pe Sunshine, de la dragostea sa nefericită, Ally, care a avut grijă de el.

04.15   Hudson și Rex: Peste gheață – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Over Ice) Sezonul 1, Episodul 10

Charlie și Rex investighează moartea unui antrenor de patinaj artistic.

05.10   Hudson și Rex: Apă rea – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Bad Water Rising) Sezonul 1, Episodul 11

Când un activist e ucis în timpul unei spargeri la o fabrică de apă îmbuteliată, dovezile par să indice spre partenerul său de acțiune.

sâmbătă
28 mai 2022

06.00   Norocul lui Loli!: episodul 41 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 41

Paulina merge acasă la Vicente și îl găsește consumând alcool. Îi spune că se simte responsabilă pentru demisia lui. Cesar o vizitează pe Roxy.

07.00   Norocul lui Loli!: episodul 42 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 42

Domingo și Bruno vizitează mormântul Marianei. Rafael îi spune Loli din greșeală lui Karen. Paulina îi spune lui Vicente că vrea să fie cu el.

08.00   Norocul lui Loli!: episodul 43 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 43

Urmând sfatul lui Karen, Vicente încearcă să vorbească cu Rafael dar acesta nu vrea să asculte. Paulina primește un telefon de amenințare.

09.00   Norocul lui Loli!: episodul 44 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 44

Rafael și Loli își cer iertare reciproc. Șantajistul Paulinei îi cere un milion de dolari, altfel va publica pozele cu ea și Vicente.

10.00   Un cățel pentru doi

FILM Romantic Drama 2019, regia: Ellie Kanner, distribuţie: Danica McKella, Mark Deklin, Peter Benson
Sar scântei când soldatul Jack vine să-și ia câinele, pe Sunshine, de la dragostea sa nefericită, Ally, care a avut grijă de el. (S)

12.00   FILM Sub soarele toamnei – FILM Romantic comedy 2018, regia: Gary Yates, distribuţie: Lindy Booth, Wes Brown, Natalie Lisinska

(Under the Autumn Moon)

O angajată a unei firme de aventuri descoperă din nou că iubește natura, când inspectează o fermă pentru compania ei.

14.00   FILM În inima Texasului – FILM Romantic Drama 2019, regia: Richard Gabai, distribuţie: Jonna Walsh, Nathan Parsons

(A Feeling of Home)

Abby e un antreprenor care lucrează pe internet în New England, dar la întoarcerea ei acasă, în Texas, va revedea un fost iubit.

16.00   FILM Dragoste la promoție – FILM Romantic comedy 2019, regia: Paul Ziller, distribuţie: Lisa Chandler, Jackée Harry, Carlo Marks

(Love in Store)

Doi prezentatori rivali sunt puși față în față, deoarece concurează pentru o promoție. Pe parcurs, descoperă că între ei există o atracție.

18.00   FILM Jumătatea mea – FILM Romantic Drama 2019, regia: Gary Yates, distribuţie: Pascale Hutton, Sam Page

(My One and Only)

Stephanie și Oliver caută dragostea în emisiunea “Alesul”. Cum rămâne însă cu prezentatorul lor arătos, Alex?

20.00   Medicul legist: Căminul nostru – SERIES Crime 2022, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross

(Coroner: Our Home On Native Land) Sezonul 4, Episodul 9

O moarte în comunitatea Tkaronto scoate la lumină o problemă majoră a locuințelor.

21.00   Magnum, detectiv particular: Răzbunarea pentru începători – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Payback For Beginners) Sezonul 2, Episodul 1

În timp ce așteaptă ca Higgins să ia o decizie importantă, Magnum preia cazul unei soții dispărute, ce își vede șeful ucis în timpul unui jaf bancar.

22.00   Magnum, detectiv particular: Onoarea hoților – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Honor Among Thieves) Sezonul 2, Episodul 2

Un incorigibil hoț de buzunare îi cere ajutorul lui Magnum. Între timp, pe unul dintre telefoanele furate recent de el, apare un mesaj foarte suspect.

23.00   Magnum, detectiv particular: În pericol – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Knight Lasts Forever) Sezonul 2, Episodul 3

Kumu și Higgins sunt puși în pericol atunci când proprietatea este infiltrată de criminali care încearcă să stabilească identitatea Cavalerului Alb.

00.00   Magnum, detectiv particular: Omul dinăuntru – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Dead Inside) Sezonul 2, Episodul 4

Suspectând că unul dintre colegii săi polițiști este corupt, Katsumoto îi roagă pe Magnum și Higgins să îl ajute.

01.00   Magnum, detectiv particular: Să reziști până în zori – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Make It ‘til Dawn) Sezonul 2, Episodul 5

Magnum și Jin caută un urmăritor la o petrecere de Halloween iar Katsumoto urmărește un fugar criminal care se îndreaptă spre aceeași petrecere.

02.00   Hudson și Rex: Iubitori de animale – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: The Pet Sitter) Sezonul 1, Episodul 4

Detectivul Hudson și ciobănescul german Rex investighează moartea unei persoane care îngrijea animale de companie.

03.00   Hudson și Rex: Fantomele trecutului – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Haunted by the Past) Sezonul 1, Episodul 5

Într-un cimitir e găsit cadavrul unei femei, care ar putea fi asociat cu un caz clasat.

04.00   Hudson și Rex: Eddie la minut – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Fast Eddie’s) Sezonul 1, Episodul 6

După explozia mașinii de aprovizionare a unui patron pe care mulți îl urau, Charlie și Rex au prea mulți suspecți.

05.00   Hudson și Rex: Arta crimei – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Art of Darkness) Sezonul 1, Episodul 7

Sarah, Charlie și Rex intră în lumea artei, când curatorul unei galerii e ucis într-un jaf.

duminică
29 mai 2022

06.00   Norocul lui Loli!: episodul 46 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 46

După ce scandalul relației ei cu Vicente devine public, Don Rogelio îi spune Paulinei că trebuie să plece de la postul de radio.

07.00   Norocul lui Loli!: episodul 47 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 47

Loli îl sună pe Octavio și îi cere să nu mai ia legătura cu Nicky. Melisa nu este de acord cu Bruno în ceea ce privește opțiunea lui profesională.

08.00   Norocul lui Loli!: episodul 48 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 48

Octavio încearcă să îi spună lui Nicky adevărul dar Nora reușește să îl oprească. Loli îi mărturisește tatălui ei că i-a fost foarte dor de el.

09.00   Norocul lui Loli!: episodul 49 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 49

Când Karen îl întreabă pe Rafael de ce a fost la închisoare cu Loli, el schimbă subiectul. Salvador spune că regretă că a lăsat-o pe Loli să plece.

10.00   Norocul lui Loli!: episodul 50 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 50

Jessi îi promite Paulinei că va încerca să se înțeleagă cu Vicente. Spre surprinderea lui Loli, Salvador este reangajat la postul de radio.

11.00   Medicul legist: Căminul nostru – SERIES Crime 2022, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross

(Coroner: Our Home On Native Land) Sezonul 4, Episodul 9

O moarte în comunitatea Tkaronto scoate la lumină o problemă majoră a locuințelor.

12.00   FILM În inima Texasului – FILM Romantic Drama 2019, regia: Richard Gabai, distribuţie: Jonna Walsh, Nathan Parsons

(A Feeling of Home)

Abby e un antreprenor care lucrează pe internet în New England, dar la întoarcerea ei acasă, în Texas, va revedea un fost iubit.

14.00   FILM Jumătatea mea – FILM Romantic Drama 2019, regia: Gary Yates, distribuţie: Pascale Hutton, Sam Page

(My One and Only)

Stephanie și Oliver caută dragostea în emisiunea “Alesul”. Cum rămâne însă cu prezentatorul lor arătos, Alex?

16.00   FILM Pe gustul meu – FILM Romance 2020, regia: Paul Ziller, distribuţie: Bethany Joy Lenz, Brett Dalton, Aleque Reid

(Just My Type)

Vanessa, autoare din New York care scrie despre cultura pop, obține interviul de vis. Se pare că șeful ei ar putea fi mai interesant decât crezuse.

18.00   FILM Dragostea, desigur – FILM Romantic comedy 2018, regia: Lee Friedlander, distribuţie: Kelly Rutherford, Cameron Mathison, Makenzie Vega

(Love, of Course)

În timp ce își vizitează fiica la universitate, Amy, care locuiește singură de curând, primește o ofertă neașteptată care îi schimbă viața.

20.00   Camera de gardă: Lucruri care trebuie îndoite, nu rupte – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: Things Meant To Be Bent Not Broken) Sezonul 7, Episodul 15

Mai multe provocări pentru echipa medicală de top din Chicago care se luptă să salveze vieți în timp ce își gestionează propriile relații și probleme.

21.00   Camera de gardă: Să alegi din speranță, nu de teamă – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med: May Your Choices Reflect Hope, Not Fear) Sezonul 7, Episodul 16

Mai multe provocări pentru echipa medicală de top din Chicago care se luptă să salveze vieți în timp ce își gestionează propriile relații și probleme.

22.00   Anotimpul dragostei

FILM Romantic Drama 2018, regia: Jill Carter, distribuţie: Autumn Reeser, Marc Blucas, Shelley Thompson
O femeie divorțată se întoarce în orașul ei ca să participe la un concurs de barbecue, dar situația se încinge când se întâlnește cu un fost iubit.

00.00   Hudson și Rex: Crime la azil – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Murder, She Thought) Sezonul 1, Episodul 8

Echipa canină e chemată să cerceteze un șir de crime dintr-un azil de bătrâni.

01.00   Hudson și Rex: Teroare în laborator – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Trial and Error) Sezonul 1, Episodul 9

Când Sarah e prinsă într-o luare de ostatici la laboratorul de teste medicale, Charlie îl trimite pe Rex să monitorizeze situația.

02.00   Hudson și Rex: Peste gheață – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Over Ice) Sezonul 1, Episodul 10

Charlie și Rex investighează moartea unui antrenor de patinaj artistic.

03.00   Hudson și Rex: Apă rea – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Bad Water Rising) Sezonul 1, Episodul 11

Când un activist e ucis în timpul unei spargeri la o fabrică de apă îmbuteliată, dovezile par să indice spre partenerul său de acțiune.

04.00   Hudson și Rex: Trecut criminal – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Man of Consequence) Sezonul 1, Episodul 12

Charlie și Rex descoperă că un criminal căutat locuiește la St John sub o identitate falsă.

05.00   Hudson și Rex: Emisiune în doliu – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: The Mourning Show) Sezonul 1, Episodul 13

Prezentatoarea unei emisiuni TV locale e bănuită, după ce soțul ei, un mogul media, e găsit mort.

luni
30 mai 2022

06.00   Hudson și Rex: Trecut criminal – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Man of Consequence) Sezonul 1, Episodul 12

Charlie și Rex descoperă că un criminal căutat locuiește la St John sub o identitate falsă.

07.00   Hudson și Rex: Emisiune în doliu – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: The Mourning Show) Sezonul 1, Episodul 13

Prezentatoarea unei emisiuni TV locale e bănuită, după ce soțul ei, un mogul media, e găsit mort.

08.00   Anatomia lui Grey: Fețe noi – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson

(Grey’s Anatomy: Break Down the House) Sezonul 14, Episodul 1

Meredith și echipa ei o ajută pe sora lui Owen după întoarcerea ei șocantă, iar Amelia se confruntă cu un conflict legat de un pacient.

09.00   Hudson și Rex: Educație sectară – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: A Cult Education) Sezonul 1, Episodul 14

Charlie și Rex investighează o moarte asociată cu un centru de reabilitare care ar fi condus asemeni unui cult religios.

10.00   Hudson și Rex: Dosarele Rex – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: The Rex Files) Sezonul 1, Episodul 15

Un accident de mașină letal îi face pe Charlie și pe Rex să investigheze rapoarte despre lumini misterioase de pe cer.

11.00   FILM Un cățel pentru doi – FILM Romantic Drama 2019, regia: Ellie Kanner, distribuţie: Danica McKella, Mark Deklin, Peter Benson

(Love and Sunshine)

Sar scântei când soldatul Jack vine să-și ia câinele, pe Sunshine, de la dragostea sa nefericită, Ally, care a avut grijă de el.

13.00   Magnum, detectiv particular: Să reziști până în zori – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Make It ‘til Dawn) Sezonul 2, Episodul 5

Magnum și Jin caută un urmăritor la o petrecere de Halloween iar Katsumoto urmărește un fugar criminal care se îndreaptă spre aceeași petrecere.

14.00   Norocul lui Loli!: episodul 49 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 49

Când Karen îl întreabă pe Rafael de ce a fost la închisoare cu Loli, el schimbă subiectul. Salvador spune că regretă că a lăsat-o pe Loli să plece.

15.00   Norocul lui Loli!: episodul 50 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 50

Jessi îi promite Paulinei că va încerca să se înțeleagă cu Vicente. Spre surprinderea lui Loli, Salvador este reangajat la postul de radio.

16.00   FILM Cabana iubirii – FILM Romance 2020, regia: Max McGuire, distribuţie: Jonathan Keltz, Clark Backo, Chris Violette

(Love at Look Lodge)

Lily, care vrea să devină coordonatoare de evenimente la un hotel, are de lucru când îl ajută pe Noah să plănuiască nunta surorii lui la o cabană.

18.00   Premieră Norocul lui Loli!: episodul 51 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 51

Sam îi spune lui Gabriel despre experiența care l-a traumatizat. Între timp, cererea lui Octavio pentru a deveni părinte adoptiv este respinsă.

19.00   Premieră Norocul lui Loli!: episodul 52 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 52

Loli îl lovește pe Salvador atunci când acesta încearcă să o sărute. Rafael sabotează planul lui Salvador. Adonis apare acasă la Paulina.

20.00   Premieră Magnum, detectiv particular: Minți, înșală, fură, ucide – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Lie, Cheat, Steal, Kill) Sezonul 2, Episodul 6

Magnum își oferă ajutorul după ce Abby constată că clientul pe care l-a apărat cu succes într-un proces pentru crimă, este de fapt vinovat.

22:00  Premieră Makari: Misterele Siciliei: Vinovații sunt nebuni

SERIES Crime 2021, distribuţie: Claudio Gioe, Domenico Centamore, Antonella Attili
După ce își pierde serviciul, scriitorul Severio Lamanna pleacă din Roma în satul sicilian Makari, unde prietenia, iubirea și misterul îl așteaptă.

23.00   Camera de gardă: Lucruri care trebuie îndoite, nu rupte – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: Things Meant To Be Bent Not Broken) Sezonul 7, Episodul 15

Mai multe provocări pentru echipa medicală de top din Chicago care se luptă să salveze vieți în timp ce își gestionează propriile relații și probleme.

00.00   Camera de gardă: Să alegi din speranță, nu de teamă – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med: May Your Choices Reflect Hope, Not Fear) Sezonul 7, Episodul 16

Mai multe provocări pentru echipa medicală de top din Chicago care se luptă să salveze vieți în timp ce își gestionează propriile relații și probleme.

01:00 Anatomia lui Grey: Fețe noi

Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson
Meredith și echipa ei o ajută pe sora lui Owen după întoarcerea ei șocantă, iar Amelia se confruntă cu un conflict legat de un pacient.

02.00   FILM Cabana iubirii – FILM Romance 2020, regia: Max McGuire, distribuţie: Jonathan Keltz, Clark Backo, Chris Violette

(Love at Look Lodge)

Lily, care vrea să devină coordonatoare de evenimente la un hotel, are de lucru când îl ajută pe Noah să plănuiască nunta surorii lui la o cabană.

04.00   Hudson și Rex: Trecut criminal – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Man of Consequence) Sezonul 1, Episodul 12

Charlie și Rex descoperă că un criminal căutat locuiește la St John sub o identitate falsă.

05.00   Hudson și Rex: Emisiune în doliu – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: The Mourning Show) Sezonul 1, Episodul 13

Prezentatoarea unei emisiuni TV locale e bănuită, după ce soțul ei, un mogul media, e găsit mort.

marţi
31 mai 2022

06.00   Hudson și Rex: Educație sectară – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: A Cult Education) Sezonul 1, Episodul 14

Charlie și Rex investighează o moarte asociată cu un centru de reabilitare care ar fi condus asemeni unui cult religios.

07.00   Hudson și Rex: Dosarele Rex – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: The Rex Files) Sezonul 1, Episodul 15

Un accident de mașină letal îi face pe Charlie și pe Rex să investigheze rapoarte despre lumini misterioase de pe cer.

08.00   Anatomia lui Grey: Durere și plăcere – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson

(Grey’s Anatomy: Get Off on the Pain) Sezonul 14, Episodul 2

Meredith se străduie să găsească un nou plan pentru sora lui Owen. Jo face o alegere surprinzătoare despre Alex.

09.00   Hudson și Rex: Justiție oarbă – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Blind Justice) Sezonul 1, Episodul 16

Când un cadavru e găsit într-un container de transport, Charlie se aliază cu o polițistă din trecutul său, ca să rezolve crima, iar Rex nu suportă.

10.00   Hudson și Rex: Străini în noapte – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Strangers in the Night) Sezonul 2, Episodul 1

Cadavrul vocalistului unei formații locale e găsit pe o plajă.

11.00   FILM Cabana iubirii – FILM Romance 2020, regia: Max McGuire, distribuţie: Jonathan Keltz, Clark Backo, Chris Violette

(Love at Look Lodge)

Lily, care vrea să devină coordonatoare de evenimente la un hotel, are de lucru când îl ajută pe Noah să plănuiască nunta surorii lui la o cabană.

13.00   Magnum, detectiv particular: Minți, înșală, fură, ucide – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Lie, Cheat, Steal, Kill) Sezonul 2, Episodul 6

Magnum își oferă ajutorul după ce Abby constată că clientul pe care l-a apărat cu succes într-un proces pentru crimă, este de fapt vinovat.

14.00   Norocul lui Loli!: episodul 51 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 51

Sam îi spune lui Gabriel despre experiența care l-a traumatizat. Între timp, cererea lui Octavio pentru a deveni părinte adoptiv este respinsă.

15.00   Norocul lui Loli!: episodul 52 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 52

Loli îl lovește pe Salvador atunci când acesta încearcă să o sărute. Rafael sabotează planul lui Salvador. Adonis apare acasă la Paulina.

16.00   FILM O promisiune de Anul Nou – FILM Romance 2019, distribuţie: Aimee Teegarden, Michael Rady

(A New Year’s Resolution)

Când o producătoare decide de Anul Nou să spună mai des „da”, întâlnește cu un „Yes man”, care poate deține cheia pentru cea mai mare poveste a sa.

18.00   Premieră Norocul lui Loli!: episodul 53 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 53

De față cu toți cei de la post, soția lui Cesar o acuză pe Roxy că i-a furat soțul. Paulina îi spune lui Adan că încearcă să își refacă viața.

19.00   Premieră Norocul lui Loli!: episodul 54 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 54

Karen insistă că Rafael ar trebui să lupte pentru președinția postului radio. Între timp, Salvador și Loli nu sunt de găsit nicăieri.

20.00   Premieră Magnum, detectiv particular: Omul din camera secretă – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Man In The Secret Room) Sezonul 2, Episodul 7

Magnum investighează moartea unui oaspete dintr-un hotel care a fost aruncat din balconul camerei în timpul unei investigații secrete la care lucra.

21.00   Premieră Camera de gardă: episodul 17 – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med) Sezonul 7, Episodul 17

Mai multe provocări pentru echipa medicală de top din Chicago care se luptă să salveze vieți în timp ce își gestionează propriile relații și probleme.

22.00   Premieră Camera de gardă: episodul 18 – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med) Sezonul 7, Episodul 18

Mai multe provocări pentru echipa medicală de top din Chicago care se luptă să salveze vieți în timp ce își gestionează propriile relații și probleme.

23.00   Anatomia lui Grey: Pe de-a-ntregul – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Chandra Wilson, James Pickens Jr.

(Grey’s Anatomy: All of Me) Sezonul 14, Episodul 24

E ziua nunții lui Jo și Alex, dar lucrurile nu merg conform planului.

00.00   Anatomia lui Grey: Fețe noi – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson

(Grey’s Anatomy: Break Down the House) Sezonul 14, Episodul 1

Meredith și echipa ei o ajută pe sora lui Owen după întoarcerea ei șocantă, iar Amelia se confruntă cu un conflict legat de un pacient.

01.00   Anatomia lui Grey: Durere și plăcere – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson

(Grey’s Anatomy: Get Off on the Pain) Sezonul 14, Episodul 2

Meredith se străduie să găsească un nou plan pentru sora lui Owen. Jo face o alegere surprinzătoare despre Alex.

02.00   FILM O promisiune de Anul Nou – FILM Romance 2019, distribuţie: Aimee Teegarden, Michael Rady

(A New Year’s Resolution)

Când o producătoare decide de Anul Nou să spună mai des „da”, întâlnește cu un „Yes man”, care poate deține cheia pentru cea mai mare poveste a sa.

04.00   Hudson și Rex: Educație sectară – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: A Cult Education) Sezonul 1, Episodul 14

Charlie și Rex investighează o moarte asociată cu un centru de reabilitare care ar fi condus asemeni unui cult religios.

05.00   Hudson și Rex: Dosarele Rex – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: The Rex Files) Sezonul 1, Episodul 15

Un accident de mașină letal îi face pe Charlie și pe Rex să investigheze rapoarte despre lumini misterioase de pe cer.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.