Radio Impuls își provoacă ascultătorii la concurs! “Premi-vara” le aduce tuturor celor interesați de distracție pe calea undelor radio, premii zilnice, de 200 lei, iar, la finalul concursului, Marele Premiu, o mașină!

Începând de astăzi, toți cei care se înscriu în concurs, trebuie să urmeze doar câțiva pași simpli și distractivi. Tot ceea ce trebuie să facă ascultătorii Radio Impuls este să între pe radioimpuls.ro/premivara, să se înregistreze cu datele de contact, să-și personalizeze fotografia cu rama de concurs disponibilă și să o încarce cu #radioimpuls pe pagina personală de Instagram, în feed.

Prezentatorii matinalului “Dimineața nebună” de la Radio Impuls vor extrage random dintre cei înscriși, iar norocosul apelat va fi invitat de Mișu (Mihai Nicoară) și Cosmin Dimăncescu  să răspundă la o întrebare ce îi va solicita una dintre următoarele abilități: memoria, atenția sau cultura generală. Cel sunat își va alege acea abilitate care consideră că l-ar ajuta cel mai mult. Răspunsul corect la întrebare va atrage după sine premiul de 200 de lei!

La finalul perioadei de concurs, pe 1 iulie, toți cei înscriși în concurs și care dețin dovada înscrierii – ramă personalizată pe contul personal de Instagram – vor participa la Marea Extragere și cu toții au șansa să câștige o mașină.

Mai multe detalii despre mecanismul concursului găsiți accesând:  www.radioimpuls.ro/regulamente/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.