Roxana Chiperi a revenit în cel de-al 12-lea sezon iUmor cu un dans cu totul şi cu totul special, care a făcut deliciul juraţilor. Numărul său, încheiat cu plimbarea în spate, la propriu, a lui Cheloo, prin platoul iUmor a fost şi preferatul telespectatorilor, care au trimis-o direct în finala iUmor.

Deloc străină de scena iUmor, Roxana Chiperi a păşit de această dată în platoul show-ului de la Antena 1 cu un moment inspirat din Lacul Lebedelor. Nu a venit singură, ci alături de trei foste gimnaste de performanţă ale României, care i-au pus şi mai mult în valoare dansul special pregătit pentru iUmor. Juraţii au savurat din plin expresivitatea Roxanei şi modul în care aceasta s-a gândit să revină pe scena iUmor. “Astăzi am avut patru balerine care au demonstrat că tristețea unui lac înghețat poate încălzi patinele plictisiților de la iUmor”, a spus Cheloo, în vreme ce Delia a completat: „Super expresivă! A fost ca un cârnăcior printre macarons. (…) Simpatică, cu farmec, cu haz”.

Cel de-al patrulea jurat al ediţiei, Cătălin Bordea, s-a declarat şi el absolut fermecat de momentul Roxanei Chiperi: „Expresivitatea ei şi ideea cu lebăda bodybuilder, absolut fantastică!”. Chiar înainte de jurizare, Cheloo i-a făcut o propunere concurentei, care i-a lăsat pe toţi cei prezenţi fără cuvinte: „Dacă mă cari în braţe pe scenă, eu o să îţi dau un vot pozitiv!”. Roxana nu a stat pe gânduri, momentul stârnind hohote de râs şi ropote de aplauze în platou. Cu patru Like-uri, Roxana a ajuns la votul telespectatorilor, care au trimis-o direct în marea finală iUmor, de la Antena 1.

Cel de-al doisprezecelea sezon iUmor este unul complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, sezon 12 aduce în fiecare ediție un nou jurat surpriză la pupitru, care va asista și va analiza numerele unei zile întregi de filmare.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.