De peste trei luni, cei mai curajoși concurenți au acceptat provocarea vieții lor. Au crezut în șansa lor și au demonstrat, cu fiecare zi trecută, că pot fi tot mai rezistenți. De o săptămână, cei care cândva formau echipele Războinicilor și Faimoșilor, au trecut printr-o nouă schimbare, triburile fiind acum Vulturi și Tigrii. Aseară, au încheiat o primă tură completă de provocari, Tigrii fiind cei care au reușit să adune cele mai multe victorii.

Jocul de Comunicare a început cu aflarea mizei: discuții în timp real cu oameni apropiați din viața lor. Mânați de dorința de a afla ce se mai întâmplă acasă, Vulturii au început puternic și au condus în cea mai mare parte a timpului, însă Tigrii au reușit egalarea, iar la ștafetă prin TJ și Ștefania și-au atribuit victoria. Cu zâmbetul pe buze, ei au revenit în arena Comunicării și s-au bucurat de discuții savuroase cu cei dragi.

Consiliul de Eliminare a adus ambele triburi în fața unor noi veștri triste. Daniel Pavel a fost cel care a făcut anunțul mult așteptat. Conform voturilor celor de acasă, Mihaela Stan a părăsit competiția. ”Nici nu știu cum să încep. În primul rând, vreau să le mulțumesc colegilor pentru tot. Mi-au arătat că sunt niște oameni superbi, din toate punctele de vedere. Voi pleca de aici recunoscătoare, voi ajunge acasă și voi prețui absolut tot. Sper ca echipa Vulturilor să demonstreze, să fie bine, să descurce și fără mine…”, a declarat concurenta, vizibil emoționată.

Ediția care a adus și o nouă eliminare a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 23:31. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 7.2 puncte de rating și 21.8% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 4.2 puncte de audiență și 12.6% share. De-a lungul difuzării, peste 1.5 milioane de români au trăit emoția unei seri încărcate, iar în minutul de aur, la ora 21:36, peste 2 milioane de telespectatori urmăreau PRO TV.

Au mai rămas 14 concurenți, însă lupta rămâne la fel de puternică. Duminică, Tigrii și Vulturii revin pe traseu pentru a demonstra că sunt capabili să câștige fiecare probă.

Până la începerea unei noi săptămâni, puteți revedea momentele favorite pe VOYO. Nu uitați că Survivor se vede duminica, de la ora 20:00 și luni și marți, de la 20:30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.