Andeea Bălan va încălța patinele pentru a face show alături de partenerul său, Gabriel Coconu, în cea mai nouă ediție Dancing on Ice- Vis în doi. Patinatorii ucraineni clasați pe locul 16 mondial, Maksym Nikitin și Oleksandra Nazarova, revin pe gheața emisiunii, iar reprezentanta României la Campionatul Mondial de Patinaj, Julia Sauter, va susține un moment spectaculos, mâine seară, de la 20.00, la Antena 1.

Cea mai nouă ediție Dancing on Ice – Vis în doi o va aduce pe gheață pe Andreea Bălan, alături de partenerul său, Gabriel Coconu. Cei doi vor susține un moment special pentru care s-au pregătit încă de la începutul emisiunii. Patinatoarea româncă de origine germană, Julia Sauter, care a reprezentat România la Campionatul Mondial de Patinaj, medaliată la numeroase competiții naționale și internaționale, va face spectacol live pe gheața show-ului primăverii de la Antena 1. De asemenea, cei doi patinatori ucraineni ce au amuțit publicul săptămâna trecută cu dansul lor, Maksym Nikitin și Oleksandra Nazarova, revin pe gheața Dancing on Ice – Vis în doi, de această dată într-o coregrafie ce va include și baletul emisiunii. Mâine seară, de la 20.00, telespectatorii vor afla care sunt cele patru echipe care vor intra în semifinala Dancing on Ice – Vis în doi.

Gheața este lustruită, patinele ascuțite și concurenții pregătiți pentru noul show live de mâine seară.  Cele cinci perechi rămase în competiția Dancing on Ice – Vis în doi vor face spectacol într-o ediție ce va avea ca tematică cele mai cunoscute melodii românești ale anilor ΄90 – 2000. Sore și Grațiano, Carmen Grebenișan și Lilian, Ruby și Zsolt, Oase și Andreea, dar și Jean Gavril și Ana vor da timpul înapoi și vor aduce la viață cele mai îndrăgite melodii românești. Cu fiecare ediție care trece, pretențiile juraților de la concurenți sunt din ce în ce mai mari. Provocarea săptămânii primită de cele cinci cupluri din partea juraților Simona Pungă și Cornel Gheorghe este de a executa două arcuri interioare cu fața, urmate de două seturi de treiuri cu chasse, plus compas și o piruetă sus cu minim 3 rotații. Trei ediții îi mai despart pe concurenți de marea finală Dancing on Ice – Vis în doi și de premiul de 50.000 de Euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.