One True Singer continuă cu un nou val de lansări, odată cu cel de-al treilea episod al show-ului. Piesele lui rares, Erika Isac, Julian, Dreea, ADI, Alduts Sherdley, Robert James Quinn, Sonia, Rose, ALLE, DIME pot fi ascultate pe toate platformele digitale începând de astăzi. Cei 11 artiști și-au unit forțele pentru a lansa 6 colaborări de inspirație românească, și nu numai, cu care vor să cucerească inimile oamenilor.
În cel de-al treilea episod concurenții au fost puși în fața unei noi serii de provocări. Unul din cei mai apreciați rapperi din țară, DOC a venit să le testeze abilitățile de rap battle, iar Damian Drăghici le-a pus la încercare puterea de a remixa piese populare românești. Șlagăre precum “Dar-ar naiba dragoste în tine”, “Șaraiman” sau ”Zaraza” au trebuit să fie regândite într-un sound actual de către tinerii artiști, dar în sprijinul lor au venit Marco & Seba, Viky Red și Quick, parte din cei mai talentați producatori români de la Global Records.

În drumul lor spre a câștiga titlul de artistul anului, concurenții din casa One True Singer au fost izolați timp de 2 luni, timp în care au avut șansa să colaboreze cu unii din cei mai importanți producători și compozitori din familia Global Records.

rares x Erika Isac x Julian x OTS – Dar-ar naiba dragoste in tine
Dreea x ADI x Alduts Sherdley x OTS – Zaraza
Robert James Quinn x Sonia x OTS – Bordeias
Rose x ALLE x DIME x OTS – Saraiman
Erika Isac x Robert James Quinn x OTS – Patul
Sonia x DIME x Alduts Sherdley x OTS – Vibe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.