În săptămâna de Sărbătoare, luminează-ți și sufletul, dar și mintea! Începând din 20 aprilie, de la 22:30, Kanal D le aduce telespectatorilor “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, cel mai simplu de înțeles quiz show din istoria televiziunii! Emisiunea cu și despre cuvinte, care îți pune mintea la treabă, va putea fi urmărită de miercuri până vineri, de la 22:30, așadar, publicul va avea parte de trei doze consistente pe săptămână de gimnastică a minții, atractivă tocmai prin simplitatea ei.

Filmările au început într-un platou spectaculos, special construit pentru acest show unic, iar concurenții sunt gata să demonstreze că dețin acele calități care să le aducă râvnitele premii, dar și bucuria de a se juca cu sensurile și cuvintele, alături de unul dintre cei mai apreciați și iubiți prezentatori de televiziune din România.

            “Am construit cel mai spectaculos decor de quiz din România și îl vom popula cu oamenii isteți, care nu aveau loc la TV până acum”, a spus Dan Negru.

În fiecare ediție a emisiunii, 5 concurenți se află față în față cu Dan Negru, pentru a-și testa vocabularul și spontaneitatea. Înțelegerea sensurilor şi uşurinţa de a face conexiunile potrivite sunt acele ingrediente care îi oferă oricărui participant şansa găsirii cuvântului corect. Pentru că Dan Negru dă definiţia, iar concurenţii găsesc soluţia! Participanții “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” au la dispoziție 4 minute pentru a afla 14 cuvinte, în urma definițiilor primite chiar de la prezentatorul show-ului. Efortul concurenților va fi răsplătit cu premii importante în bani, dacă aceștia reușesc să afle răspunsurile corecte.

Milioanele de telespectatori se vor putea bucura și ei din fața micilor ecrane de provocările lansate de Dan Negru în emisiune, întreaga familie putând intra în joc pentru a-și exersa vocabularul și spontaneitatea.

Nu pierdeți premiera celui mai simplu de înțeles quiz din istoria televiziunii mondiale, “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, miercuri, 20 aprilie, de la 22:30!  Antrenați-vă cu cel mai relaxant show concurs cu și despre cuvinte, de trei ori pe săptămână, de miercuri până vineri, de la 22:30, numai la Kanal D!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.