Vremea de sarbatoare se simte in aer, dar mai ales in programul televiziunilor AMC Networks!

TV Paprika pune accentul pe mancarea speciala de Paste, readucand-o pe micul ecran chiar pe Mary Berry, cu sfaturile ei culinare nepretuite. Micutii telespectatori primesc desene noi-noute, unde familia si prietenia ocupa loc de cinste. La Minimax vin doua pasari super-eroine care lupta contra fortelor raului, Superpasarile, si se pregateste un nou sezon din Bebe Sef: Inapoi la treaba. La JimJam prescolarii invata despre acceptare si familie in cel mai nou serial Familia Vulpe-Bursuc.
Televiziunea AMC sarbatoreste in stilul propriu, prin lansarea celui mai nou sezon din super serialul Fear the Walking Dead, a carei poveste pentru supravietuire devine din ce in ce mai reala cu fiecare episod, iar Filmcafe se alatura stilului si difuzeaza un film productie din 2020, Sarbatoarea Mortii Mele.

Pentru zilele libere sau serile de relaxare, la AMC Networks gasesti filme si emisiuni pentru toate gusturile!

 

Din 18 aprilie, de la ora 4:00 si 22:00

Teddy (John Glover) si-a indeplinit viziunea despre „Sfarsit” atunci cand a detonat focoase nucleare in peisajul din Texas, dar ramane la latitudinea supravietuitorilor sa decida cum va arata „Inceputul”. Si vor fi nevoiti sa o faca intr-o lume lipsita de lumina si speranta, in care aerul exterior este la fel de mortal ca si zombii cu care se confrunta. Supravietuitorii vor afla cine si ce sunt ei cu adevarat. Unii vor profita de ocazie, altii isi vor gasi un scop nou, iar cativa se vor redefini pe ei insisi – chiar daca acest lucru vine la un pret teribil pentru cei pe care candva i-au numit familie.

26 aprilie, ora 20:10

Un cuplu in vacanta trebuie sa descopere misterul din spatele unui videoclip ciudat care arata ca unul dintre ei il ucide pe celalalt.

23 si 24 aprilie, de la 13:15 si 22:30

Mary ne impartaseste retetele preferate de Paste, in timp ce trece in revista specialitatile deosebite cu care sarbatoresc Pastele diferite comunitati crestine din intreaga lume. Urmareste-o pe Mary si invata de la ea cum sa gatesti delicios pentru cei dragi, de Paste.

Din 14 aprilie, de la 7:00

Polly si Ace sunt cele doua pasari ale lui Max, un baietel de 6 ani pasionat de supereroi, dar, cand Max e la scoala, Polly si Ace devin Powerbirds, superpasari care isi folosesc numeroasele puteri pentru a impiedica animalele raufacatoare sa distruga cartierul.

Zilnic, de la ora 17:10

O poveste despre adaptare, acceptare si importanta familiei. O poveste speciala in care bursucii si vulpile devin o familie. In natura, vulpile si bursucii obisnuiesc sa imparta o vizuina. Asa ca atunci cand Edmund, bursucul, se indragosteste de frumoasa vulpe Margaret, ii cere in mod firesc acesteia si fiicei sale Rosie sa se mute impreuna si sa formeze o mare familie „Vulpe-Bursuc”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.