Doechii a lansat single-ul „Crazy”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/CrazyPR

Dupa ce a lansat melodia „Persuasive”, Doechii continuă să-și dezvolte imboldul muzical cu un nou single intitulat „Crazy”, pe care fanii l-au putut auzi inițial în timpul unui spectacol AFROPUNK din Atlanta, la sfârșitul anului trecut. Produsa de Kal Banx, melodia „Crazy” o evidentiaza pe Doeschii menținând o energia agresivă fata de toți detractorii.

Originara din Tampa, Florida, Doechii este un artist complet, construindu-si pasii inspre a deveni un reper in cultura pop.
Cantareata, rapper, actrita, dansatoare, entertainer, Doechii si-a inceput cariera muzicala prin lansarea melodiei „Girls”, in 2016, pe platforma SoundCloud, urmand piese ca „Spookie Cookie”.
Primul contact cu zona de entertainment l-a avut pe YouTube unde si-a construit un fan base prin intermediul vlogurile foarte personale.
Doechii este increzatoare, indrazneata, transparenta si fara limite in tot ceea ce face.

Cele mai recent show-uri au fost in deschiderea turneului lui SZA, „Good Days”, „Afropunk Atlanta 2021” si „BET Hip Hop Awards” alaturi de Isaiah si Kal Banx.
Totodata, Doeschii a fost listata ca „Artist To Watch” de catre Spotify, Complex si HipHopDX.

 

Stream / Download

 

 

R3HAB a lansat piesa “My Pony” 

Link: https://Asculta.lnk.to/MyPonyPR

R3HAB a lansat piesa “My Pony”. Artistul a lansat hit dupa hit în primul trimestru al anului 2022 și nu pare că ar dori să se oprească. În urma colaborărilor sale cu Dimitri Vegas & Like Mike, precum și cu Armin van Buuren, R3HAB inovează pentru a crea un album pop-house. Cu aceste impresionante trei luni din noul an, artistul este gata să-și continue parcursul.

Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=StgkA5JAy3w

„Experimentez în mod constant diferite stiluri și sunete. Single-ul „My Pony” este un pic mai bazat pe bas și mai relaxat decât catalogul meu de până acum și sunt încântat de varietatea pe care o aduce. Această piesă a durat mult timp și mă bucur să o lansez în sfârșit. Sunt sigur că „My Pony” va aduce o stare de spirit bună și abia aștept să o adaug in show-urile live”, a spus R3HAB despre noua melodie.

R3HAB este un producator și DJ cu origini marocane și olandeze. A devenit cunoscut în lumea muzicii după ce a remixat piesa „Give Me Everything” a lui Afrojack. Melodiile „All Around The World (La La La)” și „Lullaby” au acumulat peste 600 milioane de stream-uri, iar colaborările cu ZAYN, Andy Grammer, Sofia Carson sau Olivia Holt au demonstrat faptul că R3HAB este unul dintre cei mai talentați DJ și producători din industrie. R3HAB continuă să evolueze. Artistul a acumulat peste 7 miliarde de stream-uri și a câștigat 55 de certificări de aur sau de platină. În plus, R3HAB se afla in Top 200 cei mai ascultați artiști pe Spotify si pe locul 12 in DJ Mag.

 

RAMMSTEIN lanseaza single-ul „ZICK ZACK”

Link: https://umusic.lnk.to/ZickZackPR

Muzica de succes, artiștii populari ar trebui să se străduiască întotdeauna să surprindă ascultătorii – cu idei bune, conținut puternic și uneori neașteptat, precum și melodii grozave – ceva ce Rammstein reușește să facă din nou și din nou.

În orice caz, zvonul care a apărut la începutul lunii aprilie că trupa din Berlin ar fi investit într-o „clinica de înfrumusețare” cu numele „Zick Zack” s-a răspândit cu siguranță ca focul.

Fanii din întreaga lume au apelat la linia fierbinte „Zick Zack” pentru a face o programare, pentru a afla mai multe despre clinică sau chiar pentru a discuta cu echipa de experți.

Versurile pentru „Zick Zack” și videoclipul tratează, de fapt, ceea ce în zilele noastre este adesea o tendință compulsivă a individului spre auto-optimizare, uneori prin modificarea radicală a aspectului vizual prin folosirea bisturiului.

Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=hBTNyJ33LWI

Pentru lansarea fizică a noului lor single, Rammstein publică o revista „Zick Zack”. Revista de 32 de pagini conține povești, fotografii și interviuri pe tema „Mai frumos, mai mare, mai greu”, precum și o coloană de scrisori a cititorului numită „The Dr Flake Botox Box”, un poster XXL, șase postere și 30 de autocolante exclusive Rammstein si, desigur, CD-ul unic cu 2 piese este inclus cu revista.
„Zick Zack” va fi lansat și pe vinil negru de 7 inchi. Boys Noize a furnizat remixul piesei. Ambele formate fizice vor fi lansate pe 13/4.

Fanii Rammstein ar trebui să marcheze ziua de 9 aprilie în calendar.
Un chioșc pop-up Rammstein se va deschide la Alexanderplatz din Berlin (Alexanderplatz/Otto-Braun-Str. 70-72) la ora 10 dimineața (până la 14:00), unde single-ul Zick-Zack va fi vândut ca parte a revistei suplimentare menționate mai sus, înainte de lansarea sa oficială – în limita stocului disponibil.

 

 

Chase & Status a lansat piesa “Mixed Emotions” și anunță noul album “What Came Before” 

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/MixedEmotionsPR

Chase & Status a lansat piesa “Mixed Emotions” și anunță noul album “What Came Before”. Luna trecută, Chase & Status au revenit în lumina reflectoarelor dezvăluind single-urile lor puternice și pioniere, „When It Rains” ft. BackRoad Gee, cu un film cu Jack McMullen în rol principal, filmul cinematografic regizat de Hector Dockrill și smash-ul captivant „Don’t Be Afraid” ft. Takura.

Astăzi, duo-ul face o adevărată declarație pentru anul următor, odată cu anunțul celui de-al șaselea album de studio al lor, “What Came Before”. Creată de Crown & Owls, opera de artă însoțitoare surprinde un moment live cu adevărat special și magnetic.

Vorbind despre concept, Crown & Owls afirmă: „Am vrut să realizăm o imagine care să surprindă constrângerea umană de a ne aduna într-o cameră întunecată și de a dansa și de a transpira. Ne-au interesat cu adevărat poveștile indivizilor din imagine – ce îi determină să vrea să fie în acea cameră? Întreaga campanie funcționează în sens invers din acel moment din fotografie – poveștile care se intersectează pe ringul de dans și sentimentul de libertate și eliberare pe care îl aduce individului.”

Alături de anunțul albumului este noul single „Mixed Emotions” – o doză euforică, care a aterizat alături de un videoclip incredibil, filmat în două jumătăți și regizat de Femi Ladi (Pa Salieu – „My Familie”). Femi Ladi afirmă: „În nopțile de genul acesta, uneori vrei doar să fii nenorocit. Uneori muzica ne duce acolo, alteori drogurile și alcoolul, alteori este o combinație a tuturor celor 3. Videoclipul este p metaforă vizuală pentru încercarea de a ajunge la acea euforie. De fiecare dată când ia un cucui, o linie sau o pastilă, camera se apropie de ea. Cu cât se apropie de acel moment euforic, cu atât camera se apropie de ea. Până la sfârșit vreau ca publicul să aibă un sentiment inconfortabil și claustrofob, în ​​timp ce eroul nostru trece puțin peste limită, un sentiment pe care cei mai mulți dintre noi îl cunoaștem, dar nu îndrăznim să-l recunoaștem.”

Pentru pionierii Chase și Status, povestea este ciclică – un proces constant de regenerare și rafinare care se completează. Tot ce a venit înainte, de la începutul lor până acum, i-a readus la esența lor.

Chase și Status sunt Will Kennard și Saul Milton, fiind una dintre cele mai de succes trupe britanice din ultimul deceniu. Albumul lor de debut „More Than A Lot” este certificat cu discul de aur și a fost urmat de cel de-al doilea album „No More Idols”, al doilea cel mai bine vândut album britanic al unei trupe britanice în anul lansării. După ce a depășit acum statutul de platină dublă, „No More Idols” a inclus single-ul din topul 5 din Marea Britanie „Blind Faith” cu Liam Bailey. „Brand New Machine” a debutat pe locul 2 în topurile albumelor și a generat două single-uri de top zece pentru trupă.
Sărbătorind peste 15 ani în joc, Chase și Status sunt un talent pe scena electronică din Marea Britanie. Ei au fost primul grup electronic din Marea Britanie care au cântat 02 Arena, au avut peste 1,4 miliarde de streamuri, 2,3 milioane de albume vândute, au vândut milioane de bilete în întreaga lume și au colaborat cu oameni ca Dizzee Rascal, Kano, Snoop Dogg, Rihanna, Rita Ora, Major Lazer, Nile Rogers, Slaves și mulți alții.

What Came Before – Track List:

1. Don’t Be Scared (feat. Takura)
2. Go
3. Censor (feat. Popcaan & IRAH)
4. Mixed Emotions
5. Over & Done (feat. Pip Millett)
6. Run Up (feat. Unknown T)
7. 5AM
8. Headtop (feat. IRAH)
9. When It Rains (feat. BackRoad Gee)
10. Hold Your Ground (feat. Ethan Holt)
11. Blazer (feat. IRAH)
12. Consciousness
13. Forgive Dark

 

 

Lauv a lansat single-ul “ALL 4 NOTHING (I’M SO IN LOVE)” 

Link: https://umusic.lnk.to/All4NothingPR

Lauv a lansat single-ul “ALL 4 NOTHING (I’M SO IN LOVE)”.
Despre inspirația din spatele piesei, Lauv împărtășește „All 4 Nothing (I’m So In Love)” este o melodie despre a iubi pe cineva atât de mult într-un moment din viața ta când încă ești în proces de a învăța cum să te iubești pe tine însuți și ești speriat de cum propriile tale probleme ar putea distruge o iubire care este și ar putea fi atât de autentică și transformatoare. În esență, este un cântec despre predarea iubirii și vieții.”

Lauv continuă: „Filmând videoclipul cu Hannah Lux Davis a fost o experiență uimitoare, care nu numai că a depășit limitele modului în care mă văd ca artist, ci și ca un exemplu clar prin care Hannah își dovedește capacitatea ei de a ajuta artiștii să se exprime cât mai bine. A depășit orice vis pe care l-aș fi putut avea pentru a filma un videoclip pentru această melodie.”

Pe viitorul său album, „All 4 Nothing”, Lauv s-a deschis ca niciodată. S-a concentrat pe poveste și a creat un corp de piese captivante și irezistibile, cufundat în momente de nostalgie, conflict și, în cele din urmă, auto-împuternicire.

În măsura în care este cunoscut pentru peisajele sonore intrigante și inventive, cântărețul, compozitorul, producătorul și multi-instrumentistul, Lauv se afirmă ca povestitor, în primul rând. Poveștile sale continuă să cucerească publicul de pretutindeni, transformând magia din jurul lui în imnuri ale generatiilor. Și-a început cariera de artist în 2015, când s-a prezentat cu senzația virală „The Other”, care a obținut un succes global sub forma „I Like Me Better”.

A înregistrat peste 2 miliarde de streamuri, în timp ce a ajuns în Top 10 la radiourile din SUA. Acesta a oferit lista de redare “I Met You When I Was 18”, care a fost certificat cu discul de aur în 2018. Albumul de debut din 2020, “~how I’m feeling~”, a conținut hit-urile „I’m So Tired” cu Troye Sivan, „There’s No Way” cu Julia Michaels și „Fuck, I’m Lonely” cu Ana Maria”. Acesta a cântat la The Tonight Show cu Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel LIVE!, The Late Late Show with James Corden și multe altele. Lauv va lansa cel de-al doilea său album, „All 4 Nothing”, în august, cu „26” și single-ul principal „All 4 Nothing (I’m So In Love).”

 

Pusha T face echipă cu Jay-Z și Pharrell Williams pentru single-ul “Neck & Wrist”. 

Link: https://umusic.lnk.to/NeckWristPR

Pusha T face echipă cu Jay-Z și Pharrell Williams pentru single-ul “Neck & Wrist”. Aceasta nouă piesă, produsa de Pharrell Williams, și „Diet Coke” produsă de Ye, sunt primele două piese dinaintea viitorului album solo al lui Pusha T.

Pusha T cântă și pe „Hear Me Clearly”, noul single al prietenului și colaboratorului de multă vreme Nigo. Piesa este inclusă pe noul său album „I Know Nigo”, lansat pe 25 martie.

Albumul clasic al lui Pusha T, „Daytona”, a obținut 4 stele în Rolling Stone („o minune a preciziei muzicale”) și a fost numit „un clasic incontestabil în discografia lui Pusha” de Noisey. Cel mai bun debut al carierei istorice a lui Pusha, a fost larg salutat de critici drept unul dintre cele mai bune albume ale anului și a câștigat o nominalizare la Grammy pentru „Best Rap Album”.
„Brand-ul meu este despre crearea de capodopere”, a spus recent Pusha la Complex. „Acesta este o chestie de moștenire pentru mine. Totul este despre a fi grozav.”

 

Peach Tree Rascals a lansat single-ul “Good Advice” 

Streaming: https://umusic.lnk.to/GoodAdvicePR

Peach Tree Rascals a lansat single-ul “Good Advice”; o colaborare dintre trupă și producătorii Boyco (Carlie Hanson, Daya), Goldspace (Dominic Fike, Red Hot Chili Peppers) și Donn Robb (The Kid Laroi).

„Am scris „Good Advice” ca imn pentru noi și pentru oricine altcineva care simte că ia decizii în numele altora, în loc să aibă încredere în instinctul lor. Sperăm că acest cântec arată importanța de a avea încredere în tine și de a ști că la sfârșitul zilei, atâta timp cât ești sincer față de ceea ce iubești, succesul vine întotdeauna mai târziu”, au spus Peach Tree Rascals.

Peach Tree Rascals este un colectiv dedicat colaborării și comunității. Compus din producătorul/mixerul Dominic „Dom” Pizano, rapperii-cântăreți Issac Pech, Tarrek Abdel-Khaliq, Joseph Barros și directorul de creație Jorge Olazaba, grupul a început ca o încercare de muzică „do-it-yourself”. Majoritatea membrilor fiind americani din a doua generație (fii ai imigranților palestinieni, filipinezi și mexicani), aceștia și-au dat seama rapid de o legătură profundă și naturală și au devenit o unitate unică, armonioasă.
Pe măsură ce trupa a crescut, a fost adăugat și Jasper Barros, creierul din spatele unor piese de chitară de pe cele mai mari hituri ale lor și EJ Atienza, mâna dreaptă a lui Jorge, care îl asistă cu toate lucrurile creative. 16 piese și un EP de debut mai târziu, grupul a acumulat peste 300 de milioane de stream-uri și a primit discul de aur pentru piesa lor, „Mariposa”, care a ajuns, de asemenea, pe locul 1 în Alternative Radio Chart.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.