Focus Sat TV transportă publicul român într-o călătorie palpitantă în Danemarca cu cele două sezoane ale serialului „Ostatici în subteran” (Below the Surface / Gidseltagningen, 2017), premieră în România, din 14 aprilie. De la deturnarea unui metrou la atacul unui feribot, noile episoade despre investigațiile antitero conduse de comandantul Philip Nørgaard (Johannes Lassen, câștigător Golden Nymph, Monte-Carlo TV Festival 2018 – categoria „Cel mai bun actor serie TV”) alături de divizia Terror Task Force, vor fi difuzate în zilele de luni și joi, câte două episoade, de la ora 21:30.

 

Primul sezon debutează pe 14 aprilie și începe în forță cu un incident care va deveni istoric: luarea de ostatici a cincisprezece danezi în metroul cu care călătoresc, de către făptași necunoscuți, care îi amenință că îi vor ucide pe toți, dacă cerințele nu le sunt îndeplinite. Acest eveniment va schimba Danemarca pentru totdeauna pe parcursul unei singure săptămâni. Întreaga țară se trezește prinsă într-un vârtej. Politicienii se ceartă dacă să negocieze sau nu cu teroriștii. În presă sunt dezbătute limitele până unde poate merge portretizarea captivilor și căutarea familiilor acestora. Printre ostatici se vehiculează tot felul de scenarii care implică rebeliune, negociere și apatie, în timp ce un singur gând este împărtășit de toți: „O să mor acum?”. Iar fiecare telespectator se va gândi cum ar reacționa dacă s-ar afla în locul celor luați captivi.

 

În data de 28 aprilie publicul se îmbarcă într-o nouă călătorie plină de adrenalină, odată cu startul sezonului doi al seriei „Ostatici în subteran”. După finalul dramatic din primul sezon, Philip a fost pus pe liber de la conducerea diviziei Terror Task Force (TTF) și începe să investigheze dispariția misterioasă a unei tinere studente întoarsă recent din Siria. Pentru că ea a fost implicată în lupta împotriva ISIS există o recompensă pentru capturarea ei. Trei teroriști islamici au venit să colecteze ceea ce cred că li se cuvine. Investigația lui Philip îl conduce la bordul unui feribot de pasageri aflat în drum spre Suedia. Când situația escaladează și teroriștii îi iau ostatici pe toți cei aflați la bordul feribotului, Philip se trezește în mijlocul unei crize politice internaționale. Își dă seama că va trebui să lupte nu doar pentru salvarea vieților pasagerilor și a prietenului său, ci și pentru a lui.

 

După seria “Ostatici în subteran”, Focus Sat TV va continua sezonul cu premiera altor seriale Canal+ în lunile mai și iunie. Noile producții programate sunt: Regele Varșoviei (King of Warsaw / Król, 2020) semnat de celebrul regizor polonez Jan P. Matuszynski cu 26 de trofee și 22 de nominalizări în palmares, care prezintă o poveste plasată în Varșovia anului 1937, când frecvența ciocnirilor dintre grupurile fasciste și muncitorii socialiști este în creștere, iar o grupare de tip mafiot conduce orașul; Posedare (Possessions, 2020), o poveste hipnotizantă, plină de mister, în limba franceză și ebraică, despre o crimă săvârșită de o mireasă în noaptea nunții; Ultimele Pantere (The Last Panthers, 2015) cu legendarul actor Sir John Vincent Hurt, despre o anchetă ce vizează o bandă celebră de hoți de diamante, dar care ajunge să dezvăluie alte probleme profunde ale societății, precum și seria Ani și ani (Years and Years, 2019), o dramă distopică cu Emma Thompson în rolul principal, despre impactul pe care îl va avea în următorii 15 ani evoluția societății și a tehnologiei  asupra unei familii din Manchester.

 

Focus Sat TV este inclus în toate pachetele TV satelit Acces precum și în aplicația Focus Sat cu pachetele TV online Play TV. Iubitorii de seriale europene de calitate care nu se numără încă printre clienți Focus Sat, pot accesa gratuit timp de 7 zile  aplicația Focus Sat. Alături de titlurile menționate mai sus în biblioteca VOD mai sunt disponibile și alte producții de succes Canal+ precum „Planeta celor singuri”, „Pro și contra” (2 sezoane),  „Paris Police 1900”, „Baron Noir” (3 sezoane), „Pedagogul” (2 sezoane), „ZeroZeroZero”, „Moscow Noir”, „Nox”, „Secretul celor cinci”, „Ai încredere în mine” (2 sezoane).

 

Mai multe informații despre produsele Focus Sat pe:

Web: www.focussat.ro

Facebook: https://www.facebook.com/FocusSatRomania

 

OSTATICI ÎN SUBTERAN (Below the Surface / Gidseltagningen, 2017) – Sezonul 1

 

Sinopsis 

Într-o dimineață ploioasă de octombrie, cincisprezece danezi descoperă că li s-a dat viața peste cap când metroul în care călătoresc este deturnat de niște făptași necunoscuți, care îi amenință că îi vor ucide pe fiecare în parte, unul câte unul, dacă cerințele nu le sunt îndeplinite.

Acesta este începutul unui incident istoric care implică luare de ostatici și care, pe parcursul unei singure săptămâni, vor schimba Danemarca pentru totdeauna. Întreaga țară se trezește prinsă într-un vârtej. Politicienii se ceartă dacă să negocieze sau nu cu teroriștii. În presă se dezbate despre limitele până unde poate merge portretizarea captivilor și căutarea familiilor acestora. Danezii de rând se gândesc că ar fi putut la fel de bine să fie ei în locul celor luați captivi.

Printre ostatici, se vehiculează tot felul de scenarii care implică rebeliune, negociere și apatie, dar un singur gând este împărtășit de toți: „O să mor acum?”

Sezonul unu a fost lansat în 2017 și este semnat de creatorul Kasper Barfoed.

 

Regizori:

Kasper Barfoed

Christian E. Christiansen

Roni Ezra

 

Distribuție:

Johannes Lassen – câștigător Golden Nymph, Monte-Carlo TV Festival 2018 – categoria „Cel mai bun actor serie TV”

Alba August – nominalizată la Danish Film Awards (Robert) 2018 – categoria „Cea mai bună actriță în rol secundar serie TV” (Årets kvindelige birolle – tv-serie)

Alexandre Willaume

Peder Thomas Pedersen

Esben Dalgaard Andersen

Paprika Steen – nominalizată la Golden Nymph, Monte-Carlo TV Festival 2018 – categoria „Cea mai bună actriță serie TV dramă”

Alba August – nominalizată la Golden Nymph, Monte-Carlo TV Festival 2018 – categoria „Cea mai bună serie TV dramă”, creator Kasper Barfoed

 

Below the Surface – nominalizare la Copenhagen TV Festival 2018 – categoria „Cea mai bună serie TV”

Below the Surface – nominalizare la Zulu Awards 2018 – categoria „Cea mai bună serie TV” (Årets danske tv-serie)

 

OSTATICI ÎN SUBTERAN (Below the Surface / Gidseltagningen, 2019) – Sezonul 2

 

Sinopsis 

 

După finalul dramatic din primul sezon, Philip a fost pus pe liber de la divizia Terror Task Force (TTF), iar acum începe să investigheze dispariția misterioasă a unei foste cunoștințe, June. Tânăra studentă la științe politice tocmai se întorsese din Siria și s-a pus o recompensă pe numele ei în timp ce fusese implicată în lupta împotriva ISIS. Trei teroriști islamici au venit să colecteze ceea ce li se cuvenea.

 

Investigația lui Philip îl conduce la bordul unui feribot de pasageri aflat în drum spre Suedia. Când situația escaladează și teroriștii iau ostatici pe toți cei aflați la bordul feribotului, Philip se trezește în mijlocul unei crize politice internaționale. Își dă seama că va trebui să lupte nu doar pentru salvarea vieților pasagerilor și a prietenului său, ci chiar și pentru a lui.

 

 

Regizori:

 

Christian E. Christiansen

Mogens Hagedorn

 

 

Distribuție:

 

Johannes Lassen – câștigător Golden Nymph, Monte-Carlo TV Festival 2018 – categoria „Cel mai bun actor serie TV”

 

Alba August – nominalizată la Danish Film Awards (Robert) 2018 – categoria „Cea mai bună actriță în rol secundar serie TV” (Årets kvindelige birolle – tv-serie)

 

Alexandre Willaume

 

Peder Thomas Pedersen

 

Esben Dalgaard Andersen

 

Ola Rapace

 

Yasmin Mahmoud

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.